2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
baharrr34 canim gecmis olsun tam anlayamadim neyin var ama atesin varsa doktora bi sekilde gitmeye bak, kendiliginden gecmicek bir enfeksiyon belirtisi olabilir beklemezsen daha iyi olur
canim once kasik agrisi bacak agrisiyla basladi sonra öksürük ve bogaz agrisi eklendi komple vucudum agridi ateste hafif olunca parol aldim bitane cok sukur atesim dustu yarinda aynisi olursa gidecegim cok sagol

Canım kötü düşüncelere kapılma..
ben hep alttan muayene oldum, bi tek bu 15. Haftam haric hepsi alttandı. Çok şükür bebek gayet iyi, zaten sıkıntı yaratcak birşey olsa doktorun muayene etmezz içini ferah tut..

Rahmin içinde yani senin inşallah benimde büyümez ve öyle kalır yapılacak birşey de yok peki diğer gebeliğin de doğumda gitti mi aldirdin mi
Yok aynı miyom duruyor , doktor alalım falan demedi bende birşey dememiştim (benim kayıplarım olunca bebeği elime sağ salim alayım diye düşündüğüm için o an aklıma gelmedi) ama bu sefer ben diyeceğim doğumda alabiliyorsanız onu da alın diye inşallah o zamanlara gelelim aklımda

Kuzum ben devlet hastanesine gidiyorum,12.haftaya kadar hep alttan baktılar hatta doktora dedimki artık 7 haftayı geçince hocam alttan bakmanız sıkıntılı bir durum olmadığı zamanda da gerekli mi diye o da gebelik için riskli bir durum oluşacak olsa alttan bakar mıyız hiç için rahat olsun demişti

Önceki gebeliğimde de gerekli gördüklerinde arada alttan baktılar çok şükür sıkıntı çıkmadı, hatta kızımda son aylarda doktor hep alttan baktı sağındaki solundaki kişiler aman baktırma bilerek birşeyler yapıyorlar akşama dogum nişanı lekelenmesi oluyor baktırma dediler hiç de birşey olmadı

İçini ferah tut, bu haftalarda baktı iseler bir nedeni vardır ki bakmışlardır alttan bakmanın gebeliğim iz içinde hiçbir riskli durumu da yokmuş

Ne kadar uzun ve zahmet vererek aciklamissiniz Allah razı olsun
İçim ferahladi
İlk iki gebeligimde hiç o şekilde bakilmadigi için tuhaf oldum
Teşekkür ederim

Almanyada bir öğrencim var ona getirtmeyi düşünüyorum açıkçası oto koltuğunu adac benim için de en önemli nokta 3 çocuk keşke olsa ama yaşım müsaade etmez sanırım ama tabi Allah büyük

Arkadaşlar mehaba biz bugün 17+3 olduk 2.gebeliğim ama en ufak bi kıpırtı hissetmiyorum sizlerde durumlar nasıl hissediyormusunuz
Merhaba ben de en ufak bir kıpırtı bile hissetmiyorum sağlıklı ilk gebeliğim ama duyduğuma göre ilk ve ikinci gebeliklerde hissetme geç olabiliyormus 3. Gebelikte ise 14. Haftadan hissedenler varmış. Galiba bikac hafta daha var

Arkadaşlar mehaba biz bugün 17+3 olduk 2.gebeliğim ama en ufak bi kıpırtı hissetmiyorum sizlerde durumlar nasıl hissediyormusunuz
Benim de ilk gebelik ve 18+1 deyim. Hiçbişe hissetmiyorum. Daha doğrusu yok kelebek kanadı yok kıpırtı vs gibi şeyler hissetmiyorum. Birkaç gün önce batmalarım vardı, onlar sandım ama değilmiş. Ben 24 haftaya kadar normal diye okuum hissetmemek.

Hayırlısı neyse o olsun bende 3 istiyorum ama gel gör ki ilkinden sonra karar vericem asıl biz alırken baktığımızda bazası ve oto koltuğu ikisi bir almanya da getirme maliyetiyle birlikte daha yüksekti. Sadece oto koltuğu gibi düşünmeyin birde baza alacaksınız ama tabi zaten gelen birisi varsa daha uyguna da gelebilir. Tabi biz ocak gibi almıştık fiyatları artmadıysa

Birde cybexte çok fazla kampanya oluyor şunoto koltuğunu alana şu araba hediye gibi. Onları da takip edip güzel şeyler alınabilir.

Canım kullandınmı ilacı . Çok fena dışkımı siyaha boyada katran gibi bide cıvık ishal gibi oldum çok sinir bozucu
Yok canım daha hiçbirini kullanmadım o ilacı içmek bana zor geldi zaten cuma günü doktora gittim ve bu doktora gerçekten güvendim onun verdiklerini kullanıcam çok ilgiliydi çünkü b12 vitaminim yerlerdeymiş iğnesiz asla düzelmez dedi diğerleri gibi kafasına göre yazmadı ilaçları birde belki hamilelikten olabilir çünkü benimde bir siyah katran oluyor bazen keçinin dışkısı gibi bir küçük parça o kadar bazende yeşil ishal gibi oluyor bağırsaklar bu dönemde çok dengesiz sanırım

sagol canim bende farkindayimda hastaydm bakamiyorm kac gundur yoklugun belliydi bende heycanla detayliyi bekliyorum martin son haftasi benimde nasipse

Yarinda ayni sekilde olursam giderim canim sagolasin
Günaydın canım ,inşallah güzel haberler alalım detaylı ultrasonlardan sen nasıl oldun

Birde cybexte çok fazla kampanya oluyor şunoto koltuğunu alana şu araba hediye gibi. Onları da takip edip güzel şeyler alınabilir.
Amin canım evet biraz daha araştırsam iyi olacak şubat indirimleri beni yordu çok teşekkürler fikirler için

Günaydın kızlar
Benim göbeğimin sol kısmında sanki bi toplanma oluyor yani eğilirken kalkarken kendini hissetiyor bu bebek mi sizce? 16. Haftanın içindeyim sizde böyle bir şey oldu mu?

Kızlar doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Ozelde muayene oluyordum . Bazı tavırları hoşuma gitmemeye başladı rahatça soru bile soramıyorum. Bir süre devlet hastanesiyle devam etmek istiyorum. Devlette devam edenler kızlar aynı doktordan randevu alabiliyor musunuz yoksa farklı mı gidiyorsunuz her seferinde.bir doktorla devam etsem doğumda o mu oluyor yanımızda nasıl oluyor gerekirse devlette devam edicem kafam çok karıştı

Hastanesine göre değişiyor sanırım. Arkadaşım devlette devam ediyor birinin takipli gebesi hep ondan randevusu olıyor ama ne zaman gitse asistanı var yerinde . Doğum için de o an ordaysam girerim gece veya mesai saatim dışı ise kim yaparsa demiş. Farklılık gösterebilir. Memnun olmadığı noktalar çok kısa sürmesi, cihazların kalitesinin kötü olması. İkimizde de 11 haftalık ultrason resmi var mesela bnmki tam bebek onunki resmen silüet

öyle tabi sağlıkla kucagımıza alalım da myom un caresine elbet bakılır Alllah buyuk

ben hem ozel hem unıversıte hastanesine gıdıyorum. Bende ozeldeki doktorumu degıstırmek ıstıyorum. Unıversıte hastanesınde her seferınde baska doktor denk gelse de takbımı cok guzel yapıyorlar doktor secme sansım yok her ay doktor degısıyor dogum da da secme sansın olmuyor ama devlet te durum nasıl bılmıyorum ama orada sureklı aynı doktora gıdıyorsun oyle sansın var dıye bılıyorum dogum kısmında bılgım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…