- 5 Mart 2023
- 2
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.301
Medicalparkda hangi doktora gidiyorsunuz ? Bende 4 haftalik hamileyim doktor araştırması yapıyorum.Ben medicalpark bahçelievlere gidiyorum . Hastane güzel
Bence tam zamanında gidiyorsun,bende gideceğim gün 20w olacağızAy benim de bu hafta 18+ lara geçtik yani 19 dolup bitecek. Doktor 20. Haftada yüzü 5d ultrasonda görülebilir ner olarak demişti. Acaba diyorum bir iki hafta daha mı beklesem? Ama bir ay olacak ve haftaya kadar bekleyemem gibi geliyor.
Kilo almamanın nesine endişe edeceksiniz ki kilo alıp napcaksınızSelam güzel anneler mini bir anket yapalım mı ya . Kaç haftadasiniz kaç kilo aldınız diye ? Ben almiyordum pek birden 4 kilo geldi bakınca kilo almış gorunmuyorum kilolar nerede çok merak ediyorumsizler aldınız mı kilo endise etmeli miyim
Ben 18+2 deyim,1.5-2kg civari aldım dün sabah tartıldımSelam güzel anneler mini bir anket yapalım mı ya . Kaç haftadasiniz kaç kilo aldınız diye ? Ben almiyordum pek birden 4 kilo geldi bakınca kilo almış gorunmuyorum kilolar nerede çok merak ediyorumsizler aldınız mı kilo endise etmeli miyim
Ben 16+6 dayım, 2 buçuk kilo aldımSelam güzel anneler mini bir anket yapalım mı ya . Kaç haftadasiniz kaç kilo aldınız diye ? Ben almiyordum pek birden 4 kilo geldi bakınca kilo almış gorunmuyorum kilolar nerede çok merak ediyorumsizler aldınız mı kilo endise etmeli miyim
Yanlış okudun galiba 4 kilo aldım ben birden alınca endise ettimKilo almamanın nesine endişe edeceksiniz ki kilo alıp napcaksınız
Ayy evet başını okumuşumYanlış okudun galiba 4 kilo aldım ben birden alınca endise ettim
Bende azdı böyle birden 4 kilo aldım 2 buçuk gayet iyi aslında dimiBen 16+6 dayım, 2 buçuk kilo aldım
Zayıf hamile kaldım diye rahattım ama ipi birakmamk lazimmis demekki yoksa 25 30 alirim gibi gözüm korktuAyy evet başını okumuşumben de başlarda almadım pat diye 4. Ayımda aldım
Merhaba 18+2 haftalık hamileyim 2 kg almışım böyle ufak ufak yürür inşallah bu kilolarKilo almamanın nesine endişe edeceksiniz ki kilo alıp napcaksınız
Kimseye gidesim gelmiyor kiminke otursa. Zorla bir şeyler yedieiyorlar kuş kadar yiyiyosun e kendine yedin çocuk için yemedin vs vs canıma okudular pat diye şiştimZayıf hamile kaldım diye rahattım ama ipi birakmamk lazimmis demekki yoksa 25 30 alirim gibi gözüm korktu
Ben bu ara çok kilo aldım anne evindeyim diyeSelam güzel anneler mini bir anket yapalım mı ya . Kaç haftadasiniz kaç kilo aldınız diye ? Ben almiyordum pek birden 4 kilo geldi bakınca kilo almış gorunmuyorum kilolar nerede çok merak ediyorumsizler aldınız mı kilo endise etmeli miyim
Yaklaşık bir aydır tartılamıyorum evde olmadığım içinSelam güzel anneler mini bir anket yapalım mı ya . Kaç haftadasiniz kaç kilo aldınız diye ? Ben almiyordum pek birden 4 kilo geldi bakınca kilo almış gorunmuyorum kilolar nerede çok merak ediyorumsizler aldınız mı kilo endise etmeli miyim
Evet canım iyi bencede ama bu ara bende alcam gibi kilo. 2. Trimesterda bulantılar geçince bu hafta biraz bığazm açıldıBende azdı böyle birden 4 kilo aldım 2 buçuk gayet iyi aslında dimi
Yinede bir acile gitsen daha iyi bencekizlar sabahtan beri yazcam yazamadim. uyandigmdan beri alt karin agrim ve bacak agrim var iki bacagimda agriyor. bogazmda giciklanmada var usutummu yoksa bebekle ilgilimi anlayamadm hafif vucut agrimda var acilde de duzgun bakmiyolar valla napicami bilmiyorum. idrar yaparken sona dogru agri oluyor
Ben bu konu hakkında konuşmak istemiyorumYanlış okudun galiba 4 kilo aldım ben birden alınca endise ettim
Bu tür ısrarlara hiç maruz kalmıyorum bilakis utanıyorum milletin yanında yediğimdenKimseye gidesim gelmiyor kiminke otursa. Zorla bir şeyler yedieiyorlar kuş kadar yiyiyosun e kendine yedin çocuk için yemedin vs vs canıma okudular pat diye şiştim
EvetEvet☺Erken olacagi düşünmüyorum canim zaten 18 ile 24 arasi yapılıyormuş,birde bebişin zaten önden gidiyorayy nasil heyecanlı,düşünsene ilk defa net yüzünü görücn
bana 16. haftalik kontrolumdr soyledi. tetanoz ve seker yukleme mutlaka yapicaz diye. saglik ocagindaki ebeyle konustum detayliya gir cik 24. haftada tetanozu toplam 1 doz bide seker yuklemesini yapalim dedi. bu arada bende detayliya 22. haftada gircem yani 23. haftaya yakin olacagim. cunku bulundugm sehirden istanbula gitcem butun organlarinin daha net gorulebilmesi icin bidaha git gel yapmam cok zor olur cunku
Benim doktorum istedi 22. haftada detaylı randevum var onun sonuçlarını konuşcaz orda hafta söyler bana. Ben yaptıracağım çünkü ailemde şeker var
Ben sorayım o zamam doktora. Gerek görmeyele alakalı olduğunu bilmiyordum. Devlette herkese yapıyorlar demek ki ama özel nedense daha seyrek.Beni sağlık ocağı aradı canm tetanoz aşısı için. Şeker yüklemesinide ben yaptırcam mutlaka çünkü bütün ailemde şeker var
Ben ilk üç ay almadım. Ama şuan aldım en az 3 kilo. Çok fazla almak istemiyorum. Zaten çok fazla uyuduğum için bazen kendimi suçlu hissediyorum. Günde 10 saatlik bir beslenme dilimim var o da iki öğün. Çikolata şeker va onları da bırakamadımSelam güzel anneler mini bir anket yapalım mı ya . Kaç haftadasiniz kaç kilo aldınız diye ? Ben almiyordum pek birden 4 kilo geldi bakınca kilo almış gorunmuyorum kilolar nerede çok merak ediyorumsizler aldınız mı kilo endise etmeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?