2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Biraz araştırdım da gerçekten öyle

Hastane çantası için kabin boy valiz götürülebilir mi? Çok mu abartılı olur? Omuz kol çantası taşımak için çok ağır olur gibi geldi.

Kızlar bugün bebek hareketlerinden bahsetmişsiniz, bugün ilk defa eşimde hissetti benim meleği demekki 19. hafta gibi az da olsa hissedilme başlanıyor (hissetti deyince kapı pıt pıtı gibi düşünün hafif dokunuşlar hissettim dün itibari ile eşime de demiştim o da dinleyince hissetti)

Yok gebeyken degil 2 ay önce ve 5 gün sonra transferim var ondan dolayı korkuyorum idrar kültürü de verdim inşaAllah kötü birşey olmaz
salmonella hamileyken mi cikti? tehlikeli diye biliyorum sizi korkutmak istemem ama. doktora gitmedniz mi
O aydan sonra bitti tekrar tüp bebek transferim başlayacak yine idrarında yanma oluyordu .şimdi idrar testimi attım tüp bebek doktoruma birşey yok dedi deidm yine er
aradan zaman gecmis o zaman doktor uygun aciklama yapar bence
Evet ya şuan çok kötü oldum drar kültürümde bakteri üreme oldugununsöylediler transferim yine ertelendi

gecmis olsun zamani degilmis demekki simdi. bakteri farkedilmesydi inanin sonucu daha kotu olurdu. bebege zarari cok olan bir bakteri türü bu. yumurtanizi iyi pisirin ben haslanmis yumurtami 10 dk kaynatiyorum iyice pissin diye. pastorize olmamis süt ve peynir turlerinden uzak durun lutfen. bide etll ve tavuklarinizi guvenilir yerden alin cok onemli sebze meyvelerin iyi yikanmasi vs dikkat edilmesi gereken seyler hep insallah tez vakitte kavusursunuz bebisinize saglikla

Bende sadece bu ara patroze sütü bile kaynatıp içiyordum ve yumurtayı baya bir kaynatıyordum da şimdide idrar kültürümde üreme oldugunu söylediler ozaman tamamen ertelenir demi

İstanbulda olanlar için çok güzel bi doktor buldum arkadaşlar detaylı usg için bayada uygun. 1150 tl . Prof dr. Aytül çorbacıoğlu mecidiyeköy şişlide. Arayışta olanlar inceleyebilir. Benim kadın doğum doktorum önerdi.

Bi doktor daha arasında kararsız kalmıştım . Acıbadem atakentte prof dr mehmet aytaç yüksel . Tabi acıbadem olduğu için 5074 tl dediler özel sağlık sigortam var sigortayla birlikte 2500 liraya geliyor. Hala bi kararsızım ama bilemedim .

Bel ağrısı çok olan var mı yataktan kalkamayan,kuyruk şokumu bile ağrıyan

Bel ağrısı çok olan var mı yataktan kalkamayan,kuyruk şokumu bile ağrıyan
yaa yemin ederim 10 dk once afedersn ayak tirnagimi kesemedim geri dogrulamadm yattim koltukta zorla guc bela kalktm acayip artti benim. kalcanin üstü orta kısım beni mahvediyor bugun hele cok kotu

kizlar atesimiz kac olunca parol almaliyiz sizce ? 37.5 suanda. kulaktanda alindanda ayni.

yaa yemin ederim 10 dk once afedersn ayak tirnagimi kesemedim geri dogrulamadm yattim koltukta zorla guc bela kalktm acayip artti benim. kalcanin üstü orta kısım beni mahvediyor bugun hele cok kotu
Ay benim de öyle.Çok zorlamaya başladı..çorap bile giyecek kadar eğilmiyorum belimin ağrısından.Tam büyüme atağı zamanı galiba o yüzden bu kadar ağrıyor bizim sıcak su torbası koymak istiyorum ama o da zararlı diye biliyorum .Napıcaz bilemedim uzun süre oturup kalkınca da mahvediyor beni zonk zonk atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…