- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.601
Tam net 17 olunca hissettim ben canımMerhaba hanımlar bebeğin hareketlerini hissetmeye başladınız mı. En erken kaçıncı hafta hissettiniz
Çok geçmiş olsun canım inşallah ilaçsız nir kaç güne atlatırsın tabi ilaç almamak daha ii gibi ama durum kötüyse öyleykende bebege Zarar da gelir gibisinden dra dasinip zordaysan kullanabilirsin gibi. Ben de iki uc aylıkken baya bi kötüydum öksürük falan yattığı. Yerden kalkamıyordum ölü gibi yatırıyordum bendede bakicak kimse yok kimseden isteyemem bir kap yemek mecbur bir guc yapardım aksamdan aksama eşimin oğlumun desteği ile canimy istese oglandan isterdim gece çok kotu oldum du esim hadi acile dedi yok dedim ilaclar okadarda icesim yok ilacsiz atlatmaya caliscam dedim tahmini bir hf süründum du allaha şükür iyiyim çocuklar mevsim degisimi öksürük başladı abisinden atladiKizlar bu hafta bi ugursuzluk var bizlerde galiba hepimiz mutsuz gibiyiz. Atesim cikti dün aksam butun gece bogaz yanmasindan uyuyamadim eklem aGrisindan. sabah kahvaltidan sonra iyilesim artik diye agladim gurbetteyim ne kendi anneme yakinim ne esimin annesine...bi tas corba yapcak halim yok sinirlerim bozuldu. kalktm zor bela saglik ocagina gittim. iltihaplanma var bogazda ama asiri degil antibiyotk yazayim augmentin 1000mg gebeler kullanabilir 2. trimesterdesn zaten dedi kabul etmedm. bol sivi c vitamini al gecmesse gel yazayim dedi. Kendi kadin dogum dr kuzenime yazdim simdi o kullan derse kullancam galiba. cunku cok berbatim. daha önce gebeliklerinde antibiyotk kullanmak zorunda kalan var mi ? bebisi etkiler mi bu ikilem beni mahvedicek of
Kuzenin ne dedi canim cevap olarak bak ailede de varmis ona danışman iyi olmuş.insallah bir an once atlatırsın canım gerçekten gebelik zaten zorlu bir süreç birde hastalık olunca daha zor oluyoe hele yalnızken bolca yat dinlen dikkat et kendine esin hastaysa mesafeni belirle ilestigin zamanlar dışarda tak maskeni mutlaka üstüne başına dikkat et havalar serin hala sicaga aldanma bol portakal mandalin meyve ye canim toparlarsin kendiniKizlar bu hafta bi ugursuzluk var bizlerde galiba hepimiz mutsuz gibiyiz. Atesim cikti dün aksam butun gece bogaz yanmasindan uyuyamadim eklem aGrisindan. sabah kahvaltidan sonra iyilesim artik diye agladim gurbetteyim ne kendi anneme yakinim ne esimin annesine...bi tas corba yapcak halim yok sinirlerim bozuldu. kalktm zor bela saglik ocagina gittim. iltihaplanma var bogazda ama asiri degil antibiyotk yazayim augmentin 1000mg gebeler kullanabilir 2. trimesterdesn zaten dedi kabul etmedm. bol sivi c vitamini al gecmesse gel yazayim dedi. Kendi kadin dogum dr kuzenime yazdim simdi o kullan derse kullancam galiba. cunku cok berbatim. daha önce gebeliklerinde antibiyotk kullanmak zorunda kalan var mi ? bebisi etkiler mi bu ikilem beni mahvedicek of
Merhaba, ben yiyorum temiz olduğundan emin olduğum biryerdeMerhaba kızlardışardan balık yiyor musunuz?
Geçmiş olsun canım inşallah atlatırsın bir an önce stres yapmaKizlar bu hafta bi ugursuzluk var bizlerde galiba hepimiz mutsuz gibiyiz. Atesim cikti dün aksam butun gece bogaz yanmasindan uyuyamadim eklem aGrisindan. sabah kahvaltidan sonra iyilesim artik diye agladim gurbetteyim ne kendi anneme yakinim ne esimin annesine...bi tas corba yapcak halim yok sinirlerim bozuldu. kalktm zor bela saglik ocagina gittim. iltihaplanma var bogazda ama asiri degil antibiyotk yazayim augmentin 1000mg gebeler kullanabilir 2. trimesterdesn zaten dedi kabul etmedm. bol sivi c vitamini al gecmesse gel yazayim dedi. Kendi kadin dogum dr kuzenime yazdim simdi o kullan derse kullancam galiba. cunku cok berbatim. daha önce gebeliklerinde antibiyotk kullanmak zorunda kalan var mi ? bebisi etkiler mi bu ikilem beni mahvedicek of
Daha dönmedi canim nöbette galiba. ona güveniyorum zaten benim bebekligimde daha tip ögrencisiydi deneyimli bir doktor. kendi doktorumdan daha cok guveniyorum oda olmasa zordu isim o ne derse yapacagim bakalim canim. ama ben antibiyotiksiz atlatmak istiyorum Rabbim şifa versin tüm hastalara ve bana insallah..cidden bide herkes bahsetmis bu kuyruk sokumu agrisida var üstüne. saglik ocagina gidip geldim koltuga kendimi attm hemen agridi. 2. trimestere balayı diyenler kimdi yaaaKuzenin ne dedi canim cevap olarak bak ailede de varmis ona danışman iyi olmuş.insallah bir an once atlatırsın canım gerçekten gebelik zaten zorlu bir süreç birde hastalık olunca daha zor oluyoe hele yalnızken bolca yat dinlen dikkat et kendine esin hastaysa mesafeni belirle ilestigin zamanlar dışarda tak maskeni mutlaka üstüne başına dikkat et havalar serin hala sicaga aldanma bol portakal mandalin meyve ye canim toparlarsin kendini
Ben kullanmıştım çok kötü olduğum için Bi sıkıntı olmadı geçmezse kullanırsınız inş Allah şifa versinKizlar bu hafta bi ugursuzluk var bizlerde galiba hepimiz mutsuz gibiyiz. Atesim cikti dün aksam butun gece bogaz yanmasindan uyuyamadim eklem aGrisindan. sabah kahvaltidan sonra iyilesim artik diye agladim gurbetteyim ne kendi anneme yakinim ne esimin annesine...bi tas corba yapcak halim yok sinirlerim bozuldu. kalktm zor bela saglik ocagina gittim. iltihaplanma var bogazda ama asiri degil antibiyotk yazayim augmentin 1000mg gebeler kullanabilir 2. trimesterdesn zaten dedi kabul etmedm. bol sivi c vitamini al gecmesse gel yazayim dedi. Kendi kadin dogum dr kuzenime yazdim simdi o kullan derse kullancam galiba. cunku cok berbatim. daha önce gebeliklerinde antibiyotk kullanmak zorunda kalan var mi ? bebisi etkiler mi bu ikilem beni mahvedicek of
Oyyy maşallah benimkiler daha göstermedi bakalım yarın randevum var inşallah bu sefer açarlar bacaklarını. Tek yumurta ikizi mi çift yumurta ikizi miEvet kuzum ogrendim ikiside erkek dedi
yaa oylemi. hangisini kullanmistiniz bidrle kac aylik oldugunuzu hatirliyormusunuz...dogum yapmis kullanmis birine sormaya ihtiyacm vardi ciddenBen kullanmıştım çok kötü olduğum için Bi sıkıntı olmadı geçmezse kullanırsınız inş Allah şifa versin
Bencedee benimde bugün birden oldu hapşuruk başladı burnum akmaya başladı şimdide boğazlarım ateşim 37 çıktım gerçi benim canım kocam getirdi gribi sağolsun yanık geceleri kısa kollu yattığı için senin ateşin kaç canım çok geçmiş olsunKizlar bu hafta bi ugursuzluk var bizlerde galiba hepimiz mutsuz gibiyiz. Atesim cikti dün aksam butun gece bogaz yanmasindan uyuyamadim eklem aGrisindan. sabah kahvaltidan sonra iyilesim artik diye agladim gurbetteyim ne kendi anneme yakinim ne esimin annesine...bi tas corba yapcak halim yok sinirlerim bozuldu. kalktm zor bela saglik ocagina gittim. iltihaplanma var bogazda ama asiri degil antibiyotk yazayim augmentin 1000mg gebeler kullanabilir 2. trimesterdesn zaten dedi kabul etmedm. bol sivi c vitamini al gecmesse gel yazayim dedi. Kendi kadin dogum dr kuzenime yazdim simdi o kullan derse kullancam galiba. cunku cok berbatim. daha önce gebeliklerinde antibiyotk kullanmak zorunda kalan var mi ? bebisi etkiler mi bu ikilem beni mahvedicek of
canim suan 36.8 hem kulaktan hem alindan olcuyorum. kadin dogum dr kuzenimle gorustum 37in ustune cikmasin parolu rahatlikla icebilcegmi soyledi. belki seninkisi benimki gibi iltihap degildir soguk alginligidir doktorunla gorus parol ic derse al hemen geceyi rahat gecir. yok ya bence salgin var bi anda herkesten duyar oldum grip hastalik. sanada cok gecmis olsun canimBencedee benimde bugün birden oldu hapşuruk başladı burnum akmaya başladı şimdide boğazlarım ateşim 37 çıktım gerçi benim canım kocam getirdi gribi sağolsun yanık geceleri kısa kollu yattığı için senin ateşin kaç canım çok geçmiş olsun
Evet amin canım, heyecanımız artıyor gün geçtikçe. Sağlığı yerinde olsun da güzel kuzuların.Allah'ın izniyle sağlıklı olsunlarda cicili bicili giysinlersüslü cibiler kız baska yha kıyafetleri tokalari elbiseleri derken insan kaybediyor kendini
Benim de bir haftadır özellikle idrar sonrası şıpır şıpır akıntım oluyor. Çok hareket edersem ayaktayken de iniveriyor. Kokusuz ve rengi hamilelerde normal olan bir renk olduğu için endişelenmemeye çalışıyorum. Bence normal çünkü çoğumuzun aynı dönemde, benzer şeyler yaşıyor olmamız minik fasulyeleri işaret ediyor.herkese günaydın anniçkolarkızlar akıntım çok arttı.endişe etmeli miyim bilmiyorum .Resmen afedersiniz ıslak geziyorum gün içinde.sinir bozucu olmaya başladı .Hiç sevmiyorum o hissi.günlük ped de takamıyorum ,gün içinde değiştirmem de çok zor çamaşırımı.normal diye düşünüyorum ama niye bu kadar arttı bilmiyorum
İnşallah canım onunda faydası olur belki ağrıyı kesmeye ateşinde çıkmadan önlemiş olur inşallah canımS Sefika053 simdi geri dönus yapti canim. ates 37 nin uzerine cikmasin surekli takip et dedi. parol gerekirse 6 saat arayla bile alabilirsin zarari yok merak etme dedi. augmentin kullaniliyor eger gerekirse bikac gun sonra dozunu ben sana soylerim oyle kullan dedi. bol sivi al dedi. insallah parolla hallederiz bu sureci bakalim
Aman aman firenlet canim çok çabuk büyüyorlar inan onca sırt kıyafet elbise giyemeden büyüdükleri oluyor az al öz al yine büyüdükçe giyilecek kıyafet aldirirsin cok isterlerse bebek kıyafeti fazlasi abartılı oluyor bana göre çünkü gerçekten cabuk büyüyorlar bir kac kere giydiklerini birdaha giyemedikleri zaman oluyor inanEvet amin canım, heyecanımız artıyor gün geçtikçe. Sağlığı yerinde olsun da güzel kuzuların.Evet benim annemler, kayınvalidemler de kız çocuk aşığı, frenliyorum ama her an kayış kopabilir ve tüm ev tütülü elbiselerle dolabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?