2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok sevinirim haber verirseniz evet su gelme olayı beni de düşündürdü ya 20.haftadayım bende şimdi.yaa acaba bende idrar mı kaçırıyorum bak şimdi kurtlandım biraz daha bekleyeyim de azalma olmazsa bi arayım doktorumu.Artık meditasyona ihtiyacım var hamilelik kesinlikle normal bişey değil,insanın aklıyla oynuyor

Çok teşekkür ederim amin inşallah Benim de bazen ter oluyor onu fark ediyorum ama alt tarafta da çamaşırımda ıslaklık oluyor çokça.bazen beyaz oluyor bazen bi tık sarı bazen de komple su gibi oluyor.Bugün bi bekleyeyim de akşama doğru arayacağım doktorumu.Çok sağolun

Canım şuna bir bak istersen. Belki ayrı ayrı odaları yoktur sancı odası doğum odası vs.

Doğumhane

Doktorunun veya hastanenin sezaryen/ normal doğum istatistiklerini görmüş müydün? Bir de eşin girememesi çok saçma, ben asla kabul etmezdim. Covid diyorsa test yapılır bakılır, bahane gibi geldi bana.

Kızlar selam öncelikle kadınlar günümüz kutlu olsunnn ben azıcık isyan etmeye geldim bugün 2 detaylı ultrasona fiyat almak için aradım ve ikiz olduğu için 2 katı fiyat verdiler.... gıcık oldum
Bir sabah da bişeye şaşırmayalım ya.gerçekten sağlık değil ticaret artık bu.Çok sinir bozucu bi düzen.nasıl dur denecek bilmiyorum ama gerçekten bir an önce dur denmesi lazım.tek çocuk parası verince birine mi bakacakmış yani.Gıcık olmakta o kadar haklısınız ki

Hemen tarak alcam zaten inşallah geçer

fiyat farkı olsa yine anlayış gösterebilirim ama tam 2 katı ya gerçekten sadece sağlığa çalışıcaz artık

Yok allahtan su gibi değil gelen beyaz akıntı bazen hani uzayan degilde sıvı gelir gibi oluyo arada bi dun cok hareket halinde gezdim falan ondan kaynaklı akıntım fazlaydı beş çamaşır değiştirdim ikide yedek aldım pet takasim gelmiyor günlük Alicam artik knu takarım

Akıntı normal gibi geliyor gebelikte bana bende cok korkup dr a sormadıgim icint katlanıyor um vallaha sorsam napabilcekki akana dr diye düşündüm. O Duygu bendede var yha geceleri tam dalıyorum bi ıslaklık hemen kalkıp bakıyorum çamaşırım batmis değiştirip tekrardan uykuya dalma ya çalıyorum böyle böyle uykularım tuaflasti geceleri ya kuyruk sokumum batiyo ya akinti ya rahat yatamadım oo . Hamile olduğumu öğrendiğimde nasil dogurucam diye eşimin başını etini yedim durdum iki tane dogurdun bunumu doguramiycan diyor oda gelde dayan oglumdaki cok kolay olmuştu onda koy hayatı koyun vardi onlari gezdiriyordum sanırım o yürüyüş rahat olmasını sağladı kizimda erken doğum riski olduğu için hep yatmıştım 7 aydan sonra o ayda kanamam gelmişti çünkü. Bunda cok cok iyiyim son aylarda bolca yürümek istiyorum kizimda suni sanci ile dogum yaptırdılar birde suyum baktilar daha tam gelmedikce alttan örgü şişi gibi kocaman bir yeşil çubukla suyumu patlattılar gelsin artık bebek diye sabah sekizde yatıp doğumhane ye oglen ikide doğmuştu oğlum sali gecesi ikide kızım salı günü öğlen ikide doğmuştu

Kızlar selam öncelikle kadınlar günümüz kutlu olsunnn ben azıcık isyan etmeye geldim bugün 2 detaylı ultrasona fiyat almak için aradım ve ikiz olduğu için 2 katı fiyat verdiler.... gıcık oldum
Valla aradığım yerlerin ilk sorusu tekil mi çoğul gebelik mi oluyor canım açıkçası şaşırmadım ilk sorunun bu olmasından anlamıştım

Doğumhanede oluyor normal doğum, ameliyathanede değil. Çatalda bekliyorsunuz, nst bağlı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…