- 18 Ağustos 2022
- 3.634
- 12.305
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.961
Boyun kaç canım, sende dizin biraz altında durmuş bende çok uzun olabilirKızlar trendyolmilladan bu elbiseleri aldım hem gebelik öncesi bedenim hemde likralı baya 9. Aya götürür kahve yırtmaçlının siyahının üstümdeki halide aşağıda kıyafet arayanlara duyurulur fiyat olarak baya baya uygun
Çok teşekkürler aaaa stetoskop hiç aklıma gelmemiştiZevklerimiz çok benzerben de böyle triko elbiseler almıştım geçen sene hamileliğe yatırım olmuş bilmeden çok yakışmış
Canım sorma evde akşam stetoskop ile bütün karnımı tarıyorum belki kalp atışını yakalarım diye ama tek duyduğum karın gurultum
162 durmaz durmaz o yukarı çıktıkça ben aşağı çekeliyorumBoyun kaç canım, sende dizin biraz altında durmuş bende çok uzun olabilir
daha iyiyim canim antibiyotik bana baya iyi geldi ihtiyacim varmis demekki. Catlak kremi Biooil kullaniyorum gecen indirime denk geldim buyuk boyunu kucuk boy fiyatina aldim ama duzenli kullanamiyorum malesefTeşekkür ederim kuzum sen nasilsin
162 durmaz durmaz o yukarı çıktıkça ben aşağı çekeliyorum
Canım benim çok fazla oluyor doktorum gaviscon veya rennie kullan dedi hatta gavisconu günde 3-4e kadar izin verdi. Dün bitmişti gece 1e kadar uyuyamadım mide yanmasındanselam kızlar 17 martta kontrolüm var ama aşırı mide yanmam var rennie tablet kullansam sorun olur mu ki dayaılcak gibi değil
TABLET VEYA ŞURUP FARKETMEZ DEMİ Bİ ZARARI OLMAZ YANİCanım benim çok fazla oluyor doktorum gaviscon veya rennie kullan dedi hatta gavisconu günde 3-4e kadar izin verdi. Dün bitmişti gece 1e kadar uyuyamadım mide yanmasından
Ben de öyle 2-3 günde bir falan sürüyorum LieracBen Lierac kullanıyorum ama hergün değil unutuyorum
ilk oğlumun adı ateş onat şimdi doğacak oğlumun adınıda alaz ali koyduk belki fikir olurYa gerçekten erkek ismi yok benimde içime sinen kız olsa çok vardı
Dun doktora gittigimde daha onceden midem bulaniyordu evet zordu ama kusmuyordum. Artik kusmaya basladim dedim. O hamilelik bulantisi degildir ozaman efluden oluyordur dedi. Rennie surup verdi 3adet yazdi. Kisacasi hic sorun olmaz. Renniedir benzerleridir serbest. Ama nedense hep surubunu yaziyorlar. Bunun sebebini bilmiyorum. Ilk hamileligimde de baska doktor surup seklinde yaziyordu. Bi bildikleri var mi yoksa tesaduf ole mi verdiler bilmiyorum.selam kızlar 17 martta kontrolüm var ama aşırı mide yanmam var rennie tablet kullansam sorun olur mu ki dayaılcak gibi değil
Kızlar detaylı ultrasondan çıktık şimdi her şey çok güzel haftasıyla uyumlu 255 gr 25 cm olmuş. Ne pozlar verdi teyzeleri minik burunlu
ayy maşallah sağlıkla gelsin kuzucuk bizimde 15 martta detaylı heyecanla bekliyorum bakalım
Yaa yerimmKızlar detaylı ultrasondan çıktık şimdi her şey çok güzel haftasıyla uyumlu 255 gr 25 cm olmuş. Ne pozlar verdi teyzeleri minik burunlu
Kaç haftalıktin kuzum sen maşallah MinnoşlarimizaKızlar detaylı ultrasondan çıktık şimdi her şey çok güzel haftasıyla uyumlu 255 gr 25 cm olmuş. Ne pozlar verdi teyzeleri minik burunlu
Tek yumurta ikizi benimki deAllah razı olsun kuzum benim çift yumurta ikizi senin peki
Bana gavıscon şurup verdi doktorumselam kızlar 17 martta kontrolüm var ama aşırı mide yanmam var rennie tablet kullansam sorun olur mu ki dayaılcak gibi değil
Yaaa maşallahKızlar detaylı ultrasondan çıktık şimdi her şey çok güzel haftasıyla uyumlu 255 gr 25 cm olmuş. Ne pozlar verdi teyzeleri minik burunlu
Güllükte Hasan urcu radyoloji merkezinde canım senin ne zaman belli mi?Yaaa maşallahnerde çektirdin canım detaylıyı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?