- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.401
bende de oyle degısık seyler oluyor asla hıssetmıyorum hareketlerını ama bazen karnım da sertlık hıssedıyorum bazn yumusaklık doktor 20. haftada hıssetmeye baslarsın dedıGünaydın kızlar
Benim göbeğimin sol kısmında sanki bi toplanma oluyor yani eğilirken kalkarken kendini hissetiyor bu bebek mi sizce? 16. Haftanın içindeyim sizde böyle bir şey oldu mu?
Ben de devlet hastanesine gidiyorum başladığımdan beri doktorum aynı zaten 10 15 gün önceden randevu aldığım için O konuda bi sıkıntı yaşamadım. Ama doktorun hastası fazla olduğu için çok fazla ilgilenemiyor ister istemez. Bi gün son randevuya gittim baya ilgilenmişti.Kızlar doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Ozelde muayene oluyordum . Bazı tavırları hoşuma gitmemeye başladı rahatça soru bile soramıyorum. Bir süre devlet hastanesiyle devam etmek istiyorum. Devlette devam edenler kızlar aynı doktordan randevu alabiliyor musunuz yoksa farklı mı gidiyorsunuz her seferinde.bir doktorla devam etsem doğumda o mu oluyor yanımızda nasıl oluyor gerekirse devlette devam edicem kafam çok karıştı
Hepsininde artı eksileri muhakkak oluyor. Doktor hasta arasındaki güven önemli her doktor bir olmuyor ki. Mesai dışı olunca hoop başka doktor .karar vermek o kadar zor ki . Cumartesi üniversite hastanesine gittim dogum yapanlar hamileler aynı serviste .hiçbir şekilde belli saatler dışında erkek almıyorlar. Bende isterim ki eşim yanımda olsun ilgilensin . Bunlar da eksi benim içinHastanesine göre değişiyor sanırım. Arkadaşım devlette devam ediyor birinin takipli gebesi hep ondan randevusu olıyor ama ne zaman gitse asistanı var yerinde . Doğum için de o an ordaysam girerim gece veya mesai saatim dışı ise kim yaparsa demiş. Farklılık gösterebilir. Memnun olmadığı noktalar çok kısa sürmesi, cihazların kalitesinin kötü olması. İkimizde de 11 haftalık ultrason resmi var mesela bnmki tam bebek onunki resmen silüet
Üniversite hastanesine gittim cumartesi akşam. Dogum yapanlarla hamileler aynı servisteydi. O bücür bücür öğrenciler o kadınlara öyle Bi bağırıp fircaliyolar ki çok üzüldüm gözüm korktu açıkçası. Hocalarına soruyorlar telefonla iletişim kuruyolar sadece .ne bileyim içime sinmedi. Kaçtım resmen hastaneden . Devlete gitsem mi dedim ona da kafam karıştıben hem ozel hem unıversıte hastanesine gıdıyorum. Bende ozeldeki doktorumu degıstırmek ıstıyorum. Unıversıte hastanesınde her seferınde baska doktor denk gelse de takbımı cok guzel yapıyorlar doktor secme sansım yok her ay doktor degısıyor dogum da da secme sansın olmuyor ama devlet te durum nasıl bılmıyorum ama orada sureklı aynı doktora gıdıyorsun oyle sansın var dıye bılıyorum dogum kısmında bılgım yok
Günaydiin canim âmin insallahGünaydın canım ,inşallah güzel haberler alalım detaylı ultrasonlardansen nasıl oldun
Bende ozelde takipliydim doktorum istifa etti devlete geccegini söyledi. Dusundum devlete gecerse onlami devam.etsem devlette diye de sonra bu doguma girme olayi o gun kim varsa doktor o oluyor korkusu oldugu icin özelde baska bi doktor ile devam karari aldim.Kızlar doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Ozelde muayene oluyordum . Bazı tavırları hoşuma gitmemeye başladı rahatça soru bile soramıyorum. Bir süre devlet hastanesiyle devam etmek istiyorum. Devlette devam edenler kızlar aynı doktordan randevu alabiliyor musunuz yoksa farklı mı gidiyorsunuz her seferinde.bir doktorla devam etsem doğumda o mu oluyor yanımızda nasıl oluyor gerekirse devlette devam edicem kafam çok karıştı
İnşallah bir an önce iyi ol.ateşin düştüyse yine şükür.ıhlamur iç bol limonlu.sıcak tut kendini.Bende hiç çorap giymiyorum bana da ders olsunGünaydiin canim âmin insallahGece öksürük tuttu biraz ama daha iyiyim öksürügüm var pekmezli limonlu ilik su ictim. yatcam butun gün ama kasik agrimda var ben fena üsüttüm Sebebi benim hatam. gecen hafta bana ates basti kac gün corap bile giyesm gelmedi gecede üstümü cok acmisim esim kizdi hep onlarn yuzunden oldu üsüttün diye malum dogudayiz biz buraya daha bahar gelmedi geccek insallah dinlencem bol bol
Evet bebek bence .Benim de öyle oluyor .Ne taraftaysa orası top gibi toparlanıyor.Yukardan bakınca da belli oluyor o taraf daha şiş görünüyorGünaydın kızlar
Benim göbeğimin sol kısmında sanki bi toplanma oluyor yani eğilirken kalkarken kendini hissetiyor bu bebek mi sizce? 16. Haftanın içindeyim sizde böyle bir şey oldu mu?
Ben kullanıyorum canım güzelKızlar ben şimdi kontrolden çıktım doktor çatlak oluşmaması için lierac jel önerdi en iyi sonuçlar bununla alınıyormuş kullanan var mı aramızda
Devlet hastanesinde de tetanoz yapıyorlar mı biliyor musunuz ? Ben devlet hastanesine gittim bana doktor bir şey söylemedi tetanoz ile ilgili. Sağlık ocağına falan mı gitsem napsam ilk doğumum olacakGünaydın güzel anneler :) İki sezeryan yapmış biri olarak normal doğumu çok istedim ama olmadı. Sezeryan yaralarım çabuk iyileşti ve ayaga da çabucak kalktım. Bu iş bünye meselesiİkisi de kendine özel her dogum kendine özel öyleydi böyleydi diye kendinize zehir etmeyin tek tavsiyem bu olur
beni de 20. haftada çağırdı aşıya. Aradan 7 yıl geçmiş iki doz olsan daha iyi olur dedi. Bir de 24 te gidicem. Tetanoz toplatıldı diye biliyorum dedim. Yok devam ediyoruz yapmaya dedi.
nasıl davranılar bılmıyorum ama ben daha once unıversıte hastanesınde myom amelıyatı oldum cok guzel davrandılar ama ılk dogumum olacagı ıcın nasıpse ınsan bıraz ozel ılgı ıstıyor acıkcasÜniversite hastanesine gittim cumartesi akşam. Dogum yapanlarla hamileler aynı servisteydi. O bücür bücür öğrenciler o kadınlara öyle Bi bağırıp fircaliyolar ki çok üzüldüm gözüm korktu açıkçası. Hocalarına soruyorlar telefonla iletişim kuruyolar sadece .ne bileyim içime sinmedi. Kaçtım resmen hastaneden . Devlete gitsem mi dedim ona da kafam karıştı
Anne yanının marka modeli nedir beğendimiade seçeneğini denemeden bi çözüm bulmaya çalıştım. Yatağın yerleştiği kısımdaki demirler ayarlanabiliyordu, bir üste aldım demirleri böylece yatak kısmı yükselmiş oldu. Neredeyse anne yanıyla aynı hizaya geldi, hala anne yanı biraz daha yüksek. Arada biraz boşluk kaldı. O kısma uyacak bir ek yapacağım süngerden ve aynı hizaya belki biraz daha yüksek ayarlayacağım. Sizce güvenli olur mu bu şekilde ?
Resim ekledim
Belki baza alıp kendi yatağınızı yükseltebilirsiniz. Ya da yatak ayakları var onları takıp yükseltebilirsiniziade seçeneğini denemeden bi çözüm bulmaya çalıştım. Yatağın yerleştiği kısımdaki demirler ayarlanabiliyordu, bir üste aldım demirleri böylece yatak kısmı yükselmiş oldu. Neredeyse anne yanıyla aynı hizaya geldi, hala anne yanı biraz daha yüksek. Arada biraz boşluk kaldı. O kısma uyacak bir ek yapacağım süngerden ve aynı hizaya belki biraz daha yüksek ayarlayacağım. Sizce güvenli olur mu bu şekilde ?
Resim ekledim
Evet aynı korku bende de var aslında devletle devam etmek isterim de tek bu sebeple bile özele gidilebilirBende ozelde takipliydim doktorum istifa etti devlete geccegini söyledi. Dusundum devlete gecerse onlami devam.etsem devlette diye de sonra bu doguma girme olayi o gun kim varsa doktor o oluyor korkusu oldugu icin özelde baska bi doktor ile devam karari aldim.
Ben en başından beri ünv araştırma hastanesine gidiyorum canım memnun kaldığım bi dr var onun takibindeyim randevumu genelde kendim alıyorum mhrs üzerinden ama bazen randevu yakalayamadığım oluyor yada acil bi durum olduğunda sabah erkenden gidip sekreteriyle konuşup takipli hastası olduğum için ayaktan da alabiliyodum randevu. Doğum kısmını pek bilmiyorum daha konuşmadım ama bildiğim kadarıyla nöbette hangi dr denk gelirse o giriyor galiba.Kızlar doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Ozelde muayene oluyordum . Bazı tavırları hoşuma gitmemeye başladı rahatça soru bile soramıyorum. Bir süre devlet hastanesiyle devam etmek istiyorum. Devlette devam edenler kızlar aynı doktordan randevu alabiliyor musunuz yoksa farklı mı gidiyorsunuz her seferinde.bir doktorla devam etsem doğumda o mu oluyor yanımızda nasıl oluyor gerekirse devlette devam edicem kafam çok karıştı
Canim selam. 2017 de oglumda da ayni anlattiginiz oluyordu sanki bi yere toplanma yasaniyor bole orasi yogunlasiyor garip bi histi. Dogum kasilmasi mi bu nedir diye hep garipsiyordum. Doktora sorunca magnezyum vermisti. Simdi de ayni his bu sefer de olmaya basladi. 10 unda kontrolum var. Gene soracagim. Asagi bolgelerde olan bi kasilma degil ama gobek hizasi denilebilir. Sizinde oleyse bi doktorunuza sorun isterseniz ama kaslarla ilgili bir durum diye dusunuyorum ben.Günaydın kızlar
Her seferinde farklı ve genelde asistanlar oluyor, doğuma da kim denk gelirseKızlar doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Ozelde muayene oluyordum . Bazı tavırları hoşuma gitmemeye başladı rahatça soru bile soramıyorum. Bir süre devlet hastanesiyle devam etmek istiyorum. Devlette devam edenler kızlar aynı doktordan randevu alabiliyor musunuz yoksa farklı mı gidiyorsunuz her seferinde.bir doktorla devam etsem doğumda o mu oluyor yanımızda nasıl oluyor gerekirse devlette devam edicem kafam çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?