2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben doktora hamilelik yogasi yapayim mi diye sordum, yapan arkadasim var, dogumu kolaylastiriyormus kaslari guclendirip. Doktor da bana amaaan simdiye kadar yapmadiysan hiic yorma kendini dedi acik acik ne yogacilar sezaryenle doguruyor dedi. Ben vazgectim yapmaktan

Aa bende set düşünüyorum canım bakayım hemen sağol

Ben de bez alayim diyordum ama burda bebek hangi bezi sevecek, hangisi pisik yapmayacak belli degil o yüzden stok yapmayin demislerdi. Ona da cesaret edemedim

Hsjahsjfjlssn başlamadan biten maceram… sen öle diyosam doğrudur vezgeçtm

Yok sen hemen vazgeçme belki baska doktorlar öneriyordur ama doktorum böyle deyince gercekten bi rahatlama geldi bana
Yok yok sana güveniyorum ya ben normalde de yapmıyorum öyle şeyler. İş tempom cok yogun, eve gidip sadece yatmak istiyorum. He mesela doğum iznine falan cıksam, evde oturuyor olsam belki bi düşünürüm ( dedi ve yattı.. )

Benim doktorum hamilelik öncesinde yapiyorsan yapmaya devam edebilirsin dedi. Ama herkes icin farkli olabilir bu durum, erken dogum riski ya da baska bi problem yoksa genelde yapma demiyorlar.
Haftaya kontrolüm var soracağım ben de, spor yapıyordum ama dört ay ara var belki ufaktan başlatır canım sağol

Ayni benben pilatese baslamak için ilk adimi atım,topu şişirdim,yan odada bekliyor
O pilates topu doğumdan sonra da çok işe yarıyor, gaz ağrılarına filan, ben kızımı onun üstünde zıplayarak emzirdim 6 ay

Ben de hep yapmak isteyip hic yapamayanlardanim yine istedimm yine olmadi

Benim de 2 haftadir belki daha fazladir, uyku problemim var. Yattiktan sonra gec uykuya daliyorum yarim saat sonra uyanip 2,5-3 saat uyuyamiyorum. En son bezip birseyler yiyip uyuyorum. Ya da gece uyuyup sabaha karsi 5 gibi uyanip asil kalkmam gereken saatte uykum geliyor. Vucut az uykuya hazirlik yapiyor diye yorumluyorum ama cok erken bence daha

Bende kuzuma güneş koymak istiyorum ama ben sarışın eşim esmer kız esmer olursa güneş ismi tuhaf kaçabilir diye düşünüyorum
Benzer dert bende de var. Ben de gunes cok istiyorum aslinda ama biz ikimiz de esmeriz. Kara kuzuma gunes ismi olmaz isim ariyorum ama bulamiyorum bi turlu. Hic bir isme isinamiyorum

Benzer dert bende de var. Ben de gunes cok istiyorum aslinda ama biz ikimiz de esmeriz. Kara kuzuma gunes ismi olmaz isim ariyorum ama bulamiyorum bi turlu. Hic bir isme isinamiyorum
Bende bulamadım valla canım ya daha çok var inşallah buluruz kucağımıza alınca sarışınlık görürsem anında güneşi koyarım ama

Günaydın anneler birşeyi merak ediyorum bu zamana kadar kaç kilo aldınız? Veya hiç kilo almayan varmı
Merhaba,

Eksi -1,5kg gibiyiz biz şu an hala. Ilk 3 kilo verdim, az geri aldım, ama hala hamile kalma kiloma ulaşmadım. Ama sanırım daha erken, ve hala yemekle aram tam parlak değil maalesef.

Gunaydin kızlar naislisniz İyimisiniz bebisler naisl kaç haftalık oldunuz
iyiyiz çok şükür canım sen nasılsın bulantıların nasıl oldu
al benden de o kadar gece 3te bir kalkıyorum sanırsın 10 saat uyumuşum cin gibi geçen gece kalkıp alışveriş yaptım düşün benimde baya büyüdü geçen gün eşim koltuka uzanıyordu yanına kıvrılmaya çalıştım kendini minik mi sanıyorsun artık dedi gıcık
çok çok geçmiş olsun canım ben daha gebe değilken doktorum demişti gebelerin kullandığı antibiotikler var diye şifa olsun inşallah ıhlamurda tüket ballı boğazlarını yumuşatır ama doktor günde 2 çay bardağı demişti ıhlamur için ona dikkat et istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…