- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.821
Güzelmiş canım bende Güney düşünüyorum ama net değilim daha hâlâ isim netleştiremediğim için isimli hastane çıkısı almak istiyorum alamadımBenimki pek nadir sayılmaz ama ben Kerem koyacağım Allah nasip ederse canım
Geçmiş olsun canım benim rabbim sifalar versin inşallahGünaydın kizlar. Gece 4 den beri uyuyamadim bogaz iptal sesim asiri kisildi.sabah doktora gittim. kadin dogum drum ve kadin dogum dr kuzeniminde gorusunu alarak augmentin 625 mg antibiyotige basladim. 3 gun direndim icmeyeyim gecer diye ama daha kotuye gittim suan fisildayarak konusabiliyorum sesim cikmiyor. dr bakti iltihap cok yok ama sesiniz cok gitmis iltihap ödem yapar oksürükle birlikte ses telinize baski yapmistir dedi. Bende durumlar böyle..Gebelkten once ne kdr saglik sorunlarini halletmeye calissakta olanlarin onune gecemiyoruz malesef. vucuttaki enfeksiyon veya iltihap bebege daha cok zararli dedi iki kadin dogum druda. Rabbime emanet bebegim..kullanmaya basladim bakalim... kendinize cok dikkat edin hasta olmayin hasta olmaktan daha zor bisey varsa oda ilac kullanip kullanmama ikilemi....acidan agliyorsun ama bebegime bisi olur mu korkusuyla kendini yiyorsun.
Benim isim net ama bende daha almadım canım, olsunnn elbet birgüünn alacağıızzGüzelmiş canım bende Güney düşünüyorum ama net değilim daha hâlâ isim netleştiremediğim için isimli hastane çıkısı almak istiyorum alamadım
Tırnak törpüsü ben almadım alacağım tarak falan set olarak almayı düşünüyorumBenim isim net ama bende daha almadım canım, olsunnn elbet birgüünn alacağıızzbugun tırnak törpüsü aldım sanki herşeyi hazırda bi o eksikmiş gibi
Çok geçmiş olsun canım, en kısa zamanda sağlığına kavuşursun umarımGünaydın kizlar. Gece 4 den beri uyuyamadim bogaz iptal sesim asiri kisildi.sabah doktora gittim. kadin dogum drum ve kadin dogum dr kuzeniminde gorusunu alarak augmentin 625 mg antibiyotige basladim. 3 gun direndim icmeyeyim gecer diye ama daha kotuye gittim suan fisildayarak konusabiliyorum sesim cikmiyor. dr bakti iltihap cok yok ama sesiniz cok gitmis iltihap ödem yapar oksürükle birlikte ses telinize baski yapmistir dedi. Bende durumlar böyle..Gebelkten once ne kdr saglik sorunlarini halletmeye calissakta olanlarin onune gecemiyoruz malesef. vucuttaki enfeksiyon veya iltihap bebege daha cok zararli dedi iki kadin dogum druda. Rabbime emanet bebegim..kullanmaya basladim bakalim... kendinize cok dikkat edin hasta olmayin hasta olmaktan daha zor bisey varsa oda ilac kullanip kullanmama ikilemi....acidan agliyorsun ama bebegime bisi olur mu korkusuyla kendini yiyorsun.
Günaydın canım ben 3 kilo aldım 16+1 deyizGünaydın annelerbirşeyi merak ediyorum bu zamana kadar kaç kilo aldınız? Veya hiç kilo almayan varmı
Bende alıyorum yavaş yavaş, doğuma yakın hiçbişi kalmaz sanirimTırnak törpüsü ben almadım alacağım tarak falan set olarak almayı düşünüyorumBen herşey tamamlamadan yanayım canım dogum dan 3-4 ay önce başka şehire taşınacağız o yüzden acele etmeye çalıyorum
Canım içini ferah tut lütfen.. demek ki vücudundaki ateş de boşuna değildi, ateş enfeksiyon belirtisidir varlığında çok diretmeden içmek gerekir. İçmemen şu durumda zararlı duruyor. Antibiyotik bebeğe zararlı olsa zaten içirtmezler, biz sadece aşırı ve gereksiz ilaca karşıyız o yüzden ikilem yaşıyoruz ama seninkisi gerekli bir durummuş, ateşinden de belliydi aslında. Vücuttaki enfeksiyonda antibiyotik kullanılmazsa durum bebeğe zarar verebilir Allah korusun. Çok geçmiş olsun hiç takılma bir zararı olmaz , sen iyi olursan bebeğin de iyi olur merak etmeGünaydın kizlar. Gece 4 den beri uyuyamadim bogaz iptal sesim asiri kisildi.sabah doktora gittim. kadin dogum drum ve kadin dogum dr kuzeniminde gorusunu alarak augmentin 625 mg antibiyotige basladim. 3 gun direndim icmeyeyim gecer diye ama daha kotuye gittim suan fisildayarak konusabiliyorum sesim cikmiyor. dr bakti iltihap cok yok ama sesiniz cok gitmis iltihap ödem yapar oksürükle birlikte ses telinize baski yapmistir dedi. Bende durumlar böyle..Gebelkten once ne kdr saglik sorunlarini halletmeye calissakta olanlarin onune gecemiyoruz malesef. vucuttaki enfeksiyon veya iltihap bebege daha cok zararli dedi iki kadin dogum druda. Rabbime emanet bebegim..kullanmaya basladim bakalim... kendinize cok dikkat edin hasta olmayin hasta olmaktan daha zor bisey varsa oda ilac kullanip kullanmama ikilemi....acidan agliyorsun ama bebegime bisi olur mu korkusuyla kendini yiyorsun.
Oyuncaklara bile geçmiş eşin maşallahBende alıyorum yavaş yavaş, doğuma yakın hiçbişi kalmaz sanirimeşimi durduramıyoruö zaten, gitmiş ilk arabam diye bişi almış
Benim oğlumun adı güney ❤ bence çok güzel sıcak bir isim. Hic pisman olmadım yada sıkılmadım. Kız olursa güneş koyariz simdi diyordum. Ama güneş e kocam erkek ismi diyor. Maalesef tanidigi varmis garip geliyomus. Bizde orda takildik. Yoksa ne guzel degil mi guney de gunes goren taraf demekti.Güzelmiş canım bende Güney düşünüyorum ama net değilim daha hâlâ isim netleştiremediğim için isimli hastane çıkısı almak istiyorum alamadım
Evet bende aynı şeyi düşündüm öğrenince4 saat miiii? O zaman iyi kiii dinlendiğimiz saatlerde hissediyoruzzz, diğer türlü çok üzülürdümm
Artık başlaman iyi olmuş,keşke daha erken alsaydın çok zor antibiyotik kararı ama ihtiyaç varsa da geciktirmenin bi anlamı yok .Bol su iç canım ,su çok önemli .bol tuvalete çık ki temizlensin vücudun.portakal mandalina ye bol bol.Rabbim tez zamanda inşallah şifa versin sanaGünaydın kizlar. Gece 4 den beri uyuyamadim bogaz iptal sesim asiri kisildi.sabah doktora gittim. kadin dogum drum ve kadin dogum dr kuzeniminde gorusunu alarak augmentin 625 mg antibiyotige basladim. 3 gun direndim icmeyeyim gecer diye ama daha kotuye gittim suan fisildayarak konusabiliyorum sesim cikmiyor. dr bakti iltihap cok yok ama sesiniz cok gitmis iltihap ödem yapar oksürükle birlikte ses telinize baski yapmistir dedi. Bende durumlar böyle..Gebelkten once ne kdr saglik sorunlarini halletmeye calissakta olanlarin onune gecemiyoruz malesef. vucuttaki enfeksiyon veya iltihap bebege daha cok zararli dedi iki kadin dogum druda. Rabbime emanet bebegim..kullanmaya basladim bakalim... kendinize cok dikkat edin hasta olmayin hasta olmaktan daha zor bisey varsa oda ilac kullanip kullanmama ikilemi....acidan agliyorsun ama bebegime bisi olur mu korkusuyla kendini yiyorsun.
Evet bende ankara Acıbadem’e gidiyorumAcıbadem Mehmet Aytaç Yükselden bende 5074 tl fiyat almıştım. Uçuk valla fiyatlar
Teşekkür ederiz teyzeleriMaşallah5 bine şok oldum adı en duyulmuş doktor bile 1800 fiyat verdi
Kız ben kızım olursa günes koyacağım diye şuan oğluma Güney ismini düşünüyorumBenim oğlumun adı güney ❤ bence çok güzel sıcak bir isim. Hic pisman olmadım yada sıkılmadım. Kız olursa güneş koyariz simdi diyordum. Ama güneş e kocam erkek ismi diyor. Maalesef tanidigi varmis garip geliyomus. Bizde orda takildik. Yoksa ne guzel degil mi guney de gunes goren taraf demekti.
İstah azalsada zorluyorum iki yumurta fix bol peynir yogurt sebze yemegi yiyorum. meyveyi cok abarttim mi diyorum bazen. 2 portakal bir kivi bir yesil elma yiyorum c vitaminin zarari olmaz insallahÇok geçmiş olsun canım, en kısa zamanda sağlığına kavuşursun umarımbol bol dinlen, iştahın nasıl, portakal mandalina yemeye çalış. Bir de zencefil çayı benim boğazıma çok iyi geliyor hep, sana da iyi gelir belki
İstah azalsada zorluyorum iki yumurta fix bol peynir yogurt sebze yemegi yiyorum. meyveyi cok abarttim mi diyorum bazen. 2 portakal bir kivi bir yesil elma yiyorum c vitaminin zarari olmaz insallahAllah razi olsun amin insallah cok sagolun. zencefil denemedim ama denerim
Aynen canim 3 gun direndim ama yok dedigin gibi enfeksiyon kalirsa vucutta bebege zarar. hemen polyannacilik yapiyorum zaten idrar yolunda da enfeksiyon varsa oda temizlenir gider bu sayede diyeCanım içini ferah tut lütfen.. demek ki vücudundaki ateş de boşuna değildi, ateş enfeksiyon belirtisidir varlığında çok diretmeden içmek gerekir. İçmemen şu durumda zararlı duruyor. Antibiyotik bebeğe zararlı olsa zaten içirtmezler, biz sadece aşırı ve gereksiz ilaca karşıyız o yüzden ikilem yaşıyoruz ama seninkisi gerekli bir durummuş, ateşinden de belliydi aslında. Vücuttaki enfeksiyonda antibiyotik kullanılmazsa durum bebeğe zarar verebilir Allah korusun. Çok geçmiş olsun hiç takılma bir zararı olmaz , sen iyi olursan bebeğin de iyi olur merak etme
3 gün dayandim canim karar icin ama cektigim aci cok kotuydu. 2 farkli doktor arti ebeden de ayni seyleri duyunca basladim artik. insan normalde riske atmaz tabi ama hamilelikte cidden saglikli dusunme olayi bazen olmuyor acayip duygusal dusunuyosun ama mantiken dusunmek daha onemli bebek icin. cok sagol ceritoom sende kendine cok dikkat et ayagina corabini giy bende ates basiyo diye aldandim gordun halimiArtık başlaman iyi olmuş,keşke daha erken alsaydın çok zor antibiyotik kararı ama ihtiyaç varsa da geciktirmenin bi anlamı yok .Bol su iç canım ,su çok önemli .bol tuvalete çık ki temizlensin vücudun.portakal mandalina ye bol bol.Rabbim tez zamanda inşallah şifa versin sana
5 kg aldımGünaydın annelerbirşeyi merak ediyorum bu zamana kadar kaç kilo aldınız? Veya hiç kilo almayan varmı
Geçmiş olsun canımAynen canim 3 gun direndim ama yok dedigin gibi enfeksiyon kalirsa vucutta bebege zarar. hemen polyannacilik yapiyorum zaten idrar yolunda da enfeksiyon varsa oda temizlenir gider bu sayede diyeçok tesekkur ederiiim iyiki burasi var
3 gün dayandim canim karar icin ama cektigim aci cok kotuydu. 2 farkli doktor arti ebeden de ayni seyleri duyunca basladim artik. insan normalde riske atmaz tabi ama hamilelikte cidden saglikli dusunme olayi bazen olmuyor acayip duygusal dusunuyosun ama mantiken dusunmek daha onemli bebek icin. cok sagol ceritoom sende kendine cok dikkat et ayagina corabini giy bende ates basiyo diye aldandim gordun halimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?