2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hepimizdik galiba kusmali günlere göre tabi biraz daha rahat canimda işte napcan her ayın günün bir zorluğu oluyor artik bunlar yine ii günlerimiz

İdrarda lökosit normalde 0-4 olması lazımmış galiba bende 8 p/hpf yazıyor değer yüksek oluyor demi bu nemedek oluyore yakınzamanda idrar verenler vardı belki onlar bilir

Merhaba hanımlar bebeğin hareketlerini hissetmeye başladınız mı. En erken kaçıncı hafta hissettiniz
Merhaba, ben 3-4 gündür hissediyorum 17+2 deyiim bişiler yiyip dümdüz uzanınca garip bi duygu oluyor ara ara, ama gerçekten diyolardı o hissi anlarsınız bebek mi diye deniyordu doğruymuş

Aile hekimliği aradı.tetanoz için. Doktorum da yaptırabilirsiniz dedi ben yaptırma der diye düşünmüştüm hayallerim hayal oldu … haftaya yaptıracağım sanırım
Ceritooo kol ağrısına hazır ol arkadaşım 2-3 gündür çektiğimi bir ben bir Allah biliyor

Csnim ayni sey bana oldu, bende de ayni seyi söyledi iltihaplanma var dedi augmentin yszdi ben de kullanmadim. Arkadaslarimiz kuru dut tavsiye etmislerdi. Onu kaynatip ictim 4-5 gün 2. gün daha iyiydim sana da onu tavsiye ederim cok iyi geliyor öyle atlattim ben

aa öylemi canim Allah razi olsun cok sagol. normal aldin kaynattn dimi ne kdr kaynattn bikerede mesela. antibiyotik bende hic kullanmak istemiyorum

aa öylemi canim Allah razi olsun cok sagol. normal aldin kaynattn dimi ne kdr kaynattn bikerede mesela. antibiyotik bende hic kullanmak istemiyorum
1,5 su bardağı suya bir yemek kasigi kuru dut koyup 4-5 dk kaynattim canim sabah ve akşam taze yaparak tükettim enerjim yerine geldi daha 2. icisimde. Sana da şifa olsun inşallah canım

1,5 su bardağı suya bir yemek kasigi kuru dut koyup 4-5 dk kaynattim canim sabah ve akşam taze yaparak tükettim enerjim yerine geldi daha 2. icisimde. Sana da şifa olsun inşallah canım
Cok tesekkur ederim canim. kuru dutun gebeler icin sakincasi yokmus galiba baktimda biraz. bitkisel seyleri cok onermiyolar ama dut kurusunda skinti yokmus sanirm antibiyotkden iyidir insallah banada iyi gelir

Evet bende rahatladım açıkçası bir tek bende olmadığını okuyunca aman inşallah hepimiz için sorunsuz ilerlesin süreç .sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Ceritooo kol ağrısına hazır ol arkadaşım 2-3 gündür çektiğimi bir ben bir Allah biliyor
Ay ben çok korkuyorum ya.Ateşin çıktı mı peki inşallah geçer ağrıların bir an önce

Ya sana kıyamam çok uzun sürdü belki kullanman gerekebilir bu sefer. Vücudun yoruldu hastalıktan inşallah bir an önce iyi ol

İnanırım kuzumm, gerçekten bu zamana kadar hiç kıyafet almadım. Şimdiden annem sağ olsun bir sürü yelek ceket örmüş, teyzemler hediye kıyafet getirmiş falan. Doğuma kadar çevredekiler dolabı tamamlayacak gibi. Biz odasını aldık, anne yanı aldık, bebek arabasını aldık.

İnşallah dil alışkanlığıdır
Valla hiç riske atmicam direkt değişcem.
Evet nasıl da bildin!!!! Bugün doğum yapan birini aradık arkadaşımla, kadın benim doktor için son ana kadar oyalayıp bir bahaneyle sezaryen yapar o dedi. Değiştircem direkt. Eğer kısmeti öyleyse mecbursa hiç problem değil ama gereksiz operasyon vicdansızlık.

Maşallah sagolsunlar birlik olunca herşeyin üstesinden geliniyor bende almiycam birşey bebek bezi islak mendil ve kendime depend alicam sadece suanlik ihtiyacım bunlar aska birşey yok hastaneyede ufak sırt çantası yetiyor zaten onun için bir telaş içinde değilim. Sende Büyük bedenlerinden alıp koyarsın sağlıklı günlerde giysin kuzular

Kızlar bugün arkadaşım geldi fizyoterapist. Ben bebeği hissedemiyordum. Dıştan bastırarak yerini gösterdi başı ayağı vs diye. Hatta ilk defa avucumu koyduğum yerde dalgalanma hissettim. Sonradan gidince içime kurt düştü baya bastırdı çocuğun kafası vs bişe olmamıştır inşallah şuan sinir oldum belki cehaletimden ama bişe olmuş mudur ki? Kafasına falan gelse bastırdığında vs

Bebek arabasını hangi marka ve kaça aldınız

Bu arada beyaz akıntı ile ilgili soranlar için cevap olsun. Dün doktora sordum. Kokusuzsa normal dedi, yoksa test yapılması gerek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…