2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
daha iyiyim canim antibiyotik bana baya iyi geldi ihtiyacim varmis demekki. Catlak kremi Biooil kullaniyorum gecen indirime denk geldim buyuk boyunu kucuk boy fiyatina aldim ama duzenli kullanamiyorum malesef
Çok sukur kuzum benim rabbim sifalar versin sana bende artık başlayın teşekkür ederim onerdigin için

Trendyoldan aldım canım ama 315e almıştım 445 olmuş bir eczanelerde de sor istersen artmış fiyatı

Bende ve alyans takmayı çok seviyodum
Evet canım baktim baya artmış fiyatı

Güllükte Hasan urcu radyoloji merkezinde canım senin ne zaman belli mi?
Hasan urcu nun fiyati neymis ? Bide ne kadar surdu acaba ? Onun cektiklerini mi doktora goturuyorsunuz sonuc gibi ? Bide memnun kaldiniz mi amlata anlata mi yapiyor gercekten ilgili mi acaba ?

Yaaa Ama evet okuyunca anlaşılmıyor isim olarak düşündüğüm .Cümle düşük olmuş .Keşke İzmir’de bildik birileri olsaydı da önerebilseydim
Sağlıkla gelsin Mahir Toprak
Valla bi yer buldum artık oraya gidicem canım, 1500 tl dediler, devlette ordan oraya gidicem bari direkt buna giderim dedim çünkü merkeze uzağım ha diyince işten izin alıp gidemiyorum

Canımmm bi bakayımm valla önerilere açığım. Tam birini begeniyorum taak bişi oluyor bi yorum görüyorum soğuyorum , napcam böle bilmiyorum

Canım ben dün normal kanda baktırdım şekerime 79 çıktı alt limit 70 yazıyor. Simit poğaça makarna pilav fln yiyiyorum ama az az bide çavdar ekmeği yiyorum sadece beyaz yemiyorum pek.

Trendyoldan aldım canım ama 315e almıştım 445 olmuş bir eczanelerde de sor istersen artmış fiyatı

Bende ve alyans takmayı çok seviyodum
Bende ya ..daha ince bişey mi alsam diye düşünüyorum boş kalıyor parmağım hoş değil

Sağlıkla gelsin Mahir Toprak
Valla bi yer buldum artık oraya gidicem canım, 1500 tl dediler, devlette ordan oraya gidicem bari direkt buna giderim dedim çünkü merkeze uzağım ha diyince işten izin alıp gidemiyorum
Amin inşallah hepsi sağlıkla gelsinler
Zaten bu iş yerleri adamı sinir ediyor.Sanki keyfimizden gidiyoruz .içine sindiyse ne mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…