2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aman dikkat et canım Ankara'da hava kaç gündür sıcaktı yine bir anda soğudu gevşedin mi sıcaklarda naptınn ayağını ve göğsünü sıkı tut çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim haftasonu Boludaydım çok üşüdüm çok soğuktu.Evde çorap falan da giymiyorum sanırım ondan oldu. şimdilik bir parolla idare ettim ama bakalım devamı gelecek mi çok teşekkür ederim canım

Günaydın canım Farklı yerlerde hissetmen normal artık boy olarak 20-25 cm civarında o yüzden sadece tek bir bölge değil çevresindeki 15-20 cmlik alanda hissedebiliriz bence bende dün aynı söylediğin gibi uzun süreli hissettim ,özellikle araba yolculuklarında çok hissediyorum bende bizim oğlan şimdiden araba seviyor galiba

Ay çok tatlısınız ben hiç sarmıyorum eşime ya .Niyeyse.mesajlarınızı okuyunca bende biraz sarayım dedim.Akşama bi sebep bulacağım rüya falan da görmüyorum

Evett 8 ocakta idrar yolunda enfeksiyon çıkmıştı salmonella bakterisi çıktı bende bundan olabilir mi

Ay çok tatlısınız ben hiç sarmıyorum eşime ya .Niyeyse.mesajlarınızı okuyunca bende biraz sarayım dedim.Akşama bi sebep bulacağım rüya falan da görmüyorum
Bu fırsat kaçmaz, tatlı tatlı bir iki laf sokuyorum ben hehehehe. İnşallah eşim de tatlı olduğumu düşünüyordur. Rüya bende arkadaşların bahsettiği gibi çok görmüyorum. Benim çocum biraz hareketli, gece pek rahat uyumuyorum ondandır belki de.

Düşünüyordur düşünüyordur hamile kadınlar hep tatlıdır bebiş yatınca mı başlıyor oynamaya

20. Haftalarda gelcek gobek deligimizin oraya ki seninle gunumuz ayni dün gece acildeydim baktilar bebege hala daha alt karnin oraya gobek deliginin 4 parmak altina baktilar gorduler bende alt karin tarafinda hissediyorum hareketlerini hala
anladim canim ama ben hep gobek deliginin yanindA azcik altinda 1 2 parmak yani hissettm dünkü biraz asagidaydi o yuzden garipsedim kii C Cerito mantikli aciklama yapmis boyu uzadigi icin farkli yerlerde hissetmemiz normal artik dogruu

C Cerito benimde dün en uzun hissedisimdi ve genellikle babasi isten gelince oynuyor genelde gunduz sabah cok nadirdir oynamasi. babasi aksam karnimi sevip konustuktan sonraki saatler oynuyor hissediyordur belkide

Aynen bi kolu ,bi bacağı oynasa tamam zaten
C Cerito benimde dün en uzun hissedisimdi ve genellikle babasi isten gelince oynuyor genelde gunduz sabah cok nadirdir oynamasi. babasi aksam karnimi sevip konustuktan sonraki saatler oynuyor hissediyordur belkide
Yaaa ne Tatlı tabi hissediyordur sevgiyi ,sevilmeyi .Ne güzel ,maşallah

Günaydın kızlar
Hemen hemen hamileliği yarıladık , nasıl geçiyor günleriniz, cinsiyetler kesinleşti mi , göbüşleriniz belirginleşti mi
Cinsiyet kesinleşti,göbekler büyüdü ,kilolar alındı şu detaylı ultrasonu da atlatırsak çoğu gitmiş azı kalmış sayılacak inşallah.umarım herkes için herşey yolundadır

İyi günler ultrason 12 +4 günlükken çekildi cinsiyet tahmini olan var mı

Eklentiler

• 16781774910292309249188051033160.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 53
  • 16781775212338632637300686430941.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 54
Hanımlar ayrıntılı ultrason için nereye gittiniz ve ne kadar ödediniz? Burda devlet hastanesi perinatoloji doktoru izne ayrılmış uzun süre gelmeyebilirmiş. Doktor 21. Haftaya kadar gelmezse özel hastaneden randevu al dedi. Özelde 1000 tl dediler

Ben bu hafta normal muamele gideceğim doktorum çağırdı detaylı için gün verecekmiş ( devlet) açıkçası hem devlette hem de özelde girmeyi düşünüyorum detaylıya çünkü detaylı önemli devletin cihazları çok iyi değil gibi her şeyine bakıyorlar o yüzden bin TL bulduysanız iyi çünkü çoğu yer bin TL den fazla ne yazık ki

Günaydın kızlar nasılsınız uzun süredir buralara uğrayamadim insAllah herkes iyidir. Biz de 17 hafta olduk artık, kelebek kanadı gibi hissi yaşıyordum zaten ama doktorum onun rahim hareketi olabileceğini söyledi. Artık bebeği hissedebiliyorum içimde bazen değişik bı şeyler oluyor büyüdükçe daha da belli eder artık.Ben bu sıra alışverişe taktım kafayı, neyi alsam neyi almasam bebeğim için neler yapabilirim neler dinlemeliyim diye düşünüp duruyorum. Kur'an hatmine başladım onun niyetiyle sağlıklı hayırlı bir evlat olsun diye. Bazen onunla ilgilenemedigimi düşünüp üzülüyorum onu şimdiden ihmal ediyormuşum gibi geliyor bazen.cinsiyet konusunda da doktor erkek gibi dedi ama detaylı ultrosanda netleşir artık o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…