- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.621
Hepimizdik galibaDaha dönmedi canim nöbette galiba. ona güveniyorum zaten benim bebekligimde daha tip ögrencisiydi deneyimli bir doktor. kendi doktorumdan daha cok guveniyorum oda olmasa zordu isim o ne derse yapacagim bakalim canim. ama ben antibiyotiksiz atlatmak istiyorum Rabbim şifa versin tüm hastalara ve bana insallah..cidden bide herkes bahsetmis bu kuyruk sokumu agrisida var üstüne. saglik ocagina gidip geldim koltuga kendimi attm hemen agridi. 2. trimestere balayı diyenler kimdi yaaa
Merhaba, ben 3-4 gündür hissediyorum 17+2 deyiimMerhaba hanımlar bebeğin hareketlerini hissetmeye başladınız mı. En erken kaçıncı hafta hissettiniz
Ceritooo kol ağrısına hazır ol arkadaşımAile hekimliği aradı.tetanoz için.Doktorum da yaptırabilirsiniz dedi ben yaptırma der diye düşünmüştüm hayallerim hayal oldu … haftaya yaptıracağım sanırım
Csnim ayni sey bana oldu, bende de ayni seyi söyledi iltihaplanma var dedi augmentin yszdi ben de kullanmadim. Arkadaslarimiz kuru dut tavsiye etmislerdi. Onu kaynatip ictim 4-5 gün 2. gün daha iyiydim sana da onu tavsiye ederim cok iyi geliyor öyle atlattim benKizlar bu hafta bi ugursuzluk var bizlerde galiba hepimiz mutsuz gibiyiz. Atesim cikti dün aksam butun gece bogaz yanmasindan uyuyamadim eklem aGrisindan. sabah kahvaltidan sonra iyilesim artik diye agladim gurbetteyim ne kendi anneme yakinim ne esimin annesine...bi tas corba yapcak halim yok sinirlerim bozuldu. kalktm zor bela saglik ocagina gittim. iltihaplanma var bogazda ama asiri degil antibiyotk yazayim augmentin 1000mg gebeler kullanabilir 2. trimesterdesn zaten dedi kabul etmedm. bol sivi c vitamini al gecmesse gel yazayim dedi. Kendi kadin dogum dr kuzenime yazdim simdi o kullan derse kullancam galiba. cunku cok berbatim. daha önce gebeliklerinde antibiyotk kullanmak zorunda kalan var mi ? bebisi etkiler mi bu ikilem beni mahvedicek of
aa öylemi canim Allah razi olsun cok sagol. normal aldin kaynattn dimi ne kdr kaynattn bikerede mesela. antibiyotik bende hic kullanmak istemiyorumCsnim ayni sey bana oldu, bende de ayni seyi söyledi iltihaplanma var dedi augmentin yszdi ben de kullanmadim. Arkadaslarimiz kuru dut tavsiye etmislerdi. Onu kaynatip ictim 4-5 gün 2. gün daha iyiydim sana da onu tavsiye ederim cok iyi geliyor öyle atlattim ben
1,5 su bardağı suya bir yemek kasigi kuru dut koyup 4-5 dk kaynattim canim sabah ve akşam taze yaparak tükettim enerjim yerine geldi daha 2. icisimde. Sana da şifa olsun inşallah canımaa öylemi canim Allah razi olsun cok sagol. normal aldin kaynattn dimi ne kdr kaynattn bikerede mesela. antibiyotik bende hic kullanmak istemiyorum
Cok tesekkur ederim canim. kuru dutun gebeler icin sakincasi yokmus galiba baktimda biraz. bitkisel seyleri cok onermiyolar ama dut kurusunda skinti yokmus sanirm antibiyotkden iyidir insallah banada iyi gelir1,5 su bardağı suya bir yemek kasigi kuru dut koyup 4-5 dk kaynattim canim sabah ve akşam taze yaparak tükettim enerjim yerine geldi daha 2. icisimde. Sana da şifa olsun inşallah canım
Evet bende rahatladım açıkçası bir tek bende olmadığını okuyuncaBenim de bir haftadır özellikle idrar sonrası şıpır şıpır akıntım oluyor. Çok hareket edersem ayaktayken de iniveriyor. Kokusuz ve rengi hamilelerde normal olan bir renk olduğu için endişelenmemeye çalışıyorum. Bence normal çünkü çoğumuzun aynı dönemde, benzer şeyler yaşıyor olmamız minik fasulyeleri işaret ediyor.
Ay ben çok korkuyorum ya.Ateşin çıktı mı pekiCeritooo kol ağrısına hazır ol arkadaşım2-3 gündür çektiğimi bir ben bir Allah biliyor
Ya sana kıyamamKizlar bu hafta bi ugursuzluk var bizlerde galiba hepimiz mutsuz gibiyiz. Atesim cikti dün aksam butun gece bogaz yanmasindan uyuyamadim eklem aGrisindan. sabah kahvaltidan sonra iyilesim artik diye agladim gurbetteyim ne kendi anneme yakinim ne esimin annesine...bi tas corba yapcak halim yok sinirlerim bozuldu. kalktm zor bela saglik ocagina gittim. iltihaplanma var bogazda ama asiri degil antibiyotk yazayim augmentin 1000mg gebeler kullanabilir 2. trimesterdesn zaten dedi kabul etmedm. bol sivi c vitamini al gecmesse gel yazayim dedi. Kendi kadin dogum dr kuzenime yazdim simdi o kullan derse kullancam galiba. cunku cok berbatim. daha önce gebeliklerinde antibiyotk kullanmak zorunda kalan var mi ? bebisi etkiler mi bu ikilem beni mahvedicek of
Allah razı olsun kuzum benim çift yumurta ikizi senin pekiOyyy maşallah benimkiler daha göstermedi bakalım yarın randevum var inşallah bu sefer açarlar bacaklarını. Tek yumurta ikizi mi çift yumurta ikizi mi
insallah canim bakalimYa sana kıyamamçok uzun sürdü belki kullanman gerekebilir bu sefer. Vücudun yoruldu hastalıktan inşallah bir an önce iyi ol
Gercekten cok gecmis olsun 4 kere dis gebelik ne demek ben oldum oldum dirildim
Direk spiral taktiricam 4 sne korunucam bir evladim var yeter diyorum. Size de cok gecmis olsun is yapamamak evde yardim beklemek kendi kendine yetememek corabini bile giyememek surekli yatmak cok zorRabbim kimseye yasatmasin bu aci gunleri
İnanırım kuzumm, gerçekten bu zamana kadar hiç kıyafet almadım. Şimdiden annem sağ olsun bir sürü yelek ceket örmüş, teyzemler hediye kıyafet getirmiş falan. Doğuma kadar çevredekiler dolabı tamamlayacak gibi. Biz odasını aldık, anne yanı aldık, bebek arabasını aldık.Aman aman firenlet canim çok çabuk büyüyorlar inan onca sırt kıyafet elbise giyemeden büyüdükleri oluyor az al öz al yine büyüdükçe giyilecek kıyafet aldirirsin cok isterlerse bebek kıyafeti fazlasi abartılı oluyor bana göre çünkü gerçekten cabuk büyüyorlar bir kac kere giydiklerini birdaha giyemedikleri zaman oluyor inan
Kaçıncı haftadasınız. Tetanoz aşısı yaptırılıyorAile hekimliği aradı.tetanoz için.Doktorum da yaptırabilirsiniz dedi ben yaptırma der diye düşünmüştüm hayallerim hayal oldu … haftaya yaptıracağım sanırım
Valla hiç riske atmicam direkt değişcem.İnşallah dil alışkanlığıdır
Evet nasıl da bildin!!!! Bugün doğum yapan birini aradık arkadaşımla, kadın benim doktor için son ana kadar oyalayıp bir bahaneyle sezaryen yapar o dedi. Değiştircem direkt. Eğer kısmeti öyleyse mecbursa hiç problem değil ama gereksiz operasyon vicdansızlık.Bence de eşin girememesi problem, hayır başka kim destek olacak o anda bize, hemşire mi doktor mu? Kesinlikle yalnız başıma girmek istemem.
Bence çok iyi araştır gerçekten normal doğum yaptırabilen doktorları. Doğuma kadar normal olacak diye oyalıyor olabilir seni.
Bilemiyorum sanırım hastaneden talep etmek gerekir ama verirler mi?
Maşallah sagolsunlar birlik olunca herşeyin üstesinden geliniyor bende almiycam birşey bebek bezi islak mendil ve kendime depend alicam sadece suanlik ihtiyacım bunlar aska birşey yok hastaneyede ufak sırt çantası yetiyor zaten onun için bir telaş içinde değilim. Sende Büyük bedenlerinden alıp koyarsın sağlıklı günlerde giysin kuzularİnanırım kuzumm, gerçekten bu zamana kadar hiç kıyafet almadım. Şimdiden annem sağ olsun bir sürü yelek ceket örmüş, teyzemler hediye kıyafet getirmiş falan. Doğuma kadar çevredekiler dolabı tamamlayacak gibi. Biz odasını aldık, anne yanı aldık, bebek arabasını aldık.
Bebek arabasını hangi marka ve kaça aldınızİnanırım kuzumm, gerçekten bu zamana kadar hiç kıyafet almadım. Şimdiden annem sağ olsun bir sürü yelek ceket örmüş, teyzemler hediye kıyafet getirmiş falan. Doğuma kadar çevredekiler dolabı tamamlayacak gibi. Biz odasını aldık, anne yanı aldık, bebek arabasını aldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?