2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Selam kızlar Detaylı usg için İstanbul Anadolu yakasında var mı kızlar bildiğiniz doktor ben central hospital a gidiyorum orda ki doktor iyiymiş ama erkek istemiyorum Koşuyolu görüntülemede Ayşe nur okçu diye bir kadın çok iyi dediler o da artık orda çalışmıyormuş nerde çalıştığınıda bulamadım. Birde 14+6 da cuma günü kızım olacağını söyledi doktor poposnu da özellikle çekti yüzde 95 dedi ama değişir mi bilmiyorum eşimin ailede 7 erkek torun var benim ki ilk kız olcak.eğer değişmezse çok heyecanlılar inşallah hayal kırıklığı yaşamazlar.bana farketmez ama çünkü kızımda yok oğlumda ilk çocuk

Bence içebilirsin.Daha da yükselmesini engeller .. üşüme titreme vs var mı
var canim.ellerim soguk üsümr gelince hemen anladim yukseldigini zaten. ölctüm. olmadi iceyim bir tane. dün hic kullanmadim onceki gün bir tane icmistm. Günlerimiz cok yakin belirtiler ayni olmasi normal canim hizli.buyume oluyormus bu dönemlerde dogru

Kızlar merhabadün sağlık ocağına gittim tetanoz aşısı için. Dün hiçbişiyim yoktu ama geceden başladı şuana kadar öyle bi kolum ağrıyor ki mafoldum kaldıramıyorum bile kolumuböyle olan varmı ya normalmi acaba

Hastane çantası için kabin boy valiz götürülebilir mi? Çok mu abartılı olur? Omuz kol çantası taşımak için çok ağır olur gibi geldi.
Valla ben kabin boy valiz alcam canım, içine kendimin rşimin ve bebişin eşyalarını koycam çünkü, gerçi normal doğum olursa hemen çıkılır herhalde ama ya sezeryan olursa diye öyle bi valiz hazır ederim gibi

Evet ancak sığar canım, ben de valiz almaya karar verdim :)

Bel ağrısı çok olan var mı yataktan kalkamayan,kuyruk şokumu bile ağrıyan
Bennn insanın kendi bebişi olmasa çekilcek dert değil bu ağrı iştede hep aktifim hala, yoğun çalışıyorum, ama inanılmaz bi bel ağrım var ağlatcak derecede. Geçen gün sadece bunun için ağladım

Bencede iç canım şifa olsun inşallah
Benim de yakındır ağlamam.Çok zorluyor çok kolay gelsin hepimize inşallah

Bel ağrısı çok olan var mı yataktan kalkamayan,kuyruk şokumu bile ağrıyan
Beeen yatarken iki yastik kullaniyorum bir haftadir. Biri belime destek icin, biri de bacagimi atmak icin eşime yer kalmadi yatakta ama o zamandan beri belim daha huzurlu gibi geliyor.

Ben 2018 de olmustum o zaman 2 3 gun kolumu kaldirinca agri oluyodu hatirliyorum net canim

Selamlar bende detayli ultrason icin bi profesorden fiyat aldik 1500 tl dediler. Ozelden buradan randevu alacagim gibi duruyor. Ayni zamanda devletten de randevu aldim. Onu da iptal etmeyecegim 2 kere gorunmus olurum diye dusunuyorum.ortalama fiyatlar 1000 ile 2000 arasinda sanirim.

Kızlar ya bu aralar baş ağrısı çekiyorum geçmiyor bir türlü tansiyonu ölçüyorum hep normal çıkıyor suyu da güzel içiyorum ama anlamadım ne yapsam sizce

Ben ikili testi kendisine yaptırdım. Kibar ilgili ve sohbetli bir kadın. Uzun süre detaylı incelemişti. Memnun kaldım. Detayliya da oraya gideceğim.

Kızlar ya bu aralar baş ağrısı çekiyorum geçmiyor bir türlü tansiyonu ölçüyorum hep normal çıkıyor suyu da güzel içiyorum ama anlamadım ne yapsam sizce
Ah canım ben 3 hafta çektim şükür geçti sanırım Kan hacmi arttığı İçin oluyor dedi dr günde 3 defaya kadar Parol içebilirsin ben baya endişelenmiştim… ama geçiyor

Evet özellikle gece kıpır kıpır hep. Gündüzleri bir kaç temas hissediyorum irkiliyorum ama geceleri vuhhu, içeride parti var galiba
Bende hissdiyorumt iki gündür uzanıp yatınca göbek deligimin biraz altinda hareketler oluyor gibi ama tarif edemiyorum anneler anlıyor her türlü bebek olduğunu ben kendim hareket halindeyken oraya odaklanamadigim dan hisedemiyorum sessiz sakin uzaninca başlıyor orda hareketler bizim haka cinsiyet belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…