- 2 Temmuz 2022
- 164
- 480
- 23
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.581
Nette böyle bi bilgi var canım doktorunla görüştünmü? Sadece pozitifmi yazıyor yanında bi değer falan da yazıyormu inş ciddi birşey yokturMerhaba benimde verdiğim bir testim pozitif çıktı acaba ne demek oluyor
Toxoplazma ıgm pozitif nedemek
Evet ya hiç içime sinmedi ama alışmıştım da doktora en başından beri. Ama eşim giremeyecekse istemem ya ne demek ameliyathane küçük saçma.Canım şuna bir bak istersen. Belki ayrı ayrı odaları yoktur sancı odası doğum odası vs.
Doğumhane
Doktorunun veya hastanenin sezaryen/ normal doğum istatistiklerini görmüş müydün? Bir de eşin girememesi çok saçma, ben asla kabul etmezdim. Covid diyorsa test yapılır bakılır, bahane gibi geldi bana.
O zaman doktor beni şimdiden sezaryene gönderdiDoğumhanede oluyor normal doğum, ameliyathanede değil. Çatalda bekliyorsunuz, nst bağlı olarak
İnşallah dil alışkanlığıdırO zaman doktor beni şimdiden sezaryene gönderdiyani direkt ameliyathaneye alınmaz demesi tuhaftı. Teşekkürler
Canım doktora gittim kediden bulaşan bir hastalık olmadığını söyledi kediyede test yaptım ona negatif çıktı herhangi bir sorun yok ama daha önce bir enfeksiyon geçirmişim onun degeriymiş 462 ııg pozitif korkulacak birşey yokmuş tüp bebek doktorum bana antibiyotik ilaç yazdı onu kullanın inşallah 10 Mart transferim olacakmış ertelenmedi hamd olsun inşallah ta birşey olmaz abla .Nette böyle bi bilgi var canım doktorunla görüştünmü? Sadece pozitifmi yazıyor yanında bi değer falan da yazıyormu inş ciddi birşey yoktur
anladım canım evet Igg yüksek çıktıysa önceden geçirmişsin anlamına geliyor benim de kedim var evde parazit aşıları falan tamsa çiğ bişey yedirmiyorsanız ondan olma ihtimali çok zor zaten ama sokaktakiler için aynı şeyi söyleyemem fare kuş böcek vs ne bulursa yedikleri için onlarda tox olabilir. Bi de sen de çiğ bişey tüketmemeye dikkat et salam az pişmiş et vs yada dışarda et yiyeceksen güvenilir yerden ye salmonella bu tarz iyi pişmemiş et gibi şeylerden bulaşır endişelenme herşey iyi olcak Allahın izniyle iCanım doktora gittim kediden bulaşan bir hastalık olmadığını söyledi kediyede test yaptım ona negatif çıktı herhangi bir sorun yok ama daha önce bir enfeksiyon geçirmişim onun degeriymiş 462 ııg pozitif korkulacak birşey yokmuş tüp bebek doktorum bana antibiyotik ilaç yazdı onu kullanın inşallah 10 Mart transferim olacakmış ertelenmedi hamd olsun inşallah ta birşey olmaz abla .
Evet bir zararı yokMerhaba kızlardışardan balık yiyor musunuz?
Bende de 1 haftadır çok artmış durumda sanırım bu haftalarda normal karşılanıyor. Valla ben günlük ped takıyorum ama sürekli değiştiriyorum canım bi sıkıntısını görmedim şimdilik çok şükürherkese günaydın anniçkolarkızlar akıntım çok arttı.endişe etmeli miyim bilmiyorum .Resmen afedersiniz ıslak geziyorum gün içinde.sinir bozucu olmaya başladı .Hiç sevmiyorum o hissi.günlük ped de takamıyorum ,gün içinde değiştirmem de çok zor çamaşırımı.normal diye düşünüyorum ama niye bu kadar arttı bilmiyorum
Teşekkür ederim abla çok iyi geldin banaanladım canım evet Igg yüksek çıktıysa önceden geçirmişsin anlamına geliyor benim de kedim var evde parazit aşıları falan tamsa çiğ bişey yedirmiyorsanız ondan olma ihtimali çok zor zaten ama sokaktakiler için aynı şeyi söyleyemem fare kuş böcek vs ne bulursa yedikleri için onlarda tox olabilir. Bi de sen de çiğ bişey tüketmemeye dikkat et salam az pişmiş et vs yada dışarda et yiyeceksen güvenilir yerden ye salmonella bu tarz iyi pişmemiş et gibi şeylerden bulaşır endişelenme herşey iyi olcak Allahın izniyle i
Evet ya hiç içime sinmedi ama alışmıştım da doktora en başından beri. Ama eşim giremeyecekse istemem ya ne demek ameliyathane küçük saçma.
Doğum istatistiklerini nerden bulabilirim ki?
Gece yatarken çok zor oluyor.Bende uykumdan kalkıp değiştirip geri yatıyorum valla.oğlunuz ne güzel kolay doğmuş.temiz hava yürüyüşü mükemmelAkıntı normal gibi geliyor gebelikte bana bende cok korkup dr a sormadıgim icint katlanıyor um vallaha sorsam napabilcekki akana dr diye düşündüm. O Duygu bendede var yha geceleri tam dalıyorum bi ıslaklık hemen kalkıp bakıyorum çamaşırım batmis değiştirip tekrardan uykuya dalma ya çalıyorum böyle böyle uykularım tuaflasti geceleri ya kuyruk sokumum batiyo ya akinti ya rahat yatamadım oo. Hamile olduğumu öğrendiğimde nasil dogurucam diye eşimin başını etini yedim durdum iki tane dogurdun bunumu doguramiycan diyor oda gelde dayan oglumdaki cok kolay olmuştu onda koy hayatı koyun vardi onlari gezdiriyordum sanırım o yürüyüş rahat olmasını sağladı kizimda erken doğum riski olduğu için hep yatmıştım 7 aydan sonra o ayda kanamam gelmişti çünkü. Bunda cok cok iyiyim son aylarda bolca yürümek istiyorum kizimda suni sanci ile dogum yaptırdılar birde suyum baktilar daha tam gelmedikce alttan örgü şişi gibi kocaman bir yeşil çubukla suyumu patlattılar gelsin artık bebek diye sabah sekizde yatıp doğumhane ye oglen ikide doğmuştu oğlum sali gecesi ikide kızım salı günü öğlen ikide doğmuştu
Tek değilmişim.tahriş etmiyor mu kağıt havluKızlar ben ıslaklık için artık baş edemiyorum ve çok rahatsız oluyorum
Kâğıt havlu koyuyorum dışarda olduğum zaman böyle çözüm bulabildim
Bende bugün 7kere değiştirdim .bundan sonra böyleBende de 1 haftadır çok artmış durumda sanırım bu haftalarda normal karşılanıyor. Valla ben günlük ped takıyorum ama sürekli değiştiriyorum canım bi sıkıntısını görmedim şimdilik çok şükür
Hayır canım tahriş etmiyor kaliteli kâğıt havlular yumuşak oluyoyaGece yatarken çok zor oluyor.Bende uykumdan kalkıp değiştirip geri yatıyorum valla.oğlunuz ne güzel kolay doğmuş.temiz hava yürüyüşü mükemmeldarısı bu bebişe de olsun inşallah
Tek değilmişim.tahriş etmiyor mu kağıt havlu
Bende bugün 7kere değiştirdim .bundan sonra böyle
benide aradı bende yaptıracağım yaptırmamak daha riskli oluyormuş doğum zamanında bir sorun olursa inşallah cok ağrı olmaz 1 kere olacaksa sorun yok arkadasım doğumdan önce 2 kere olmuşAile hekimliği aradı.tetanoz için.Doktorum da yaptırabilirsiniz dedi ben yaptırma der diye düşünmüştüm hayallerim hayal oldu … haftaya yaptıracağım sanırım
Benımde aynı canımm deliriyorum ama ben günlük ped takıyorum valla hiç dayanamam o hisse çünküherkese günaydın anniçkolarkızlar akıntım çok arttı.endişe etmeli miyim bilmiyorum .Resmen afedersiniz ıslak geziyorum gün içinde.sinir bozucu olmaya başladı .Hiç sevmiyorum o hissi.günlük ped de takamıyorum ,gün içinde değiştirmem de çok zor çamaşırımı.normal diye düşünüyorum ama niye bu kadar arttı bilmiyorum
Amin canım hepimizin bebeğini Rabbim sağlıkla bir avazda doğum sonrası almayı nasip etsinGece yatarken çok zor oluyor.Bende uykumdan kalkıp değiştirip geri yatıyorum valla.oğlunuz ne güzel kolay doğmuş.temiz hava yürüyüşü mükemmeldarısı bu bebişe de olsun inşallah
Tek değilmişim.tahriş etmiyor mu kağıt havlu
Bende bugün 7kere değiştirdim .bundan sonra böyle
Evet evet dışarda halimiz nanayHayır canım tahriş etmiyor kaliteli kâğıt havlular yumuşak oluyoya
Ben koymasam asla rahat edemiyorum dk başı çamaşır değiştirmem gerekiyor
Evde iken neyse de dışarda nanay
Evet inşallah az ağrıyla hiç ateşsiz atlatırızbenide aradı bende yaptıracağım yaptırmamak daha riskli oluyormuş doğum zamanında bir sorun olursa inşallah cok ağrı olmaz 1 kere olacaksa sorun yok arkadasım doğumdan önce 2 kere olmuş
Ay ne kadar çokmuşuzBenımde aynı canımm deliriyorum ama ben günlük ped takıyorum valla hiç dayanamam o hisse çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?