- 1 Temmuz 2016
- 554
- 1.218
- 113
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.641
Perinatolog bi tanıdığımla konuşmuştuk bunu. Bu konuda çok yorum alıyoruz ama anlatamıyoruz bir bebeğe detaylı 1 saat bakıyorsak iki bebeğe 2 saat bakıyoruz buda zaman demek oluyor. Bu yüzden 2 katı alıyoruz çünkü 1 saatimi ekstra veriyorum demişti mantıklı gelmişti.fiyat farkı olsa yine anlayış gösterebilirim ama tam 2 katı ya gerçekten sadece sağlığa çalışıcaz artık
Yok canım ateşim çıkmadı hiçEvet bende rahatladım açıkçası bir tek bende olmadığını okuyuncaaman inşallah hepimiz için sorunsuz ilerlesin süreç .sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Ay ben çok korkuyorum ya.Ateşin çıktı mı pekiinşallah geçer ağrıların bir an önce
Geçen ay böyleydi. Hareket ettikçe geçti. 15 gün mecburen yatmıştım ve ondan sonra olmuştu, yavaş yavaş geçtiKızlar merhaba ben aşırı terlıyorum gece uykumdan uyanıyorum bi bakıyorum üstüm su gibi olmus sizdede olan var mı. Bel ağrım ınanılmaz arrttı oturdugum yerden binbir taklayla bazen kalkıyorum geçen sinirden ağladımdoktoruma yazdım magnezyum verdi onu kullanmaya baslıcam ınsallah ıyı gelır yaaaa
İyi bari en azından ateşle uğraşmamışsın.bende aşı sonrası hep bi ağrı çekerim tetanoza daha ağır diyor herkes.bakalım inşallah hafif geçer canım çok teşekkür ederimYok canım ateşim çıkmadı hiçilk gün hiç acımadı kolum ama gecesiii… ve şu bi kaç gün gerçekten beni çok zorladı. az önce ılık duş aldım biraz eahatladm senin inşallah hiçbişiciğiin olmaz
Gece suya dönüyor üstüm perişan oluyorum.kalkıp üst değiştiriyorumKızlar merhaba ben aşırı terlıyorum gece uykumdan uyanıyorum bi bakıyorum üstüm su gibi olmus sizdede olan var mı. Bel ağrım ınanılmaz arrttı oturdugum yerden binbir taklayla bazen kalkıyorum geçen sinirden ağladımdoktoruma yazdım magnezyum verdi onu kullanmaya baslıcam ınsallah ıyı gelır yaaaa
Benim 19+3 şu an 20.haftanın içindeyimKaçıncı haftadasınız. Tetanoz aşısı yaptırılıyor
Yakın zamanda acilde baktılar bende de çıktı idrar yolu enfeksiyonu sistit dediler canım ikinci kez tekrarlamıştı benim tek kullanımlık toz ilaç verdiler sadece, kadın doğumcumla görüşmedim daha haftaya randevum var onunla da bi konuşucam bakalımİdrarda lökosit normalde 0-4 olması lazımmış galiba bende 8 p/hpf yazıyor değer yüksek oluyor demi bu nemedek oluyore yakınzamanda idrar verenler vardı belki onlar bilir
Aynen kuzum bende öyle düşünüyorum. Amin, hepimizin evlatları sağlıkla gelsinler giysinler.Maşallah sagolsunlar birlik olunca herşeyin üstesinden geliniyor bende almiycam birşey bebek bezi islak mendil ve kendime depend alicam sadece suanlik ihtiyacım bunlar aska birşey yok hastaneyede ufak sırt çantası yetiyor zaten onun için bir telaş içinde değilim. Sende Büyük bedenlerinden alıp koyarsın sağlıklı günlerde giysin kuzular
4baby marka aldık ve 3400e aldık.Bebek arabasını hangi marka ve kaça aldınız
Enfeksiyon mu oluyor bu değer ozaman bende işte salı günü verdim örnek kendi druma sorayım ozaman birde bu degeri ben bakalım o ne diyecek bu örnekleri verdiğim hastaneye gitmiycem birdaha ozmana kadar kalmasın ozamanYakın zamanda acilde baktılar bende de çıktı idrar yolu enfeksiyonu sistit dediler canım ikinci kez tekrarlamıştı benim tek kullanımlık toz ilaç verdiler sadece, kadın doğumcumla görüşmedim daha haftaya randevum var onunla da bi konuşucam bakalım
Gayet uygunmuş4baby marka aldık ve 3400e aldık.
Aynen canım hiç bir zararı yok aksine faydalı ben de araştırmışCok tesekkur ederim canim. kuru dutun gebeler icin sakincasi yokmus galiba baktimda biraz. bitkisel seyleri cok onermiyolar ama dut kurusunda skinti yokmus sanirm antibiyotkden iyidir insallah banada iyi gelir
Ay yok canım bişey olmaz için rahat olsunKızlar bugün arkadaşım geldi fizyoterapist. Ben bebeği hissedemiyordum. Dıştan bastırarak yerini gösterdi başı ayağı vs diye. Hatta ilk defa avucumu koyduğum yerde dalgalanma hissettim. Sonradan gidince içime kurt düştü baya bastırdı çocuğun kafası vs bişe olmamıştır inşallah şuan sinir oldum belki cehaletimden ama bişe olmuş mudur ki? Kafasına falan gelse bastırdığında vs
Evet nasıl da bildin!!!! Bugün doğum yapan birini aradık arkadaşımla, kadın benim doktor için son ana kadar oyalayıp bir bahaneyle sezaryen yapar o dedi. Değiştircem direkt. Eğer kısmeti öyleyse mecbursa hiç problem değil ama gereksiz operasyon vicdansızlık.
Kızlar bugün arkadaşım geldi fizyoterapist. Ben bebeği hissedemiyordum. Dıştan bastırarak yerini gösterdi başı ayağı vs diye. Hatta ilk defa avucumu koyduğum yerde dalgalanma hissettim. Sonradan gidince içime kurt düştü baya bastırdı çocuğun kafası vs bişe olmamıştır inşallah şuan sinir oldum belki cehaletimden ama bişe olmuş mudur ki? Kafasına falan gelse bastırdığında vs
Ahhh içime su serpildi Allah razı olsun teşekkür ederimAy yok canım bişey olmaz için rahat olsundoktor da bakarken ultrasonu öyle bi bastiriyor ki canım acıyor onda da bişey olmuyor ki bastırıyor. Zaten o kada rkorunaklı bir yerdeler ki öyle kolay kolay bir şey olmaz canım
Teşekkür ederimHaklısın, gereksiz yere sana o kadar dikişi ve acıyı verirse gerçekten vicdansızlık bu. Umarım gönlüne göre iyi bir doktor bulursun en kısa zamanda
Çok teşekkürler yooook bir daha asla. Anda 7. Ayda herşeyi iyice oluşup da kendisi ayağını vs çıkartırsa iz olarak o zaman dokunurum büyük ihtimalHiç birşey olmamıştır, için rahat olsun insanlar karnına darbeler alıyor, kazalar geçiyor birşey olmuyor el bastırması ile birşey olmaz ama yine de bir daha yaptırma derim
Meliss85 ve pozitifbiri ses verin arada, gözüm sizleri aradı her zaman yorum yapmasanız da beğeni emojiler ile varlığınızı hissettirirdiniz
Aşırı moralim bozuk CRP 12 çıktı, idrar kültürü daha gelmedi kesin yine idrar yolu enfeksiyonu var, 4 aydır hamileyim üç kere monurol kullandım yaCok tesekkur ederim canim. kuru dutun gebeler icin sakincasi yokmus galiba baktimda biraz. bitkisel seyleri cok onermiyolar ama dut kurusunda skinti yokmus sanirm antibiyotkden iyidir insallah banada iyi gelir
Ben belki bir yaşına kadar yapmam çünkü içim rahat etmez yanımda olmaması. Belki de ilk defa anne olcam diye tabii. Bir de zaten bizim ev eşyalı ve diğer odada eşya var çok fazla o yüzden biraz zor. Ama boş odam olsa alt değiştirme, kıyafet değiştirme vs için kullanabilirdim.Kızlar bebeğinize oda yapacak mısınız
Bende de idrar yolu engeksiyonu çıktı taa ilk yaptırdığım testte ama doktor hiçbirşey vermedi. Sadece bol su iç dedi. Monurolu gebe kalmadan kullanmıştım geçen sene falan ama günlük çözüm sağlıyor ve enfeksiyon tekrar ediyor istisnasız.Aşırı moralim bozuk CRP 12 çıktı, idrar kültürü daha gelmedi kesin yine idrar yolu enfeksiyonu var, 4 aydır hamileyim üç kere monurol kullandım yadut da idrar yolu enf için değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?