- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.941
Mr ın hiçbir sakıncası yok canım ama baş ağrısı çok normal benim de deliler gibi ağrıdığı oluyor buzla uyuduğumu biliyorum. İstersen doktoruna danış.Kızlar selam gebelikte mr çekiliyor mu? Veya çektiren var mı riskler var mıdır ? Baş ağrılarından muzdaribim biliyorsunuz günlerdir yoktu bugün yine başkadı artık iyice acaba başka bir sorun mu diye düşünmeye başladım bir nörolojiye mi gitsem
Ben Lierac kullanıyorum ama hergün değil unutuyorumKızlar iyi geceler ben catlaklar için hala birseye başlamadım ne kullanmalıyım çatlaklar için sizler neler kullanıyorsunuz
Sağol kuzum trentyoldanmi aldın yoksa eczanedenmiBen Lierac kullanıyorum ama hergün değil unutuyorum
Ay evet kuzum bende aynı şekilde bişey yaşadım ama ilk gebelik te geç hissedilir diye pek umutlanmadim bugün 16+0 iz dün yaşamıştım bendeKızlar 15+5 teyiz bebiş mi bilmiyorum ama göbek deliğimin dört parmak kadar altında pıt pıt bir şey hissettim geçen akşam uyumadan önce de oldu ama gazdır belki dedim şimdi yine aynı yerde olunca acaba bebiş mi diyorum
Benim inanılmaz ödemim var yere basınca bile balona basıyormuş gibi hissediyorum, göz kapaklarım bile ödemli ama ben pek su içmedim yeni yeni suya dikkat etmeye başladım.Kızlar ya eliniz ayağınız şişti mi sanki ödem başladı bende ne yapmam gerekiyor suyu da ihmal etmiyorum aslında ama anlamadım
Benımde ilk gebelik canım bebişyir umarımAy evet kuzum bende aynı şekilde bişey yaşadım ama ilk gebelik te geç hissedilir diye pek umutlanmadim bugün 16+0 iz dün yaşamıştım bendeya bir an önce kıpır kıpır hareket hissetmek istiyorum
Ya cerito mahir toprak demişsin bende doktor sanıyorum yav19+5den bildiriyorum ,sabah normal olan göbeğim akşama 9aylık oluyor net.Mide yanmam felaket gavisconu kafaya dikiyorum.bizim oğlanı çok sık hissetmeye başladım eli kolu sığmıyor sanırım karnımaSalı günü detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım.İsim olarak da Mahir Toprak düşündük sanırım kesin artık ve benim ilk 3 aydaki uyku halim geri geldi her köşede uyuyorum
YaaaYa cerito mahir toprak demişsin bende doktor sanıyorum yavdedim belki izmirde bi doktordur bende ona bakayım dedm çok sonra anladım bebisin isminin olcağını
Parmaklarım dolmaya döndü.Alyansa elveda dedimKızlar ya eliniz ayağınız şişti mi sanki ödem başladı bende ne yapmam gerekiyor suyu da ihmal etmiyorum aslında ama anlamadım
Trendyoldan aldım canım ama 315e almıştım 445 olmuş bir eczanelerde de sor istersen artmış fiyatıSağol kuzum trentyoldanmi aldın yoksa eczanedenmy
Bende ve alyans takmayı çok seviyodumParmaklarım dolmaya döndü.Alyansa elveda dedim
Canım İzmirde kadın doğumcu arıyosan çok titiz ve bilgili bi Dr önereyim sana Doç dr Gülnaz Şahin. Özel muayenehanesini açtı yakın zamanda, ben Ege Üniverstesinden tanıyorum Ankarada olsaydı O’na giderdimYa cerito mahir toprak demişsin bende doktor sanıyorum yavdedim belki izmirde bi doktordur bende ona bakayım dedm çok sonra anladım bebisin isminin olcağını
Ben biooilin sarı olanını kullanıyorum canım ama banyolardan sonra sadece düzenli kullanamadım henüz. Bazen karnımdaki gerilimleri hissedebiliyorum o zmn da koşup sürüyorumKızlar iyi geceler ben catlaklar için hala birseye başlamadım ne kullanmalıyım çatlaklar için sizler neler kullanıyorsunuz
Senin fiziğin güzel benim bunları giymem imakansızKızlar trendyolmilladan bu elbiseleri aldım hem gebelik öncesi bedenim hemde likralı baya 9. Aya götürür kahve yırtmaçlının siyahının üstümdeki halide aşağıda kıyafet arayanlara duyurulur fiyat olarak baya baya uygun
Ayy ne güzel heyecanlar güzel haberlerle gelinnn doktorum izin verse her hafta gidicemHerkese Günaydın kızlar
Bugün Dr randevum var çok heyecanlıyım
Saat 3e kdr nasıl beklicem bilmiyorum erkenden de uyandım
İnş güzel haberlerle gelirim buraya
Çok teşekkür ederim ama fiziğim orantısızdır siyah daha ince gösteriyor sadece tavsiye olarak dursun istedim normal hamile giyimlerden daha uygun çünküSenin fiziğin güzel benim bunları giymem imakansız
Zevklerimiz çok benzerKızlar trendyolmilladan bu elbiseleri aldım hem gebelik öncesi bedenim hemde likralı baya 9. Aya götürür kahve yırtmaçlının siyahının üstümdeki halide aşağıda kıyafet arayanlara duyurulur fiyat olarak baya baya uygun
Canım sorma evde akşam stetoskop ile bütün karnımı tarıyorum belki kalp atışını yakalarım diye ama tek duyduğum karın gurultumAyy ne güzel heyecanlar güzel haberlerle gelinnn doktorum izin verse her hafta gidicem
Malesef hala göstermiyorYahu sizinki hala mı saklıyorben çatlamıştım şu ana dek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?