- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.481
Çok teşekkür ederim haftasonu Boludaydım çok üşüdüm çok soğuktu.Evde çorap falan da giymiyorum sanırım ondan oldu.Aman dikkat et canım Ankara'da hava kaç gündür sıcaktı yine bir anda soğudu gevşedin mi sıcaklarda naptınn ayağını ve göğsünü sıkı tut çok geçmiş olsun
GünaydınKızlarr günaydın ben dün ilk kez yasadigim garip bir olayi anlatcam. koltukta bacaklarimi bagdas pozisyonda oturuyodum sonra tek bacagimi uzattim ve sallamaya basladm ayagimi hafifce normalde de aliskanlik ayak sallamakvajina üstü göbek deligi altinda yani alt karindan azcik asagisinda bildiginiz telefon titremesi gibi bisi oldu arka arkaya boyle bisi kanat cirpti ve ilk defa bu kdr uzun sürdü uzun dedigm 6 7 saniyedir ama normalde gobek deligimin yanlarinda pit pit bi iki kere atar dururdu bu bebekmiydi bide azcik asagida hissettm bu sefer asagida olmasina sasirdm bu kdr anlamadm
Ay çok tatlısınızBen bugün yolda beraber yürürken, nişanlıyken tartıştığımız pideci ve tartışma konumuz aklıma geldi. Çünkü pidecinin önünden geçiyorduk.Suratına baktım, saydım sövdüm yazık ne olduğunu da anlamadı yürümeye devam ettik sonra.
Evett 8 ocakta idrar yolunda enfeksiyon çıkmıştı salmonella bakterisi çıktı bende bundan olabilir mibende pozitif negatif yazmiyordu deger aralikli vardi. rubella ile hcv yuksekti. rubella kizamik kucukken gecirdgm icin yuksekti antikor var demek. hcv de bebekken oldugum hepatit aşısından dolayi antikoru yuksek cikti. toxoplasma igm ve igg negatifti. bilgim yok ama pozitifse onceden gecirmis bagisikliginiz var demek oluyor ama suan gecirip gecirmedgnz cok onemli. önceden gecirilmisse bagisiklik var demek. hamileyken gecirmek sikintili bildigim kadariyla. doktorunuzla hemen iletisime gecin lütfen daha saglikli bilgiyi onlar verir tabikide
Adamların hali de pek iç açıcı değil gibi yavrum ya, ya delirecez ya doğuracaz yada ikisi birden hadi bakalım.Off nolcak bizim halimiz
Bu fırsat kaçmaz, tatlı tatlı bir iki laf sokuyorum ben hehehehe. İnşallah eşim de tatlı olduğumu düşünüyordur.Ay çok tatlısınızben hiç sarmıyorum eşime ya .Niyeyse.mesajlarınızı okuyunca bende biraz sarayım dedim.Akşama bi sebep bulacağım rüya falan da görmüyorum
Düşünüyordur düşünüyordurBu fırsat kaçmaz, tatlı tatlı bir iki laf sokuyorum ben hehehehe. İnşallah eşim de tatlı olduğumu düşünüyordur.Rüya bende arkadaşların bahsettiği gibi çok görmüyorum. Benim çocum biraz hareketli, gece pek rahat uyumuyorum ondandır belki de.
anladim canim ama ben hep gobek deliginin yanindA azcik altinda 1 2 parmak yani hissettm dünkü biraz asagidaydi o yuzden garipsedim kii C Cerito mantikli aciklama yapmis boyu uzadigi icin farkli yerlerde hissetmemiz normal artik dogruu20. Haftalarda gelcek gobek deligimizin oraya ki seninle gunumuz ayni dün gece acildeydim baktilar bebege hala daha alt karnin oraya gobek deliginin 4 parmak altina baktilar gorduler bende alt karin tarafinda hissediyorum hareketlerini hala
belirginlesti benim gobekli olmak ilk defa hosuma gidiyorGünaydın kızlar
Hemen hemen hamileliği yarıladık , nasıl geçiyor günleriniz, cinsiyetler kesinleşti mi , göbüşleriniz belirginleşti mi
Aynen bi kolu ,bi bacağı oynasa tamam zaten
Yaaa ne Tatlı
Cinsiyet kesinleşti,göbekler büyüdü ,kilolar alındıGünaydın kızlar
Hemen hemen hamileliği yarıladık , nasıl geçiyor günleriniz, cinsiyetler kesinleşti mi , göbüşleriniz belirginleşti mi
Evet özellikle gece kıpır kıpır hep. Gündüzleri bir kaç temas hissediyorum irkiliyorum ama geceleri vuhhu, içeride parti var galibaDüşünüyordur düşünüyordurhamile kadınlar hep tatlıdır bebiş yatınca mı başlıyor oynamaya
salmonella hamileyken mi cikti? tehlikeli diye biliyorum sizi korkutmak istemem ama. doktora gitmedniz miEvett 8 ocakta idrar yolunda enfeksiyon çıkmıştı salmonella bakterisi çıktı bende bundan olabilir mi
Yok gebeyken degil 2 ay önce ve 5 gün sonra transferim var ondan dolayı korkuyorum idrar kültürü de verdim inşaAllah kötü birşey olmazsalmonella hamileyken mi cikti? tehlikeli diye biliyorum sizi korkutmak istemem ama. doktora gitmedniz mi
Ben bu hafta normal muamele gideceğim doktorum çağırdı detaylı için gün verecekmiş ( devlet) açıkçası hem devlette hem de özelde girmeyi düşünüyorum detaylıya çünkü detaylı önemli devletin cihazları çok iyi değil gibi her şeyine bakıyorlar o yüzden bin TL bulduysanız iyi çünkü çoğu yer bin TL den fazla ne yazık kiHanımlar ayrıntılı ultrason için nereye gittiniz ve ne kadar ödediniz? Burda devlet hastanesi perinatoloji doktoru izne ayrılmış uzun süre gelmeyebilirmiş. Doktor 21. Haftaya kadar gelmezse özel hastaneden randevu al dedi. Özelde 1000 tl dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?