- 30 Haziran 2022
- 1.860
- 3.772
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.801
İyi bence canım 2.5 kg almıştınKızlar siz kaç kilo aldınızBen 61.5 ile hamile kaldım. 3 Mart ta ilk defa tartılmak aklıma geldi. 63.8 çıktım. Normal mi bilmiyorum, ne kadarı bebek ne kadarı göbek onu da bilmiyorum. Tek düşüncem bebeğe yetecek kadar kilo alıp doğuma gitmek. Çünkü hem genetiğim almaya meyilli, hem koca tarafım zayıf ve aynı kiloda olsam bile her gördüklerinde sen kilo mu aldın diyorlar. Tükürürün artıkın tutamam kendimi.
o da kişiden kişiye değişiyo heralde, hamile kaldığımdan beri cildim çok hassas çok canım yanar dokunduklarında bile ama aşıda ağrı olmadı. ilk yapıldığında 10 dk. kadar aşı yeri biraz ağrıdı ağrı bile sayılmaz yani. bir de bir şey kaldırırsan ağrıyo onun dışında unutuyorum hep, kavanoz falan tutunca aklıma geliyoCok ağrın var mı?
Benim öyle oldu ama kişiden kişiye değişiyordur belki canım, bide ben aşıyı olup işe gittim, bi kamu kurumunda arşivciyim, dosya indir kaldır falan derken belkide cok oynattım kolumu, gecesi ağrıdı çünkü çokKimisi cok ağrı oluyor yazmıştı,kolu kaldıramıyorsun falan,biraz korktum
Yaaa beni çokmu erken çağırdılarBenimde dün kontrolüm vardı 20-28. Hafta arasıymış, doktor mutlaka ol dedi
MaşallahGünaydın kızlardün öğlen randevumuz vardı bizim de, 16+3’üz. bebeğimiz kıpır kıpırdı, her şey yolundaymış, eliyle yüzünü kapatıyordu, bacaklarını cırpıyordu felan doktor çok keyifli dedi, 150 gr olmuşuz :) 12. Haftada kız tahmininde bulunmuştu, bu haftada kesinleşti doktordan dolaba asmak için fotoğraf istedim 20. Haftada detaylı ultrason için çağırdı, ama 5 binmiş biraz pahalı geldi bakalım
Ouy 5000 çokmuş yaGünaydın kızlardün öğlen randevumuz vardı bizim de, 16+3’üz. bebeğimiz kıpır kıpırdı, her şey yolundaymış, eliyle yüzünü kapatıyordu, bacaklarını cırpıyordu felan doktor çok keyifli dedi, 150 gr olmuşuz :) 12. Haftada kız tahmininde bulunmuştu, bu haftada kesinleşti doktordan dolaba asmak için fotoğraf istedim 20. Haftada detaylı ultrason için çağırdı, ama 5 binmiş biraz pahalı geldi bakalım
Evet canım sen demiştin bi tek sen kız demiştin sanırımYaa ben demiştim amabence değişmicek senin için içime öyle çok doğmuştu canım. Sağlıkla gelsin inşallah
Şuan saat 6:43 yanımdaki adamı tepik atarak yere düşürmek istiyorumyalnız değilsin arkadaşım
Bende de öyle oluyor canımKızlar günaydın benim kız bazen çok hareketli oluyor ama bazende çok sakin arada tekmeliyor yada ben calısırken mi farketmiyorum bilmiyorum ama endişelendim sizde de böyle mi durumlar
Canım benim de öyle.Gündüz çok nadir hissediyorum.Daha çok akşam evde dinlenirken hissediyorum.Sanırım gündüz koşturmadan fark edemiyoruz.Zaten toplam 4saat uyanık kalıyormuş gündeKızlar günaydın benim kız bazen çok hareketli oluyor ama bazende çok sakin arada tekmeliyor yada ben calısırken mi farketmiyorum bilmiyorum ama endişelendim sizde de böyle mi durumlar
Acıbadem Mehmet Aytaç Yükselden bende 5074 tl fiyat almıştım. Uçuk valla fiyatlarGünaydın kızlardün öğlen randevumuz vardı bizim de, 16+3’üz. bebeğimiz kıpır kıpırdı, her şey yolundaymış, eliyle yüzünü kapatıyordu, bacaklarını cırpıyordu felan doktor çok keyifli dedi, 150 gr olmuşuz :) 12. Haftada kız tahmininde bulunmuştu, bu haftada kesinleşti doktordan dolaba asmak için fotoğraf istedim 20. Haftada detaylı ultrason için çağırdı, ama 5 binmiş biraz pahalı geldi bakalım
4 saat miiii? O zaman iyi kiii dinlendiğimiz saatlerde hissediyoruzzz, diğer türlü çok üzülürdümmCanım benim de öyle.Gündüz çok nadir hissediyorum.Daha çok akşam evde dinlenirken hissediyorum.Sanırım gündüz koşturmadan fark edemiyoruz.Zaten toplam 4saat uyanık kalıyormuş günde
GünaydınnnnGunaydin kızlar naislisniz İyimisiniz bebisler naisl kaç haftalık oldunuz
Benimki pek nadir sayılmaz ama ben Kerem koyacağım Allah nasip ederse canımMerhaba kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım sizden ricam var Öz Türkçe nadir erkek isimleri önerebilir misinizisim arayışındayız bir tane var aklımda ama net değiliz.
Maşallah kuzum bizde 18+0 oldukGünaydınnnnbiz iyiyiz şükür sizler nasılsınız? 17+4 olduk biz oğlmlaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?