2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bende de akıntı oluyor kuzum günlük ped taktığım için hiç rahatsız olmadım üzerinde de durmadım açıkçası
Işte bende öyle,uygulamada okudum bu dönemde akinti artar diye,ama arkadaslar ped kullanmıyorlar ya, ben takinca bisey mi olur diye kafama takıldı

Yaa hayırlı olsun prensesleri ciftliyorsun masallah saglikla doğsun

Işte bende öyle,uygulamada okudum bu dönemde akinti artar diye,ama arkadaslar ped kullanmıyorlar ya, ben takinca bisey mi olur diye kafama takıldı
Yok canım alışkanlık meselesi ne gibi bir zararı olabilirki ben geçen ped takmamıştım rahatsız oldum baya takmayanlar da takınca rahatsız oluyordur

M melayq canım oglusunun hareketlerini hissetmeyi başladın mi?ben 4-5 gündür çok net hissediyorum ilk 4martta hissettim uzandım yerde pit pit-pit 3kere yapti resmen mısır patlaması gibi
ben hıc hıssetmıyorum 17.haftama girdim ama karnım bir anda bir gecede çıktı sanki birde asırı gergınlık ve degısıklık hıssedıyorum yanı boyle bırsey hareketlılık var ama yok gıbı agrılı bır buyume oldu ama hala tam hısetmıyorum sadece elımı koyunca karnıma atıs hıssedıyorum kalp atısı gıbı

Yok canım alışkanlık meselesi ne gibi bir zararı olabilirki ben geçen ped takmamıştım rahatsız oldum baya takmayanlar da takınca rahatsız oluyordur
ben ped kullanmıyorum ama her gun akıntı oluyor bırkac damla bır da ıdrarda koku var mı sızın benım oldukca var su da ıcıyorum ama

İyi olmana çok sevindik çok teşekkür ederim günlük ped enfeksiyon riskini artırıyor diye biliyorum ama artık bende takıyorum

12.haftamda benim israrimla soyledi doktorum cok erken diye yuzde 60 kiz dedi degismedi

yaaa çok tatlı ben de ne yapsam daha rahat eder diye düşünüyorum ve şimdiden yemek seçiyo bazı yemeklerde hareket ediyo bazılarında tık yok bi de sürekli çocuğumun pipisiyle ilgili yamyamlar türüyo sinir oluyorum

Ben devlette kontrole gidiyorum bana iki doktor erkek dedi en son ki doktor kıza benzetti devlet hastahanesi net söylemiyor burda maalesef bakalım hayırlısı sagliklisi olsunda inşallah

Bugün sağlık ocagina gittim kızlar 2 tüp kan 1 idrar verdim ama kesin enfeksiyon var idrarda hissediyorum yarin ogleden sonra çıkacak bakalım tetanoz 20 haftalik olunca vurunucam ama aşı yokmuş ellerinde ben zaten 1 doz olacağım bakalim ne zamana gelir

canim bende 1 doz olcam o yuzden 24. haftada vuralim dedi ebe

Bende oyle hissediyordum ve üzülüyordum ta ki gecen gününe kadar temizlik yapmıştım o gun az uzandım dinleniyim diye,ve o herkezin mısır patlaması anlatilan hissi cok net hissettim yani 18ci haftada

Bende oyle hissediyordum ve üzülüyordum ta ki gecen gününe kadar temizlik yapmıştım o gun az uzandım dinleniyim diye,ve o herkezin mısır patlaması anlatilan hissi cok net hissettim yani 18ci haftada
ayy bende yaklastım bılıyorum Allah ın ıznıyle sabırsızda oluyorum hadi oğluşum hissettir kendi annene :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…