- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.981
Ayyyy ne güzellll nasıl bu zamanlara geldik kızlar yaKızlar detaylı ultrasondan çıktık şimdi her şey çok güzel haftasıyla uyumlu 255 gr 25 cm olmuş. Ne pozlar verdi teyzeleri minik burunlu
Ne güzel kuuzm sağlıkla zamanında gelsinler inşallahTek yumurta ikizi benimki de
Çok sukur kuzum benim rabbim sifalar versin sana bende artık başlayın teşekkür ederim onerdigin içindaha iyiyim canim antibiyotik bana baya iyi geldi ihtiyacim varmis demekki. Catlak kremi Biooil kullaniyorum gecen indirime denk geldim buyuk boyunu kucuk boy fiyatina aldim ama duzenli kullanamiyorum malesef
Teşekkür ederim canım benimBen biooilin sarı olanını kullanıyorum canım ama banyolardan sonra sadece düzenli kullanamadım henüz. Bazen karnımdaki gerilimleri hissedebiliyorum o zmn da koşup sürüyorumsonra da lierac alıp dönüşümlü gideyim diyorum
Zevklerimiz çok benzerben de böyle triko elbiseler almıştım geçen sene hamileliğe yatırım olmuş bilmeden çok yakışmış
Canım sorma evde akşam stetoskop ile bütün karnımı tarıyorum belki kalp atışını yakalarım diye ama tek duyduğum karın gurultum
Evet canım baktim baya artmış fiyatıTrendyoldan aldım canım ama 315e almıştım 445 olmuş bir eczanelerde de sor istersen artmış fiyatı
Bende ve alyans takmayı çok seviyodum
Hasan urcu nun fiyati neymis ? Bide ne kadar surdu acaba ? Onun cektiklerini mi doktora goturuyorsunuz sonuc gibi ? Bide memnun kaldiniz mi amlata anlata mi yapiyor gercekten ilgili mi acaba ?Güllükte Hasan urcu radyoloji merkezinde canım senin ne zaman belli mi?
30 unda canım benimki hastanede çekilecek o zamana randevu verdi doktor. Ne kadara çektirdin peki?Güllükte Hasan urcu radyoloji merkezinde canım senin ne zaman belli mi?
Amin inşallah canım Rabbim hepimize de sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallahNe güzel kuuzm sağlıkla zamanında gelsinler inşallah
Amin kuzum aminAmin inşallah canım Rabbim hepimize de sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah
Adlarıyla yasasınlar canımilk oğlumun adı ateş onat şimdi doğacak oğlumun adınıda alaz ali koyduk belki fikir olur
Benimde öyle arada mide yanması oluyor bana doktor Gavisconu yazdı canımselam kızlar 17 martta kontrolüm var ama aşırı mide yanmam var rennie tablet kullansam sorun olur mu ki dayaılcak gibi değil
Sağlıkla gelsin Mahir ToprakYaaaAma evet okuyunca anlaşılmıyor isim olarak düşündüğüm .Cümle düşük olmuş .Keşke İzmir’de bildik birileri olsaydı da önerebilseydim
Canımmm bi bakayımm valla önerilere açığım. Tam birini begeniyorum taak bişi oluyor bi yorum görüyorum soğuyorum , napcam böle bilmiyorumCanım İzmirde kadın doğumcu arıyosan çok titiz ve bilgili bi Dr önereyim sana Doç dr Gülnaz Şahin. Özel muayenehanesini açtı yakın zamanda, ben Ege Üniverstesinden tanıyorum Ankarada olsaydı O’na giderdim
Canım ben dün normal kanda baktırdım şekerime 79 çıktı alt limit 70 yazıyor. Simit poğaça makarna pilav fln yiyiyorum ama az az bide çavdar ekmeği yiyorum sadece beyaz yemiyorum pek.Kizlar seker degerlerinize baktiriyormusunuz hic? 1 ay sonra seker yukleme testimiz baslicak benimle ayni tarihlerde olan arkadaslarim yemenize icmenize dikkat ediyor musunuz ? beyaz ekmek birakamiyorum bide pilavGebelik sekeri olan arkadaslarin forum msjlarini okudumda inanin diyet listeleri zor baştan onlem almak daha mi mantikli hazir 1 ayimz varken?
Bu benAcaba iyi miyim diye deneyip prilam icmedigim gunun ertesi gununde kusuyorum
Bende ya ..daha ince bişey mi alsam diye düşünüyorum boş kalıyor parmağım hoş değilTrendyoldan aldım canım ama 315e almıştım 445 olmuş bir eczanelerde de sor istersen artmış fiyatı
Bende ve alyans takmayı çok seviyodum
Amin inşallah hepsi sağlıkla gelsinlerSağlıkla gelsin Mahir Toprak
Valla bi yer buldum artık oraya gidicem canım, 1500 tl dediler, devlette ordan oraya gidicem bari direkt buna giderim dedimçünkü merkeze uzağım ha diyince işten izin alıp gidemiyorum
Ben de düşüyor diye takamıyorumBende ya ..daha ince bişey mi alsam diye düşünüyorum boş kalıyor parmağım hoş değil
Kaç haftalık olunca sezeryan olacaksin cnmSelam kızlar benimde Eylül gözüksede doğumum sezaryen olacağı için ağustos sonuna denk geliyor yinede belli olmaz eylülü bulur mu bilmiyorum vakti zamanında gelsin İnşaAllaharada burayada takılayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?