2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bence tam zamanında gidiyorsun,bende gideceğim gün 20w olacağız cok sabırsızlanıyorum

Kilo almamanın nesine endişe edeceksiniz ki kilo alıp napcaksınız

Ben 18+2 deyim,1.5-2kg civari aldım dün sabah tartıldım

Ben 16+6 dayım, 2 buçuk kilo aldım

Zayıf hamile kaldım diye rahattım ama ipi birakmamk lazimmis demekki yoksa 25 30 alirim gibi gözüm korktu
Kimseye gidesim gelmiyor kiminke otursa. Zorla bir şeyler yedieiyorlar kuş kadar yiyiyosun e kendine yedin çocuk için yemedin vs vs canıma okudular pat diye şiştim

Ben bu ara çok kilo aldım anne evindeyim diye

Yaklaşık bir aydır tartılamıyorum evde olmadığım için

kizlar sabahtan beri yazcam yazamadim. uyandigmdan beri alt karin agrim ve bacak agrim var iki bacagimda agriyor. bogazmda giciklanmada var usutummu yoksa bebekle ilgilimi anlayamadm hafif vucut agrimda var acilde de duzgun bakmiyolar valla napicami bilmiyorum. idrar yaparken sona dogru agri oluyor

Yinede bir acile gitsen daha iyi bence

Kimseye gidesim gelmiyor kiminke otursa. Zorla bir şeyler yedieiyorlar kuş kadar yiyiyosun e kendine yedin çocuk için yemedin vs vs canıma okudular pat diye şiştim
Bu tür ısrarlara hiç maruz kalmıyorum bilakis utanıyorum milletin yanında yediğimden

Evet☺Erken olacagi düşünmüyorum canim zaten 18 ile 24 arasi yapılıyormuş,birde bebişin zaten önden gidiyorayy nasil heyecanlı,düşünsene ilk defa net yüzünü görücn
Evet aslında 14 haftalık gibi bişeydi çok meraklıyım 5d gösterdi yüzünü vs ama daha belli olmuyordu. Şimdi ama 18+2de gitmiş olcam belki 1 hafta daha sıksaydım ama yooooo
Benim doktorum istedi 22. haftada detaylı randevum var onun sonuçlarını konuşcaz orda hafta söyler bana. Ben yaptıracağım çünkü ailemde şeker var
Beni sağlık ocağı aradı canm tetanoz aşısı için. Şeker yüklemesinide ben yaptırcam mutlaka çünkü bütün ailemde şeker var
Ben sorayım o zamam doktora. Gerek görmeyele alakalı olduğunu bilmiyordum. Devlette herkese yapıyorlar demek ki ama özel nedense daha seyrek.
Ben ilk üç ay almadım. Ama şuan aldım en az 3 kilo. Çok fazla almak istemiyorum. Zaten çok fazla uyuduğum için bazen kendimi suçlu hissediyorum. Günde 10 saatlik bir beslenme dilimim var o da iki öğün. Çikolata şeker va onları da bırakamadım yaz gelse biraz daha aktif olurum em azından ama şimdi ye otur oluyor. 6. Aydan sonra bir anda şişiyormuşsun ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…