2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bu yüzden kendinizi kötü hissetmeyin böyle duygulara müsait bir dönemdeyiz eski eş değil eski bir sevgili dahi kabusumuz olabilir
Evet bu ben işte. Benimde rüyama girmişti eski sevgilisi bir iki defa hatta yakın zamanda .durduk yere kavga çıkarıp küsüp ağlıyorum. Tabi söylemedim rüyamda gördüm fln diye . Hatta ne alaka niye gördüm ki dedim . Hamileliktendir inşallah benimkide

Kesinlikle bu hormonlar bize tırlattırcak bende hamileliğimin uzun bir süresinde sürekli eski sevgilimi gördüm rüyamda merak etme yanındayım falan diyordu aşırı vicdan yaptım eşime karşı çok geçmedi eşimin beni her gece aldattığı rüyalara geldik huzur yok birdahaki sezon ne çok merak ediyorum hatta birgün o kadar etkilendimki sabah yüzünü görmek istemiyorum falan dedim

Canim inan son 2 3 haftadir o kdr sacma olaylar dizisi olan ruyalar goruyorumki. akla hayalime gelmicek olaylar goruyorum. ve eskileri de cok goruyorum bence hormonlarin etkisi ve bilincaltiyla birlesince sacmaliklar artiyor ruyamizda.

Ya gerçekten herkeste mi var bu durum ben de eski sevgilisini görüyorum. Sonra aklıma eski kavgalarımız geliyo şunu yapmıştı bunu yapmıştı bana bunu nasıl yapar diye tee bekarlık kavgalarımız hormonal demek ki

Hayırlı kandiller kızlar Allah ettiğimiz duaları kabul etsin bizde bugün araştırma hastanesine sonuçları göstermek için gittik çok şükür her şey yolunda, idrardaki glukoz çıkma sebebi geç gittiğim için öğleden sonra tok karnına kan vermemden kaynaklıymış çok şükür Şimdi 24 ünde özelde nisan başı gibi de araştırmada kontrolümüz var kısmetse

Sanirim hepimizin rüyalari ayni yönde pes valllahi
Ben de her gece istidnasiz son zamanlarda esimi görüyorum, hep benden uzakta hep onu ariyorum hep bi merakta birakiyor beni bir süphe icindeyim hep ayni konuda rüya ama farkli senaryolarda
Hamilelik delirtiyo bizi

Bizimde bugün dr kontrolümüz vardı.minnoşlarımı gördüm kocaman olmuşlar. Bu renkli ultrason çok güzel bişey. İkiz olduğu için dr muza rndişelerimden bahsettim. Erken doğum vs. Bizde zamanında gelmeleri için uğraşacağız dedi. Progestan doğuma kadar kullanılmaya devam hatta 6-7. Aylarda birde iğnemiz olacakmış.her birimiz bebeklerimizi zamanında sağlıkla kucağımıza alalım

Ben bugün yolda beraber yürürken, nişanlıyken tartıştığımız pideci ve tartışma konumuz aklıma geldi. Çünkü pidecinin önünden geçiyorduk. Suratına baktım, saydım sövdüm yazık ne olduğunu da anlamadı yürümeye devam ettik sonra.

Kızlar biz anne yanı beşik olarak bunu aldık. Bir de büyüyebilen yatak aldık, bir yaşa kadar beşik, bir yaştan sonra yatak oluyor. Beşiğin çekmece kısmı da yatağa dönüştükten sonra masa oluyor. Benim içime sindi aslında, Pierre Cardin den aldık komple odasını. Şimdi sıra bebek arabasında, alanlar varsa önerilerini dinleyebilirim.

Eklentiler

• IMG-20230306-WA0021.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 142
Off kizlar dun gece 1 tane ictim prilam (normalde iki iciyodum) bugun yine kustum. Ne zaman gecicek bu mide durumlari
Bende 4 gözle bekliyorum geçmesini prilami bırakıp bi gecmismi bakayım demeye bile cesaretim yok bıraktığım gibi günde 5 kez falan kusuyorum

Merhaba benimde verdiğim bir testim pozitif çıktı acaba ne demek oluyor
Toxoplazma ıgm pozitif nedemek

Off nolcak bizim halimiz

Merhaba benimde verdiğim bir testim pozitif çıktı acaba ne demek oluyor

Toxoplazma ıgm pozitif nedemek
bende pozitif negatif yazmiyordu deger aralikli vardi. rubella ile hcv yuksekti. rubella kizamik kucukken gecirdgm icin yuksekti antikor var demek. hcv de bebekken oldugum hepatit aşısından dolayi antikoru yuksek cikti. toxoplasma igm ve igg negatifti. bilgim yok ama pozitifse onceden gecirmis bagisikliginiz var demek oluyor ama suan gecirip gecirmedgnz cok onemli. önceden gecirilmisse bagisiklik var demek. hamileyken gecirmek sikintili bildigim kadariyla. doktorunuzla hemen iletisime gecin lütfen daha saglikli bilgiyi onlar verir tabikide

Kızlarr günaydın ben dün ilk kez yasadigim garip bir olayi anlatcam. koltukta bacaklarimi bagdas pozisyonda oturuyodum sonra tek bacagimi uzattim ve sallamaya basladm ayagimi hafifce normalde de aliskanlik ayak sallamak vajina üstü göbek deligi altinda yani alt karindan azcik asagisinda bildiginiz telefon titremesi gibi bisi oldu arka arkaya boyle bisi kanat cirpti ve ilk defa bu kdr uzun sürdü uzun dedigm 6 7 saniyedir ama normalde gobek deligimin yanlarinda pit pit bi iki kere atar dururdu bu bebekmiydi bide azcik asagida hissettm bu sefer asagida olmasina sasirdm bu kdr anlamadm

20. Haftalarda gelcek gobek deligimizin oraya ki seninle gunumuz ayni dün gece acildeydim baktilar bebege hala daha alt karnin oraya gobek deliginin 4 parmak altina baktilar gorduler bende alt karin tarafinda hissediyorum hareketlerini hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…