2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ah canım ben 3 hafta çektim şükür geçti sanırım Kan hacmi arttığı İçin oluyor dedi dr günde 3 defaya kadar Parol içebilirsin ben baya endişelenmiştim… ama geçiyor
Sağol canım benim bende ilaç içmek istemiyorum ama biraz daha devam ederse parol içerim mecburen

Evet kullanıyorum. Ama Biooil de iyi diye okudum. Belki onu da alırım. Şimdilik sabah badem yağı akşam Lierac sürüyorum
Badem yağı tüylenme yapar canım. 10 yıl önce ilk hamileligimde lierac kullandım pahalı olmasına rağmen catlamamak için bol bol sabah aksam sürdüm kesin 6-8 tüp bitirdim yani. Sonuç olarak göbeğim çok büyüktü belki iç karnım dardı ve oğlum 4330 Gr doğdu 42 haftalık ondan da olabilir baya bı catladim boydan boya. Biraz genetik bu işler keramet lieracta değil ama tedbir almak da lazım

Bebek olduğu çok açık aslında, uzun süren bir temas oluyor çünkü. Elimi koyunca da hissettim ilk kez dün, ay diye bağırmışım refleksle. Annem yanımdaydı, korktu kadıncağız. O elini koyunca tık yok sıpada. Eşim falan beni deli sanıyor olabilir, sadece ben hissediyorum bana denk geliyor dedikçe şizofreni teşhisi koymasına bir adım yaklaşıyor.
Bizim doktorumuz kız dedi, ama detaylı ultrasonda perinatoloğa da sorucam bakın eminsiniz dimi diye Annem topun ucunda bekliyo pembe şeyleri dayayıp döşemek için zaten

Valla iyi oldu okuduğum bunu benim vücudum zaten çatlak hep bacak, popo vs ama dedim ki bir umut bellllllki işe yarar. Yani ben de zaten çatlamayanların genetik olduğunu düşünüyodum. Çünkü Lierac vs kullanıp çatlamayan kadınlara vücutlarında önceden çatlak olup olmadığını sorduğumda genelde ya yok diyorlar ya da çok az var deniyor. Bu da demek oluyor ki çok yatkın değiller zaten.
Bu arada benim karnım zaten tüylü, badem yağının ekstra birşey yapacağını sanmam yaparsa da jilet lazer vs hallederiz çorbada tuzu olsun haha

Kızlar bu arada bişe sorucam, normal doğum da mı ameliyathanede yapılıyor? Hiç bilmiyorum ve umarım bu sorum aralarda kaybolmaz. Bugün doktora gittim ve eşim de doğuma girebilir mi diye sordum. Ameliyathane çok küçük zaten bir de covid vs izin verilmiyor dedi. Ameliyathane deyince bir şaşırdım, hatırlayan olur belki daha önce doktorum için sezaryen yapar genelde denmişti. Şimdi bugün de bunu deyince içime kurt düştü adam şimdiden mi kafasında bitirdi işi diye. Umarım benim kuruntumdur Normal doğum nerede gerçekleşiyor? Nolur nolmaz diye ameliyathanede mi?

herkese günaydın anniçkolar kızlar akıntım çok arttı.endişe etmeli miyim bilmiyorum .Resmen afedersiniz ıslak geziyorum gün içinde.sinir bozucu olmaya başladı .Hiç sevmiyorum o hissi.günlük ped de takamıyorum ,gün içinde değiştirmem de çok zor çamaşırımı.normal diye düşünüyorum ama niye bu kadar arttı bilmiyorum

günaydın canim. Ben artik günde rahat 4 camasir degisiyorum. bazen sinirleniyorum ped takiyorum. surekli islak hissi beni cok geriyor.

Allah'ın izniyle sağlıklı olsunlarda cicili bicili giysinler süslü cibiler kız baska yha kıyafetleri tokalari elbiseleri derken insan kaybediyor kendini

günaydın canim. Ben artik günde rahat 4 camasir degisiyorum. bazen sinirleniyorum ped takiyorum. surekli islak hissi beni cok geriyor.
Bende aynı şekilde çok geriliyorum.yanımda çamaşır taşıyacağım artık

Hareket ettikçe dahada cok geliyor sanki akıntı yatıp uzaninca yok ayaga kalktığımda hop hemen ıslaklık geliyo bazen normal akıntı seklinde geliyor bazende sulumsu seklinde geliyor devamli kuru tutmaya çalışıyorum peceteyle ve gun icinde değiştirdiğim çamaşırlarla kalıyorum

Canım günaydın. Inan bende o durumdayım. Suyu az içersem sapsarı , iyi içersem de rengi açılmış sarı akıntım var. Bazen de kirec kadar beyaz o kadar cok ki o beyazlar camasirimda kuruyor garip bi kirec kaliyor. Hatta bazen de su gibi de seffafta geliyor surekli islak hissediyorum. Ama ben mecbur gunluk ped takiyorum o denli fazla yoksa o dakika zaten camasirim gidiyor. Surekli ama surekli belki 10 defa degistirmem gerekir. bu denlisi normal degil gibi geliyor.

Evet benim de aynı şekilde .Ne zaman düzelecek ki.Çok zorluyor
Doğumdan sonra anca benim doğum sırasında batma oldu hep cakimda tatlıdır zaten iknma ve dikiş zamaninda beni catalda tutamadilar bile. Doğumdan korkuyorm üçüncü olucak ama yinede o korku hala var ki ama hamilelik bu güzel günleri düşündükçe unutuyorum taki suyum ve sancim gelinceye kadar ondan sonra ben benlikten cikiyorum

Kızlar yeğenim bizde kalıyordu bitlenmiş bana da geçti sinirlerim çok bozuk hamilelikte bit şampuanı kullanıloyo mu zararlı mo ya da doğal kesin bi göntem biliyor musınuz
Benim geçen sene oğlumda buldum baktım kizimda da varmis sanırım okuldan getirmiş kizimdaki ve oglumdakini ilaçsız devamlı duş ve tarayarak gecirdim bendede vardi saçımda uzundu belimde hep taraya taraya bit tarağı ile kurtuldum ilaca gerek duymamış tim eczaneye danış bi canım sen

Kızlar R rosemoon17 S Sefika053 o kadar çok beni anlatmışsınız ki.sabah duş aldım güzelce kurulandım.10 dk sonra komple ıslaktı çamaşırım.geceleri bazen afedersiniz Altıma mı yaptım bu nasıl ıslaklık diye panik oluyorum bugün bende günlük ped takmak zorunda kaldım.Çünkü olacak gibi değil.Sürekli değiştireceğim artık.14ünde doktor kontrolünde de bi soracağım panik yapmak istemedim ama gerçekten çok fazla R rosemoon17
Bende normalden çok korkuyorum bu bel ağrısıyla benim için de zor olabilir diye düşünüyorum .dayanılmaz bir ağrı

Kızlar yeğenim bizde kalıyordu bitlenmiş bana da geçti sinirlerim çok bozuk hamilelikte bit şampuanı kullanıloyo mu zararlı mo ya da doğal kesin bi göntem biliyor musınuz
Hamilelerin de kullanabildiği bir bit ilacı duymuştum canım büyük eczanelere sor bence onlar bilir, geçmiş olsun

Benimde 10bunda yani cuma gunu var. Bende soracagim. Size de yazarim. Suyum falan mi geliyor diye dusunuyorum ister istemez. Ama daha onceki hamileligimde 20. Hafta civarinda bildigin fos diye su gelmisti. Nasil hastaneye gittigimi bilmiyorum. Orda bi test yapildi su degilmis farketmeden idrar kacirmisim ki bu 2 kere oldu. Hic tuvalet yapma hissi yoktu inanin. Sadece su gelmisti. Ozamanki doktorum genellikle su gelme durumunda anlik geldi ve bitti denilmez devamli bir gelme olur demisti. Simdi bu lafa daha cok korkuyorum. Hep akinti olunca. Bu mu su ki falan diye. Neyse kotu dusunmeyelim. Cogu kiside oyle yada bole akinti miktari cogalmis. Bunyeye gore belki benimki yada bizimki biraz daha fazladir diyelim..

2. Trimesterde akıntının arttığını duymuştum canım bende de bi ara artmıştı bebeğin suyu mu diye korkmuştum hatta sonra çamaşırın ön tarafında yoğunlaştığını farkettim ve terlediğime karar verdim. Tabi sizlerinki belki akıntı da çoktur ama çok oturulan masabaşı işlerde bence genital terlemenin de etkisi olabilir. S Sefika053 de dediği gibi hareket fazlaysa çok geliyor katılıyorum. Son olarak aşırı akıntı varsa ve renksizse su gibiyse yine de bebeğin suyu olup olmadığını anlamak için Dra danışmakta fayda var bence. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…