2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
canım idrar yolu enfeksiyonu muhtemelen. bacak ağrısı falan bende de oluyor o sanırım magnezyum eksikliğiymiş. yarın devlet ya da özel hangisine gidiyorsan idrar tahlili ve kültürü bir de kan tahlili yaptır. bebişler depolarımızı sömürüyo çok normal

Zayıf hamile kaldım diye rahattım ama ipi birakmamk lazimmis demekki yoksa 25 30 alirim gibi gözüm korktu
Canim zayif olunca daha kolay kilo alınıyor diye okumuştum. Vücut bebek icin daha fazla yağ depoluyormus. Ne kadar dogrudur bilmiyorum. Ben de 17 haftaligim 1 kilo aldim ama bundan sonra cok alicam galiba, çünkü demir ilacına basladigimdan beri bosaltim sistemimi kullanmiyorum resmen buna bir çözüm bulan var midir ya

ıspanak, pazı, kayısı suyu, tavuk çorbası normalde zaten kronik kabızlığım vardı ama şu an hiç sıkıntı yok bir de suyu bayağı arttır.

Demir ilacıyla ilgisi olmayabilir çünkü bende tam tersi bir etki yarattı. Beslenme düzeniyle ilgili olabilir

ıspanak, pazı, kayısı suyu, tavuk çorbası normalde zaten kronik kabızlığım vardı ama şu an hiç sıkıntı yok bir de suyu bayağı arttır.
Yaa deniyim ben canım sagol, bir haftadır gercekten cok kötüyüm ilk defa patlicak gibi hissediyorum suyu da 1,5 litrenin üstünü beceremiyorum

Yaa deniyim ben canım sagol, bir haftadır gercekten cok kötüyüm ilk defa patlicak gibi hissediyorum suyu da 1,5 litrenin üstünü beceremiyorum
su çok önemli ödem oluşmaması için de. öyle içemiyosan sevdiğin meyvelerden koy içine ben limonlu su da içiyorum tansiyonum yükselmesin diye, birçok tarif var bununla alakalı aslında netten bakabilirsin

15+0 başlangıç kilomla aynıyım ne aldım ne verdim bulanti kusmam da yok . 67 kiloyum bu arada.

Benim de bir ay olcak gitmeyeli ondan bekleyemiyorum artık gidicem valla 19. Haftada

Bildiğim kadarıyla bu haftalarda haftada 300-500 gr almak normalmiş ilk üç ay almasan da olurmuş. Ben 2,5 kilo aldım 18 bitti şuan

Bugünkü bebek alışverişimizi de yaptık kızlar benek bakım da ıva natura tercih ettim daha oncede araştırdığım bir markaydı internete göre ebebek de çok uygun benım aldığım 4 ürün 570 TL ilken suan ebebekte 2. Ürüne %40 indirim var 350 civarına geldi sanırım

Sonuçların iyi mi canım. Ya ben dün uygulamadan baktım AFP mom, serbest E3 ve beta hcg görebiliyorum sadece grafik doktorda biraz araştırdım sanki riskli gibi

Sonuçların iyi mi canım. Ya ben dün uygulamadan baktım AFP mom, serbest E3 ve beta hcg görebiliyorum sadece grafik doktorda biraz araştırdım sanki riskli gibi
Afp mom : 1.09 . Sadece buna baktı bu haftada diğer değerler yanıltıcı olur dedi. Afp mom kaç senin o önemli sanırım

0.850 canım baktığım örneklerde 0.85e risksiz demiş raporlar. AFP tek içime su serpiyo ztn beta 11.699 E3 serbest çok düşük 0.384. Hocaya aslında sordum korkma sıkıntı yok falan dedi ama benim ilk gebeliğim trizomi 18di ondan çok evham yapıyorum yarın bakıp söylicem dedi evham yapmıyimm diye mi korkma sıkıntı yok bu gördüklerinde dedi diye endişe ediyorum

canım ilk gebeliğinde ayrıntılıda da çıktı mı trizomi ayrıntılıda bir farklılık gösteriyor mu daha doğrusu? ben ikili üçlü dörtlü yaptırmadım yalancı pozitif çıkıyo kafama takarım diye. ayrıntılıya giricem öbür hafta da içimde bi huzursuzluk oluyor acaba trizomi varsa anlaşılır mı diye

Anladım canım benim doktorum diğer değerleri istmeedi bile o sonuçlar yanıltıcı ikili testte önemli onlar üçlü için gereksiz sıkıntı çıkarır dedi sende de öyle olmuştur bence. Afp risksizse tamamdır üçlü testte bu haftalarda önemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…