2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
yaa benimde bacaklarim.agriyor oksürük var canim hafif ates oldu dün ama takipteyim surekli dikkat edelim birden yakaladi benide anlamadm ama ben dikkat etmedim.usuttum gecmis olsun cok oksuruk icin yapcagimz dogal bisi var mi acaba
Ballı süt, limonlu ballı ılık su, taze portakal suyu aklıma bunlar geldi hepsini denedim 3 gündür ama geçmedi hala sana da geçmiş olsun canım inşallah çok uzun sürmez bu durum

Kızlar bugün yolumun üzerine denk geldi diye sağlık ocağına uğradım, beni hiç aramadınız sistemde kayıtlı değil miyim acaba dedim, kontrol etti kayıtlıymışım ama 20.haftadan sonra aşı için arıyoruz ilk dedi o nedenle aramamış
Benim önceden sisteme kayıtlı 4 aşım vardı sana 1 tane vuralım yeter olur dedi ama yine de doktoruna da sor dedi

Merhaba kuzular uzun süredir buraya giremiyorum. Bebeğim iyi şükür, ama psikolojim sıkıntılı. Bir kaç haftadır eşimin eski karısı rüyalarıma giriyor. Bu konuyu dert etmiyordum ama hamilelikten mi ne çok huzursuzum, geçen rüyamda kadını bizim yatağımızda gördüm. Takıntı gibi bişey oldu. Eşimin geçmişinden kurtulamıyorum. Eşimede demiyorum huzursuz etmemek için. Ne önerirsiniz ne yapmalıyım?

canım hamilelik psikolojisi çok tuhaf bi durum, ben de adamla 7/24 beraberiz iki dk. çıksa beni arıyo boş bir saniyesi yok ama defalarca aldattığını gördüm çok saçma bi psikolojideyiz bunlar normal, çok kabus görülüyomuş hamilelikte

Bir evliliği bitirmek boşanmak ve sonrasında yeniden evlenmek kolay şeyler değil , adı üstünde eski yani boşanmışlar ve siz hayat kurmuşsunuz simdi insallah cocuğunuz olucak bana baya eski geldi ama tabi İnsan psikolojik olarak takıyor bazen hele ki böyle hamilelik gibi dönemlerde artık siz varsınız ve aileniz tamamlanıyor. Eşinize bahsetmemeniz yerinde olmuş mutluluklar dilerim

Evet ama çok can sıkıcı, adamın bir şey yaptığı yok, ama benim takıntım büyüdü iyice. Geçen o kadar gerçek gibiydi ki rüyam kalkıp ağladım. Kafamda senoryolar oynuyo sanki

Çok teşekkürler aslında mantığım benimde aynen böyle söylüyor ama beynimden atamıyorum sanki, inşallah yakın zamanda çıkarım bu psikolojiden

Evet ama çok can sıkıcı, adamın bir şey yaptığı yok, ama benim takıntım büyüdü iyice. Geçen o kadar gerçek gibiydi ki rüyam kalkıp ağladım. Kafamda senoryolar oynuyo sanki
aynen canım hamilelikten hepsi ama bu kadar canın sıkılıyosa paylaş bence o da destek olur. eski eşiyle bi durum olsaydı zaten eski eşi olmazdı, şu an bir de yeni bebişi olacak adamın aklından bile geçiyodur yazık kabuslara konu oluyo

diyip durduk yere huzursuz etmek istemedim, sadece kötü rüyalar gördüm beni aldatıyordun dedim o da saçmalama dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…