- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.861
Ben doktora hamilelik yogasi yapayim mi diye sordum, yapan arkadasim var, dogumu kolaylastiriyormus kaslari guclendirip. Doktor da bana amaaan simdiye kadar yapmadiysan hiic yorma kendini dedi acik acikNe güzel yaa sporu özlemek falan. Benim özleyeceğim tek şey yatmak oluyordevamlı yatayım bi orda yatayım bi burda yatayım ama biraz inancla ve şevkle hamile platesine başlamayı düşünüyorum inş yaparm
Aa bende set düşünüyorum canım bakayım hemen sağolCok gecmis olsun canım,acil şifalar diliyorumbebek gucludur inşallah bisey olmaz,kötü düşünüp kendini üzme
Ben tarak seti ayri aldim keçi kılından cok güzel yumuşacık ,cicek sepetinde 80tl ye düşmüştü, normalde 240tl,tirnak törpüsüde chikonun bi model görmüştüm cok guzel ayıcık şeklinde onu almayi düşünüyorum
Bacak arasi bombos canim bariz kizSelam kızlar doktor bebişime kız dedi ama birde siz bakın bakalım ben birşey anlamadım
Ben de bez alayim diyordum ama burda bebek hangi bezi sevecek, hangisi pisik yapmayacak belli degil o yüzden stok yapmayin demislerdi. Ona da cesaret edemedimBen baya şey kolayladım canım. Hatta geçen hafta migrosta prima premium care 1 numara indirimdeydi aldım attım kenara bi taneyine öyle bi indirim olursa yazayım buraya, hatta sizlerdende indirimler yakalauan olursa haber etsiinn
Ebebekte indirimde bugünAa bende set düşünüyorum canım bakayım hemen sağol
Hsjahsjfjlssn başlamadan biten maceram…Ben doktora hamilelik yogasi yapayim mi diye sordum, yapan arkadasim var, dogumu kolaylastiriyormus kaslari guclendirip. Doktor da bana amaaan simdiye kadar yapmadiysan hiic yorma kendini dedi acik acikne yogacilar sezaryenle doguruyor dedi. Ben vazgectim yapmaktan
Ben biraz tavsiye üzerine gittim, ama 1 tane aldım sadece zaten oda baya indirim vardı dayanamadımBen de bez alayim diyordum ama burda bebek hangi bezi sevecek, hangisi pisik yapmayacak belli degil o yüzden stok yapmayin demislerdi. Ona da cesaret edemedim
Ooo daha ne yaapasın canımAyni benben pilatese baslamak için ilk adimi atım,topu şişirdim,yan odada bekliyor
Yok sen hemen vazgeçmeHsjahsjfjlssn başlamadan biten maceram…sen öle diyosam doğrudur vezgeçtm
Yok yok sana güveniyorumYok sen hemen vazgeçmebelki baska doktorlar öneriyordur ama doktorum böyle deyince gercekten bi rahatlama geldi bana
Haftaya kontrolüm var soracağım ben de, spor yapıyordum ama dört ay ara var belki ufaktan başlatır canım sağolBenim doktorum hamilelik öncesinde yapiyorsan yapmaya devam edebilirsin dedi. Ama herkes icin farkli olabilir bu durum, erken dogum riski ya da baska bi problem yoksa genelde yapma demiyorlar.
O pilates topu doğumdan sonra da çok işe yarıyor, gaz ağrılarına filan, ben kızımı onun üstünde zıplayarak emzirdim 6 ayAyni benben pilatese baslamak için ilk adimi atım,topu şişirdim,yan odada bekliyor
Ben de hep yapmak isteyip hic yapamayanlardanimYok yok sana güveniyorumya ben normalde de yapmıyorum öyle şeyler. İş tempom cok yogun, eve gidip sadece yatmak istiyorum. He mesela doğum iznine falan cıksam, evde oturuyor olsam belki bi düşünürüm ( dedi ve yattı.. )
Benim de 2 haftadir belki daha fazladir, uyku problemim var. Yattiktan sonra gec uykuya daliyorum yarim saat sonra uyanip 2,5-3 saat uyuyamiyorum. En son bezip birseyler yiyip uyuyorum. Ya da gece uyuyup sabaha karsi 5 gibi uyanip asil kalkmam gereken saatte uykum geliyor. Vucut az uykuya hazirlik yapiyor diye yorumluyorum ama cok erken bence dahaArkadaşlar gece uykularım bozulmaya başladı.Çok uykum geliyor yine bu ara ama yatağa yatınca hemen kaçıyor.Zor bela uyuyorum sonra bi anda uyanıyorum.Göbeğim büyüdü baya ,onu koyacak yer bulamıyorum hersldeBi de sırt üstü yatıyormuşum hep eşim öyle diyor.Dürtüyor dön hadi diye sürekli.sırt üstü uykunun da etkisi olabilir uykumun bölünmesine
Benzer dert bende de var. Ben de gunes cok istiyorum aslinda ama biz ikimiz de esmeriz. Kara kuzuma gunes ismi olmazBende kuzuma güneş koymak istiyorum ama ben sarışın eşim esmer kız esmer olursa güneş ismi tuhaf kaçabilir diye düşünüyorum
Bende bulamadım valla canım ya daha çok var inşallah buluruz kucağımıza alınca sarışınlık görürsem anında güneşi koyarım amaBenzer dert bende de var. Ben de gunes cok istiyorum aslinda ama biz ikimiz de esmeriz. Kara kuzuma gunes ismi olmazisim ariyorum ama bulamiyorum bi turlu. Hic bir isme isinamiyorum
Bizde karan koyacağız kısmetseBiz Karan ve Mete arasında gidip geliyoruz. İkisi de pek içime sinmiyor ama başka da bulamadik
Amiinn inşallah canımmOyuncaklara bile geçmiş eşin maşallahtaşınacağım için oyuncaklara geçişinm geç olcak benim sağlıkla gelsinler inşallah
Merhaba,Günaydın annelerbirşeyi merak ediyorum bu zamana kadar kaç kilo aldınız? Veya hiç kilo almayan varmı
iyiyiz çok şükür canım sen nasılsın bulantıların nasıl olduGunaydin kızlar naislisniz İyimisiniz bebisler naisl kaç haftalık oldunuz
al benden de o kadar gece 3te bir kalkıyorum sanırsın 10 saat uyumuşum cin gibi geçen gece kalkıp alışveriş yaptım düşünArkadaşlar gece uykularım bozulmaya başladı.Çok uykum geliyor yine bu ara ama yatağa yatınca hemen kaçıyor.Zor bela uyuyorum sonra bi anda uyanıyorum.Göbeğim büyüdü baya ,onu koyacak yer bulamıyorum hersldeBi de sırt üstü yatıyormuşum hep eşim öyle diyor.Dürtüyor dön hadi diye sürekli.sırt üstü uykunun da etkisi olabilir uykumun bölünmesine
çok çok geçmiş olsun canım ben daha gebe değilken doktorum demişti gebelerin kullandığı antibiotikler var diye şifa olsun inşallah ıhlamurda tüket ballı boğazlarını yumuşatır ama doktor günde 2 çay bardağı demişti ıhlamur için ona dikkat et istersenİstah azalsada zorluyorum iki yumurta fix bol peynir yogurt sebze yemegi yiyorum. meyveyi cok abarttim mi diyorum bazen. 2 portakal bir kivi bir yesil elma yiyorum c vitaminin zarari olmaz insallahAllah razi olsun amin insallah cok sagolun. zencefil denemedim ama denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?