2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
inşallah ya öyledir ama bence öyle çünkü eşim sarıldığında hemen uyuyorum o yüzden yastığın bu işi çözeceğine inancım tam

Bu yastıktan aldım heryerden desteklesin beni

Güzelmiş, benim yastığım da uzun sosis gibi ama iki taraftan belime göbeğime kadar geliyor bükünce, bunun oyuntuları da varmış çok daha rahat olur. Bizi bilgilendir yastık işe yaradı yaramadı diye

Güzelmiş, benim yastığım da uzun sosis gibi ama iki taraftan belime göbeğime kadar geliyor bükünce, bunun oyuntuları da varmış çok daha rahat olur. Bizi bilgilendir yastık işe yaradı yaramadı diye
Doğumdan sonra da emzirme yastığı olarak kullanılabilir bire bebek arasına yatırılabilir diye düşündüm iki tarafına yastık koyacağıma bunu direkt koyarım ay inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirim

Kesinlikle bacagina ve beline destek koydugunda cok fark edecek, uykuyu bilemem, onu etkileyen bir suru faktor var ama ben desteklemeye basladigimdan beri daha dinlenmis kalkiyorum yataktan

Nasıl canım uykuya etkisi yastığın eğer iyiyse hemen bende alayım uykusuzluktan bıktım ya

Bizde çok şükür herşey yolundaymış teyzeler
Cinsiyet için biliyor musunuz diye sordu hayır dedim, tahminim var ama çok hareketli emin olamıyorum dedi.. kız olabilir dedi ama %100 değil dedi bir dahakine net söylerim dedi
Böyle olup da değişen oldu mu aranızda kızlar?

Memnun kalırsan yaz canım ben de almayı düşünüyorum
Hiç yatamıyorum sabaha kadar bir oyana dön bir bu yana dön dayak yemiş gibi kalkıyorum sabahları

Merhaba kızlar,nasilsiniz? Umarım herkes iyi A Acemianne42 mertugce35 baharrr34 canlar sağolun merak ettiğniz,sordunuz cok duygulandim iyiki varsiniz,iyiyim cok şükür biraz yoğundum misafirim vardi gelen giden,girmeye çalıştım ama bisey okumadan geri ciktim

baharrr34 C Cerito gecmis olsun kızlar,bahar havalara aldanmayın çorapsiz,hırkasız gezmeyin,en kötü bu havalar çarpar,ben sıcak bölgeye yasamama rağmen çorap ve ev botu ayagimdan eksik olmazinşallah çabucak toparlarsiniz

Şimdi hızlıca msjlari okumaya çalıştım bazi arkadaslar yeni cinsiyeti öğrenmişler çok tebrik ederim,sağlıcakla büyüsünler inşallah

Akıntı konusu geçti,kizlar bendede var ama ben normal diye hiç takilmadim,ve ben dogal günlük ped kullanıyorum,ondan bir sıkıntı var mi ki?!

mertugce35 kuzum seninki baya nazlı ve utangaç ☺ hiç göstermeye niyeti yoksana sürpriz yapıyor

Canimmm cok sevindim maşallah. Bana.13 haftalikken kiza benziyor dedi 16. haftada net kız dediii canim

Bende de akıntı oluyor kuzum günlük ped taktığım için hiç rahatsız olmadım üzerinde de durmadım açıkçası

Bende de uyku sorun var gündüz uyumaya başladım artık gece uyuyamayınca

İyi olmana sebindim canım
Aynen göstermiyor sıpam tam öyle hareketli ki durduğu yerde durmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…