2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Boyun kaç canım, sende dizin biraz altında durmuş bende çok uzun olabilir

Çok teşekkürler aaaa stetoskop hiç aklıma gelmemişti az önceden beri karnımın heryerine dokunuyorum belki azıcık tepki verirler diye ama yok keyiflerinden ödün vermiyolar
Boyun kaç canım, sende dizin biraz altında durmuş bende çok uzun olabilir
162 durmaz durmaz o yukarı çıktıkça ben aşağı çekeliyorum

Kizlar seker degerlerinize baktiriyormusunuz hic? 1 ay sonra seker yukleme testimiz baslicak benimle ayni tarihlerde olan arkadaslarim yemenize icmenize dikkat ediyor musunuz ? beyaz ekmek birakamiyorum bide pilav Gebelik sekeri olan arkadaslarin forum msjlarini okudumda inanin diyet listeleri zor baştan onlem almak daha mi mantikli hazir 1 ayimz varken?

selam kızlar 17 martta kontrolüm var ama aşırı mide yanmam var rennie tablet kullansam sorun olur mu ki dayaılcak gibi değil
Canım benim çok fazla oluyor doktorum gaviscon veya rennie kullan dedi hatta gavisconu günde 3-4e kadar izin verdi. Dün bitmişti gece 1e kadar uyuyamadım mide yanmasından

selam kızlar 17 martta kontrolüm var ama aşırı mide yanmam var rennie tablet kullansam sorun olur mu ki dayaılcak gibi değil
Dun doktora gittigimde daha onceden midem bulaniyordu evet zordu ama kusmuyordum. Artik kusmaya basladim dedim. O hamilelik bulantisi degildir ozaman efluden oluyordur dedi. Rennie surup verdi 3adet yazdi. Kisacasi hic sorun olmaz. Renniedir benzerleridir serbest. Ama nedense hep surubunu yaziyorlar. Bunun sebebini bilmiyorum. Ilk hamileligimde de baska doktor surup seklinde yaziyordu. Bi bildikleri var mi yoksa tesaduf ole mi verdiler bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…