- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.381
canim once kasik agrisi bacak agrisiyla basladi sonra öksürük ve bogaz agrisi eklendi komple vucudum agridi ateste hafif olunca parol aldim bitane cok sukur atesim dustu yarinda aynisi olursa gidecegim cok sagolbaharrr34 canim gecmis olsun tam anlayamadim neyin var ama atesin varsa doktora bi sekilde gitmeye bak, kendiliginden gecmicek bir enfeksiyon belirtisi olabilir beklemezsen daha iyi olur
Canım kötü düşüncelere kapılma..Arkadaşlar 17. Haftadayim
Bu haftalarda alttan muayene yapıldı mı size
Çok başındayken ya da sonundayken duydum da bu haftalarda pek duymadım
Sanki o günden beri bebek az hareket ediyor hatta etmiyor
Daha önce 8 haftalıkken bir tanıdığım alttan muayene oldu sağlıklı dediği bebeği eve gidince kanama başladığından kaybetti
Yok aynı miyom duruyor , doktor alalım falan demedi bende birşey dememiştim (benim kayıplarım olunca bebeği elime sağ salim alayım diye düşündüğüm için o an aklıma gelmedi) ama bu sefer ben diyeceğim doğumda alabiliyorsanız onu da alın diye inşallah o zamanlara gelelim aklımdaRahmin içinde yani senin inşallah benimde büyümez ve öyle kalır yapılacak birşey de yok peki diğer gebeliğin de doğumda gitti mi aldirdin mi
Arkadaşlar 17. Haftadayim
Bu haftalarda alttan muayene yapıldı mı size
Çok başındayken ya da sonundayken duydum da bu haftalarda pek duymadım
Sanki o günden beri bebek az hareket ediyor hatta etmiyor
Daha önce 8 haftalıkken bir tanıdığım alttan muayene oldu sağlıklı dediği bebeği eve gidince kanama başladığından kaybetti
Ne kadar uzun ve zahmet vererek aciklamissiniz Allah razı olsunKuzum ben devlet hastanesine gidiyorum,12.haftaya kadar hep alttan baktılar hatta doktora dedimki artık 7 haftayı geçince hocam alttan bakmanız sıkıntılı bir durum olmadığı zamanda da gerekli mi diye o da gebelik için riskli bir durum oluşacak olsa alttan bakar mıyız hiç için rahat olsun demişti
Önceki gebeliğimde de gerekli gördüklerinde arada alttan baktılar çok şükür sıkıntı çıkmadı, hatta kızımda son aylarda doktor hep alttan baktı sağındaki solundaki kişiler aman baktırma bilerek birşeyler yapıyorlar akşama dogum nişanı lekelenmesi oluyor baktırma dediler hiç de birşey olmadı
İçini ferah tut, bu haftalarda baktı iseler bir nedeni vardır ki bakmışlardır alttan bakmanın gebeliğim iz içinde hiçbir riskli durumu da yokmuş
Almanyada bir öğrencim var ona getirtmeyi düşünüyorum açıkçası oto koltuğunuVarsa durum verilir bence. Özellikle oto koltuğu bence en en en kritik şey büyük şehirler devamlı araç kullanımı olacaksa. Allah korusun. Adac testli çok az muadili var ama onlarda değerlendirilebilir tabi. Ben cybex aldım koltuğu arabası puseti. 3 çocuk büyütmeyi planlıyorum kendisiylezira ancak kendisini kurtarır tek çocuk isteyenler için verilmez bence
Merhaba ben de en ufak bir kıpırtı bile hissetmiyorum sağlıklı ilk gebeliğimArkadaşlar mehaba biz bugün 17+3 olduk 2.gebeliğim ama en ufak bi kıpırtı hissetmiyorum sizlerde durumlar nasıl hissediyormusunuz
Arkadaşlar mehaba biz bugün 17+3 olduk 2.gebeliğim ama en ufak bi kıpırtı hissetmiyorum sizlerde durumlar nasıl hissediyormusunuz
Benim de ilk gebelik ve 18+1 deyim. Hiçbişe hissetmiyorum. Daha doğrusu yok kelebek kanadı yok kıpırtı vs gibi şeyler hissetmiyorum. Birkaç gün önce batmalarım vardı, onlar sandım ama değilmiş. Ben 24 haftaya kadar normal diye okuum hissetmemek.Merhaba ben de en ufak bir kıpırtı bile hissetmiyorum sağlıklı ilk gebeliğimama duyduğuma göre ilk ve ikinci gebeliklerde hissetme geç olabiliyormus 3. Gebelikte ise 14. Haftadan hissedenler varmış. Galiba bikac hafta daha var
Hayırlısı neyse o olsunAlmanyada bir öğrencim var ona getirtmeyi düşünüyorum açıkçası oto koltuğunuadac benim için de en önemli nokta 3 çocuk keşke olsa ama yaşım müsaade etmez sanırım ama tabi Allah büyük
Birde cybexte çok fazla kampanya oluyor şunoto koltuğunu alana şu araba hediye gibi. Onları da takip edip güzel şeyler alınabilir.Almanyada bir öğrencim var ona getirtmeyi düşünüyorum açıkçası oto koltuğunuadac benim için de en önemli nokta 3 çocuk keşke olsa ama yaşım müsaade etmez sanırım ama tabi Allah büyük
Yok canım daha hiçbirini kullanmadım o ilacı içmek bana zor geldi zaten cuma günü doktora gittim ve bu doktora gerçekten güvendim onun verdiklerini kullanıcam çok ilgiliydi çünkü b12 vitaminim yerlerdeymiş iğnesiz asla düzelmez dedi diğerleri gibi kafasına göre yazmadı ilaçları birde belki hamilelikten olabilir çünkü benimde bir siyah katran oluyor bazen keçinin dışkısı gibi bir küçük parça o kadar bazende yeşil ishal gibi oluyor bağırsaklar bu dönemde çok dengesiz sanırımCanım kullandınmı ilacı . Çok fena dışkımı siyaha boyada katran gibi bide cıvık ishal gibi oldumçok sinir bozucu
Günaydın canım ,inşallah güzel haberler alalım detaylı ultrasonlardansagol canimbende farkindayimda hastaydm bakamiyorm kac gundur yoklugun belliydi bende heycanla detayliyi bekliyorum martin son haftasi benimde nasipse
Yarinda ayni sekilde olursam giderim canimsagolasin
Hayırlısı neyse o olsunbende 3 istiyorum ama gel gör ki ilkinden sonra karar vericem asıl biz alırken baktığımızda bazası ve oto koltuğu ikisi bir almanya da getirme maliyetiyle birlikte daha yüksekti. Sadece oto koltuğu gibi düşünmeyin birde baza alacaksınız ama tabi zaten gelen birisi varsa daha uyguna da gelebilir. Tabi biz ocak gibi almıştık fiyatları artmadıysa
Amin canımBirde cybexte çok fazla kampanya oluyor şunoto koltuğunu alana şu araba hediye gibi. Onları da takip edip güzel şeyler alınabilir.
Hastanesine göre değişiyor sanırım. Arkadaşım devlette devam ediyor birinin takipli gebesi hep ondan randevusu olıyor ama ne zaman gitse asistanı var yerinde . Doğum için de o an ordaysam girerim gece veya mesai saatim dışı ise kim yaparsa demiş. Farklılık gösterebilir. Memnun olmadığı noktalar çok kısa sürmesi, cihazların kalitesinin kötü olması. İkimizde de 11 haftalık ultrason resmi var mesela bnmki tam bebek onunki resmen silüetKızlar doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Ozelde muayene oluyordum . Bazı tavırları hoşuma gitmemeye başladı rahatça soru bile soramıyorum. Bir süre devlet hastanesiyle devam etmek istiyorum. Devlette devam edenler kızlar aynı doktordan randevu alabiliyor musunuz yoksa farklı mı gidiyorsunuz her seferinde.bir doktorla devam etsem doğumda o mu oluyor yanımızda nasıl oluyor gerekirse devlette devam edicem kafam çok karıştı
doğru soyluyorsunBence gönlünü ferah tut canımm baya kucukmus senin myomunben düşük riskini sormustum doktoruma, bebek büyüdükçe rahmin patronu o oluyor, myomdan pek etkilenmiyor demisti. Senin myomun etkileseydi doktorun emin ol söylerdi
öyle tabi sağlıkla kucagımıza alalım da myom un caresine elbet bakılır Alllah buyukYok aynı miyom duruyor , doktor alalım falan demedi bende birşey dememiştim (benim kayıplarım olunca bebeği elime sağ salim alayım diye düşündüğüm için o an aklıma gelmedi) ama bu sefer ben diyeceğim doğumda alabiliyorsanız onu da alın diye inşallah o zamanlara gelelim aklımda
ben hem ozel hem unıversıte hastanesine gıdıyorum. Bende ozeldeki doktorumu degıstırmek ıstıyorum. Unıversıte hastanesınde her seferınde baska doktor denk gelse de takbımı cok guzel yapıyorlar doktor secme sansım yok her ay doktor degısıyor dogum da da secme sansın olmuyor ama devlet te durum nasıl bılmıyorum ama orada sureklı aynı doktora gıdıyorsun oyle sansın var dıye bılıyorum dogum kısmında bılgım yokKızlar doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Ozelde muayene oluyordum . Bazı tavırları hoşuma gitmemeye başladı rahatça soru bile soramıyorum. Bir süre devlet hastanesiyle devam etmek istiyorum. Devlette devam edenler kızlar aynı doktordan randevu alabiliyor musunuz yoksa farklı mı gidiyorsunuz her seferinde.bir doktorla devam etsem doğumda o mu oluyor yanımızda nasıl oluyor gerekirse devlette devam edicem kafam çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?