- 1 Temmuz 2016
- 554
- 1.218
- 113
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.341
Ben maviş özge gedik e gidiyorum çok anlayışlı çok ilgili bi doktor. Yakınsanız öneririm.Medicalparkda hangi doktora gidiyorsunuz ? Bende 4 haftalik hamileyim doktor araştırması yapıyorum.
Aynen herkes kullandiktan sonra daha iyi oldu yazmis, bakalim bu hafta su icmeye dikkat edeyim sagolBaşkaları da aynı şeyi yazdı kabızlık yaptığını sanmıyorum o yüzden sen sıvı alımını falan artır
Güle güle kullan canım. Iva natura bence güzel bir tercih bende araştırıyordum onu. Iva ile incia arasında kalmıştım ama kendime hamileliğimi öğrenince incia roll on aldım ay müthiş birşeymiş eskiden asla kullanamazdım bunu çok rahat kullanınca incia aldım. Sonrasında değiştirmem gerekirse bende ıva ya döneceğim. Ordaki turuncu minik şey ne onu anlayamadım ama ilgimi çektiEki Görüntüle 3213410
Bugünkü bebek alışverişimizi de yaptık kızlar benek bakım da ıva natura tercih ettim daha oncede araştırdığım bir markaydı internete göre ebebek de çok uygun benım aldığım 4 ürün 570 TL ilken suan ebebekte 2. Ürüne %40 indirim var 350 civarına geldi sanırım
Varsa durum verilir bence. Özellikle oto koltuğu bence en en en kritik şey büyük şehirler devamlı araç kullanımı olacaksa. Allah korusun. Adac testli çok az muadili var ama onlarda değerlendirilebilir tabi. Ben cybex aldım koltuğu arabası puseti. 3 çocuk büyütmeyi planlıyorum kendisiyleBen de cybex istiyorum ama aynen o kadar para verilir mi bilmiyorum
16 + 5 teyim. Henuz kilo almadim. (Aslinda mide bulantisinin cok oldugu doneminde verdim 2 3 kilo simdi onlari almisim başa döndüm 0 ladım )Selam güzel anneler mini bir anket yapalım mı ya . Kaç haftadasiniz kaç kilo aldınız diye ? Ben almiyordum pek birden 4 kilo geldi bakınca kilo almış gorunmuyorum kilolar nerede çok merak ediyorumsizler aldınız mı kilo endise etmeli miyim
Emzik saklama kutusu canımGüle güle kullan canım. Iva natura bence güzel bir tercih bende araştırıyordum onu. Iva ile incia arasında kalmıştım ama kendime hamileliğimi öğrenince incia roll on aldım ay müthiş birşeymiş eskiden asla kullanamazdım bunu çok rahat kullanınca incia aldım. Sonrasında değiştirmem gerekirse bende ıva ya döneceğim. Ordaki turuncu minik şey ne onu anlayamadım ama ilgimi çekti
canım idrar yolu enfeksiyonu muhtemelen. bacak ağrısı falan bende de oluyor o sanırım magnezyum eksikliğiymiş. yarın devlet ya da özel hangisine gidiyorsan idrar tahlili ve kültürü bir de kan tahlili yaptır. bebişler depolarımızı sömürüyo çok normal
Canlar acile gitmedim ama benim ates 37.4 bogazimda.agrimaya basladi ve öksürmeye basladim. galiba üsütme soguk alginligi benimkisi. Parol icme konusunda doktorunuz ne diyor sizlere? vucut agrim var komple parol iyi gelecek ama cekiniyorum. kendi doktorum istifa ettigi icin suan bi dr gitmedm henuz haftaya kontrol zamanim. soracak bi doktorum yok anlicanizYinede bir acile gitsen daha iyi bence
Canım ben hamileliğimin başında aynı böyle oldum çok fenaydım. Parol içtim 8 saat arayla şçebilirsin demişti doktorum. Ve sambucol almamı istedi c vitamini takviyesi. Günde 1 defa bide onu içmiştim. Ateşinin yükselmemesi için içmek gerek diye biliyorum ama yine sen bilirsin tabikii cok geçmiş olsunn canmmCanlar acile gitmedim ama benim ates 37.4 bogazimda.agrimaya basladi ve öksürmeye basladim. galiba üsütme soguk alginligi benimkisi. Parol icme konusunda doktorunuz ne diyor sizlere? vucut agrim var komple parol iyi gelecek ama cekiniyorum. kendi doktorum istifa ettigi icin suan bi dr gitmedm henuz haftaya kontrol zamanim. soracak bi doktorum yok anlicaniz
Ayy çok duygulandım ,çok mutlu oldum hatırlanmak ne güzel
Benim hamile kaldıktan sonra çıkanlar önceden de vardı ama aldirdim bebek büyüdükçe ağrım artiyorBenim ama küçük dedi doktor. Çok da bilgi vermedi. Nerde bilmiyorum. Ama miyomlarla ilgili araştırdığımda, yeri ve büyüklüğü hamile kalmada önemli diyordu. Hamile kaldıktan sonra da hormonlardan dolayı çıkabiliyormuş.
Benimde 16. Haftada rahmin içinde çıktı dışında da var ama suanlik zararı yok dedi ama ağrılarım oluyorBenim vardi 6 haftalikken muayenede soylemisti doktor sen bununla nasil hamile kalabildin diye, dogum kanalinin oradaymis tam da, 3x3 cmlikti. Büyür diye cok korktum ama 16 haftalikken sadece 3x4 cm cikti. Ve yeri degismis sola ve yukari kaymis. Normal dogum olabilecek cok şükür. Felaket senaryolari gelmisti hep aklima ama korktugum gibi gitmedi surec
Senin nerede ve ne kadar acabaYine ben(mol gebelik diyorlar, miyomum diyorlar düşük diyorlar her şeyde ben varım ne riskli gebelikler geçirmişim ben yaa )
Umarım sıkıştırmaz benim rahim içinde bir dışında bir yumurtalıkta bir adet var yumurtalıkta olan ağrı yapıyorBnmki yumurtalıkta saplı myom 4cmdi ama şu anda bebekten görünmüyor bakalım ilerde anlayacağız yok mu oldu yoksa büyüyüp beybiyi sıkıştıracak mı
Ayy çok duygulandım ,çok mutlu oldum hatırlanmak ne güzelçok şükür herşey yolunda ,detaylı ultrasonu bekliyorum okuyorum hep konuşmaları. dahil olamadım konulara .Sen nasılsın bebiş nasıl
Geçmiş olsun canım günde 3 e kadar içebilirsiniz demişti doktorum . Ateşli durmaktansa 1 tane iç benceCanlar acile gitmedim ama benim ates 37.4 bogazimda.agrimaya basladi ve öksürmeye basladim. galiba üsütme soguk alginligi benimkisi. Parol icme konusunda doktorunuz ne diyor sizlere? vucut agrim var komple parol iyi gelecek ama cekiniyorum. kendi doktorum istifa ettigi icin suan bi dr gitmedm henuz haftaya kontrol zamanim. soracak bi doktorum yok anlicaniz
Bende ne kilo aldım ne verdim aynıyım hergun tartiliyorum en son geçen hafta gittiğimizde bebek 100 gr mis inşallah ilerleyen zamanlarda çok almayız en fazla 16 kilo almayı planliyorum16 + 5 teyim. Henuz kilo almadim. (Aslinda mide bulantisinin cok oldugu doneminde verdim 2 3 kilo simdi onlari almisim başa döndüm 0 ladım )
Cok gecmis olsun canımCanlar acile gitmedim ama benim ates 37.4 bogazimda.agrimaya basladi ve öksürmeye basladim. galiba üsütme soguk alginligi benimkisi. Parol icme konusunda doktorunuz ne diyor sizlere? vucut agrim var komple parol iyi gelecek ama cekiniyorum. kendi doktorum istifa ettigi icin suan bi dr gitmedm henuz haftaya kontrol zamanim. soracak bi doktorum yok anlicaniz
Canım ben hamileliğimin başında aynı böyle oldum çok fenaydım. Parol içtim 8 saat arayla şçebilirsin demişti doktorum. Ve sambucol almamı istedi c vitamini takviyesi. Günde 1 defa bide onu içmiştim. Ateşinin yükselmemesi için içmek gerek diye biliyorum ama yine sen bilirsin tabikii cok geçmiş olsunn canmm
Cok gecmis olsun canımbence ic atesin düşsün,ates daha tehlikeli,gunde 3tane icilebiliyor diye biliyorum,nane limon kaynat bal ile ic o da iyi gelir sana
Cok sagolun kizlar. 37.4 ten dusmeyince ictim bir tane. insallah iyi gelir. cok sagolunGeçmiş olsun canım günde 3 e kadar içebilirsiniz demişti doktorum . Ateşli durmaktansa 1 tane iç bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?