- 28 Kasım 2022
- 888
- 2.030
- 43
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.441
Evet kullanıyorum. Ama Biooil de iyi diye okudum. Belki onu da alırım. Şimdilik sabah badem yağı akşam Lierac sürüyorumKızlar ben şimdi kontrolden çıktım doktor çatlak oluşmaması için lierac jel önerdi en iyi sonuçlar bununla alınıyormuş kullanan var mı aramızda
Ben kullanıyorum canım günde iki taneMerhaba progestan fitil kullanmaya devam eden var mıdır
Ballı süt, limonlu ballı ılık su, taze portakal suyu aklıma bunlar geldi hepsini denedim 3 gündür ama geçmedi halayaa benimde bacaklarim.agriyor oksürük var canim hafif ates oldu dün ama takipteyim surekli dikkat edelim birden yakaladi benide anlamadm ama ben dikkat etmedim.usuttumgecmis olsun cok oksuruk icin yapcagimz dogal bisi var mi acaba
ne zamandan beri kullanıyorsun acaba bır de ne kadarlık gebesınBen kullanıyorum canım günde iki tane
Kuzum ben tüp Bebek ile hamileyim 15+3 um ilk aylarda daha çoktu bu aşamada günde iki tane ama yakında bırakıcam büyük ihtimallene zamandan beri kullanıyorsun acaba bır de ne kadarlık gebesın
Bana da 14+0 da erkek demişti 18 haftada gittim değişmedi oğlum olacak inşallah. Büyük ihtimal değişmez haftası büyük çünkü belli oluyor cinsiyetBana da 14+4'te erkek dedi değişir mi acaba ?
Benimde bu hafta yeni başlattı 16 haftam bitmek üzere myomlar çıktı diye başlatti fitil verdi bana günlük bir adetKuzum ben tüp Bebek ile hamileyim 15+3 um ilk aylarda daha çoktu bu aşamada günde iki tane ama yakında bırakıcam büyük ihtimalle
Erkeklerde değişmiyorBana da 14+0 da erkek demişti 18 haftada gittim değişmedi oğlum olacak inşallah. Büyük ihtimal değişmez haftası büyük çünkü belli oluyor cinsiyet
İnsallah canim sanada gecmis olsunBallı süt, limonlu ballı ılık su, taze portakal suyu aklıma bunlar geldi hepsini denedim 3 gündür ama geçmedi halasana da geçmiş olsun canım inşallah çok uzun sürmez bu durum
canım hamilelik psikolojisi çok tuhaf bi durum, ben de adamla 7/24 beraberiz iki dk. çıksa beni arıyo boş bir saniyesi yok ama defalarca aldattığını gördüm çok saçma bi psikolojideyiz bunlar normal, çok kabus görülüyomuş hamilelikteMerhaba kuzular uzun süredir buraya giremiyorum. Bebeğim iyi şükür, ama psikolojim sıkıntılı. Bir kaç haftadır eşimin eski karısı rüyalarıma giriyor. Bu konuyu dert etmiyordum ama hamilelikten mi ne çok huzursuzum, geçen rüyamda kadını bizim yatağımızda gördüm. Takıntı gibi bişey oldu. Eşimin geçmişinden kurtulamıyorum. Eşimede demiyorum huzursuz etmemek için. Ne önerirsiniz ne yapmalıyım?
Geçmiş olsun canımBenimde bu hafta yeni başlattı 16 haftam bitmek üzere myomlar çıktı diye başlatti fitil verdi bana günlük bir adet
Merhaba kuzular uzun süredir buraya giremiyorum. Bebeğim iyi şükür, ama psikolojim sıkıntılı. Bir kaç haftadır eşimin eski karısı rüyalarıma giriyor. Bu konuyu dert etmiyordum ama hamilelikten mi ne çok huzursuzum, geçen rüyamda kadını bizim yatağımızda gördüm. Takıntı gibi bişey oldu. Eşimin geçmişinden kurtulamıyorum. Eşimede demiyorum huzursuz etmemek için. Ne önerirsiniz ne yapmalıyım?
Evet ama çok can sıkıcı, adamın bir şey yaptığı yok, ama benim takıntım büyüdü iyice. Geçen o kadar gerçek gibiydi ki rüyam kalkıp ağladım. Kafamda senoryolar oynuyo sankicanım hamilelik psikolojisi çok tuhaf bi durum, ben de adamla 7/24 beraberiz iki dk. çıksa beni arıyo boş bir saniyesi yok ama defalarca aldattığını gördüm çok saçma bi psikolojideyiz bunlar normal, çok kabus görülüyomuş hamilelikte
Çok teşekkürler aslında mantığım benimde aynen böyle söylüyor ama beynimden atamıyorum sanki, inşallah yakın zamanda çıkarım bu psikolojidenBir evliliği bitirmek boşanmak ve sonrasında yeniden evlenmek kolay şeyler değil , adı üstünde eski yani boşanmışlar ve siz hayat kurmuşsunuz simdi insallah cocuğunuz olucak bana baya eski geldi ama tabi İnsan psikolojik olarak takıyor bazen hele ki böyle hamilelik gibi dönemlerdeartık siz varsınız ve aileniz tamamlanıyor. Eşinize bahsetmemeniz yerinde olmuş mutluluklar dilerim
Bu yüzden kendinizi kötü hissetmeyin böyle duygulara müsait bir dönemdeyiz eski eş değil eski bir sevgili dahi kabusumuz olabilirÇok teşekkürler aslında mantığım benimde aynen böyle söylüyor ama beynimden atamıyorum sanki, inşallah yakın zamanda çıkarım bu psikolojiden
aynen canım hamilelikten hepsi ama bu kadar canın sıkılıyosa paylaş bence o da destek olur. eski eşiyle bi durum olsaydı zaten eski eşi olmazdı, şu an bir de yeni bebişi olacak adamın aklından bile geçiyodur yazık kabuslara konu oluyoEvet ama çok can sıkıcı, adamın bir şey yaptığı yok, ama benim takıntım büyüdü iyice. Geçen o kadar gerçek gibiydi ki rüyam kalkıp ağladım. Kafamda senoryolar oynuyo sanki
Ayy söyledikleriniz çok iyi geldi saolunBu yüzden kendinizi kötü hissetmeyin böyle duygulara müsait bir dönemdeyiz eski eş değil eski bir sevgili dahi kabusumuz olabilir
diyip durduk yere huzursuz etmek istemedim, sadece kötü rüyalar gördüm beni aldatıyordun dedim o da saçmalama dediaynen canım hamilelikten hepsi ama bu kadar canın sıkılıyosa paylaş bence o da destek olur. eski eşiyle bi durum olsaydı zaten eski eşi olmazdı, şu an bir de yeni bebişi olacak adamın aklından bile geçiyodur yazık kabuslara konu oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?