2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benimde 16. Haftada rahmin içinde çıktı dışında da var ama suanlik zararı yok dedi ama ağrılarım oluyor
Senin myomlarin büyüklüğü ne kadar peki canım? Doktorum büyüdükçe agri yapar demisti bana, bol su icmen lazim demisti. Ama ben icemiyorum malesef cok şükür agrim olmadi henüz. Bide 12. haftaya kadar hizla büyür, 24 e kadar cok yavas büyür, sonrasında ise pek büyümez dedi

Ufff hemde nasıl biz birde çadırda yaşıyoruz yerler düzgünce değil sabah uyanmak ve yer yatagından kalkmak nasıl acıyor
Yaa Allah yardim etsin ben yatakta bile agridan öfleyip püflerken seni düşünemiyorum canım yaa insallah bundan sonra her sey cok daha güzel olur sizin icin

14 martta gideceğim inşallah bakalım heyecanlıyım biraz yaa inşallah geçer bi anda bulantıların.mide bulantısı benim bi anda kesildi.Kusacak kadar bulanıyor mu yoksa sadece bulantı mı.hayat kalitesini gerçekten düşürüyor bulantılar.bende de hala yağ kokusuna hassasiyet var.Sanırım bu geçmeyecek ayakta kalma konusu bende de öyle iki gün boludaydım biraz yürüdük gezdik derken mahvolmuşum.Eşime artık yaşlandım naraları atıyorum Sağlıklı olalım da inşallah gerisi bi şekilde halloluyor
Cok sagolun kizlar. 37.4 ten dusmeyince ictim bir tane. insallah iyi gelir. cok sagolun
Çok geçmiş olsun.İyi yapmışsın içmekle.ateş daha tehlikeli

canım ateşin de varsa yarın herhangi bir doktora gitmen gerekiyor bana doktor şikayetin ne olursa olsun ateş yoksa sorun yok demişti. bunun sebebi de vücutta enfeksiyon varsa ateş yükselir genelde ve bebeğe geçmeden antibiyotik kullanımı gerektirebilirmiş. haftayı bekleme beni dinlersen

Tam hatırlamıyorum canım ama 2-3 m aralığında sanırım su iç demedi bana ama içemiyorum zorla içiyorum zaten gebelik öncesi böyle bir durumum vardı ama gebelikte çıkınca böyle ister istemez duygusal oluyorum kaygı yaşıyorum huzursuz oluyorum bebeğime birşey olmasın zararı olmasın diye hep dua ediyorum kafam karışık

Rahmin içinde yani senin inşallah benimde büyümez ve öyle kalır yapılacak birşey de yok peki diğer gebeliğin de doğumda gitti mi aldirdin mi

Bence gönlünü ferah tut canımm baya kucukmus senin myomun ben düşük riskini sormustum doktoruma, bebek büyüdükçe rahmin patronu o oluyor, myomdan pek etkilenmiyor demisti. Senin myomun etkileseydi doktorun emin ol söylerdi

Arkadaşlar 17. Haftadayim
Bu haftalarda alttan muayene yapıldı mı size
Çok başındayken ya da sonundayken duydum da bu haftalarda pek duymadım
Sanki o günden beri bebek az hareket ediyor hatta etmiyor
Daha önce 8 haftalıkken bir tanıdığım alttan muayene oldu sağlıklı dediği bebeği eve gidince kanama başladığından kaybetti

Canım ebe veya doktor numarasını verdiyse ara önceden istersen yada randevu alarak git genelde randevu veriyorlar aşı için. Biz iş nedeniyle ilçede yaşıyoruz ebe bana tlf numarası verdi 20. Hafta gel yapalım demişti bulunduğun yerin kalabalık olmasına göre de değişiyor aslında.

Lütfen içini ferah tut, kendini böyle düşünüp strese sokunca daha iyi olmayacak. Tekrar hissedersin panik yaptıkça minikler de hissediyor. Çok içine dert oluyorsa bir ultrasona gidebilirsin ya da biraz tatlı birşeyler ye bakalım hissedebilirsin . Merak etme çok iyi olacak. Pozitif düşün.

Çok geçmiş olsun.İyi yapmışsın içmekle.ateş daha tehlikeli
sagol canim bende farkindayimda hastaydm bakamiyorm kac gundur yoklugun belliydi bende heycanla detayliyi bekliyorum martin son haftasi benimde nasipse
Yarinda ayni sekilde olursam giderim canim sagolasin

Tatlı şeyler yemeyi denedim ama bakalım inşallah iyi olur
Perşembe günü gitmiştim bir kaç gün daha bekleyip gideceğim
Aslinda üçüncü gebeliğim diğer ikisinde hiç böyle muayene olmadim

Canim ben 11. hafta sonuna kadar 5-6 kere ultrasona girmisimdir belki biraz daha fazla olabilir hepsi de alttandi. Cok sükür bir sorun yasamadik, yani kanamanin onunla bir alakasi olucagini sanmiyorum. Güvenilir bir yöntem vajinal ultrason da. Endiselenme canim

Teşekkür ederim canım, numara vermediler ya ben gene randevu alayım her ihtimale karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…