2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benim de aynı şekilde canım ufacık bir sese ya da birden uyanıp sonra da geri uyuyamıyorum. Bazen 1-2 saat içinde dalıyorum zorla o da kuş uykusu oluyor bazen de hiç dalamıyorum. Eşim de kızıyor bana sanki bilerek uyumuyormuşum gibi. Kafana bişey takıyosun falan diyo ama alakası yok. Takmadığım zaman da aynı şey oluyor

Son 4 gündür o uyku sorunu bende de var. Fiks kaçta yatarsam yatayım 2 2.5 gibi wcye kalkıyorum sonra dön dön dur. Sağa dönüyorum yok sola dönüyorum yok sırt üstü yatıyorum yok birde vücudum da ağtıyor zaten. Bu gece hamile yastığıyla uyucam inşallah onunla rahat uyurum çünkü çok zorlanıyorum.

Bende öyleyim canım maalesef çözüm bulursan bana da söyle hamilelikten sonra uykularım çok düzensiz sinir bozucu olmaya başladı bu durum

Canim Allaha sükür tehlikeli ates olmuyor. 37.5 gordum en fazla. kuzenim 37 yi gecirme sadece surekli ölc dedi. atesim ciktigini anliyorum hemen gözlerim yaniyor bide üsümeye basladimmi anliyorum. gecede sagolsun eşim ölcüp kontrol ediyor bazen kendim kalkip bakiyorum. Antibiyotik gerekirse kullanicam tabi kuzenimde gerekirse al dedi ama en azindan pazartesiye kdr beklicem. Allaha sükür gece rahat uyudum eklem agrilarim gecti. Dut pekmezi vermisti dogal kaynanam yazın. ilik suya katip gargara yaptim oda iyi geliyomus iltihaba. c vitamini yüklemesi yapiyorum ama benim kiz dün hic oynamadi bugun insallah oynar

Aşırı moralim bozuk CRP 12 çıktı, idrar kültürü daha gelmedi kesin yine idrar yolu enfeksiyonu var, 4 aydır hamileyim üç kere monurol kullandım ya dut da idrar yolu enf için değil mi?
canim idrar yolu icin tek kullanimlik saşe toz ilac vermisti doktor onu kullanmistim ben

Aaaa ne kadarda ben gece 3 4 kere wc kalkiyorum ve geri dalişım bazen 1 saati buluyor abartmiyorum.

erken değilmi kasılma için daha 17 haftalık bugün kontrolüm var bi sorayım
Aynen bi sor canım yani o toparlanma ya kasılma demişti ama bu haftalarda olamamıştı dediğim gibi bana dediği zamanda merak edip sorunca da yedi aylık gebeydim ozman sen düşün ay farkını bir sor bakalim ne diyecek drun bu haftalarda olmaz gibi kasılma yani

Ay evet kuzum ya bende öyleyim gözlerimin içi yanıyor artık

Uyku sorunu yaşayan anneler hamile yastığıyla mı yatıyorsunuz? Lütfen yatmıyor olun tek umudum o kaldı çünkü
Valla kuzum seni korkutmak istemem ama bence mesele yastıkta değil her türlü lavabo ya kalkıyorum ben sonrada çok zor dalıyorum hamile yastığım yok daha normal yastık koyuyorum gobegimin altına sıvı alımını azaltıp yatsam bile yinede kalkıyorum lavabo ya

Baskı yapıyor ya normal kalkmamız ama Şöyle planladım bende de wc ye kalkınca geri dönünce bir türlü rahat edemiyorum belki sırtım ve karnım desteklenirse rahat geçerim uykuya diye düşünüyorum öyle ümit ediyorum bu gece denicem bakalım. Bıktım artık bundan mide bulantım hala devam ediyor beni mahvetti bide uykusuz olunca keyif alamıyorum pek. Ağustos nerdesin ağustosss

Ben onlara bir şey demiyorum ki canım eve gelince buralara döküyorum sıkıntımı yoksa orda karşılıklı susuyoruz

Evet canım sonuçlarda bi sıkıntı yoktu ama insan hepsi normal falan der. Oraya sokuşturduğu kağıdın kan sonucu olduğunu bile dışarıda gördüm. Ne günaydın ne nasılsınız var yüzüme bakmıyorlar anca form doldursunlar. Doğum sonrası değiştircem jinekoloğu bakalım hepsi mi böyle yoksa bunlar mı garip

Uyku sorunu yaşayan anneler hamile yastığıyla mı yatıyorsunuz? Lütfen yatmıyor olun tek umudum o kaldı çünkü
Ben yastıkla yatıyorum canım ama onunla hiç alakası yok , bu gece 4te uyandım mesela bi daha uyuyamadım, dön dön dön en sonunda midem bulandı tuvalete kalktım sonra da bulantıdan uyuyamadım ama benim uykusuzluğum gebeliğin başından beri var, derin uykuya dalamıyorum hiç 5te uyanıyorum çoğunlukla.

Şuan hayallerimi yıktın kilelom ben hala ümitliyim iyi gelicek inanıyorum

Yaa ama dedim ya benim uykusuzluğum baştan beri var, belki senin belinin karnının desteklenmeye ihtiyacı vardır. Aldığın yastık nasıl?
inşallah ya öyledir ama bence öyle çünkü eşim sarıldığında hemen uyuyorum o yüzden yastığın bu işi çözeceğine inancım tam

Bu yastıktan aldım heryerden desteklesin beni

Eklentiler

• 1E11223E-4629-4F44-9AEF-090E9EDC9E5E.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…