2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar merhaba,

Karnı bir anda birkaç gün şişip yine inen var mı? Normalde sadece hafif bir alt karın şişikliğim vardı şimdilik. Sonra bir anda birkaç gün baya belirgin şekilde bir göbek çıktı. Eşim bile şaşırdı. 4-5 günün sonunda yine normale döndü. Acaba ödem, gaz gibi bir şey miydi anlamadık.

Hiç böyle bir şey yaşayan var mı?

merhaba, bende de aynı şekilde oluyor bende mesela süt çok şişkinlik ve gaz yapıyor

Canım yediğin şeylerin bile çok etkisi oluyor bence. Mesela sağlıklı şeyler yiyeyim karnım o kadar olmuyor ama hamur işi ya da ne bileyim kurufasulye gibi şeyler yersem sanki balonmuşumda patlıcakmısım gibi oluyor

Çok geçmiş olsun canım bende geçenlerde öyle kötü olmuştum bol sıvı tükettim ve ballı limonlu günde iki fincan ıhlamur içtim bana iyi geldi rabbim şifa versin sanada
sagolasin cnm. bende bol sivi vs aldim ama viral kaynaklilar bol.sivi dinlenmeyle geciyormus. bakteriyel enfeksiyonlar antibiyotiksiz gecmiyormus malesef

Aslında yapım çok müsaittir almaya ama inşallah hamilelikte metabolizmam jet hızına ulaşır ve bundan sonraki hayatımda yiyip yiyip kilo alamayanlardan olurum

En güzel ve en tontiş hali topaçko diye geziyo eşim ortalıkta canı sağ olsun
Benim eşim 190 boyunda 70-72 kilo birisi. Onun yanında kendimi bildim bileli topaçkoyum ama elimde büyük bir kozum var. "Benim en azından yediklerim yarıyor, isteyince de veriyorum. Sen hiç alamıyorsun" diyorum bir süre göbeğimle göz göze gelmiyo hiç

İyi bence canım 2.5 kg almıştın bende bu ay 1 kg almışım, doktorum 10 kg dan fazla alma dedi, ve 5 kilosunu son 3 aya ayır dedi, yani 6. Aya kadar 5 kg alabilirmişim, bakalım hayırlısı
Benim doktorum kiloyla ilgili bir şey demedi henüz hehehe Bende sormuyorum, duyunca uymak zorunda kalacağım bir şey söyler diye.

Valla benim de aklıma yatmadı hamile yogası. Haftada bir gün özel ders şeklinde dedi çoğu yer. Haftada bir gün kaslarım açılacak geri kalan 6 gün kapanacak. O iş bana yaş geldi

Kizlar selam , bugun randevum varmis pozitifbiri kiz olarak kesinlesti ekleyebilir misin tabloya rica etsem
1. Si sari akintiyi ve akinti cogalmasini sordum. Kasinti ve yanma yoksa ilac vermem onemli degil normal dedi.
2. Si tetenoz sordum. Saglik ocagi aradi diye. Nasil ararki ellerinde yoktur dedi. Yokmus ama parayla alir misin 15 inde dedi dedim. Hic almana gerek yok. En erken 20. Haftanda isterim ki 3 hafta var. Ellerinde yoksa da alma. Bu hastanede olmucak misin dogumu heralde seni tetenoz yapmayiz dedi. Cok kalitesiz tehlikeli hastanelerde hatta evde yapilanda gecerli o dedi kesin olmalisin durumu icin.
3. En onemli sey burda beslenme oldu dedi. Hergun sut veya yogurt , 2 gunde 1 yumurta en az , haftada 1 balik dedi. Maalesef cok yemek seciyorum. O sebeple balik vs yiyemedigim icin ozaman 2 gunde 1 omega3 hapi dedi.
4. Detayli ultrasona bi sonraki ay bana geliyosun ben gorucem duruma gore yonlendiricem dedi. Burayi tam anlamadim cunku sanirim gerekli gormezse istemicek diye anladim ben. Bugun zaten kalbi beyni el ayak parmaklari ve kemikleri dahil inceledi. Hatta sole bisi dedi ben internette duymamistim bunu. Serce parmagi kemigi yuzde 80 down sendromunda kisa olur yada olmazmis. Onlara vs bakti. Kalbin 4 odaciginin olusmasina da gordum ama net olmasi icin oda bi sonraki ay kesinlesir dedi.
Benden bu sekilde minnak kizimi gormek cok mutlu etti. Hepinize , hepimize nasip etsin Allah saglikla..

Canım hala devam ediyor prilam içiyorum hergun sen nasılsın canım benim cinsiyeti ogrendinmi

Bende sordum daha dün hemde .havalar da güzel bol bol düzenli yürüyüşe çik dedi

kizlarr bugun ebe dediki tetanoz asıları bulunmakta sikinti oluyormus. 2 doz yerine tek doz vurabiliriz sikinti olmaz dedi. sizin sehirlerinzde de var mi tedarik sikintilri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…