2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Güle güle kullan canım. Iva natura bence güzel bir tercih bende araştırıyordum onu. Iva ile incia arasında kalmıştım ama kendime hamileliğimi öğrenince incia roll on aldım ay müthiş birşeymiş eskiden asla kullanamazdım bunu çok rahat kullanınca incia aldım. Sonrasında değiştirmem gerekirse bende ıva ya döneceğim. Ordaki turuncu minik şey ne onu anlayamadım ama ilgimi çekti

Ben de cybex istiyorum ama aynen o kadar para verilir mi bilmiyorum
Varsa durum verilir bence. Özellikle oto koltuğu bence en en en kritik şey büyük şehirler devamlı araç kullanımı olacaksa. Allah korusun. Adac testli çok az muadili var ama onlarda değerlendirilebilir tabi. Ben cybex aldım koltuğu arabası puseti. 3 çocuk büyütmeyi planlıyorum kendisiyle zira ancak kendisini kurtarır tek çocuk isteyenler için verilmez bence

16 + 5 teyim. Henuz kilo almadim. (Aslinda mide bulantisinin cok oldugu doneminde verdim 2 3 kilo simdi onlari almisim başa döndüm 0 ladım )

Emzik saklama kutusu canım

Yinede bir acile gitsen daha iyi bence
Canlar acile gitmedim ama benim ates 37.4 bogazimda.agrimaya basladi ve öksürmeye basladim. galiba üsütme soguk alginligi benimkisi. Parol icme konusunda doktorunuz ne diyor sizlere? vucut agrim var komple parol iyi gelecek ama cekiniyorum. kendi doktorum istifa ettigi icin suan bi dr gitmedm henuz haftaya kontrol zamanim. soracak bi doktorum yok anlicaniz

Canım ben hamileliğimin başında aynı böyle oldum çok fenaydım. Parol içtim 8 saat arayla şçebilirsin demişti doktorum. Ve sambucol almamı istedi c vitamini takviyesi. Günde 1 defa bide onu içmiştim. Ateşinin yükselmemesi için içmek gerek diye biliyorum ama yine sen bilirsin tabikii cok geçmiş olsunn canmm

C Cerito ne zamandır göremedim seni herşey yolunda değil mi
Ayy çok duygulandım ,çok mutlu oldum hatırlanmak ne güzel çok şükür herşey yolunda ,detaylı ultrasonu bekliyorum okuyorum hep konuşmaları. dahil olamadım konulara .Sen nasılsın bebiş nasıl

Benim hamile kaldıktan sonra çıkanlar önceden de vardı ama aldirdim bebek büyüdükçe ağrım artiyor

Benimde 16. Haftada rahmin içinde çıktı dışında da var ama suanlik zararı yok dedi ama ağrılarım oluyor

Bnmki yumurtalıkta saplı myom 4cmdi ama şu anda bebekten görünmüyor bakalım ilerde anlayacağız yok mu oldu yoksa büyüyüp beybiyi sıkıştıracak mı
Umarım sıkıştırmaz benim rahim içinde bir dışında bir yumurtalıkta bir adet var yumurtalıkta olan ağrı yapıyor

Ayy çok duygulandım ,çok mutlu oldum hatırlanmak ne güzel çok şükür herşey yolunda ,detaylı ultrasonu bekliyorum okuyorum hep konuşmaları. dahil olamadım konulara .Sen nasılsın bebiş nasıl

İlk günlerden beri birlikteyiz unutmak pek mümkün değil oh maşallah maşallah ne zaman tarihi belli mi? Bende iyiyim ancak maalesef mide bulantılarım devam ediyor sabahları beni baya zorluyor ama çok şükür gün içerisinde rahatım. İşte çok ayakta kalırsam pertim çıkıyor ona alışmaya çalışıyorum ama herşeye rağmen keyfim yerinde bozmamaya çalışıyorum

Geçmiş olsun canım günde 3 e kadar içebilirsiniz demişti doktorum . Ateşli durmaktansa 1 tane iç bence

16 + 5 teyim. Henuz kilo almadim. (Aslinda mide bulantisinin cok oldugu doneminde verdim 2 3 kilo simdi onlari almisim başa döndüm 0 ladım )
Bende ne kilo aldım ne verdim aynıyım hergun tartiliyorum en son geçen hafta gittiğimizde bebek 100 gr mis inşallah ilerleyen zamanlarda çok almayız en fazla 16 kilo almayı planliyorum

Cok gecmis olsun canım bence ic atesin düşsün,ates daha tehlikeli,gunde 3tane icilebiliyor diye biliyorum,nane limon kaynat bal ile ic o da iyi gelir sana

Cok gecmis olsun canım bence ic atesin düşsün,ates daha tehlikeli,gunde 3tane icilebiliyor diye biliyorum,nane limon kaynat bal ile ic o da iyi gelir sana
Geçmiş olsun canım günde 3 e kadar içebilirsiniz demişti doktorum . Ateşli durmaktansa 1 tane iç bence
Cok sagolun kizlar. 37.4 ten dusmeyince ictim bir tane. insallah iyi gelir. cok sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…