2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
bende de oyle degısık seyler oluyor asla hıssetmıyorum hareketlerını ama bazen karnım da sertlık hıssedıyorum bazn yumusaklık doktor 20. haftada hıssetmeye baslarsın dedı

Evet bebek bence .Benim de öyle oluyor .Ne taraftaysa orası top gibi toparlanıyor.Yukardan bakınca da belli oluyor o taraf daha şiş görünüyor

Çok sağolun kızlar en son ultrasonda dr hep oraya bastırmıştı bebişi görmek için ben de şüphelenmiştim orda devamlı kıpraşmalar hissediyorum ama daha erken olduğu için pek imkan vermiyodum psikolojiktir diyodum ama demekki ihtimal varmış

Kuzum bugün öğrendim ilk defa daha önceki gittiğim doktor lar küçük daha diyip tahmin bile etmemişti 15+3 um bugün
Banada 11+3 de erkeğe benziyor dedi 13+3 kesin erkek dedi pipisini gösterdi bir ay sonra gel dedi randevum mart 16sı. Kesin dediyse değişeceğini sanmıyorum canım hayırlı olsun

Banada 11+3 de erkeğe benziyor dedi 13+3 kesin erkek dedi pipisini gösterdi bir ay sonra gel dedi randevum mart 16sı. Kesin dediyse değişeceğini sanmıyorum canım hayırlı olsun
Sağol canım benim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah rabbim

Hayırlı kandiller kızlar takip ediyorum ama pek yazma fırsatım olmadı bugün kontrolüm vardı 17+3 olmuşuz biraz önden gidiyor bizim oğlan yeşil akıntım vardı doktor fitille antibiyotik verdi. Detaylı için perinatoloji doktoru arıyorum İstanbul Anadolu yakasında bulduğunuz önerdiğiniz doktorlar var mı

Ben de öyleyim ya boğazım da bir ağrı yok ama kuru öksürük var ve oksurdukce karnım kasılıyor diye korkuyorum
yaa benimde bacaklarim.agriyor oksürük var canim hafif ates oldu dün ama takipteyim surekli dikkat edelim birden yakaladi benide anlamadm ama ben dikkat etmedim.usuttum gecmis olsun cok oksuruk icin yapcagimz dogal bisi var mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…