2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Günaydın kızlar
Benim göbeğimin sol kısmında sanki bi toplanma oluyor yani eğilirken kalkarken kendini hissetiyor bu bebek mi sizce? 16. Haftanın içindeyim sizde böyle bir şey oldu mu?
bende de oyle degısık seyler oluyor asla hıssetmıyorum hareketlerını ama bazen karnım da sertlık hıssedıyorum bazn yumusaklık doktor 20. haftada hıssetmeye baslarsın dedı

Ben de devlet hastanesine gidiyorum başladığımdan beri doktorum aynı zaten 10 15 gün önceden randevu aldığım için O konuda bi sıkıntı yaşamadım. Ama doktorun hastası fazla olduğu için çok fazla ilgilenemiyor ister istemez. Bi gün son randevuya gittim baya ilgilenmişti.

Hepsininde artı eksileri muhakkak oluyor. Doktor hasta arasındaki güven önemli her doktor bir olmuyor ki. Mesai dışı olunca hoop başka doktor .karar vermek o kadar zor ki . Cumartesi üniversite hastanesine gittim dogum yapanlar hamileler aynı serviste .hiçbir şekilde belli saatler dışında erkek almıyorlar. Bende isterim ki eşim yanımda olsun ilgilensin . Bunlar da eksi benim için

Üniversite hastanesine gittim cumartesi akşam. Dogum yapanlarla hamileler aynı servisteydi. O bücür bücür öğrenciler o kadınlara öyle Bi bağırıp fircaliyolar ki çok üzüldüm gözüm korktu açıkçası. Hocalarına soruyorlar telefonla iletişim kuruyolar sadece .ne bileyim içime sinmedi. Kaçtım resmen hastaneden . Devlete gitsem mi dedim ona da kafam karıştı

Kızlar nasılsınız bugün kontrolüm vardı biliyorsunuz ben devlete gidiyorum her seferinde farkli doktor stajer oluyor bu sefer cinsiyeti kıza benzettiler gecen sefer iki doktor erkek dedi vallaha arada kaldim birseyde alamıyorum bakalim ayrıntılı da ne diyecekler 25 den sonra özele devam edeceğim

Günaydın canım ,inşallah güzel haberler alalım detaylı ultrasonlardan sen nasıl oldun
Günaydiin canim âmin insallah Gece öksürük tuttu biraz ama daha iyiyim öksürügüm var pekmezli limonlu ilik su ictim. yatcam butun gün ama kasik agrimda var ben fena üsüttüm Sebebi benim hatam. gecen hafta bana ates basti kac gün corap bile giyesm gelmedi gecede üstümü cok acmisim esim kizdi hep onlarn yuzunden oldu üsüttün diye malum dogudayiz biz buraya daha bahar gelmedi geccek insallah dinlencem bol bol

Bende ozelde takipliydim doktorum istifa etti devlete geccegini söyledi. Dusundum devlete gecerse onlami devam.etsem devlette diye de sonra bu doguma girme olayi o gun kim varsa doktor o oluyor korkusu oldugu icin özelde baska bi doktor ile devam karari aldim.

İnşallah bir an önce iyi ol.ateşin düştüyse yine şükür.ıhlamur iç bol limonlu.sıcak tut kendini.Bende hiç çorap giymiyorum bana da ders olsun

Günaydın kızlar
Benim göbeğimin sol kısmında sanki bi toplanma oluyor yani eğilirken kalkarken kendini hissetiyor bu bebek mi sizce? 16. Haftanın içindeyim sizde böyle bir şey oldu mu?
Evet bebek bence .Benim de öyle oluyor .Ne taraftaysa orası top gibi toparlanıyor.Yukardan bakınca da belli oluyor o taraf daha şiş görünüyor

22+5 günlük iken detayliýa randevu verdiler 17 nisanda gireceğim bana şu zamana kontrole gel demediler aman Allah kimseyi bunların eline düşürmesin ya ben hiç memnun degilim devletten bu benm fikrim dogru düzgün insana denk gelmedim

Devlet hastanesinde de tetanoz yapıyorlar mı biliyor musunuz ? Ben devlet hastanesine gittim bana doktor bir şey söylemedi tetanoz ile ilgili. Sağlık ocağına falan mı gitsem napsam ilk doğumum olacak

nasıl davranılar bılmıyorum ama ben daha once unıversıte hastanesınde myom amelıyatı oldum cok guzel davrandılar ama ılk dogumum olacagı ıcın nasıpse ınsan bıraz ozel ılgı ıstıyor acıkcas

Anne yanının marka modeli nedir beğendim

Belki baza alıp kendi yatağınızı yükseltebilirsiniz. Ya da yatak ayakları var onları takıp yükseltebilirsiniz

Evet aynı korku bende de var aslında devletle devam etmek isterim de tek bu sebeple bile özele gidilebilir

Ben en başından beri ünv araştırma hastanesine gidiyorum canım memnun kaldığım bi dr var onun takibindeyim randevumu genelde kendim alıyorum mhrs üzerinden ama bazen randevu yakalayamadığım oluyor yada acil bi durum olduğunda sabah erkenden gidip sekreteriyle konuşup takipli hastası olduğum için ayaktan da alabiliyodum randevu. Doğum kısmını pek bilmiyorum daha konuşmadım ama bildiğim kadarıyla nöbette hangi dr denk gelirse o giriyor galiba.

Günaydın kızlar
Canim selam. 2017 de oglumda da ayni anlattiginiz oluyordu sanki bi yere toplanma yasaniyor bole orasi yogunlasiyor garip bi histi. Dogum kasilmasi mi bu nedir diye hep garipsiyordum. Doktora sorunca magnezyum vermisti. Simdi de ayni his bu sefer de olmaya basladi. 10 unda kontrolum var. Gene soracagim. Asagi bolgelerde olan bi kasilma degil ama gobek hizasi denilebilir. Sizinde oleyse bi doktorunuza sorun isterseniz ama kaslarla ilgili bir durum diye dusunuyorum ben.

Her seferinde farklı ve genelde asistanlar oluyor, doğuma da kim denk gelirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…