2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İlk başlarda ne annelik ne hamilelik hissetmiyordum hissizdim ama son zamanlarda öyle hissediyorum ki doğmadan görmeden konusuyorum canım oğlum diye seviyorum sağlıkla kucaklarımıza almayı kurdugumuz hayalleri gerçekleştirmeyi hayırlısı ile hepimize nasip etsin rabbim inşallah ve her böyle hissettiğimde hep duamdır isteyen bakabilen herkese rabbim nasip etsin kimseye evlat aratmasın inşallah

bol bol su ıcmeye calıs benımde vardı su ıcınce gecıyor

Evet, yaklaşık 2 aydır bir çok mağaza gezdik. İçimize sinen model oldu fakat 8 bin tlydi. Bizim bütçemiz 5 bine kadardı, o da yani o kadar olmazsa iyi olur dediğimiz bir fiyattı. Sonra aklımıza geldi ki, beğendiğimiz özellikleri not alalım ve henüz ismi bilinmeyen markalarda o özellikleri arayalım. Tam olarak aynısını bulduk. Kraft muadili oldu bizim için ve içimize de epey sindi.

Inanırmısin su içemiyorum bu konuda nasil yol izlicem hic bilmiyorum
Şimdi kendi yaptığımız diyeceğim ama o da doğru değil bende içemiyorum ve içmem lazım leblebi yiyorum susatsin diye bir de çikolata ara ara yiyorum ama ben kötü örneğim sen normal olarak zorla alarm kursan ya da en kötü susatici şeyler yesen et susatir köfte susatir

Kızlar siz kaç kilo aldınız Ben 61.5 ile hamile kaldım. 3 Mart ta ilk defa tartılmak aklıma geldi. 63.8 çıktım. Normal mi bilmiyorum, ne kadarı bebek ne kadarı göbek onu da bilmiyorum. Tek düşüncem bebeğe yetecek kadar kilo alıp doğuma gitmek. Çünkü hem genetiğim almaya meyilli, hem koca tarafım zayıf ve aynı kiloda olsam bile her gördüklerinde sen kilo mu aldın diyorlar. Tükürürün artıkın tutamam kendimi.

Ay artık söyletçeksiniz beni ben 58 kg ile hamile kaldım 66 kg yum 17+0 ım bugün ışık hızıyla kilo alıyorum sizlerin maşallahınız var

Ay artık söyletçeksiniz beni ben 58 kg ile hamile kaldım 66 kg yum 17+0 ım bugün ışık hızıyla kilo alıyorum sizlerin maşallahınız var
Çok tatlısınız Bende 17+4 deyim, peşi peşine doğuruveririz inşallah Benim ilk 3 ay bulantılarım çok oldu, krakeri icat edene duayla başladım, 3 ayın sonunda adamın mezarını sızlattım o şekil bi bulantı. Belki o yüzden ideal ilerlemişimdir. Yavaş yavaş acıkma sürem kısalıyor, beni sardı korkulaarrrr.

Benim de tam tersi işte sıfır bulantı sıfır kusma ekstrem bir yeme isteği ve duramama sonumuz hayır olsun

Bende 75le kaldım 83 falanım şu an 19+4üz. Vallahi bazen zayıf hamişlere çok özeniyorum.

Biz 17+0 olduk bugün daha net bişey yok ortada
Bende Perinatolog dahil farklı 3 doktora gözüktüm bu zamana kadar, hepsi kıza benziyor dedi oran olarak da Perinatolog yüzde 60 demişti hala kesin konuşan olmadı
Ayın 21inde ayrıntılıya gireceğiz o zaman kesinleşir diye umuyorum ama 3 farklı doktor 3ü de kıza benzetti ise de kızdır diye de düşünüyorum (benim 5.5 yaşında kızım var ona 12.haftalarda erkek demişti 16-17 haftalık gibi iken kız dedi kızım oldu ama bu bu sefer uzun sürdü netleşmedi)

Ben 7 kilo almışım. Bu hafta tartıldım. 18+4üm. Bu gidişle minimum 15-20 kiloyla kapatırım. Siz çok almamışsınız demek ki yapı meselesi. Bence herkesinki normal, bebekler sağlıklı olduğu sürece. Benim yeme içmemde çok büyük bir değişiklik yok, demek ki benim yapım da bu.
Seni anlıyorum, aynıyız Ben bu hafta tartılırken maks 3 kilo almışımdır diyerek tartıya çıktım ve +7 yi görünce hayatı bir sordulamadım değil sonra normal geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…