2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
fiyat farkı olsa yine anlayış gösterebilirim ama tam 2 katı ya gerçekten sadece sağlığa çalışıcaz artık
Perinatolog bi tanıdığımla konuşmuştuk bunu. Bu konuda çok yorum alıyoruz ama anlatamıyoruz bir bebeğe detaylı 1 saat bakıyorsak iki bebeğe 2 saat bakıyoruz buda zaman demek oluyor. Bu yüzden 2 katı alıyoruz çünkü 1 saatimi ekstra veriyorum demişti mantıklı gelmişti.

Yok canım ateşim çıkmadı hiç ilk gün hiç acımadı kolum ama gecesiii… ve şu bi kaç gün gerçekten beni çok zorladı. az önce ılık duş aldım biraz eahatladm senin inşallah hiçbişiciğiin olmaz

Benim
Geçen ay böyleydi. Hareket ettikçe geçti. 15 gün mecburen yatmıştım ve ondan sonra olmuştu, yavaş yavaş geçti

İyi bari en azından ateşle uğraşmamışsın.bende aşı sonrası hep bi ağrı çekerim tetanoza daha ağır diyor herkes.bakalım inşallah hafif geçer canım çok teşekkür ederim

Gece suya dönüyor üstüm perişan oluyorum.kalkıp üst değiştiriyorum bel ağrım da aynı şekilde şimdiden yuvarlanmaya başladım ben

İdrarda lökosit normalde 0-4 olması lazımmış galiba bende 8 p/hpf yazıyor değer yüksek oluyor demi bu nemedek oluyore yakınzamanda idrar verenler vardı belki onlar bilir
Yakın zamanda acilde baktılar bende de çıktı idrar yolu enfeksiyonu sistit dediler canım ikinci kez tekrarlamıştı benim tek kullanımlık toz ilaç verdiler sadece, kadın doğumcumla görüşmedim daha haftaya randevum var onunla da bi konuşucam bakalım

Aynen kuzum bende öyle düşünüyorum. Amin, hepimizin evlatları sağlıkla gelsinler giysinler.

Enfeksiyon mu oluyor bu değer ozaman bende işte salı günü verdim örnek kendi druma sorayım ozaman birde bu degeri ben bakalım o ne diyecek bu örnekleri verdiğim hastaneye gitmiycem birdaha ozmana kadar kalmasın ozaman

Cok tesekkur ederim canim. kuru dutun gebeler icin sakincasi yokmus galiba baktimda biraz. bitkisel seyleri cok onermiyolar ama dut kurusunda skinti yokmus sanirm antibiyotkden iyidir insallah banada iyi gelir
Aynen canım hiç bir zararı yok aksine faydalı ben de araştırmış ne demek canım inşallah faydası olur çok geçmiş olsun, ateşin düştü mü ?
Bu arada benim ateşim olmamıştı, sen ateşin devam ederse bence antibiyotik al canım çünkü ateş tehlikeli biliyorsun

Ay yok canım bişey olmaz için rahat olsun doktor da bakarken ultrasonu öyle bi bastiriyor ki canım acıyor onda da bişey olmuyor ki bastırıyor. Zaten o kada rkorunaklı bir yerdeler ki öyle kolay kolay bir şey olmaz canım

Haklısın, gereksiz yere sana o kadar dikişi ve acıyı verirse gerçekten vicdansızlık bu. Umarım gönlüne göre iyi bir doktor bulursun en kısa zamanda

Hiç birşey olmamıştır, için rahat olsun insanlar karnına darbeler alıyor, kazalar geçiyor birşey olmuyor el bastırması ile birşey olmaz ama yine de bir daha yaptırma derim

Meliss85 ve pozitifbiri ses verin arada, gözüm sizleri aradı her zaman yorum yapmasanız da beğeni emojiler ile varlığınızı hissettirirdiniz

Ahhh içime su serpildi Allah razı olsun teşekkür ederim
Haklısın, gereksiz yere sana o kadar dikişi ve acıyı verirse gerçekten vicdansızlık bu. Umarım gönlüne göre iyi bir doktor bulursun en kısa zamanda
Teşekkür ederim
Çok teşekkürler yooook bir daha asla. Anda 7. Ayda herşeyi iyice oluşup da kendisi ayağını vs çıkartırsa iz olarak o zaman dokunurum büyük ihtimal şimdi aklıma takılan daha kafatası vs yeni oluşuyor ya, oraya baskı yapıldıysa Allah korusun bişe olmasın diyeydi

Cok tesekkur ederim canim. kuru dutun gebeler icin sakincasi yokmus galiba baktimda biraz. bitkisel seyleri cok onermiyolar ama dut kurusunda skinti yokmus sanirm antibiyotkden iyidir insallah banada iyi gelir
Aşırı moralim bozuk CRP 12 çıktı, idrar kültürü daha gelmedi kesin yine idrar yolu enfeksiyonu var, 4 aydır hamileyim üç kere monurol kullandım ya dut da idrar yolu enf için değil mi?

Kızlar bebeğinize oda yapacak mısınız
Ben belki bir yaşına kadar yapmam çünkü içim rahat etmez yanımda olmaması. Belki de ilk defa anne olcam diye tabii. Bir de zaten bizim ev eşyalı ve diğer odada eşya var çok fazla o yüzden biraz zor. Ama boş odam olsa alt değiştirme, kıyafet değiştirme vs için kullanabilirdim.

Aşırı moralim bozuk CRP 12 çıktı, idrar kültürü daha gelmedi kesin yine idrar yolu enfeksiyonu var, 4 aydır hamileyim üç kere monurol kullandım ya dut da idrar yolu enf için değil mi?
Bende de idrar yolu engeksiyonu çıktı taa ilk yaptırdığım testte ama doktor hiçbirşey vermedi. Sadece bol su iç dedi. Monurolu gebe kalmadan kullanmıştım geçen sene falan ama günlük çözüm sağlıyor ve enfeksiyon tekrar ediyor istisnasız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…