- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.781
Et tavuk o kadar zor yiyorum ki bu gebeligimde istahim hic yok yani yemiyorum ya kendime cok kızıyorum ceviz findik bunlarda agizimda büyüyor. Suyu içmeyi öğreneceğim insallahŞimdi kendi yaptığımız diyeceğim ama o da doğru değil bende içemiyorum ve içmem lazım leblebi yiyorum susatsin diye bir de çikolata ara ara yiyorum ama ben kötü örneğim sen normal olarak zorla alarm kursan ya da en kötü susatici şeyler yesen et susatir köfte susatir
En güzel ve en tontiş halihamileliğin en güzel hali herhalde Amin bakalım, neler göreceğiz
Evet çok uzun sürmüş canım, benim de kızım var 4,5 yaşında. Ona da 12. Haftada kıza benziyor dedi 17de kesin demişti. Bu da bugün kıza benzetti ama sakın alışveriş falan yapmayın net değil dediBende Perinatolog dahil farklı 3 doktora gözüktüm bu zamana kadar, hepsi kıza benziyor dedi oran olarak da Perinatolog yüzde 60 demişti hala kesin konuşan olmadı
Ayın 21inde ayrıntılıya gireceğiz o zaman kesinleşir diye umuyorum ama 3 farklı doktor 3ü de kıza benzetti ise de kızdır diye de düşünüyorum(benim 5.5 yaşında kızım var ona 12.haftalarda erkek demişti 16-17 haftalık gibi iken kız dedi kızım oldu ama bu bu sefer uzun sürdü netleşmedi)
Çok istemiştim bende .Anca gobit kollarımla çekinebilirimEveet ben de böyle fit fit tek göbekle sexy foto çekilenler favorim
Ben de dört kere kullandım ama onu ama hep tekrarladı. Bugun doktora gittim hamilelikte CRP yüksek çıkar hiçbişeyn yok dedicanim idrar yolu icin tek kullanimlik saşe toz ilac vermisti doktor onu kullanmistim ben
Selamlar kizlar bende su icemiyordum ama kendime begendigim bi su sisesi aldim. Bi kac gun zorlandim ama bi kere elimde tuvalete goturmusum gecen gun. Aliskanlik yapti yani. Bence o sekilde deneyebilirsiniz..Ben de içemiyorum canım.. ancak biraz tuzlu yersem veya sarımsak yersem kana kana içiyorum onun haricinde çok zor
Ben artık eşimin horlamasına uyanmaya başladım yaAaaa ne kadarda bengece 3 4 kere wc kalkiyorum ve geri dalişım bazen 1 saati buluyor abartmiyorum.
Yaaa aynı ben bende 19 arti 4 teyim haftaya bugün randevum var sizin gibi 3 doktor göremedi diye kıza benziyo denildi benimde ilk kizim 5.5 yaşındaBende Perinatolog dahil farklı 3 doktora gözüktüm bu zamana kadar, hepsi kıza benziyor dedi oran olarak da Perinatolog yüzde 60 demişti hala kesin konuşan olmadı
Ayın 21inde ayrıntılıya gireceğiz o zaman kesinleşir diye umuyorum ama 3 farklı doktor 3ü de kıza benzetti ise de kızdır diye de düşünüyorum(benim 5.5 yaşında kızım var ona 12.haftalarda erkek demişti 16-17 haftalık gibi iken kız dedi kızım oldu ama bu bu sefer uzun sürdü netleşmedi)
Kaçıncı haftada siniz acaba bizimki hiç göstermiyor yaaaKızlar iyi akşamlar bugün cinsiyetimizi öğrendik Bi erkek bebiste bendenpozitifbiri ekleyebilirsin canim cinsiyeti
en erken 20. hafta ben bugün yaptırdım. özel hastanede şartlarında doğum yaptıracak doktor bile bence olmalısın dedi o yüzden şüphelerimi bir kenara bıraktımTetanoz kaçıncı haftada vuruluyor. Her gebelikte yapılması gerekiyor mu
Cok ağrın var mı?en erken 20. hafta ben bugün yaptırdım. özel hastanede şartlarında doğum yaptıracak doktor bile bence olmalısın dedi o yüzden şüphelerimi bir kenara bıraktım
Yaa ben demiştim amaBizde çok şükür herşey yolundaymış teyzeler
Cinsiyet için biliyor musunuz diye sordu hayır dedim, tahminim var ama çok hareketli emin olamıyorum dedi.. kız olabilir dedi ama %100 değil dedi bir dahakine net söylerim dedi
Böyle olup da değişen oldu mu aranızda kızlar?
Şuan saat 6:43 yanımdaki adamı tepik atarak yere düşürmek istiyorumBen artık eşimin horlamasına uyanmaya başladım yasabah dövesim geliyo adamı
Ben 17. Haftamdayım, bu hafta sağlık ocağı aradı yaptırdım, bide 1 ay sonra gel bidahs olcan dediTetanoz kaçıncı haftada vuruluyor. Her gebelikte yapılması gerekiyor mu
15+4 te öğrendim. Doktorum zaten 3 hafta önce erkek olabilir demişti. Kesinleştirdi artıkKaçıncı haftada siniz acaba bizimki hiç göstermiyor yaaa
ağrılar kişiden kişiye değişiyor sanırım işe girerken olmuştum tetenoz ağrım vs olmamıştı belki 2.de olur bilemem tabiiCok ağrın var mı?
Benimde dün kontrolüm vardı 20-28. Hafta arasıymış, doktor mutlaka ol dediTetanoz kaçıncı haftada vuruluyor. Her gebelikte yapılması gerekiyor mu
Kimisi cok ağrı oluyor yazmıştı,kolu kaldıramıyorsun falan,biraz korktumağrılar kişiden kişiye değişiyor sanırım işe girerken olmuştum tetenoz ağrım vs olmamıştı belki 2.de olur bilemem tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?