- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.281
Önümüzdeki cumartesi gidicem 19 bitmiş olcak erken mi acaba ya seninki 17 sinde miydi?Doğrudur radyoloji dr da çeker,bizim burda dolu onlar hic randevu bulunmuyor,bana direk bir kac dr nr ve bir kac hastane isimi verdi nerde yapılıyor,özelde bulabildim randevu....seninkine az kaldihangi gün gidiyorsun?
Benim vardi 6 haftalikken muayenede soylemisti doktor sen bununla nasil hamile kalabildin diye, dogum kanalinin oradaymis tam da, 3x3 cmlikti. Büyür diye cok korktum ama 16 haftalikken sadece 3x4 cm cikti. Ve yeri degismis sola ve yukari kaymis. Normal dogum olabilecek cok şükür. Felaket senaryolari gelmisti hep aklima ama korktugum gibi gitmedi surecKızlar benim gibi myomu olup gebe olan var mı ya da tanıdığı
YaaaSizinle dogum tarihimiz ayni görünüyor biz 4 nisana aldik randevuyu
Ben değilim canım ama ben 11 yaşındayken annemde 2 kist 1 myom birde kızkardeşim vardıKızlar benim gibi myomu olup gebe olan var mı ya da tanıdığı
Biz de cybex baktik gereksiz pahaliydi ayni goruntu ve kaliteyi mamas papas ocarro da bulduk ve aldik oneririm bi arastirin istersenizBen de cybex istiyorum ama aynen o kadar para verilir mi bilmiyorum
Internette 18-23 arasi yaziyo. Benim doktorum 19.haftada gel dedi ama ben 20 de gidicem bir hafta bir haftadir buyusun kuzucugumÖnümüzdeki cumartesi gidicem 19 bitmiş olcak erken mi acaba ya seninki 17 sinde miydi?
Evet☺Erken olacagi düşünmüyorum canim zaten 18 ile 24 arasi yapılıyormuş,birde bebişin zaten önden gidiyorÖnümüzdeki cumartesi gidicem 19 bitmiş olcak erken mi acaba ya seninki 17 sinde miydi?
Ay benim de bu hafta 18+ lara geçtik yani 19 dolup bitecek. Doktor 20. Haftada yüzü 5d ultrasonda görülebilir ner olarak demişti. Acaba diyorum bir iki hafta daha mı beklesem? Ama bir ay olacak ve haftaya kadar bekleyemem gibi geliyor.Evet☺Erken olacagi düşünmüyorum canim zaten 18 ile 24 arasi yapılıyormuş,birde bebişin zaten önden gidiyorayy nasil heyecanlı,düşünsene ilk defa net yüzünü görücn
bana 16. haftalik kontrolumdr soyledi. tetanoz ve seker yukleme mutlaka yapicaz diye. saglik ocagindaki ebeyle konustum detayliya gir cik 24. haftada tetanozu toplam 1 doz bide seker yuklemesini yapalim dedi. bu arada bende detayliya 22. haftada gircem yani 23. haftaya yakin olacagim. cunku bulundugm sehirden istanbula gitcem butun organlarinin daha net gorulebilmesi icin bidaha git gel yapmam cok zor olur cunkuKızlar bi de bu glikoz testi ne zaman yapılır? Ya da hala yapılıyor mu? Annenin vücuduna şeker yüklemesi yapıp ölçüyorlardı baya önce duymuştum. Ama zararlı baya diye de duydum. Hala rutin olarak yapılıyorsa benim doktorum neden hiç bahsetmedi bile?! Burada tetanoz aşısından da bahsedildi. Bunu da söylemedi doktorum. Acaba bizde mi bir tuhaflık var
Benim doktorum istedi 22. haftada detaylı randevum var onun sonuçlarını konuşcaz orda hafta söyler bana. Ben yaptıracağım çünkü ailemde şeker varKızlar bi de bu glikoz testi ne zaman yapılır? Ya da hala yapılıyor mu? Annenin vücuduna şeker yüklemesi yapıp ölçüyorlardı baya önce duymuştum. Ama zararlı baya diye de duydum. Hala rutin olarak yapılıyorsa benim doktorum neden hiç bahsetmedi bile?! Burada tetanoz aşısından da bahsedildi. Bunu da söylemedi doktorum. Acaba bizde mi bir tuhaflık var
Canim belki doktorun seker yuklemesi yapmayacaktir ondan söyleme geregi duymamistir. Benim doktorum da sorunca söyledi, sana yaptirmayi dusunmuyorum dedi.Kızlar bi de bu glikoz testi ne zaman yapılır? Ya da hala yapılıyor mu? Annenin vücuduna şeker yüklemesi yapıp ölçüyorlardı baya önce duymuştum. Ama zararlı baya diye de duydum. Hala rutin olarak yapılıyorsa benim doktorum neden hiç bahsetmedi bile?! Burada tetanoz aşısından da bahsedildi. Bunu da söylemedi doktorum. Acaba bizde mi bir tuhaflık var
Canım kullandınmı ilacı . Çok fena dışkımı siyaha boyada katran gibi bide cıvık ishal gibi oldumBenim ablama da gyno vermişler o yanımda yok şuan ama o pembe yuvarlak küçük bize niye bu kocamanı verdiler acaba ben valla hiç içebilme cesareti gösteremedim valla
Benim başka marka ama bende de aynı etkiyi yarattı hepsi aynı sanırımCanım kullandınmı ilacı . Çok fena dışkımı siyaha boyada katran gibi bide cıvık ishal gibi oldumçok sinir bozucu
Kızlar benim gibi myomu olup gebe olan var mı ya da tanıdığı
Demir ilaçları yapıyor canım benımde öyle santafer içiyorum /(Canım kullandınmı ilacı . Çok fena dışkımı siyaha boyada katran gibi bide cıvık ishal gibi oldumçok sinir bozucu
Bnmki yumurtalıkta saplı myom 4cmdi ama şu anda bebekten görünmüyor bakalım ilerde anlayacağız yok mu oldu yoksa büyüyüp beybiyi sıkıştıracak mıSenin nerede ve ne kadar myomun acaba
Bn yarın bi test vercem size de çok geçmiş olsunCanım gebelikte sanırım idrar yolu enfeksiyonu sık sık olabiliyor daha önce de duymuştum bunu, beni idrardaki glukoz endişelendiriyor açıkçasıh1ab tarzı bir değer var o daha çıkmadı onu bekliyorum
Çok teşekkürlerBn yarın bi test vercem size de çok geçmiş olsun
Beni sağlık ocağı aradı canm tetanoz aşısı için. Şeker yüklemesinide ben yaptırcam mutlaka çünkü bütün ailemde şeker varKızlar bi de bu glikoz testi ne zaman yapılır? Ya da hala yapılıyor mu? Annenin vücuduna şeker yüklemesi yapıp ölçüyorlardı baya önce duymuştum. Ama zararlı baya diye de duydum. Hala rutin olarak yapılıyorsa benim doktorum neden hiç bahsetmedi bile?! Burada tetanoz aşısından da bahsedildi. Bunu da söylemedi doktorum. Acaba bizde mi bir tuhaflık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?