- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.721
Evet bizimki çok hareketli birde 17+5 hareketlerini net hissettim iki defa tekmeAyakta mi duruyo tospikbizimkinin pozisyonu hep ayni basi solda ayaklari sagda duruyo
inşallah ya öyledir ama bence öyle çünkü eşim sarıldığında hemen uyuyorum o yüzden yastığın bu işi çözeceğine inancım tam
Bu yastıktan aldım heryerden desteklesin beni
Doğumdan sonra da emzirme yastığı olarak kullanılabilir bire bebek arasına yatırılabilir diye düşündüm iki tarafına yastık koyacağıma bunu direkt koyarımGüzelmiş, benim yastığım da uzun sosis gibi ama iki taraftan belime göbeğime kadar geliyor bükünce, bunun oyuntuları da varmış çok daha rahat olur. Bizi bilgilendir yastık işe yaradı yaramadı diye
Kesinlikle bacagina ve beline destek koydugunda cok fark edecek, uykuyu bilemem, onu etkileyen bir suru faktor var ama ben desteklemeye basladigimdan beri daha dinlenmis kalkiyorum yataktanBaskı yapıyor ya normal kalkmamız ama Şöyle planladımbende de wc ye kalkınca geri dönünce bir türlü rahat edemiyorum belki sırtım ve karnım desteklenirse rahat geçerim uykuya diye düşünüyorum öyle ümit ediyorum bu gece denicem bakalım. Bıktım artık bundan mide bulantım hala devam ediyor beni mahvetti bide uykusuz olunca keyif alamıyorum pek. Ağustos nerdesin ağustosss
Nasıl canım uykuya etkisi yastığın eğer iyiyse hemen bende alayım uykusuzluktan bıktım yaDoğumdan sonra da emzirme yastığı olarak kullanılabilir bire bebek arasına yatırılabilir diye düşündüm iki tarafına yastık koyacağıma bunu direkt koyarımay inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirim
İlk aldığımda rahatsız etti beni yastık kaldırdım ama o zaman 6 haftalık gibiydi erkendi ama şimdi bence iyi gelecek. Bu gece denicem haber veririmNasıl canım uykuya etkisi yastığın eğer iyiyse hemen bende alayım uykusuzluktan bıktım ya
Tamam canım kullan biraz haber ve iyi geliyorsa bende alayımİlk aldığımda rahatsız etti beni yastık kaldırdım ama o zaman 6 haftalık gibiydi erkendi ama şimdi bence iyi gelecek. Bu gece denicem haber veririm
Memnun kalırsan yaz canım ben de almayı düşünüyorumDoğumdan sonra da emzirme yastığı olarak kullanılabilir bire bebek arasına yatırılabilir diye düşündüm iki tarafına yastık koyacağıma bunu direkt koyarımay inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirim
Aynısıİlk aldığımda rahatsız etti beni yastık kaldırdım ama o zaman 6 haftalık gibiydi erkendi ama şimdi bence iyi gelecek. Bu gece denicem haber veririm
Dene dene ben çok umutluyumAynısıilk aldığımda rahat edemediğim için kenara atmıştım ben de bu gece tekrar deneyeyim
Canimmm cok sevindim maşallah. Bana.13 haftalikken kiza benziyor dedi 16. haftada net kız dediii canimBizde çok şükür herşey yolundaymış teyzeler
Cinsiyet için biliyor musunuz diye sordu hayır dedim, tahminim var ama çok hareketli emin olamıyorum dedi.. kız olabilir dedi ama %100 değil dedi bir dahakine net söylerim dedi
Böyle olup da değişen oldu mu aranızda kızlar?
Banada 12ci haftada kiz dedi,15ci da kesinleştiCanimmm cok sevindim maşallah. Bana.13 haftalikken kiza benziyor dedi 16. haftada net kız dediii canim
Bende de akıntı oluyor kuzum günlük ped taktığım için hiç rahatsız olmadım üzerinde de durmadım açıkçasıMerhaba kızlar,nasilsiniz? Umarım herkes iyiA Acemianne42 mertugce35 baharrr34 canlar sağolun merak ettiğniz,sordunuz cok duygulandim iyiki varsiniz,iyiyim cok şükür biraz yoğundum misafirim vardi gelen giden,girmeye çalıştım ama bisey okumadan geri ciktim ☺
baharrr34 C Cerito gecmis olsun kızlar,bahar havalara aldanmayın çorapsiz,hırkasız gezmeyin,en kötü bu havalar çarpar,ben sıcak bölgeye yasamama rağmen çorap ve ev botu ayagimdan eksik olmaz inşallah çabucak toparlarsiniz
Şimdi hızlıca msjlari okumaya çalıştım bazi arkadaslar yeni cinsiyeti öğrenmişlerçok tebrik ederim,sağlıcakla büyüsünler inşallah
Akıntı konusu geçti,kizlar bendede var ama ben normal diye hiç takilmadim,ve ben dogal günlük ped kullanıyorum,ondan bir sıkıntı var mi ki?!
mertugce35 kuzum seninki baya nazlı ve utangaç ☺ hiç göstermeye niyeti yok sana sürpriz yapıyor
Bende de uyku sorun var gündüz uyumaya başladım artık gece uyuyamayıncaKızlar sizinde uyku probleminiz var mı ya gece lavabo ya kalktıktan sonra uykum kaçıyor hemen sabaha kadar yatakta dönüp duruyorum gündüz de uykum gelince aynı şekilde uyumaya çalışıyorum ama derin uykuya dalamiyorum evdeki bütün sesleri duyuyorum yani bunun bir çözümü var mı acaba
İyi olmana sebindim canımMerhaba kızlar,nasilsiniz? Umarım herkes iyiA Acemianne42 mertugce35 baharrr34 canlar sağolun merak ettiğniz,sordunuz cok duygulandim iyiki varsiniz,iyiyim cok şükür biraz yoğundum misafirim vardi gelen giden,girmeye çalıştım ama bisey okumadan geri ciktim ☺
baharrr34 C Cerito gecmis olsun kızlar,bahar havalara aldanmayın çorapsiz,hırkasız gezmeyin,en kötü bu havalar çarpar,ben sıcak bölgeye yasamama rağmen çorap ve ev botu ayagimdan eksik olmaz inşallah çabucak toparlarsiniz
Şimdi hızlıca msjlari okumaya çalıştım bazi arkadaslar yeni cinsiyeti öğrenmişlerçok tebrik ederim,sağlıcakla büyüsünler inşallah
Akıntı konusu geçti,kizlar bendede var ama ben normal diye hiç takilmadim,ve ben dogal günlük ped kullanıyorum,ondan bir sıkıntı var mi ki?!
mertugce35 kuzum seninki baya nazlı ve utangaç ☺ hiç göstermeye niyeti yok sana sürpriz yapıyor
Biz 17+0 olduk bugün daha net bişey yok ortadaCanimmm cok sevindim maşallah. Bana.13 haftalikken kiza benziyor dedi 16. haftada net kız dediii canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?