2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kizlar bu hafta bi ugursuzluk var bizlerde galiba hepimiz mutsuz gibiyiz. Atesim cikti dün aksam butun gece bogaz yanmasindan uyuyamadim eklem aGrisindan. sabah kahvaltidan sonra iyilesim artik diye agladim gurbetteyim ne kendi anneme yakinim ne esimin annesine...bi tas corba yapcak halim yok sinirlerim bozuldu. kalktm zor bela saglik ocagina gittim. iltihaplanma var bogazda ama asiri degil antibiyotk yazayim augmentin 1000mg gebeler kullanabilir 2. trimesterdesn zaten dedi kabul etmedm. bol sivi c vitamini al gecmesse gel yazayim dedi. Kendi kadin dogum dr kuzenime yazdim simdi o kullan derse kullancam galiba. cunku cok berbatim. daha önce gebeliklerinde antibiyotk kullanmak zorunda kalan var mi ? bebisi etkiler mi bu ikilem beni mahvedicek of

Çok geçmiş olsun canım inşallah ilaçsız nir kaç güne atlatırsın tabi ilaç almamak daha ii gibi ama durum kötüyse öyleykende bebege Zarar da gelir gibisinden dra dasinip zordaysan kullanabilirsin gibi. Ben de iki uc aylıkken baya bi kötüydum öksürük falan yattığı. Yerden kalkamıyordum ölü gibi yatırıyordum bendede bakicak kimse yok kimseden isteyemem bir kap yemek mecbur bir guc yapardım aksamdan aksama eşimin oğlumun desteği ile canimy istese oglandan isterdim gece çok kotu oldum du esim hadi acile dedi yok dedim ilaclar okadarda icesim yok ilacsiz atlatmaya caliscam dedim tahmini bir hf süründum du allaha şükür iyiyim çocuklar mevsim degisimi öksürük başladı abisinden atladi

Kızlar merhaba ben aşırı terlıyorum gece uykumdan uyanıyorum bi bakıyorum üstüm su gibi olmus sizdede olan var mı. Bel ağrım ınanılmaz arrttı oturdugum yerden binbir taklayla bazen kalkıyorum geçen sinirden ağladım doktoruma yazdım magnezyum verdi onu kullanmaya baslıcam ınsallah ıyı gelır yaaaa

Kuzenin ne dedi canim cevap olarak bak ailede de varmis ona danışman iyi olmuş.insallah bir an once atlatırsın canım gerçekten gebelik zaten zorlu bir süreç birde hastalık olunca daha zor oluyoe hele yalnızken bolca yat dinlen dikkat et kendine esin hastaysa mesafeni belirle ilestigin zamanlar dışarda tak maskeni mutlaka üstüne başına dikkat et havalar serin hala sicaga aldanma bol portakal mandalin meyve ye canim toparlarsin kendini

Geçmiş olsun canım inşallah atlatırsın bir an önce stres yapma

Daha dönmedi canim nöbette galiba. ona güveniyorum zaten benim bebekligimde daha tip ögrencisiydi deneyimli bir doktor. kendi doktorumdan daha cok guveniyorum oda olmasa zordu isim o ne derse yapacagim bakalim canim. ama ben antibiyotiksiz atlatmak istiyorum Rabbim şifa versin tüm hastalara ve bana insallah..cidden bide herkes bahsetmis bu kuyruk sokumu agrisida var üstüne. saglik ocagina gidip geldim koltuga kendimi attm hemen agridi. 2. trimestere balayı diyenler kimdi yaaa

S Sefika053 simdi geri dönus yapti canim. ates 37 nin uzerine cikmasin surekli takip et dedi. parol gerekirse 6 saat arayla bile alabilirsin zarari yok merak etme dedi. augmentin kullaniliyor eger gerekirse bikac gun sonra dozunu ben sana soylerim oyle kullan dedi. bol sivi al dedi. insallah parolla hallederiz bu sureci bakalim

Ben kullanmıştım çok kötü olduğum için Bi sıkıntı olmadı geçmezse kullanırsınız inş Allah şifa versin

Ben kullanmıştım çok kötü olduğum için Bi sıkıntı olmadı geçmezse kullanırsınız inş Allah şifa versin
yaa oylemi. hangisini kullanmistiniz bidrle kac aylik oldugunuzu hatirliyormusunuz...dogum yapmis kullanmis birine sormaya ihtiyacm vardi cidden

Bencedee benimde bugün birden oldu hapşuruk başladı burnum akmaya başladı şimdide boğazlarım ateşim 37 çıktım gerçi benim canım kocam getirdi gribi sağolsun yanık geceleri kısa kollu yattığı için senin ateşin kaç canım çok geçmiş olsun

canim suan 36.8 hem kulaktan hem alindan olcuyorum. kadin dogum dr kuzenimle gorustum 37in ustune cikmasin parolu rahatlikla icebilcegmi soyledi. belki seninkisi benimki gibi iltihap degildir soguk alginligidir doktorunla gorus parol ic derse al hemen geceyi rahat gecir. yok ya bence salgin var bi anda herkesten duyar oldum grip hastalik. sanada cok gecmis olsun canim

Allah'ın izniyle sağlıklı olsunlarda cicili bicili giysinler süslü cibiler kız baska yha kıyafetleri tokalari elbiseleri derken insan kaybediyor kendini
Evet amin canım, heyecanımız artıyor gün geçtikçe. Sağlığı yerinde olsun da güzel kuzuların. Evet benim annemler, kayınvalidemler de kız çocuk aşığı, frenliyorum ama her an kayış kopabilir ve tüm ev tütülü elbiselerle dolabilir.

Benim de bir haftadır özellikle idrar sonrası şıpır şıpır akıntım oluyor. Çok hareket edersem ayaktayken de iniveriyor. Kokusuz ve rengi hamilelerde normal olan bir renk olduğu için endişelenmemeye çalışıyorum. Bence normal çünkü çoğumuzun aynı dönemde, benzer şeyler yaşıyor olmamız minik fasulyeleri işaret ediyor.

İnşallah canım onunda faydası olur belki ağrıyı kesmeye ateşinde çıkmadan önlemiş olur inşallah canım

Aman aman firenlet canim çok çabuk büyüyorlar inan onca sırt kıyafet elbise giyemeden büyüdükleri oluyor az al öz al yine büyüdükçe giyilecek kıyafet aldirirsin cok isterlerse bebek kıyafeti fazlasi abartılı oluyor bana göre çünkü gerçekten cabuk büyüyorlar bir kac kere giydiklerini birdaha giyemedikleri zaman oluyor inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…