- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.561
Çok sevinirim haber verirsenizBenimde 10bunda yani cuma gunu var. Bende soracagim. Size de yazarim. Suyum falan mi geliyor diye dusunuyorum ister istemez. Ama daha onceki hamileligimde 20. Hafta civarinda bildigin fos diye su gelmisti. Nasil hastaneye gittigimi bilmiyorum. Orda bi test yapildi su degilmisfarketmeden idrar kacirmisim ki bu 2 kere oldu. Hic tuvalet yapma hissi yoktu inanin. Sadece su gelmisti. Ozamanki doktorum genellikle su gelme durumunda anlik geldi ve bitti denilmez devamli bir gelme olur demisti. Simdi bu lafa daha cok korkuyorum. Hep akinti olunca. Bu mu su ki falan diye. Neyse kotu dusunmeyelim. Cogu kiside oyle yada bole akinti miktari cogalmis. Bunyeye gore belki benimki yada bizimki biraz daha fazladir diyelim..
Çok teşekkür ederim amin inşallah2. Trimesterde akıntının arttığını duymuştum canım bende de bi ara artmıştı bebeğin suyu mu diye korkmuştum hatta sonra çamaşırın ön tarafında yoğunlaştığını farkettim ve terlediğime karar verdim. Tabi sizlerinki belki akıntı da çoktur ama çok oturulan masabaşı işlerde bence genital terlemenin de etkisi olabilir. S Sefika053 de dediği gibi hareket fazlaysa çok geliyor katılıyorum. Son olarak aşırı akıntı varsa ve renksizse su gibiyse yine de bebeğin suyu olup olmadığını anlamak için Dra danışmakta fayda var bence. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun
Bir sorayımHamilelerin de kullanabildiği bir bit ilacı duymuştum canım büyük eczanelere sor bence onlar bilir, geçmiş olsun
Kızlar bu arada bişe sorucam, normal doğum da mı ameliyathanede yapılıyor? Hiç bilmiyorum ve umarım bu sorum aralarda kaybolmaz. Bugün doktora gittim ve eşim de doğuma girebilir mi diye sordum. Ameliyathane çok küçük zaten bir de covid vs izin verilmiyor dedi. Ameliyathane deyince bir şaşırdım, hatırlayan olur belki daha önce doktorum için sezaryen yapar genelde denmişti. Şimdi bugün de bunu deyince içime kurt düştü adam şimdiden mi kafasında bitirdi işi diye. Umarım benim kuruntumdurNormal doğum nerede gerçekleşiyor? Nolur nolmaz diye ameliyathanede mi?
Bir sabah da bişeye şaşırmayalım ya.gerçekten sağlık değil ticaret artık bu.Çok sinir bozucu bi düzen.nasıl dur denecek bilmiyorum ama gerçekten bir an önce dur denmesi lazım.tek çocuk parası verince birine mi bakacakmış yani.Gıcık olmakta o kadar haklısınız kiKızlar selam öncelikle kadınlar günümüz kutlu olsunnnben azıcık isyan etmeye geldim bugün 2 detaylı ultrasona fiyat almak için aradım ve ikiz olduğu için 2 katı fiyat verdiler.... gıcık oldum
Hemen tarak alcam zaten inşallah geçerBenim geçen sene oğlumda buldum baktım kizimda da varmis sanırım okuldan getirmiş kizimdaki ve oglumdakini ilaçsız devamlı duş ve tarayarak gecirdim bendede vardi saçımda uzundu belimde hep taraya taraya bit tarağı ile kurtuldum ilaca gerek duymamış tim eczaneye danış bi canım sen
fiyat farkı olsa yine anlayış gösterebilirim ama tam 2 katı ya gerçekten sadece sağlığa çalışıcaz artıkBir sabah da bişeye şaşırmayalım ya.gerçekten sağlık değil ticaret artık bu.Çok sinir bozucu bi düzen.nasıl dur denecek bilmiyorum ama gerçekten bir an önce dur denmesi lazım.tek çocuk parası verince birine mi bakacakmış yani.Gıcık olmakta o kadar haklısınız ki
Çok geçmiş olsun canım benimİkiz canım ben daha az önce serum taktırıp geldim geceden beri kusuyordum. 17 haftalık canım
Yok allahtan su gibi değil gelen beyaz akıntı bazen hani uzayan degilde sıvı gelir gibi oluyo arada bi dun cok hareket halinde gezdim falan ondan kaynaklı akıntım fazlaydı beş çamaşır değiştirdim ikide yedek aldım pet takasim gelmiyor günlük Alicam artik knu takarım2. Trimesterde akıntının arttığını duymuştum canım bende de bi ara artmıştı bebeğin suyu mu diye korkmuştum hatta sonra çamaşırın ön tarafında yoğunlaştığını farkettim ve terlediğime karar verdim. Tabi sizlerinki belki akıntı da çoktur ama çok oturulan masabaşı işlerde bence genital terlemenin de etkisi olabilir. S Sefika053 de dediği gibi hareket fazlaysa çok geliyor katılıyorum. Son olarak aşırı akıntı varsa ve renksizse su gibiyse yine de bebeğin suyu olup olmadığını anlamak için Dra danışmakta fayda var bence. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun
Akıntı normal gibi geliyor gebelikte bana bende cok korkup dr a sormadıgim icint katlanıyor um vallaha sorsam napabilcekki akana dr diye düşündüm. O Duygu bendede var yha geceleri tam dalıyorum bi ıslaklık hemen kalkıp bakıyorum çamaşırım batmis değiştirip tekrardan uykuya dalma ya çalıyorum böyle böyle uykularım tuaflasti geceleri ya kuyruk sokumum batiyo ya akinti ya rahat yatamadım ooKızlar @rosemoon17 S Sefika053 o kadar çok beni anlatmışsınız ki.sabah duş aldım güzelce kurulandım.10 dk sonra komple ıslaktı çamaşırım.geceleri bazen afedersiniz Altıma mı yaptım bu nasıl ıslaklık diye panik oluyorumbugün bende günlük ped takmak zorunda kaldım.Çünkü olacak gibi değil.Sürekli değiştireceğim artık.14ünde doktor kontrolünde de bi soracağım panik yapmak istemedim ama gerçekten çok fazla @rosemoon17
Bende normalden çok korkuyorumbu bel ağrısıyla benim için de zor olabilir diye düşünüyorum .dayanılmaz bir ağrı
Ben başladım bir haftadır hissediyorumMerhaba hanımlar bebeğin hareketlerini hissetmeye başladınız mı. En erken kaçıncı hafta hissettiniz
Ben başladım bir haftadır hissediyorum
17Kaçıncı hafta yazmamışsınz
Cinsiyet öğrendiniz miÇok geçmiş olsun canım benimbende 17+5 haftalık
Cinsiyet öğrendiniz mi
Valla aradığım yerlerin ilk sorusu tekil mi çoğul gebelik mi oluyor canım açıkçası şaşırmadım ilk sorunun bu olmasından anlamıştımKızlar selam öncelikle kadınlar günümüz kutlu olsunnnben azıcık isyan etmeye geldim bugün 2 detaylı ultrasona fiyat almak için aradım ve ikiz olduğu için 2 katı fiyat verdiler.... gıcık oldum
Doğumhanede oluyor normal doğum, ameliyathanede değil. Çatalda bekliyorsunuz, nst bağlı olarakKızlar bu arada bişe sorucam, normal doğum da mı ameliyathanede yapılıyor? Hiç bilmiyorum ve umarım bu sorum aralarda kaybolmaz. Bugün doktora gittim ve eşim de doğuma girebilir mi diye sordum. Ameliyathane çok küçük zaten bir de covid vs izin verilmiyor dedi. Ameliyathane deyince bir şaşırdım, hatırlayan olur belki daha önce doktorum için sezaryen yapar genelde denmişti. Şimdi bugün de bunu deyince içime kurt düştü adam şimdiden mi kafasında bitirdi işi diye. Umarım benim kuruntumdurNormal doğum nerede gerçekleşiyor? Nolur nolmaz diye ameliyathanede mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?