- 31 Ağustos 2022
- 535
- 1.404
- 43
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.841
Çok geçmiş olsun canım bende geçenlerde öyle kötü olmuştum bol sıvı tükettim ve ballı limonlu günde iki fincan ıhlamur içtim bana iyi geldi rabbim şifa versin sanadaGünaydın kizlar. Gece 4 den beri uyuyamadim bogaz iptal sesim asiri kisildi.sabah doktora gittim. kadin dogum drum ve kadin dogum dr kuzeniminde gorusunu alarak augmentin 625 mg antibiyotige basladim. 3 gun direndim icmeyeyim gecer diye ama daha kotuye gittim suan fisildayarak konusabiliyorum sesim cikmiyor. dr bakti iltihap cok yok ama sesiniz cok gitmis iltihap ödem yapar oksürükle birlikte ses telinize baski yapmistir dedi. Bende durumlar böyle..Gebelkten once ne kdr saglik sorunlarini halletmeye calissakta olanlarin onune gecemiyoruz malesef. vucuttaki enfeksiyon veya iltihap bebege daha cok zararli dedi iki kadin dogum druda. Rabbime emanet bebegim..kullanmaya basladim bakalim... kendinize cok dikkat edin hasta olmayin hasta olmaktan daha zor bisey varsa oda ilac kullanip kullanmama ikilemi....acidan agliyorsun ama bebegime bisi olur mu korkusuyla kendini yiyorsun.
Bende kuzuma güneş koymak istiyorum ama ben sarışın eşim esmer kız esmer olursa güneş ismi tuhaf kaçabilir diye düşünüyorumBenim oğlumun adı güney ❤ bence çok güzel sıcak bir isim. Hic pisman olmadım yada sıkılmadım. Kız olursa güneş koyariz simdi diyordum. Ama güneş e kocam erkek ismi diyor. Maalesef tanidigi varmis garip geliyomus. Bizde orda takildik. Yoksa ne guzel degil mi guney de gunes goren taraf demekti.
Biz Karan ve Mete arasında gidip geliyoruz. İkisi de pek içime sinmiyor ama başka da bulamadikMerhaba kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım sizden ricam var Öz Türkçe nadir erkek isimleri önerebilir misinizisim arayışındayız bir tane var aklımda ama net değiliz.
Ben de sadece bir tane sey aldim. O da tirnak törpüsüBenim isim net ama bende daha almadım canım, olsunnn elbet birgüünn alacağıızzbugun tırnak törpüsü aldım sanki herşeyi hazırda bi o eksikmiş gibi
Cok gecmis olsun canım,acil şifalar diliyorumGünaydın kizlar. Gece 4 den beri uyuyamadim bogaz iptal sesim asiri kisildi.sabah doktora gittim. kadin dogum drum ve kadin dogum dr kuzeniminde gorusunu alarak augmentin 625 mg antibiyotige basladim. 3 gun direndim icmeyeyim gecer diye ama daha kotuye gittim suan fisildayarak konusabiliyorum sesim cikmiyor. dr bakti iltihap cok yok ama sesiniz cok gitmis iltihap ödem yapar oksürükle birlikte ses telinize baski yapmistir dedi. Bende durumlar böyle..Gebelkten once ne kdr saglik sorunlarini halletmeye calissakta olanlarin onune gecemiyoruz malesef. vucuttaki enfeksiyon veya iltihap bebege daha cok zararli dedi iki kadin dogum druda. Rabbime emanet bebegim..kullanmaya basladim bakalim... kendinize cok dikkat edin hasta olmayin hasta olmaktan daha zor bisey varsa oda ilac kullanip kullanmama ikilemi....acidan agliyorsun ama bebegime bisi olur mu korkusuyla kendini yiyorsun.
Ben tarak seti ayri aldim keçi kılından cok güzel yumuşacık ,cicek sepetinde 80tl ye düşmüştü, normalde 240tl,tirnak törpüsüde chikonun bi model görmüştüm cok guzel ayıcık şeklinde onu almayi düşünüyorumTırnak törpüsü ben almadım alacağım tarak falan set olarak almayı düşünüyorumBen herşey tamamlamadan yanayım canım dogum dan 3-4 ay önce başka şehire taşınacağız o yüzden acele etmeye çalıyorum
Kuntay, Atilla, Bartu, Timur, TimuçinMerhaba kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım sizden ricam var Öz Türkçe nadir erkek isimleri önerebilir misinizisim arayışındayız bir tane var aklımda ama net değiliz.
Karan çok güzel bence,farkli geliyor,benim erkek isimleri arasinda baktim bir isimBiz Karan ve Mete arasında gidip geliyoruz. İkisi de pek içime sinmiyor ama başka da bulamadik
Timur benim listemde de vardi,erkek olsaydiKuntay, Atilla, Bartu, Timur, Timuçin
Öyle miTimur benim listemde de vardi,erkek olsaydi
Ben iyice tembelestim bu konudaKızlar spora başlayan var mı? Her gün yürüyüş yapıyordum zaten, ufaktan spora da başlayayım diyorum, yerleşme haftalarına bitti. Dr u ile konuşan var mı? Spor yapınca mutlu hissediyorum çok özledim
Yaa cok sevindimmm genelde arkadas cevrem begenmedi ama ailece begendik gibi. Biraz arada kaldim o yüzden. Begenilmesi sevindirdi vallaKaran çok güzel bence,farkli geliyor,benim erkek isimleri arasinda baktim bir isim
Ne güzel yaa sporu özlemek falan. Benim özleyeceğim tek şey yatmak oluyorKızlar spora başlayan var mı? Her gün yürüyüş yapıyordum zaten, ufaktan spora da başlayayım diyorum, yerleşme haftalarını bitti. Dr u ile konuşan var mı? Spor yapınca mutlu hissediyorum çok özledim
Senin beğenmen önemli cevreni bos verYaa cok sevindimmm genelde arkadas cevrem begenmedi ama ailece begendik gibi. Biraz arada kaldim o yüzden. Begenilmesi sevindirdi valla
Ben baya şey kolayladım canım. Hatta geçen hafta migrosta prima premium care 1 numara indirimdeydi aldım attım kenara bi taneBen de sadece bir tane sey aldim. O da tirnak törpüsübaska bir sey almadim henuz
Benim doktorum hamilelik öncesinde yapiyorsan yapmaya devam edebilirsin dedi. Ama herkes icin farkli olabilir bu durum, erken dogum riski ya da baska bi problem yoksa genelde yapma demiyorlar.Kızlar spora başlayan var mı? Her gün yürüyüş yapıyordum zaten, ufaktan spora da başlayayım diyorum, yerleşme haftalarını bitti. Dr u ile konuşan var mı? Spor yapınca mutlu hissediyorum çok özledim
Ayni benNe güzel yaa sporu özlemek falan. Benim özleyeceğim tek şey yatmak oluyordevamlı yatayım bi orda yatayım bi burda yatayım ama biraz inancla ve şevkle hamile platesine başlamayı düşünüyorum inş yaparm
Ya gerçekten erkek ismi yok benimde içime sinen kız olsa çok vardıBiz Karan ve Mete arasında gidip geliyoruz. İkisi de pek içime sinmiyor ama başka da bulamadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?