- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.901
Yalniz degilsin basa bas gidiyoruzAy artık söyletçeksiniz beniben 58 kg ile hamile kaldım 66 kg yum 17+0 ım bugün ışık hızıyla kilo alıyorum sizlerin maşallahınız var
Beni de aradi 17.haftamdayken gelin doktorunuz onerirse dedi. Ne zamana kadar surem var dedim hamileligin son haftalarinda vurmuyoruz sadece dedi. Erken gitmemissiniz yani bence cunku ben de arandim bikac gun onceYaaa beni çokmu erken çağırdılarhrkes 20. Hafta demiş ama anlamadmm 17 de gittm ben
Yaa sorma erkek ismi yokBiz de Metehan da karar kıldık. Aklımıza başka isimde gelmedi
O zaman bu güzel türk isimlerine Batuhan ve Ogedayı da ekleyebiliriz bizim de erkek olsaydıÖyle miOğlumun adı metehan, eşim Çağatay, dedesi cengizhan, bu yazdıklarım da benim listemde olan
Şükürler olsunnn yarabbimYalniz degilsin basa bas gidiyoruz
Tamam canım rahatladım biraz teşekkür ederiimmBeni de aradi 17.haftamdayken gelin doktorunuz onerirse dedi. Ne zamana kadar surem var dedim hamileligin son haftalarinda vurmuyoruz sadece dedi. Erken gitmemissiniz yani bence cunku ben de arandim bikac gun once
Hayati bir durum olmadıkça çekilmiyor canım gebelikte sakıncalı. Sorunu görünce radyoloji mezunu kardeşime sordum ama yine de danış istersen doktora .Kızlar selam gebelikte mr çekiliyor mu? Veya çektiren var mı riskler var mıdır ? Baş ağrılarından muzdaribim biliyorsunuz günlerdir yoktu bugün yine başkadı artık iyice acaba başka bir sorun mu diye düşünmeye başladım bir nörolojiye mi gitsem
Teşekkür ederim canım bende çekilmeme taraftarıyımHayati bir durum olmadıkça çekilmiyor canım gebelikte sakıncalı. Sorunu görünce radyoloji mezunu kardeşime sordum ama yine de danış istersen doktora .
Bariz kız canım benim oğlanın ultrasonla kıyaslayıncaSelam kızlar doktor bebişime kız dedi ama birde siz bakın bakalım ben birşey anlamadım
Var gibi ama kordon da olabilir pozisyon tam anlaşılmıyorKizlar bu fotoğrafta siz erkek bebek organı goruyomusunuz yoksa bebek kizami benziyo
Doktor kıza benziyo diyo pozizyondan anlamıyorlar organı göstermiyor muşVar gibi ama kordon da olabilir pozisyon tam anlaşılmıyor
Bariz kiz bu bencede çünkü cikinti yok 3 çizgi varSelam kızlar doktor bebişime kız dedi ama birde siz bakın bakalım ben birşey anlamadım
Aynenn kordon olma ihtimali çok yüksekDoktor kıza benziyo diyo pozizyondan anlamıyorlar organı göstermiyor muş
Kayra siraçYa gerçekten erkek ismi yok benimde içime sinen kız olsa çok vardı
Ne güzel aydınlatmışsın canım çok teşekkürlerKizlar selam , bugun randevum varmis @pozitifbiri kiz olarak kesinlesti ekleyebilir misin tabloya rica etsem
1. Si sari akintiyi ve akinti cogalmasini sordum. Kasinti ve yanma yoksa ilac vermem onemli degil normal dedi.
2. Si tetenoz sordum. Saglik ocagi aradi diye. Nasil ararki ellerinde yoktur dedi. Yokmus ama parayla alir misin 15 inde dedi dedim. Hic almana gerek yok. En erken 20. Haftanda isterim ki 3 hafta var. Ellerinde yoksa da alma. Bu hastanede olmucak misin dogumu heralde seni tetenoz yapmayiz dedi. Cok kalitesiz tehlikeli hastanelerde hatta evde yapilanda gecerli o dedi kesin olmalisin durumu icin.
3. En onemli sey burda beslenme oldu dedi. Hergun sut veya yogurt , 2 gunde 1 yumurta en az , haftada 1 balik dedi. Maalesef cok yemek seciyorum. O sebeple balik vs yiyemedigim icin ozaman 2 gunde 1 omega3 hapi dedi.
4. Detayli ultrasona bi sonraki ay bana geliyosun ben gorucem duruma gore yonlendiricem dedi. Burayi tam anlamadim cunku sanirim gerekli gormezse istemicek diye anladim ben. Bugun zaten kalbi beyni el ayak parmaklari ve kemikleri dahil inceledi. Hatta sole bisi dedi ben internette duymamistim bunu. Serce parmagi kemigi yuzde 80 down sendromunda kisa olur yada olmazmis. Onlara vs bakti. Kalbin 4 odaciginin olusmasina da gordum ama net olmasi icin oda bi sonraki ay kesinlesir dedi.
Benden bu sekilde minnak kizimi gormek cok mutlu etti. Hepinize , hepimize nasip etsin Allah saglikla..
Ben de erkek ismini ayarlamıştım Kerem Ilgaz olacaktı kız olursa babası koyacaktı ama daha tam bulamadık isim şimdilik Birce var aklımıza ama ben de fikirlere açığım kızlarYaa sorma erkek ismi yokfarkindaysaniz burda da erkek anneleri isim soruyor, kiz analarindan ses yok
Bakalım perşembe günü gitcem İnş gösterirAynenn kordon olma ihtimali çok yüksek
ay evet bende dilinden kurtulamıyorum.güreşci oluyorum bazen,bazen koca karım oluyorumiyiyiz çok şükür canım sen nasılsın bulantıların nasıl oldu
al benden de o kadar gece 3te bir kalkıyorum sanırsın 10 saat uyumuşum cin gibi geçen gece kalkıp alışveriş yaptım düşünbenimde baya büyüdü geçen gün eşim koltuka uzanıyordu yanına kıvrılmaya çalıştım kendini minik mi sanıyorsun artık dedi gıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?