- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.701
Benim de aynı şekilde canım ufacık bir sese ya da birden uyanıp sonra da geri uyuyamıyorum. Bazen 1-2 saat içinde dalıyorum zorla o da kuş uykusu oluyor bazen de hiç dalamıyorum. Eşim de kızıyor bana sanki bilerek uyumuyormuşum gibi. Kafana bişey takıyosun falan diyo ama alakası yok. Takmadığım zaman da aynı şey oluyorKızlar sizinde uyku probleminiz var mı ya gece lavabo ya kalktıktan sonra uykum kaçıyor hemen sabaha kadar yatakta dönüp duruyorum gündüz de uykum gelince aynı şekilde uyumaya çalışıyorum ama derin uykuya dalamiyorum evdeki bütün sesleri duyuyorum yani bunun bir çözümü var mı acaba
Tabiki tedirgin olursunuz çok normal ama içiniz rahat olsun bence. Birde daha minikler 7. 8. Aylarda olsak belki etkilenir ama şuan sanmıyorumNe bileyim korkuyor insan yanlış bir şey yaptım diye acaba ben tam o hareketi yaptığımda oda dönüyor du ona mı denk geldi
Bende öyleyim canım maalesefKızlar sizinde uyku probleminiz var mı ya gece lavabo ya kalktıktan sonra uykum kaçıyor hemen sabaha kadar yatakta dönüp duruyorum gündüz de uykum gelince aynı şekilde uyumaya çalışıyorum ama derin uykuya dalamiyorum evdeki bütün sesleri duyuyorum yani bunun bir çözümü var mı acaba
Canim Allaha sükür tehlikeli ates olmuyor. 37.5 gordum en fazla. kuzenim 37 yi gecirme sadece surekli ölc dedi. atesim ciktigini anliyorum hemen gözlerim yaniyor bide üsümeye basladimmi anliyorum. gecede sagolsun eşim ölcüp kontrol ediyor bazen kendim kalkip bakiyorum. Antibiyotik gerekirse kullanicam tabi kuzenimde gerekirse al dedi ama en azindan pazartesiye kdr beklicem. Allaha sükür gece rahat uyudum eklem agrilarim gecti. Dut pekmezi vermisti dogal kaynanam yazın. ilik suya katip gargara yaptim oda iyi geliyomus iltihaba. c vitamini yüklemesi yapiyorum ama benim kiz dün hic oynamadi bugun insallah oynarAynen canım hiç bir zararı yok aksine faydalı ben de araştırmışne demek canım inşallah faydası olur çok geçmiş olsun, ateşin düştü mü ?
Bu arada benim ateşim olmamıştı, sen ateşin devam ederse bence antibiyotik al canım çünkü ateş tehlikeli biliyorsun
canim idrar yolu icin tek kullanimlik saşe toz ilac vermisti doktor onu kullanmistim benAşırı moralim bozuk CRP 12 çıktı, idrar kültürü daha gelmedi kesin yine idrar yolu enfeksiyonu var, 4 aydır hamileyim üç kere monurol kullandım yadut da idrar yolu enf için değil mi?
Aaaa ne kadarda benKızlar sizinde uyku probleminiz var mı ya gece lavabo ya kalktıktan sonra uykum kaçıyor hemen sabaha kadar yatakta dönüp duruyorum gündüz de uykum gelince aynı şekilde uyumaya çalışıyorum ama derin uykuya dalamiyorum evdeki bütün sesleri duyuyorum yani bunun bir çözümü var mı acaba
Aynen bi sor canım yani o toparlanma ya kasılma demişti ama bu haftalarda olamamıştı dediğim gibi bana dediği zamanda merak edip sorunca da yedi aylık gebeydim ozman sen düşün ay farkını bir sor bakalim ne diyecek drun bu haftalarda olmaz gibi kasılma yanierken değilmi kasılma için daha 17 haftalık bugün kontrolüm var bi sorayım
Ay evet kuzum ya bende öyleyim gözlerimin içi yanıyor artıkBenim de aynı şekilde canım ufacık bir sese ya da birden uyanıp sonra da geri uyuyamıyorum. Bazen 1-2 saat içinde dalıyorum zorla o da kuş uykusu oluyor bazen de hiç dalamıyorum. Eşim de kızıyor bana sanki bilerek uyumuyormuşum gibi. Kafana bişey takıyosun falan diyo ama alakası yok. Takmadığım zaman da aynı şey oluyor
Aynen kuzum yaBende öyleyim canım maalesefçözüm bulursan bana da söyle hamilelikten sonra uykularım çok düzensiz sinir bozucu olmaya başladı bu durum
Valla kuzum seni korkutmak istemem ama bence mesele yastıkta değil her türlü lavabo ya kalkıyorum ben sonrada çok zor dalıyorum hamile yastığım yok daha normal yastık koyuyorum gobegimin altınaUyku sorunu yaşayan anneler hamile yastığıyla mı yatıyorsunuz? Lütfen yatmıyor olun tek umudum o kaldı çünkü
Baskı yapıyor ya normal kalkmamız ama Şöyle planladımValla kuzum seni korkutmak istemem ama bence mesele yastıkta değil her türlü lavabo ya kalkıyorum ben sonrada çok zor dalıyorum hamile yastığım yok daha normal yastık koyuyorum gobegimin altınasıvı alımını azaltıp yatsam bile yinede kalkıyorum lavabo ya
Muhtemelen kültür farkından geliyor. Detaylarla ilgilenmiyorlar pek direkt sonuçlara bakıp ona göre yönlendiriyorlar anladığım. Türk milleti nazlı bir millet diyorlardır onlarda içten içesıkma sen canını at buraya sonuçlarını benzer olanlar yorum yapar. Muhtemelen sıkıntı yok ondan konusu açılmadı ama için bir nebze rahatlar.
Canım sonuçların temiz çıkmıştır muhtemelen o yüzden bşrşey dememiştir doktor. Bazı doktorlar öyle. Benim ilk doktorum temiz diye ekstra belirtirsi bu doktorum da tam tersi bişey sormadan söylemiyor ama kötü birşey varsa zaten söylerler.
Fakat bu kadarcık ilgilenmesi de garip yani. İnsan bir nasılsınız diye sorarbana ilk bunu soruyorlar benim de dilim senin gibi çok iyi değil. Ama gerekli gördüklerinde açıklama da yapıyorlar, zaten bi bebek kaybettiğim için de özenli davranıyorlar. Yani öyle olması gerekiyOr
Ben yastıkla yatıyorum canım ama onunla hiç alakası yok , bu gece 4te uyandım mesela bi daha uyuyamadım, dön dön dön en sonunda midem bulandı tuvalete kalktım sonra da bulantıdan uyuyamadımUyku sorunu yaşayan anneler hamile yastığıyla mı yatıyorsunuz? Lütfen yatmıyor olun tek umudum o kaldı çünkü
Şuan hayallerimi yıktın kilelomBen yastıkla yatıyorum canım ama onunla hiç alakası yok , bu gece 4te uyandım mesela bi daha uyuyamadım, dön dön dön en sonunda midem bulandı tuvalete kalktım sonra da bulantıdan uyuyamadımama benim uykusuzluğum gebeliğin başından beri var, derin uykuya dalamıyorum hiç 5te uyanıyorum çoğunlukla.
YaaŞuan hayallerimi yıktın kilelomben hala ümitliyim iyi gelicek inanıyorum
Ayakta mi duruyo tospikMerhaba kızlar bugün cinsiyeti öğrendik şükür kızpozitifbiri . Bizimki sonunda gösterdi cinsiyeti 17+5ken
Yaaama dedim ya benim uykusuzluğum baştan beri var, belki senin belinin karnının desteklenmeye ihtiyacı vardır. Aldığın yastık nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?