- 31 Ağustos 2022
- 535
- 1.404
- 43
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.521
Tamam abla teşekkür ederimtransferle ilgili konularda bilgi sahibi degilim hic canim
var canim.ellerim soguk üsümr gelince hemen anladim yukseldigini zaten. ölctüm. olmadi iceyim bir tane. dün hic kullanmadim onceki gün bir tane icmistm.Bence içebilirsin.Daha da yükselmesini engeller .. üşüme titreme vs var mı
Günlerimiz cok yakin belirtiler ayni olmasi normal canim hizli.buyume oluyormus bu dönemlerde dogruAy benim de öyle.Çok zorlamaya başladı..çorap bile giyecek kadar eğilmiyorum belimin ağrısından.Tam büyüme atağı zamanı galiba o yüzden bu kadar ağrıyor bizimsıcak su torbası koymak istiyorum ama o da zararlı diye biliyorum .Napıcaz bilemedim uzun süre oturup kalkınca da mahvediyor beni zonk zonk atıyor
Valla ben kabin boy valiz alcam canım, içine kendimin rşimin ve bebişin eşyalarını koycam çünkü, gerçi normal doğum olursa hemen çıkılır herhalde ama ya sezeryan olursa diye öyle bi valiz hazır ederim gibiHastane çantası için kabin boy valiz götürülebilir mi? Çok mu abartılı olur? Omuz kol çantası taşımak için çok ağır olur gibi geldi.
Valla ben kabin boy valiz alcam canım, içine kendimin rşimin ve bebişin eşyalarını koycam çünkü, gerçi normal doğum olursa hemen çıkılır herhalde ama ya sezeryan olursa diye öyle bi valiz hazır ederim gibi
BennnBel ağrısı çok olan var mıyataktan kalkamayan,kuyruk şokumu bile ağrıyan
Bencede iç canım şifa olsun inşallahvar canim.ellerim soguk üsümr gelince hemen anladim yukseldigini zaten. ölctüm. olmadi iceyim bir tane. dün hic kullanmadim onceki gün bir tane icmistm.
Günlerimiz cok yakin belirtiler ayni olmasi normal canim hizli.buyume oluyormus bu dönemlerde dogru
Benim de yakındır ağlamam.Çok zorluyor çokBennninsanın kendi bebişi olmasa çekilcek dert değil bu ağrı iştede hep aktifim hala, yoğun çalışıyorum, ama inanılmaz bi bel ağrım var ağlatcak derecede. Geçen gün sadece bunun için ağladım
BeeenBel ağrısı çok olan var mıyataktan kalkamayan,kuyruk şokumu bile ağrıyan
Ben 2018 de olmustum o zaman 2 3 gun kolumu kaldirinca agri oluyodu hatirliyorum net canimKızlar merhabadün sağlık ocağına gittim tetanoz aşısı için. Dün hiçbişiyim yoktu ama geceden başladı şuana kadar öyle bi kolum ağrıyor ki mafoldum kaldıramıyorum bile kolumu böyle olan varmı ya normalmi acaba
Amiiin inşallahÇok geçmiş oldun ben de aynı durum var doktorum bir sürü ilaç verdi vajinal tablet antibiyotik benim idrarda da protein çıktı rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Oy ama nasıl ağrımak bu canım ya, gerçekten çok acıyor. İlkten oynatınca acıyordu suan oynatmasam bile o kadar acıyor ki tüm kolumBen 2018 de olmustum o zaman 2 3 gun kolumu kaldirinca agri oluyodu hatirliyorum net canim
Ben ikili testi kendisine yaptırdım. Kibar ilgili ve sohbetli bir kadın. Uzun süre detaylı incelemişti. Memnun kaldım. Detayliya da oraya gideceğim.İstanbulda olanlar için çok güzel bi doktor buldum arkadaşlar detaylı usg için bayada uygun. 1150 tl . Prof dr. Aytül çorbacıoğlu mecidiyeköy şişlide. Arayışta olanlar inceleyebilir. Benim kadın doğum doktorum önerdi.
Ay iyi süper böle duymak deneyiminizi sevindirdi beni.Ben ikili testi kendisine yaptırdım. Kibar ilgili ve sohbetli bir kadın. Uzun süre detaylı incelemişti. Memnun kaldım. Detayliya da oraya gideceğim.
Ah canım ben 3 hafta çektim şükür geçti sanırımKızlar ya bu aralar baş ağrısı çekiyorum geçmiyor bir türlü tansiyonu ölçüyorum hep normal çıkıyor suyu da güzel içiyorum ama anlamadım ne yapsam sizce
Ben daha az önce serum takındım geldimBende öyleyim valla cesaretim yok bırakmaya
İkiz canım ben daha az önce serum taktırıp geldim geceden beri kusuyordum. 17 haftalık canımNapicaz hayatla bağlantım kesildi gerçekten çok kötüyümkuzum seninde ikizdi dimi kaç haftalık oldun
Bende hissdiyorumt iki gündür uzanıp yatınca göbek deligimin biraz altinda hareketler oluyor gibi ama tarif edemiyorum anneler anlıyor her türlü bebek olduğunuEvet özellikle gece kıpır kıpır hep. Gündüzleri bir kaç temas hissediyorum irkiliyorum ama geceleri vuhhu, içeride parti var galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?