- 25 Şubat 2023
- 97
- 214
- 8
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.921
Cinsiyeti kizmi bu kadar bulantı genelde kızlarda oluyordaKıslaaaar 17+3 ten bildiriyorum dün gece prilam almadım bu sana punto almadım rennie almadım diğer ilaçlarımı da almadım. Bulantılar geçmiştir artık diye düşündüm ama geçmemişbütün gün istifra ettim, tüm hamilelik boyunca sürme ihtimalini düşünüyorum artık
Benimde 2 kız hala istifra bulantım devam ediyor ama eltimin de kızı var hiç bulantı yaşamamış tezimizi çürütüyor bu minikler adam seçiyorlar sanırımCinsiyeti kizmi bu kadar bulantı genelde kızlarda oluyorda
Aynennn aynenn benim ilkim kızdı 6 ay istifra ettim bu ikinci kendini saklıyor doktor kıza benziyo diyo ama hiç mi hiç midem bulanmadi istifra etmedimBenimde 2 kız hala istifra bulantım devam ediyor ama eltimin de kızı var hiç bulantı yaşamamış tezimizi çürütüyor bu minikler adam seçiyorlar sanırım
Hayır erkek, bence bünye meselesi benim bünyem hep nane mollaydı…Cinsiyeti kizmi bu kadar bulantı genelde kızlarda oluyorda
Mahir bence en güzel erkek isimlerinden biri harika bir seçim!19+5den bildiriyorum ,sabah normal olan göbeğim akşama 9aylık oluyor net.Mide yanmam felaket gavisconu kafaya dikiyorum.bizim oğlanı çok sık hissetmeye başladım eli kolu sığmıyor sanırım karnımaSalı günü detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım.İsim olarak da Mahir Toprak düşündük sanırım kesin artık ve benim ilk 3 aydaki uyku halim geri geldi her köşede uyuyorum
Yaa çok teşekkür ederim böyle düşünmenize çok sevindim.Bazen duyanlar çok eski değil mi falan diyorMahir bence en güzel erkek isimlerinden biri harika bir seçim!
Kacirmis olabilirim bu kismi; doktorun bi sey dedi mi fazla kilo alimiyla ilgiliŞükürler olsunnn yarabbim
Acaba iyi miyim diye deneyip prilam icmedigim gunun ertesi gununde kusuyorumKıslaaaar 17+3 ten bildiriyorum dün gece prilam almadım bu sana punto almadım rennie almadım diğer ilaçlarımı da almadım. Bulantılar geçmiştir artık diye düşündüm ama geçmemişbütün gün istifra ettim, tüm hamilelik boyunca sürme ihtimalini düşünüyorum artık
Yok bişey demedi canım hatta ben kendim dedim ki biraz fazla kilo aldım galiba diye, üstünde durmadıKacirmis olabilirim bu kismi; doktorun bi sey dedi mi fazla kilo alimiyla ilgili
Aynısını yaptım bugun bi daha aslaahsujdjsAcaba iyi miyim diye deneyip prilam icmedigim gunun ertesi gununde kusuyorum
Yahu sizinki hala mı saklıyorAynennn aynenn benim ilkim kızdı 6 ay istifra ettim bu ikinci kendini saklıyor doktor kıza benziyo diyo ama hiç mi hiç midem bulanmadi istifra etmedim
Kayra ve siraç ailede var canım benden taraftaKayra siraç
Mahir Toprak güzel olmuş canım adıyla yaşasın inşallah19+5den bildiriyorum ,sabah normal olan göbeğim akşama 9aylık oluyor net.Mide yanmam felaket gavisconu kafaya dikiyorum.bizim oğlanı çok sık hissetmeye başladım eli kolu sığmıyor sanırım karnımaSalı günü detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım.İsim olarak da Mahir Toprak düşündük sanırım kesin artık ve benim ilk 3 aydaki uyku halim geri geldi her köşede uyuyorum
Amin çok teşekkür ederim,çok sağolMahir Toprak güzel olmuş canım adıyla yaşasın inşallah
Kayra ve siraç ailede var canım benden tarafta
Bora, EgeKayra ve siraç ailede var canım benden tarafta
Oyyyy maşallah ne güzel 2 prenses geliyor kusmam yok ama bulantı mahfediyorBenimde aynı devam ediyor ama istifra sayım azaldı da bulantı geçmicek belli 2 gündür gribim iştahım sıfırlandı iyiceiki kızçemiz geliyor Allahın izniyle
Teşekkür ederim kuzum sen nasilsinSagolasin canim Allah razi olsun
canim prilamin bi zarari yok korkma. icebilirsin rahatca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?