2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Doğrudur radyoloji dr da çeker,bizim burda dolu onlar hic randevu bulunmuyor,bana direk bir kac dr nr ve bir kac hastane isimi verdi nerde yapılıyor,özelde bulabildim randevu....seninkine az kaldihangi gün gidiyorsun?
Önümüzdeki cumartesi gidicem 19 bitmiş olcak erken mi acaba ya seninki 17 sinde miydi?

Kızlar benim gibi myomu olup gebe olan var mı ya da tanıdığı
Benim vardi 6 haftalikken muayenede soylemisti doktor sen bununla nasil hamile kalabildin diye, dogum kanalinin oradaymis tam da, 3x3 cmlikti. Büyür diye cok korktum ama 16 haftalikken sadece 3x4 cm cikti. Ve yeri degismis sola ve yukari kaymis. Normal dogum olabilecek cok şükür. Felaket senaryolari gelmisti hep aklima ama korktugum gibi gitmedi surec

Kızlar benim gibi myomu olup gebe olan var mı ya da tanıdığı
Ben değilim canım ama ben 11 yaşındayken annemde 2 kist 1 myom birde kızkardeşim vardı kardeşime hamile kalmadan öncede meğer ki varmıs kistler ve myom, boyutlarıda bi tık büyüdüğü için 8. Ayı geçtiğinde kardeşimi sezeryanla doğurtmuştu doktoru, ama her kadından her kadına değişiyor böyle şeyler sağlıcakla gelsin

Önümüzdeki cumartesi gidicem 19 bitmiş olcak erken mi acaba ya seninki 17 sinde miydi?
Evet☺Erken olacagi düşünmüyorum canim zaten 18 ile 24 arasi yapılıyormuş,birde bebişin zaten önden gidiyorayy nasil heyecanlı,düşünsene ilk defa net yüzünü görücn

Evet☺Erken olacagi düşünmüyorum canim zaten 18 ile 24 arasi yapılıyormuş,birde bebişin zaten önden gidiyorayy nasil heyecanlı,düşünsene ilk defa net yüzünü görücn
Ay benim de bu hafta 18+ lara geçtik yani 19 dolup bitecek. Doktor 20. Haftada yüzü 5d ultrasonda görülebilir ner olarak demişti. Acaba diyorum bir iki hafta daha mı beklesem? Ama bir ay olacak ve haftaya kadar bekleyemem gibi geliyor.

Kızlar bi de bu glikoz testi ne zaman yapılır? Ya da hala yapılıyor mu? Annenin vücuduna şeker yüklemesi yapıp ölçüyorlardı baya önce duymuştum. Ama zararlı baya diye de duydum. Hala rutin olarak yapılıyorsa benim doktorum neden hiç bahsetmedi bile?! Burada tetanoz aşısından da bahsedildi. Bunu da söylemedi doktorum. Acaba bizde mi bir tuhaflık var

bana 16. haftalik kontrolumdr soyledi. tetanoz ve seker yukleme mutlaka yapicaz diye. saglik ocagindaki ebeyle konustum detayliya gir cik 24. haftada tetanozu toplam 1 doz bide seker yuklemesini yapalim dedi. bu arada bende detayliya 22. haftada gircem yani 23. haftaya yakin olacagim. cunku bulundugm sehirden istanbula gitcem butun organlarinin daha net gorulebilmesi icin bidaha git gel yapmam cok zor olur cunku

Benim doktorum istedi 22. haftada detaylı randevum var onun sonuçlarını konuşcaz orda hafta söyler bana. Ben yaptıracağım çünkü ailemde şeker var

Canim belki doktorun seker yuklemesi yapmayacaktir ondan söyleme geregi duymamistir. Benim doktorum da sorunca söyledi, sana yaptirmayi dusunmuyorum dedi.

Benim ablama da gyno vermişler o yanımda yok şuan ama o pembe yuvarlak küçük bize niye bu kocamanı verdiler acaba ben valla hiç içebilme cesareti gösteremedim valla
Canım kullandınmı ilacı . Çok fena dışkımı siyaha boyada katran gibi bide cıvık ishal gibi oldum çok sinir bozucu

Canım gebelikte sanırım idrar yolu enfeksiyonu sık sık olabiliyor daha önce de duymuştum bunu, beni idrardaki glukoz endişelendiriyor açıkçası h1ab tarzı bir değer var o daha çıkmadı onu bekliyorum
Bn yarın bi test vercem size de çok geçmiş olsun

Beni sağlık ocağı aradı canm tetanoz aşısı için. Şeker yüklemesinide ben yaptırcam mutlaka çünkü bütün ailemde şeker var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…