- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.361
Senin myomlarin büyüklüğü ne kadar peki canım? Doktorum büyüdükçe agri yapar demisti bana, bol su icmen lazim demisti. Ama ben icemiyorum malesefBenimde 16. Haftada rahmin içinde çıktı dışında da var ama suanlik zararı yok dedi ama ağrılarım oluyor
Ufff hemde nasıl biz birde çadırda yaşıyoruz yerler düzgünce değil sabah uyanmak ve yer yatagından kalkmak nasıl acıyorKızlar bel ağrınız oluyor mu ya ben bugün yattığım yerden kalkerken bile zorlanıyorum
YaaUfff hemde nasıl biz birde çadırda yaşıyoruz yerler düzgünce değil sabah uyanmak ve yer yatagından kalkmak nasıl acıyor
14 martta gideceğim inşallah bakalım heyecanlıyım birazİlk günlerden beri birlikteyiz unutmak pek mümkün değiloh maşallah maşallah ne zaman tarihi belli mi? Bende iyiyim ancak maalesef mide bulantılarım devam ediyor sabahları beni baya zorluyor ama çok şükür gün içerisinde rahatım. İşte çok ayakta kalırsam pertim çıkıyor ona alışmaya çalışıyorum ama herşeye rağmen keyfim yerinde bozmamaya çalışıyorum
Çok geçmiş olsun.İyi yapmışsın içmekle.ateş daha tehlikeliCok sagolun kizlar. 37.4 ten dusmeyince ictim bir tane. insallah iyi gelir. cok sagolun
Senin nerede ve ne kadar acaba
canım ateşin de varsa yarın herhangi bir doktora gitmen gerekiyor bana doktor şikayetin ne olursa olsun ateş yoksa sorun yok demişti. bunun sebebi de vücutta enfeksiyon varsa ateş yükselir genelde ve bebeğe geçmeden antibiyotik kullanımı gerektirebilirmiş. haftayı bekleme beni dinlersenCanlar acile gitmedim ama benim ates 37.4 bogazimda.agrimaya basladi ve öksürmeye basladim. galiba üsütme soguk alginligi benimkisi. Parol icme konusunda doktorunuz ne diyor sizlere? vucut agrim var komple parol iyi gelecek ama cekiniyorum. kendi doktorum istifa ettigi icin suan bi dr gitmedm henuz haftaya kontrol zamanim. soracak bi doktorum yok anlicaniz
Tam hatırlamıyorum canım ama 2-3 m aralığında sanırım su iç demedi bana ama içemiyorum zorla içiyorum zaten gebelik öncesi böyle bir durumum vardı ama gebelikte çıkınca böyle ister istemez duygusal oluyorum kaygı yaşıyorum huzursuz oluyorum bebeğime birşey olmasın zararı olmasın diye hep dua ediyorum kafam karışıkSenin myomlarin büyüklüğü ne kadar peki canım? Doktorum büyüdükçe agri yapar demisti bana, bol su icmen lazim demisti. Ama ben icemiyorum malesefcok şükür agrim olmadi henüz. Bide 12. haftaya kadar hizla büyür, 24 e kadar cok yavas büyür, sonrasında ise pek büyümez dedi
Rahmin içinde yani senin inşallah benimde büyümez ve öyle kalır yapılacak birşey de yok peki diğer gebeliğin de doğumda gitti mi aldirdin miBenim rahmin duvarında demişti doktorum, ilk gebeliğimde aynı miyomdan yine vardı büyüme yapacak mı diye takip ettiler bir sorun çıkmadı
Bu gebeliğimde de takip ediyorlar 5mm büyüklüğünde diye biliyorum
Bence gönlünü ferah tut canımm baya kucukmus senin myomunTam hatırlamıyorum canım ama 2-3 m aralığında sanırım su iç demedi bana ama içemiyorum zorla içiyorum zaten gebelik öncesi böyle bir durumum vardı ama gebelikte çıkınca böyle ister istemez duygusal oluyorum kaygı yaşıyorum huzursuz oluyorum bebeğime birşey olmasın zararı olmasın diye hep dua ediyorum kafam karışık
Canım ebe veya doktor numarasını verdiyse ara önceden istersen yada randevu alarak git genelde randevu veriyorlar aşı için. Biz iş nedeniyle ilçede yaşıyoruz ebe bana tlf numarası verdi 20. Hafta gel yapalım demişti bulunduğun yerin kalabalık olmasına göre de değişiyor aslında.Kızlar iyi akşamlar sizlere bir şey sormak istiyorum aranızda sağlık ocağında tetanoz aşısı olan varmı giderken doktordan randevu aldınız mı yoksa direk gittiniz mi ben sormayı unutmuşum şimdi aklıma geldi bilgisi olan varsa cevap verirse çok sevinirim
Lütfen içini ferah tut, kendini böyle düşünüp strese sokunca daha iyi olmayacak. Tekrar hissedersin panik yaptıkça minikler de hissediyor. Çok içine dert oluyorsa bir ultrasona gidebilirsin ya da biraz tatlı birşeyler ye bakalım hissedebilirsin . Merak etme çok iyi olacak. Pozitif düşün.Arkadaşlar 17. Haftadayim
Bu haftalarda alttan muayene yapıldı mı size
Çok başındayken ya da sonundayken duydum da bu haftalarda pek duymadım
Sanki o günden beri bebek az hareket ediyor hatta etmiyor
Daha önce 8 haftalıkken bir tanıdığım alttan muayene oldu sağlıklı dediği bebeği eve gidince kanama başladığından kaybetti
sagol canimÇok geçmiş olsun.İyi yapmışsın içmekle.ateş daha tehlikeli
Yarinda ayni sekilde olursam giderim canimcanım ateşin de varsa yarın herhangi bir doktora gitmen gerekiyor bana doktor şikayetin ne olursa olsun ateş yoksa sorun yok demişti. bunun sebebi de vücutta enfeksiyon varsa ateş yükselir genelde ve bebeğe geçmeden antibiyotik kullanımı gerektirebilirmiş. haftayı bekleme beni dinlersen
Geçmiş olsun çoksagol canimbende farkindayimda hastaydm bakamiyorm kac gundur yoklugun belliydi bende heycanla detayliyi bekliyorum martin son haftasi benimde nasipse
Yarinda ayni sekilde olursam giderim canimsagolasin
Tatlı şeyler yemeyi denedim ama bakalım inşallah iyi olurLütfen içini ferah tut, kendini böyle düşünüp strese sokunca daha iyi olmayacak. Tekrar hissedersin panik yaptıkça minikler de hissediyor. Çok içine dert oluyorsa bir ultrasona gidebilirsin ya da biraz tatlı birşeyler ye bakalım hissedebilirsin . Merak etme çok iyi olacak. Pozitif düşün.
Canim ben 11. hafta sonuna kadar 5-6 kere ultrasona girmisimdir belki biraz daha fazla olabilir hepsi de alttandi. Cok sükür bir sorun yasamadik, yani kanamanin onunla bir alakasi olucagini sanmiyorum. Güvenilir bir yöntem vajinal ultrason da. Endiselenme canimArkadaşlar 17. Haftadayim
Bu haftalarda alttan muayene yapıldı mı size
Çok başındayken ya da sonundayken duydum da bu haftalarda pek duymadım
Sanki o günden beri bebek az hareket ediyor hatta etmiyor
Daha önce 8 haftalıkken bir tanıdığım alttan muayene oldu sağlıklı dediği bebeği eve gidince kanama başladığından kaybetti
Teşekkür ederim canım, numara vermediler ya ben gene randevu alayım her ihtimale karşıCanım ebe veya doktor numarasını verdiyse ara önceden istersen yada randevu alarak git genelde randevu veriyorlar aşı için. Biz iş nedeniyle ilçede yaşıyoruz ebe bana tlf numarası verdi 20. Hafta gel yapalım demişti bulunduğun yerin kalabalık olmasına göre de değişiyor aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?