- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.761
bol bol su ıcmeye calıs benımde vardı su ıcınce gecıyorBugün sağlık ocagina gittim kızlar 2 tüp kan 1 idrar verdim ama kesin enfeksiyon var idrarda hissediyorum yarin ogleden sonra çıkacak bakalım tetanoz 20 haftalik olunca vurunucam ama aşı yokmuş ellerinde ben zaten 1 doz olacağım bakalim ne zamana gelir
Evet, yaklaşık 2 aydır bir çok mağaza gezdik. İçimize sinen model oldu fakat 8 bin tlydi. Bizim bütçemiz 5 bine kadardı, o da yani o kadar olmazsa iyi olur dediğimiz bir fiyattı. Sonra aklımıza geldi ki, beğendiğimiz özellikleri not alalım ve henüz ismi bilinmeyen markalarda o özellikleri arayalım. Tam olarak aynısını bulduk. Kraft muadili oldu bizim için ve içimize de epey sindi.Gayet uygunmuş
Benimde anca o haftayi bulur deprem bölgesine gitmis tüm aşılar oyle dedi bakalımcanim bende 1 doz olcam o yuzden 24. haftada vuralim dedi ebe
Inanırmısin su içemiyorum bu konuda nasil yol izlicem hic bilmiyorumbol bol su ıcmeye calıs benımde vardı su ıcınce gecıyor
Ben de içemiyorum canım.. ancak biraz tuzlu yersem veya sarımsak yersem kana kana içiyorum onun haricinde çok zorInanırmısin su içemiyorum bu konuda nasil yol izlicem hic bilmiyorum
Şimdi kendi yaptığımız diyeceğim ama o da doğru değil bende içemiyorum ve içmem lazım leblebi yiyorum susatsin diye bir de çikolata ara ara yiyorum ama ben kötü örneğim sen normal olarak zorla alarm kursan ya da en kötü susatici şeyler yesen et susatir köfte susatirInanırmısin su içemiyorum bu konuda nasil yol izlicem hic bilmiyorum
Ay artık söyletçeksiniz beniKızlar siz kaç kilo aldınızBen 61.5 ile hamile kaldım. 3 Mart ta ilk defa tartılmak aklıma geldi. 63.8 çıktım. Normal mi bilmiyorum, ne kadarı bebek ne kadarı göbek onu da bilmiyorum. Tek düşüncem bebeğe yetecek kadar kilo alıp doğuma gitmek. Çünkü hem genetiğim almaya meyilli, hem koca tarafım zayıf ve aynı kiloda olsam bile her gördüklerinde sen kilo mu aldın diyorlar. Tükürürün artıkın tutamam kendimi.
Çok tatlısınızAy artık söyletçeksiniz beniben 58 kg ile hamile kaldım 66 kg yum 17+0 ım bugün ışık hızıyla kilo alıyorum sizlerin maşallahınız var
Benim de tam tersi işte sıfır bulantı sıfır kusma ekstrem bir yeme isteği ve duramamaÇok tatlısınızBende 17+4 deyim, peşi peşine doğuruveririz inşallah Benim ilk 3 ay bulantılarım çok oldu, krakeri icat edene duayla başladım, 3 ayın sonunda adamın mezarını sızlattım o şekil bi bulantı. Belki o yüzden ideal ilerlemişimdir. Yavaş yavaş acıkma sürem kısalıyor, beni sardı korkulaarrrr.
Eldiven ve zibin eklerlersen yeter ama 3 takım gotr ilk zamanlar çok küsüp altına yapiyolarKızlar hastane çıkışı için bu kadar set yeterli olur mu tecrübeli anneler bir el atarsa konuya
Ay çok güzelmiş canım nerden aldın?Kızlar hastane çıkışı için bu kadar set yeterli olur mu tecrübeli anneler bir el atarsa konuya
Bende 75le kaldım 83 falanım şu anAy artık söyletçeksiniz beniben 58 kg ile hamile kaldım 66 kg yum 17+0 ım bugün ışık hızıyla kilo alıyorum sizlerin maşallahınız var
BayıldımKızlar hastane çıkışı için bu kadar set yeterli olur mu tecrübeli anneler bir el atarsa konuya
Eveet ben de böyle fit fit tek göbekle sexy foto çekilenler favorimBende 75le kaldım 83 falanım şu an19+4üz. Vallahi bazen zayıf hamişlere çok özeniyorum.
Benim de tam tersi işte sıfır bulantı sıfır kusma ekstrem bir yeme isteği ve duramamasonumuz hayır olsun
Bende Perinatolog dahil farklı 3 doktora gözüktüm bu zamana kadar, hepsi kıza benziyor dedi oran olarak da Perinatolog yüzde 60 demişti hala kesin konuşan olmadıBiz 17+0 olduk bugün daha net bişey yok ortada
Ben 7 kilo almışım. Bu hafta tartıldım. 18+4üm. Bu gidişle minimum 15-20 kiloyla kapatırım.Kızlar siz kaç kilo aldınızBen 61.5 ile hamile kaldım. 3 Mart ta ilk defa tartılmak aklıma geldi. 63.8 çıktım. Normal mi bilmiyorum, ne kadarı bebek ne kadarı göbek onu da bilmiyorum. Tek düşüncem bebeğe yetecek kadar kilo alıp doğuma gitmek. Çünkü hem genetiğim almaya meyilli, hem koca tarafım zayıf ve aynı kiloda olsam bile her gördüklerinde sen kilo mu aldın diyorlar. Tükürürün artıkın tutamam kendimi.
Seni anlıyorum, aynıyızAy artık söyletçeksiniz beniben 58 kg ile hamile kaldım 66 kg yum 17+0 ım bugün ışık hızıyla kilo alıyorum sizlerin maşallahınız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?