- 29 Mayıs 2020
- 322
- 807
- 53
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.421
bende de oyle degısık seyler oluyor asla hıssetmıyorum hareketlerını ama bazen karnım da sertlık hıssedıyorum bazn yumusaklık doktor 20. haftada hıssetmeye baslarsın dedı
Evet bebek bence .Benim de öyle oluyor .Ne taraftaysa orası top gibi toparlanıyor.Yukardan bakınca da belli oluyor o taraf daha şiş görünüyor
Çok sağolun kızlarCanim selam. 2017 de oglumda da ayni anlattiginiz oluyordu sanki bi yere toplanma yasaniyor bole orasi yogunlasiyor garip bi histi. Dogum kasilmasi mi bu nedir diye hep garipsiyordum. Doktora sorunca magnezyum vermisti. Simdi de ayni his bu sefer de olmaya basladi. 10 unda kontrolum var. Gene soracagim. Asagi bolgelerde olan bi kasilma degil ama gobek hizasi denilebilir. Sizinde oleyse bi doktorunuza sorun isterseniz ama kaslarla ilgili bir durum diye dusunuyorum ben.
Hayırlı olsun canımKızlar bebişim erkek mişsizce yanılma payı olur mu doktor kesin konuştu baya
Kuzum bugün öğrendim ilk defa daha önceki gittiğim doktor lar küçük daha diyip tahmin bile etmemiştiHayırlı olsun canımkaç haftalıklen söyledi
Banada 11+3 de erkeğe benziyor dedi 13+3 kesin erkek dedi pipisini gösterdi bir ay sonra gel dedi randevum mart 16sı. Kesin dediyse değişeceğini sanmıyorum canım hayırlı olsunKuzum bugün öğrendim ilk defa daha önceki gittiğim doktor lar küçük daha diyip tahmin bile etmemişti15+3 um bugün
Sağol canım benimBanada 11+3 de erkeğe benziyor dedi 13+3 kesin erkek dedi pipisini gösterdi bir ay sonra gel dedi randevum mart 16sı. Kesin dediyse değişeceğini sanmıyorum canım hayırlı olsun
Hayırlı olsun canım:) bana da ikili tarama zamanımda kız gibi demişti sonra 15+3 de kesin kız dediKızlar bebişim erkek mişsizce yanılma payı olur mu doktor kesin konuştu baya
Anne yanının marka modeli nedir beğendim
Sağol canım benimHayırlı olsun canım:) bana da ikili tarama zamanımda kız gibi demişti sonra 15+3 de kesin kız dedio haftalardaysa doğrudur bence
Ben de henüz hissetmiyorum ama 6 yıl geçti diğerinden hatırlamıyorum bu haftalarda hissediyor muydum diyeArkadaşlar mehaba biz bugün 17+3 olduk 2.gebeliğim ama en ufak bi kıpırtı hissetmiyorum sizlerde durumlar nasıl hissediyormusunuz
bence nettir canim erkek deyince kolayina degismiyor yanilma olmuyor haftanda ideal. hayirli olsunKuzum bugün öğrendim ilk defa daha önceki gittiğim doktor lar küçük daha diyip tahmin bile etmemişti15+3 um bugün
Ah ceritooo önlem all beni mahvettii...Öksürmekten kasıgım agriyor mahvoldum dünden beri vucut agrisida cabasıGRİP OLUYORUM EYVAH
Ben de öyleyim ya boğazım da bir ağrı yok ama kuru öksürük var ve oksurdukce karnım kasılıyor diye korkuyorumAh ceritooo önlem all beni mahvettii...Öksürmekten kasıgım agriyor mahvoldum dünden beri vucut agrisida cabası
Sağol canım benim teşekkür ederimbence nettir canim erkek deyince kolayina degismiyor yanilma olmuyor haftanda ideal. hayirli olsun
yaa benimde bacaklarim.agriyor oksürük var canim hafif ates oldu dün ama takipteyim surekli dikkat edelim birden yakaladi benide anlamadm ama ben dikkat etmedim.usuttumBen de öyleyim ya boğazım da bir ağrı yok ama kuru öksürük var ve oksurdukce karnım kasılıyor diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?