2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yaaa beni çokmu erken çağırdılar hrkes 20. Hafta demiş ama anlamadmm 17 de gittm ben
Beni de aradi 17.haftamdayken gelin doktorunuz onerirse dedi. Ne zamana kadar surem var dedim hamileligin son haftalarinda vurmuyoruz sadece dedi. Erken gitmemissiniz yani bence cunku ben de arandim bikac gun once

Öyle mi Oğlumun adı metehan, eşim Çağatay, dedesi cengizhan, bu yazdıklarım da benim listemde olan
O zaman bu güzel türk isimlerine Batuhan ve Ogedayı da ekleyebiliriz bizim de erkek olsaydı Batuhan olcaktı %70 ogedayı da düşündük

Kızlar selam gebelikte mr çekiliyor mu? Veya çektiren var mı riskler var mıdır ? Baş ağrılarından muzdaribim biliyorsunuz günlerdir yoktu bugün yine başkadı artık iyice acaba başka bir sorun mu diye düşünmeye başladım bir nörolojiye mi gitsem

Hayati bir durum olmadıkça çekilmiyor canım gebelikte sakıncalı. Sorunu görünce radyoloji mezunu kardeşime sordum ama yine de danış istersen doktora .

Kizlar bu fotoğrafta siz erkek bebek organı goruyomusunuz yoksa bebek kizami benziyo

Eklentiler

• Screenshot_20230310_202652_com.android.gallery3d.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 109
Ne güzel aydınlatmışsın canım çok teşekkürler
Yaa sorma erkek ismi yok farkindaysaniz burda da erkek anneleri isim soruyor, kiz analarindan ses yok
Ben de erkek ismini ayarlamıştım Kerem Ilgaz olacaktı kız olursa babası koyacaktı ama daha tam bulamadık isim şimdilik Birce var aklımıza ama ben de fikirlere açığım kızlar

Çok konu geçmiş ben özetleyecek olursam yarın Allahın izniyle 17. haftaya gireceğiz 6 kilo aldım fakat kanama alanı sebebiyle 3 ay yattım o yüzden normal karşılıyorum
Ben de ne hikmetse büyük bir heyecanla tırnak törpüsü aldım sebebini bilmiyorum

Kıslaaaar 17+3 ten bildiriyorum dün gece prilam almadım bu sana punto almadım rennie almadım diğer ilaçlarımı da almadım. Bulantılar geçmiştir artık diye düşündüm ama geçmemiş bütün gün istifra ettim, tüm hamilelik boyunca sürme ihtimalini düşünüyorum artık

ay evet bende dilinden kurtulamıyorum.güreşci oluyorum bazen,bazen koca karım oluyorum göbek değil bebek yazıcam alnıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…