2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Et tavuk o kadar zor yiyorum ki bu gebeligimde istahim hic yok yani yemiyorum ya kendime cok kızıyorum ceviz findik bunlarda agizimda büyüyor. Suyu içmeyi öğreneceğim insallah

Evet çok uzun sürmüş canım, benim de kızım var 4,5 yaşında. Ona da 12. Haftada kıza benziyor dedi 17de kesin demişti. Bu da bugün kıza benzetti ama sakın alışveriş falan yapmayın net değil dedi

Ben de içemiyorum canım.. ancak biraz tuzlu yersem veya sarımsak yersem kana kana içiyorum onun haricinde çok zor
Selamlar kizlar bende su icemiyordum ama kendime begendigim bi su sisesi aldim. Bi kac gun zorlandim ama bi kere elimde tuvalete goturmusum gecen gun. Aliskanlik yapti yani. Bence o sekilde deneyebilirsiniz..

Yaaa aynı ben bende 19 arti 4 teyim haftaya bugün randevum var sizin gibi 3 doktor göremedi diye kıza benziyo denildi benimde ilk kizim 5.5 yaşında

Tetanoz kaçıncı haftada vuruluyor. Her gebelikte yapılması gerekiyor mu
en erken 20. hafta ben bugün yaptırdım. özel hastanede şartlarında doğum yaptıracak doktor bile bence olmalısın dedi o yüzden şüphelerimi bir kenara bıraktım

Yaa ben demiştim ama bence değişmicek senin için içime öyle çok doğmuştu canım. Sağlıkla gelsin inşallah
Ben artık eşimin horlamasına uyanmaya başladım ya sabah dövesim geliyo adamı
Şuan saat 6:43 yanımdaki adamı tepik atarak yere düşürmek istiyorum yalnız değilsin arkadaşım

ağrılar kişiden kişiye değişiyor sanırım işe girerken olmuştum tetenoz ağrım vs olmamıştı belki 2.de olur bilemem tabii
Kimisi cok ağrı oluyor yazmıştı,kolu kaldıramıyorsun falan,biraz korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…