2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Merhaba benimde verdiğim bir testim pozitif çıktı acaba ne demek oluyor

Toxoplazma ıgm pozitif nedemek
Nette böyle bi bilgi var canım doktorunla görüştünmü? Sadece pozitifmi yazıyor yanında bi değer falan da yazıyormu inş ciddi birşey yoktur

Eklentiler

• B41A5662-A76F-430D-A8F7-9FDA7282969F.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 45
Evet ya hiç içime sinmedi ama alışmıştım da doktora en başından beri. Ama eşim giremeyecekse istemem ya ne demek ameliyathane küçük saçma.
Doğum istatistiklerini nerden bulabilirim ki?

Nette böyle bi bilgi var canım doktorunla görüştünmü? Sadece pozitifmi yazıyor yanında bi değer falan da yazıyormu inş ciddi birşey yoktur
Canım doktora gittim kediden bulaşan bir hastalık olmadığını söyledi kediyede test yaptım ona negatif çıktı herhangi bir sorun yok ama daha önce bir enfeksiyon geçirmişim onun degeriymiş 462 ııg pozitif korkulacak birşey yokmuş tüp bebek doktorum bana antibiyotik ilaç yazdı onu kullanın inşallah 10 Mart transferim olacakmış ertelenmedi hamd olsun inşallah ta birşey olmaz abla .

anladım canım evet Igg yüksek çıktıysa önceden geçirmişsin anlamına geliyor benim de kedim var evde parazit aşıları falan tamsa çiğ bişey yedirmiyorsanız ondan olma ihtimali çok zor zaten ama sokaktakiler için aynı şeyi söyleyemem fare kuş böcek vs ne bulursa yedikleri için onlarda tox olabilir. Bi de sen de çiğ bişey tüketmemeye dikkat et salam az pişmiş et vs yada dışarda et yiyeceksen güvenilir yerden ye salmonella bu tarz iyi pişmemiş et gibi şeylerden bulaşır endişelenme herşey iyi olcak Allahın izniyle i

Bende de 1 haftadır çok artmış durumda sanırım bu haftalarda normal karşılanıyor. Valla ben günlük ped takıyorum ama sürekli değiştiriyorum canım bi sıkıntısını görmedim şimdilik çok şükür

Teşekkür ederim abla çok iyi geldin bana evet kedim kuru mama itiyor çiğ hiç birşey vermiyorum yaş manada veriyordum kestim oda kilo alması içindi şuan sadece kuru baba yiyor ve muhabbet kuşlarım var ona marul salatalık birde yem veriyorum başka birşey vermiyorum acaba ondanda bulaşabilir mi neyse abla ben bu transferi atlatana kadar Muhammet kuşlarımı birde kedimi ablamlra verecem ondan sonra tekrar alacam İnşaAllah abla iyi olur inşaAllah duaların için çok teşekkür ederim

Evet ya hiç içime sinmedi ama alışmıştım da doktora en başından beri. Ama eşim giremeyecekse istemem ya ne demek ameliyathane küçük saçma.
Doğum istatistiklerini nerden bulabilirim ki?

Bence de eşin girememesi problem, hayır başka kim destek olacak o anda bize, hemşire mi doktor mu? Kesinlikle yalnız başıma girmek istemem.
Bence çok iyi araştır gerçekten normal doğum yaptırabilen doktorları. Doğuma kadar normal olacak diye oyalıyor olabilir seni.
Bilemiyorum sanırım hastaneden talep etmek gerekir ama verirler mi?

Gece yatarken çok zor oluyor.Bende uykumdan kalkıp değiştirip geri yatıyorum valla.oğlunuz ne güzel kolay doğmuş.temiz hava yürüyüşü mükemmel darısı bu bebişe de olsun inşallah

Kızlar ben ıslaklık için artık baş edemiyorum ve çok rahatsız oluyorum
Kâğıt havlu koyuyorum dışarda olduğum zaman böyle çözüm bulabildim
Tek değilmişim.tahriş etmiyor mu kağıt havlu
Bende bugün 7kere değiştirdim .bundan sonra böyle

Aile hekimliği aradı.tetanoz için. Doktorum da yaptırabilirsiniz dedi ben yaptırma der diye düşünmüştüm hayallerim hayal oldu … haftaya yaptıracağım sanırım

Hayır canım tahriş etmiyor kaliteli kâğıt havlular yumuşak oluyoya
Ben koymasam asla rahat edemiyorum dk başı çamaşır değiştirmem gerekiyor
Evde iken neyse de dışarda nanay

Aile hekimliği aradı.tetanoz için. Doktorum da yaptırabilirsiniz dedi ben yaptırma der diye düşünmüştüm hayallerim hayal oldu … haftaya yaptıracağım sanırım
benide aradı bende yaptıracağım yaptırmamak daha riskli oluyormuş doğum zamanında bir sorun olursa inşallah cok ağrı olmaz 1 kere olacaksa sorun yok arkadasım doğumdan önce 2 kere olmuş

Benımde aynı canımm deliriyorum ama ben günlük ped takıyorum valla hiç dayanamam o hisse çünkü

Amin canım hepimizin bebeğini Rabbim sağlıkla bir avazda doğum sonrası almayı nasip etsin

Hayır canım tahriş etmiyor kaliteli kâğıt havlular yumuşak oluyoya
Ben koymasam asla rahat edemiyorum dk başı çamaşır değiştirmem gerekiyor
Evde iken neyse de dışarda nanay
Evet evet dışarda halimiz nanay bi de onu deneyeyim bende bak yeni çözüm yolları bulmak harika
benide aradı bende yaptıracağım yaptırmamak daha riskli oluyormuş doğum zamanında bir sorun olursa inşallah cok ağrı olmaz 1 kere olacaksa sorun yok arkadasım doğumdan önce 2 kere olmuş
Evet inşallah az ağrıyla hiç ateşsiz atlatırız
Benımde aynı canımm deliriyorum ama ben günlük ped takıyorum valla hiç dayanamam o hisse çünkü
Ay ne kadar çokmuşuz ben tekim sandığım için panik atağa bağlamıştım .inşallah azalır biraz hepimizinki

İkilimde ne riski gördüler de beni burnumdan geldi anlamadım gerçekten birşey buradaki drum kan yüksek dedi eğitime sevk etmişti orasida sıvı almayı söylemişti üçlü icinde kan verdim geçen hfta .17 hf olunca gel demişti 17+3 de gittim ve gitmiskende oradaki kadin.doguma sonuçları gosterip birde orada muayene olayım dedim sagolsun dr icimi ferahlatıci konuştu hani testlerin temiz değerlerin normal dedi bizde öyle deyince sıvı aldırmadık değilse aldırmaya gitmiştik zaten ki kan ve idrar istedi birde gitmisken detaylı için randevu aldim da bana 24.4.2023 e verdi randevu Cook uzağa verdi yha bir ayı gecik neredeyse sıkıntı olmazmi drum 18.20 hf si demişti sasirdim bilemedim de. Buradaki drum cinsiyet bizde belli olmaz demişti ki eğitimdeki dra da sordum oda göremedi Bebek yan duruyor orasi kapali dedi uğraştı ama göremedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…