2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Birde biz 15+6 haftayız 1.70 boy 69 kiloydum ben bir kilo aldım 70 oldum azcık yesem bile karnım davul oluyor salata çorba tamam bitiyorum yani yemesem midem kötü azcık yiyorum davul gibi oluyor

Çok geçmiş olsun canım bende geçenlerde öyle kötü olmuştum bol sıvı tükettim ve ballı limonlu günde iki fincan ıhlamur içtim bana iyi geldi rabbim şifa versin sanada

Bende kuzuma güneş koymak istiyorum ama ben sarışın eşim esmer kız esmer olursa güneş ismi tuhaf kaçabilir diye düşünüyorum

Merhaba kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım sizden ricam var Öz Türkçe nadir erkek isimleri önerebilir misiniz isim arayışındayız bir tane var aklımda ama net değiliz.
Biz Karan ve Mete arasında gidip geliyoruz. İkisi de pek içime sinmiyor ama başka da bulamadik

Cok gecmis olsun canım,acil şifalar diliyorum bebek gucludur inşallah bisey olmaz,kötü düşünüp kendini üzme
Ben tarak seti ayri aldim keçi kılından cok güzel yumuşacık ,cicek sepetinde 80tl ye düşmüştü, normalde 240tl,tirnak törpüsüde chikonun bi model görmüştüm cok guzel ayıcık şeklinde onu almayi düşünüyorum

Kızlar spora başlayan var mı? Her gün yürüyüş yapıyordum zaten, ufaktan spora da başlayayım diyorum, yerleşme haftalarını bitti. Dr u ile konuşan var mı? Spor yapınca mutlu hissediyorum çok özledim

Ben iyice tembelestim bu konudayapmayı düşünüyorum,ama şimdilik sadece düşünüyorum

Ne güzel yaa sporu özlemek falan. Benim özleyeceğim tek şey yatmak oluyor devamlı yatayım bi orda yatayım bi burda yatayım ama biraz inancla ve şevkle hamile platesine başlamayı düşünüyorum inş yaparm

Ben de sadece bir tane sey aldim. O da tirnak törpüsü baska bir sey almadim henuz
Ben baya şey kolayladım canım. Hatta geçen hafta migrosta prima premium care 1 numara indirimdeydi aldım attım kenara bi tane yine öyle bi indirim olursa yazayım buraya, hatta sizlerdende indirimler yakalauan olursa haber etsiinn

Benim doktorum hamilelik öncesinde yapiyorsan yapmaya devam edebilirsin dedi. Ama herkes icin farkli olabilir bu durum, erken dogum riski ya da baska bi problem yoksa genelde yapma demiyorlar.

Ayni benben pilatese baslamak için ilk adimi atım,topu şişirdim,yan odada bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…