2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İyi bence canım 2.5 kg almıştın bende bu ay 1 kg almışım, doktorum 10 kg dan fazla alma dedi, ve 5 kilosunu son 3 aya ayır dedi, yani 6. Aya kadar 5 kg alabilirmişim, bakalım hayırlısı

Cok ağrın var mı?
o da kişiden kişiye değişiyo heralde, hamile kaldığımdan beri cildim çok hassas çok canım yanar dokunduklarında bile ama aşıda ağrı olmadı. ilk yapıldığında 10 dk. kadar aşı yeri biraz ağrıdı ağrı bile sayılmaz yani. bir de bir şey kaldırırsan ağrıyo onun dışında unutuyorum hep, kavanoz falan tutunca aklıma geliyo

Günaydın kızlar dün öğlen randevumuz vardı bizim de, 16+3’üz. bebeğimiz kıpır kıpırdı, her şey yolundaymış, eliyle yüzünü kapatıyordu, bacaklarını cırpıyordu felan doktor çok keyifli dedi, 150 gr olmuşuz :) 12. Haftada kız tahmininde bulunmuştu, bu haftada kesinleşti doktordan dolaba asmak için fotoğraf istedim 20. Haftada detaylı ultrason için çağırdı, ama 5 binmiş biraz pahalı geldi bakalım

Eklentiler

• 1FFC4D0E-5398-4B33-8C26-9EDF8CBBA024.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 98
Kimisi cok ağrı oluyor yazmıştı,kolu kaldıramıyorsun falan,biraz korktum
Benim öyle oldu ama kişiden kişiye değişiyordur belki canım, bide ben aşıyı olup işe gittim, bi kamu kurumunda arşivciyim, dosya indir kaldır falan derken belkide cok oynattım kolumu, gecesi ağrıdı çünkü çok

Maşallah 5 bine şok oldum adı en duyulmuş doktor bile 1800 fiyat verdi

Ouy 5000 çokmuş ya ben izmirde özel hastanelere sordum 1500 civarı hep ama sizinki demekki dahada özel sağlıkla gelsiiiinnn

Kızlar günaydın benim kız bazen çok hareketli oluyor ama bazende çok sakin arada tekmeliyor yada ben calısırken mi farketmiyorum bilmiyorum ama endişelendim sizde de böyle mi durumlar

Evet canım sen demiştin bi tek sen kız demiştin sanırım fark etmezz sağlıkla gelsin aynen inşallah

Kızlar günaydın benim kız bazen çok hareketli oluyor ama bazende çok sakin arada tekmeliyor yada ben calısırken mi farketmiyorum bilmiyorum ama endişelendim sizde de böyle mi durumlar
Bende de öyle oluyor canım çalışırken hiç hissetmiyorum ne zaman eve gidiyoruö uzanıyorum o zaman kıpırtısını hissediyorum

Canım benim de öyle.Gündüz çok nadir hissediyorum.Daha çok akşam evde dinlenirken hissediyorum.Sanırım gündüz koşturmadan fark edemiyoruz.Zaten toplam 4saat uyanık kalıyormuş günde

Arkadaşlar gece uykularım bozulmaya başladı.Çok uykum geliyor yine bu ara ama yatağa yatınca hemen kaçıyor.Zor bela uyuyorum sonra bi anda uyanıyorum.Göbeğim büyüdü baya ,onu koyacak yer bulamıyorum herslde Bi de sırt üstü yatıyormuşum hep eşim öyle diyor.Dürtüyor dön hadi diye sürekli.sırt üstü uykunun da etkisi olabilir uykumun bölünmesine

Acıbadem Mehmet Aytaç Yükselden bende 5074 tl fiyat almıştım. Uçuk valla fiyatlar

Canım benim de öyle.Gündüz çok nadir hissediyorum.Daha çok akşam evde dinlenirken hissediyorum.Sanırım gündüz koşturmadan fark edemiyoruz.Zaten toplam 4saat uyanık kalıyormuş günde
4 saat miiii? O zaman iyi kiii dinlendiğimiz saatlerde hissediyoruzzz, diğer türlü çok üzülürdümm

Günaydın kizlar. Gece 4 den beri uyuyamadim bogaz iptal sesim asiri kisildi.sabah doktora gittim. kadin dogum drum ve kadin dogum dr kuzeniminde gorusunu alarak augmentin 625 mg antibiyotige basladim. 3 gun direndim icmeyeyim gecer diye ama daha kotuye gittim suan fisildayarak konusabiliyorum sesim cikmiyor. dr bakti iltihap cok yok ama sesiniz cok gitmis iltihap ödem yapar oksürükle birlikte ses telinize baski yapmistir dedi. Bende durumlar böyle..Gebelkten once ne kdr saglik sorunlarini halletmeye calissakta olanlarin onune gecemiyoruz malesef. vucuttaki enfeksiyon veya iltihap bebege daha cok zararli dedi iki kadin dogum druda. Rabbime emanet bebegim..kullanmaya basladim bakalim... kendinize cok dikkat edin hasta olmayin hasta olmaktan daha zor bisey varsa oda ilac kullanip kullanmama ikilemi....acidan agliyorsun ama bebegime bisi olur mu korkusuyla kendini yiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…