- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.741
Olsun saglikli olsun yeterkiBiz 17+0 olduk bugün daha net bişey yok ortada
Işte bende öyle,uygulamada okudum bu dönemde akinti artar diye,ama arkadaslar ped kullanmıyorlar ya, ben takinca bisey mi olur diye kafama takıldıBende de akıntı oluyor kuzum günlük ped taktığım için hiç rahatsız olmadım üzerinde de durmadım açıkçası
Randevu alırsınız dedi, zaten alcaktım ben ikili test falan yaptırmadım, sadece organ taramayı istiyodumOlsun saglikli olsun yeterkiayrıntılı icin bisey dedi mi dr?
Yaa hayırlı olsun prensesleri ciftliyorsunBizde çok şükür herşey yolundaymış teyzeler
Cinsiyet için biliyor musunuz diye sordu hayır dedim, tahminim var ama çok hareketli emin olamıyorum dedi.. kız olabilir dedi ama %100 değil dedi bir dahakine net söylerim dedi
Böyle olup da değişen oldu mu aranızda kızlar?
Ben de hep kullanıyorum canım, doktorum da kullanabilirsin dedi. Simdilik kötü bir seyle karsilasmadim cok şükürIşte bende öyle,uygulamada okudum bu dönemde akinti artar diye,ama arkadaslar ped kullanmıyorlar ya, ben takinca bisey mi olur diye kafama takıldı
Yok canım alışkanlık meselesi ne gibi bir zararı olabilirki ben geçen ped takmamıştım rahatsız oldum baya takmayanlar da takınca rahatsız oluyordurIşte bende öyle,uygulamada okudum bu dönemde akinti artar diye,ama arkadaslar ped kullanmıyorlar ya, ben takinca bisey mi olur diye kafama takıldı
ben hıc hıssetmıyorum 17.haftama girdim ama karnım bir anda bir gecede çıktı sanki birde asırı gergınlık ve degısıklık hıssedıyorum yanı boyle bırsey hareketlılık var ama yok gıbı agrılı bır buyume oldu ama hala tam hısetmıyorum sadece elımı koyunca karnıma atıs hıssedıyorum kalp atısı gıbı
ben ped kullanmıyorum ama her gun akıntı oluyor bırkac damla bır da ıdrarda koku var mı sızın benım oldukca var su da ıcıyorum amaYok canım alışkanlık meselesi ne gibi bir zararı olabilirki ben geçen ped takmamıştım rahatsız oldum baya takmayanlar da takınca rahatsız oluyordur
İyi olmana çok sevindikMerhaba kızlar,nasilsiniz? Umarım herkes iyi@Acemianne42 mertugce35 baharrr34 canlar sağolun merak ettiğniz,sordunuz cok duygulandim iyiki varsiniz,iyiyim cok şükür biraz yoğundum misafirim vardi gelen giden,girmeye çalıştım ama bisey okumadan geri ciktim ☺
baharrr34 C Cerito gecmis olsun kızlar,bahar havalara aldanmayın çorapsiz,hırkasız gezmeyin,en kötü bu havalar çarpar,ben sıcak bölgeye yasamama rağmen çorap ve ev botu ayagimdan eksik olmaz inşallah çabucak toparlarsiniz
Şimdi hızlıca msjlari okumaya çalıştım bazi arkadaslar yeni cinsiyeti öğrenmişlerçok tebrik ederim,sağlıcakla büyüsünler inşallah
Akıntı konusu geçti,kizlar bendede var ama ben normal diye hiç takilmadim,ve ben dogal günlük ped kullanıyorum,ondan bir sıkıntı var mi ki?!
mertugce35 kuzum seninki baya nazlı ve utangaç ☺ hiç göstermeye niyeti yok sana sürpriz yapıyor
Ben degisik bi sekilde 15+0 15+2 15+3 de hissettim bi de cumartesi hissettim. Bebek olduguna eminim onlarin ama hissedemiyorum hiiiicEvet bizimki çok hareketli birde 17+5 hareketlerini net hissettim iki defa tekmesizde hissettiniz mi
12.haftamda benim israrimla soyledi doktorum cok erken diye yuzde 60 kiz dedi degismediBizde çok şükür herşey yolundaymış teyzeler
Cinsiyet için biliyor musunuz diye sordu hayır dedim, tahminim var ama çok hareketli emin olamıyorum dedi.. kız olabilir dedi ama %100 değil dedi bir dahakine net söylerim dedi
Bana da 17+0 da hala net bişey söyleyememesi tuhaf geldi de12.haftamda benim israrimla soyledi doktorum cok erken diye yuzde 60 kiz dedi degismedi
yaaa çok tatlıGece bir anda gerindim sırtımı doğrultmak için hemen ay özür dilerim annecim diyorum eşim tip tip bakıyobabalıkta biraz delilik dün eşim dizi izliyordu iki genç öpüştüler şuraya bak ya bu yaşta ne kadar ayıp dedi iyi misin üniversiteye gidiyo onlar hani gençliğini bilmesem dedim sus kızlar duyuyo artık çok ayıp o yaşta diyor
Ben devlette kontrole gidiyorum bana iki doktor erkek dedi en son ki doktor kıza benzetti devlet hastahanesi net söylemiyor burda maalesef bakalım hayırlısı sagliklisi olsunda inşallahBizde çok şükür herşey yolundaymış teyzeler
canim bende 1 doz olcam o yuzden 24. haftada vuralim dedi ebeBugün sağlık ocagina gittim kızlar 2 tüp kan 1 idrar verdim ama kesin enfeksiyon var idrarda hissediyorum yarin ogleden sonra çıkacak bakalım tetanoz 20 haftalik olunca vurunucam ama aşı yokmuş ellerinde ben zaten 1 doz olacağım bakalim ne zamana gelir
Bende oyle hissediyordum ve üzülüyordum ta ki gecen gününe kadarben hıc hıssetmıyorum 17.haftama girdim ama karnım bir anda bir gecede çıktı sanki birde asırı gergınlık ve degısıklık hıssedıyorum yanı boyle bırsey hareketlılık var ama yok gıbı agrılı bır buyume oldu ama hala tam hısetmıyorum sadece elımı koyunca karnıma atıs hıssedıyorum kalp atısı gıbı
ayy bende yaklastım bılıyorum Allah ın ıznıyle sabırsızda oluyorum hadi oğluşum hissettir kendi annene :)Bende oyle hissediyordum ve üzülüyordum ta ki gecen gününe kadartemizlik yapmıştım o gun az uzandım dinleniyim diye,ve o herkezin mısır patlaması anlatilan hissi cok net hissettim yani 18ci haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?