2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Mr ın hiçbir sakıncası yok canım ama baş ağrısı çok normal benim de deliler gibi ağrıdığı oluyor buzla uyuduğumu biliyorum. İstersen doktoruna danış.

Kızlar ya eliniz ayağınız şişti mi sanki ödem başladı bende ne yapmam gerekiyor suyu da ihmal etmiyorum aslında ama anlamadım

Ay evet kuzum bende aynı şekilde bişey yaşadım ama ilk gebelik te geç hissedilir diye pek umutlanmadim bugün 16+0 iz dün yaşamıştım bende ya bir an önce kıpır kıpır hareket hissetmek istiyorum

Kızlar ya eliniz ayağınız şişti mi sanki ödem başladı bende ne yapmam gerekiyor suyu da ihmal etmiyorum aslında ama anlamadım
Benim inanılmaz ödemim var yere basınca bile balona basıyormuş gibi hissediyorum, göz kapaklarım bile ödemli ama ben pek su içmedim yeni yeni suya dikkat etmeye başladım.

Ay evet kuzum bende aynı şekilde bişey yaşadım ama ilk gebelik te geç hissedilir diye pek umutlanmadim bugün 16+0 iz dün yaşamıştım bende ya bir an önce kıpır kıpır hareket hissetmek istiyorum
Benımde ilk gebelik canım bebişyir umarım

Ya cerito mahir toprak demişsin bende doktor sanıyorum yav dedim belki izmirde bi doktordur bende ona bakayım dedm çok sonra anladım bebisin isminin olcağını

Ya cerito mahir toprak demişsin bende doktor sanıyorum yav dedim belki izmirde bi doktordur bende ona bakayım dedm çok sonra anladım bebisin isminin olcağını
Yaaa Ama evet okuyunca anlaşılmıyor isim olarak düşündüğüm .Cümle düşük olmuş .Keşke İzmir’de bildik birileri olsaydı da önerebilseydim

Canım İzmirde kadın doğumcu arıyosan çok titiz ve bilgili bi Dr önereyim sana Doç dr Gülnaz Şahin. Özel muayenehanesini açtı yakın zamanda, ben Ege Üniverstesinden tanıyorum Ankarada olsaydı O’na giderdim

Kızlar iyi geceler ben catlaklar için hala birseye başlamadım ne kullanmalıyım çatlaklar için sizler neler kullanıyorsunuz
Ben biooilin sarı olanını kullanıyorum canım ama banyolardan sonra sadece düzenli kullanamadım henüz. Bazen karnımdaki gerilimleri hissedebiliyorum o zmn da koşup sürüyorum sonra da lierac alıp dönüşümlü gideyim diyorum

Senin fiziğin güzel benim bunları giymem imakansız

Herkese Günaydın kızlar
Bugün Dr randevum var çok heyecanlıyım
Saat 3e kdr nasıl beklicem bilmiyorum erkenden de uyandım
İnş güzel haberlerle gelirim buraya
Ayy ne güzel heyecanlar güzel haberlerle gelinnn doktorum izin verse her hafta gidicem
Senin fiziğin güzel benim bunları giymem imakansız
Çok teşekkür ederim ama fiziğim orantısızdır siyah daha ince gösteriyor sadece tavsiye olarak dursun istedim normal hamile giyimlerden daha uygun çünkü

Zevklerimiz çok benzer ben de böyle triko elbiseler almıştım geçen sene hamileliğe yatırım olmuş bilmeden çok yakışmış
Ayy ne güzel heyecanlar güzel haberlerle gelinnn doktorum izin verse her hafta gidicem
Canım sorma evde akşam stetoskop ile bütün karnımı tarıyorum belki kalp atışını yakalarım diye ama tek duyduğum karın gurultum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…