- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.501
Biraz araştırdım da gerçekten öyleBen bu hafta normal muamele gideceğim doktorum çağırdı detaylı için gün verecekmiş ( devlet) açıkçası hem devlette hem de özelde girmeyi düşünüyorum detaylıya çünkü detaylı önemli devletin cihazları çok iyi değil gibi her şeyine bakıyorlar o yüzden bin TL bulduysanız iyi çünkü çoğu yer bin TL den fazla ne yazık ki
aradan zaman gecmis o zaman doktor uygun aciklama yapar benceYok gebeyken degil 2 ay önce ve 5 gün sonra transferim var ondan dolayı korkuyorum idrar kültürü de verdim inşaAllah kötü birşey olmaz
Bence abartı olmaz ben de öyle yapmayı düşünüyorumHastane çantası için kabin boy valiz götürülebilir mi? Çok mu abartılı olur? Omuz kol çantası taşımak için çok ağır olur gibi geldi.
Ben de ihtiyaç listelerimi yazdım bu sabah, normal çantaya sığmaz gibi geldi :) sığsa bile çok ağır olur kol omuz çantasında.Bence abartı olmaz ben de öyle yapmayı düşünüyorum
Anca sığar gibime geliyo eşyalar
Baktim simdi sizinki de kizmis bu kizlar midemizi mafettiBende 4 gözle bekliyorum geçmesiniprilami bırakıp bi gecmismi bakayım demeye bile cesaretim yok bıraktığım gibi günde 5 kez falan kusuyorum
Yok gebeyken degil 2 ay önce ve 5 gün sonra transferim var ondan dolayı korkuyorum idrar kültürü de verdim inşaAllah kötü birşey olmaz
O aydan sonra bitti tekrar tüp bebek transferim başlayacak yine idrarında yanma oluyordu .şimdi idrar testimi attım tüp bebek doktoruma birşey yok dedi deidm yine ersalmonella hamileyken mi cikti? tehlikeli diye biliyorum sizi korkutmak istemem ama. doktora gitmedniz mi
Evet yaaradan zaman gecmis o zaman doktor uygun aciklama yapar bence
gecmis olsun zamani degilmis demekki simdi. bakteri farkedilmesydi inanin sonucu daha kotu olurdu. bebege zarari cok olan bir bakteri türü bu. yumurtanizi iyi pisirin ben haslanmis yumurtami 10 dk kaynatiyorum iyice pissin diye. pastorize olmamis süt ve peynir turlerinden uzak durun lutfen. bide etll ve tavuklarinizi guvenilir yerden alin cok onemli sebze meyvelerin iyi yikanmasi vs dikkat edilmesi gereken seyler hepO aydan sonra bitti tekrar tüp bebek transferim başlayacak yine idrarında yanma oluyordu .şimdi idrar testimi attım tüp bebek doktoruma birşey yok dedi deidm yine er
Evet yaşuan çok kötü oldum drar kültürümde bakteri üreme oldugununsöylediler transferim yine ertelendi
Bende sadece bu ara patroze sütü bile kaynatıp içiyordum ve yumurtayı baya bir kaynatıyordum da şimdide idrar kültürümde üreme oldugunu söylediler ozaman tamamen ertelenir demigecmis olsun zamani degilmis demekki simdi. bakteri farkedilmesydi inanin sonucu daha kotu olurdu. bebege zarari cok olan bir bakteri türü bu. yumurtanizi iyi pisirin ben haslanmis yumurtami 10 dk kaynatiyorum iyice pissin diye. pastorize olmamis süt ve peynir turlerinden uzak durun lutfen. bide etll ve tavuklarinizi guvenilir yerden alin cok onemli sebze meyvelerin iyi yikanmasi vs dikkat edilmesi gereken seyler hepinsallah tez vakitte kavusursunuz bebisinize saglikla
Nazlı olacak bu kizlarr çok nazliiiBaktim simdi sizinki de kizmis bu kizlar midemizi mafettiheralde doguma kadar devam…
Bi doktor daha arasında kararsız kalmıştım . Acıbadem atakentte prof dr mehmet aytaç yüksel . Tabi acıbadem olduğu için 5074 tl dediler özel sağlık sigortam var sigortayla birlikte 2500 liraya geliyor. Hala bi kararsızım ama bilemedim .İstanbulda olanlar için çok güzel bi doktor buldum arkadaşlar detaylı usg için bayada uygun. 1150 tl . Prof dr. Aytül çorbacıoğlu mecidiyeköy şişlide. Arayışta olanlar inceleyebilir. Benim kadın doğum doktorum önerdi.
yaa yemin ederim 10 dk once afedersn ayak tirnagimi kesemedim geri dogrulamadm yattim koltukta zorla guc bela kalktm acayip artti benim. kalcanin üstü orta kısım beni mahvediyor bugun hele cok kotuBel ağrısı çok olan var mıyataktan kalkamayan,kuyruk şokumu bile ağrıyan
transferle ilgili konularda bilgi sahibi degilim hic canimBende sadece bu ara patroze sütü bile kaynatıp içiyordum ve yumurtayı baya bir kaynatıyordum da şimdide idrar kültürümde üreme oldugunu söylediler ozaman tamamen ertelenir demi
Ay benim de öyle.Çok zorlamaya başladı..çorap bile giyecek kadar eğilmiyorum belimin ağrısından.Tam büyüme atağı zamanı galiba o yüzden bu kadar ağrıyor bizimyaa yemin ederim 10 dk once afedersn ayak tirnagimi kesemedim geri dogrulamadm yattim koltukta zorla guc bela kalktm acayip artti benim. kalcanin üstü orta kısım beni mahvediyor bugun hele cok kotu
kizlar atesimiz kac olunca parol almaliyiz sizce ? 37.5 suanda. kulaktanda alindanda ayni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?