2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Anladım canım napcan katlanmaya devam yine tersleyip azarlamiyor öyle olsa hiç çekilmez. Bende 17+5 de banada egtiim arastirmat 24 nisana verdi randevu tuafima gitti Cook uzak tarihte versi randevu yha

Orda arkadaşların var mı? Sordun mu onlara da böyleler miymiş? Normalleri mi bu yoksa yabancısın diye mi bu anlamadım tam. Ama ne olursa olsun sallama boşver önemli olan detaylı. Onda böyle olmayacak birini bulmakta fayda var ya. Yine bu doktor mu yapıcak?

Anladım canım napcan katlanmaya devam yine tersleyip azarlamiyor öyle olsa hiç çekilmez. Bende 17+5 de banada egtiim arastirmat 24 nisana verdi randevu tuafima gitti Cook uzak tarihte versi randevu yha
Kaçıncı haftana denk geliyor 24 nisan? 24. Haftayı geçiyor sanki? Benim bildiğim 24. Haftaya kadar yapılması gerek detaylının

Bir türk arkadaşım var başka şehirde, onun doktoru da benimki gibi ilgisizmiş. Bugün bir Facebook grubunda soracağım, buranın ağustos anneleri grubu da var. Ama ilgisiz olmasını geçiyorum bana test sonuçlarımı bile açıklamadılar. Ne bileyim Toksoplazma negatif gelmiş combbs test yapmışlar kan uyuşmazlığı için falan, belki benim onu anlayacak tıbbi bilgim yok, anlamak zorunda değilim yani bana açıklaması gerekmez miydi evet detaylıyı da bu doktor yapacakmış, perinataloğa gitmek gerek demiş herkes, benimki riskli değil diye mi kendi yapacak anlamadım. Hastanede perinataloglar var çünkü ama sevksiz gidemiyorum.

Belki sorun yoktur o yüzden söyleme gereği duymamıştır. Yani evet biraz daha açık iletişim kursalar daha rahat edersin. Oranın yerlisi bir arkadaşın var ise ancak ondan öğrenebilirsin bence bu standart yaklaşım mı diye. Boşver dert etme bide onu yeterince stresimiz var zaten

Bugün soracağım bakalım, ama onlara normal geliyor olabilir bu tarz muamele. Bizim gibi ilgi alaka güler yüz beklentileri yok pek, daha soğuk insanlar. Ama ben hala alışamadım buna.

Bugün soracağım bakalım, ama onlara normal geliyor olabilir bu tarz muamele. Bizim gibi ilgi alaka güler yüz beklentileri yok pek, daha soğuk insanlar. Ama ben hala alışamadım buna.
Muhtemelen kültür farkından geliyor. Detaylarla ilgilenmiyorlar pek direkt sonuçlara bakıp ona göre yönlendiriyorlar anladığım. Türk milleti nazlı bir millet diyorlardır onlarda içten içe sıkma sen canını at buraya sonuçlarını benzer olanlar yorum yapar. Muhtemelen sıkıntı yok ondan konusu açılmadı ama için bir nebze rahatlar.

Canım sonuçların temiz çıkmıştır muhtemelen o yüzden bşrşey dememiştir doktor. Bazı doktorlar öyle. Benim ilk doktorum temiz diye ekstra belirtirsi bu doktorum da tam tersi bişey sormadan söylemiyor ama kötü birşey varsa zaten söylerler.
Fakat bu kadarcık ilgilenmesi de garip yani. İnsan bir nasılsınız diye sorar bana ilk bunu soruyorlar benim de dilim senin gibi çok iyi değil. Ama gerekli gördüklerinde açıklama da yapıyorlar, zaten bi bebek kaybettiğim için de özenli davranıyorlar. Yani öyle olması gerekiyOr

Kaçıncı haftana denk geliyor 24 nisan? 24. Haftayı geçiyor sanki? Benim bildiğim 24. Haftaya kadar yapılması gerek detaylının
Aynen bendede 20 hf yazıyo verdiği kağıtta son hf diye de geçiyor yani bende ona takıldım soruycam druma olmadi ozelyazenede bir dr a muayene olucam valaha bilemedim zorunlu derse drum

Merhaba güzel annişler son bir haftadı gece uyandığımda özellikle düz yattığım zaman bebiş öyle bir toplanıyorki karnımın altında sanki balon yutmuşum semsert oluyor sizdede oluyormu ? ne kadar sol yan yatmaya çalışsamda uykuda malesef engel olamıyorum düz yatmaya bu hafta böyle birşey yaşamaya başladık

Kızıma hamileyken o toparlanmaya drum kasılmalar demişti

Arkadaşlar merhaba ben dün akşam yatarken sol tarafıma biraz hızlı döndüm sanki içimden bir yumruk yedim gibi oldu acaba bebeğime bir şey olmuşmu dur hareketlerini hissediyordum ama bu kadar kuvvetli değil ki

Arkadaşlar merhaba ben dün akşam yatarken sol tarafıma biraz hızlı döndüm sanki içimden bir yumruk yedim gibi oldu acaba bebeğime bir şey olmuşmu dur hareketlerini hissediyordum ama bu kadar kuvvetli değil ki
Sanmıyorum dönmeyle zarar göreceğini. Ne kadar sert dönmüş olabilirsin ki karna direkt sert darbe alınmadığı sürece birşey olmaz diye düşünüyorum ben.

Sanmıyorum dönmeyle zarar göreceğini. Ne kadar sert dönmüş olabilirsin ki karna direkt sert darbe alınmadığı sürece birşey olmaz diye düşünüyorum ben.
Ne bileyim korkuyor insan yanlış bir şey yaptım diye acaba ben tam o hareketi yaptığımda oda dönüyor du ona mı denk geldi

Kızlar sizinde uyku probleminiz var mı ya gece lavabo ya kalktıktan sonra uykum kaçıyor hemen sabaha kadar yatakta dönüp duruyorum gündüz de uykum gelince aynı şekilde uyumaya çalışıyorum ama derin uykuya dalamiyorum evdeki bütün sesleri duyuyorum yani bunun bir çözümü var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…