- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.881
merhaba, bende de aynı şekilde oluyor bende mesela süt çok şişkinlik ve gaz yapıyorKızlar merhaba,
Karnı bir anda birkaç gün şişip yine inen var mı? Normalde sadece hafif bir alt karın şişikliğim vardı şimdilik. Sonra bir anda birkaç gün baya belirgin şekilde bir göbek çıktı. Eşim bile şaşırdı. 4-5 günün sonunda yine normale döndü. Acaba ödem, gaz gibi bir şey miydi anlamadık.
Hiç böyle bir şey yaşayan var mı?
Canım yediğin şeylerin bile çok etkisi oluyor bence. Mesela sağlıklı şeyler yiyeyim karnım o kadar olmuyor ama hamur işi ya da ne bileyim kurufasulye gibi şeyler yersem sanki balonmuşumda patlıcakmısım gibi oluyorKızlar merhaba,
Karnı bir anda birkaç gün şişip yine inen var mı? Normalde sadece hafif bir alt karın şişikliğim vardı şimdilik. Sonra bir anda birkaç gün baya belirgin şekilde bir göbek çıktı. Eşim bile şaşırdı. 4-5 günün sonunda yine normale döndü. Acaba ödem, gaz gibi bir şey miydi anlamadık.
Hiç böyle bir şey yaşayan var mı?
sagolasin cnm. bende bol sivi vs aldim ama viral kaynaklilar bol.sivi dinlenmeyle geciyormus. bakteriyel enfeksiyonlar antibiyotiksiz gecmiyormus malesefÇok geçmiş olsun canım bende geçenlerde öyle kötü olmuştum bol sıvı tükettim ve ballı limonlu günde iki fincan ıhlamur içtim bana iyi geldi rabbim şifa versin sanada
Baharcım çok geçmiş olsunn
Yaa ne güzellBizde karan koyacağız kısmetse
Aslında yapım çok müsaittir almaya ama inşallah hamilelikte metabolizmam jet hızına ulaşır ve bundan sonraki hayatımda yiyip yiyip kilo alamayanlardan olurumBen 7 kilo almışım. Bu hafta tartıldım. 18+4üm. Bu gidişle minimum 15-20 kiloyla kapatırım.Siz çok almamışsınız demek ki yapı meselesi. Bence herkesinki normal, bebekler sağlıklı olduğu sürece. Benim yeme içmemde çok büyük bir değişiklik yok, demek ki benim yapım da bu.
Seni anlıyorum, aynıyızBen bu hafta tartılırken maks 3 kilo almışımdır diyerek tartıya çıktım ve +7 yi görünce hayatı bir sordulamadım değil sonra normal geldi.
Benim eşim 190 boyunda 70-72 kilo birisi. Onun yanında kendimi bildim bileli topaçkoyum ama elimde büyük bir kozum var. "Benim en azından yediklerim yarıyor, isteyince de veriyorum. Sen hiç alamıyorsun" diyorum bir süre göbeğimle göz göze gelmiyo hiçEn güzel ve en tontiş halitopaçko diye geziyo eşim ortalıkta canı sağ olsun
Benim doktorum kiloyla ilgili bir şey demedi henüz hehehe Bende sormuyorum, duyunca uymak zorunda kalacağım bir şey söyler diye.İyi bence canım 2.5 kg almıştınbende bu ay 1 kg almışım, doktorum 10 kg dan fazla alma dedi, ve 5 kilosunu son 3 aya ayır dedi, yani 6. Aya kadar 5 kg alabilirmişim, bakalım hayırlısı
Valla benim de aklıma yatmadı hamile yogası. Haftada bir gün özel ders şeklinde dedi çoğu yer. Haftada bir gün kaslarım açılacak geri kalan 6 gün kapanacak. O iş bana yaş geldiBen doktora hamilelik yogasi yapayim mi diye sordum, yapan arkadasim var, dogumu kolaylastiriyormus kaslari guclendirip. Doktor da bana amaaan simdiye kadar yapmadiysan hiic yorma kendini dedi acik acikne yogacilar sezaryenle doguruyor dedi. Ben vazgectim yapmaktan
İnsallah canım benımYaa ne güzellcok sevindimm ismi gibi güzel yürekli evlatlar olsunlar insallahh
Benim doktorum kiloyla ilgili bir şey demedi henüz hehehe Bende sormuyorum, duyunca uymak zorunda kalacağım bir şey söyler diye.
Canım hala devam ediyoriyiyiz çok şükür canım sen nasılsın bulantıların nasıl oldu
al benden de o kadar gece 3te bir kalkıyorum sanırsın 10 saat uyumuşum cin gibi geçen gece kalkıp alışveriş yaptım düşünbenimde baya büyüdü geçen gün eşim koltuka uzanıyordu yanına kıvrılmaya çalıştım kendini minik mi sanıyorsun artık dedi gıcık
çok çok geçmiş olsun canım ben daha gebe değilken doktorum demişti gebelerin kullandığı antibiotikler var diye şifa olsun inşallah ıhlamurda tüket ballı boğazlarını yumuşatır ama doktor günde 2 çay bardağı demişti ıhlamur için ona dikkat et istersen
Biz de Metehan da karar kıldık. Aklımıza başka isimde gelmediBiz Karan ve Mete arasında gidip geliyoruz. İkisi de pek içime sinmiyor ama başka da bulamadik
Bende sordum daha dün hemde .havalar da güzel bol bol düzenli yürüyüşe çik dediBen doktora hamilelik yogasi yapayim mi diye sordum, yapan arkadasim var, dogumu kolaylastiriyormus kaslari guclendirip. Doktor da bana amaaan simdiye kadar yapmadiysan hiic yorma kendini dedi acik acikne yogacilar sezaryenle doguruyor dedi. Ben vazgectim yapmaktan
Sagolasin canim Allah razi olsunBaharcım çok geçmiş olsunnhamileyken bağışıklık dahada düşüyor, inşallah biran önce iyileşirsin rabbim şifa versin
canim prilamin bi zarari yok korkma. icebilirsin rahatca.Canım hala devam ediyorprilam içiyorum hergun sen nasılsın canım benim cinsiyeti ogrendinmi
Benimde aynı devam ediyor ama istifra sayım azaldı da bulantı geçmicek belli 2 gündür gribim iştahım sıfırlandı iyiceCanım hala devam ediyorprilam içiyorum hergun sen nasılsın canım benim cinsiyeti ogrendinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?