2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım ben dün normal kanda baktırdım şekerime 79 çıktı alt limit 70 yazıyor. Simit poğaça makarna pilav fln yiyiyorum ama az az bide çavdar ekmeği yiyorum sadece beyaz yemiyorum pek.
masallah guzel cikmis canim. ben 80 kusurlerdeyim aclikta. ama onceki gun cok abartmistm yemede. 1.5 ay sonradan haftaya bidaha kan tahlili yaptircam bakalim beyaz yememek en iyisi

Ben de düşüyor diye takamıyorum hamile kalmadan 10 kilo verdim bollaştı. Hamilelikte şişerim daralır dedim daha tık yok duşta çıkarıyorum düşüyor hep
Yaa ne güzel vallahi ben bayılıyorum böyle zayıfladım ,kilo almadım diyenlere maşallah bende hamilelik öncesi 13 kg vermiştim ama 8ini geri aldım

En son 6 ocakta baktırdım ozaman 94 çıkmıştı,ama pilav makarna patates gebelik hazırlık aşamasındayken dr biraktirdi,simdi arada birer kaşık yiyorum,ekmek de yıllardır tam buğday yiyorum,bakalim inşallah çıkmaz

Kızlar detaylı ultrasondan çıktık şimdi her şey çok güzel haftasıyla uyumlu 255 gr 25 cm olmuş. Ne pozlar verdi teyzeleri minik burunlu
Yaaa maşallah,artik bir oyuncak bebek kadar olmuş saglikli büyüsün inşallah yüzünü net gördün mü ☺? Minik burunu kime benziyor bizde cok heyecanlıyız cuma gunude bizim ultrasonumuz,da bu sabah konustuk acaba kime benziyor

Ayy benim doktorum cok ustume geliyo diyete basla dedi basladim ama yapamiyorum her gun fazla cikiyorum tartida ve bu durum beni cok uzuyo
Ödem falan var mı canım sen de? Şimdi aklıma geldi de bana onu sordu doktor, ödem var mı bakalım dedi, yok dedim ben de. Ama ben de üzülüyorum bu kadar hızlı almama

Canım amin inşallah göründü poz verdi hatta ortaya karışık bir yapım olmuş kendisi

Ödem falan var mı canım sen de? Şimdi aklıma geldi de bana onu sordu doktor, ödem var mı bakalım dedi, yok dedim ben de. Ama ben de üzülüyorum bu kadar hızlı almama
Bikac gundur az su iciyorum o yuzden odem var ama her gun tartida fazla cikiyorum yani sirf odem isi degil bu

Kızlar detaylı ultrasondan çıktık şimdi her şey çok güzel haftasıyla uyumlu 255 gr 25 cm olmuş. Ne pozlar verdi teyzeleri minik burunlu
Maşallah sağlıkla gelsin inşAllah bizimde bugün kontrol vardı detaylı ultrasonda 3 hafta sonra 21 haftalıkken giricez nasipse, siz kaç haftalıksınız

Maşallah sağlıkla gelsin inşAllah bizimde bugün kontrol vardı detaylı ultrasonda 3 hafta sonra 21 haftalıkken giricez nasipse, siz kaç haftalıksınız
Amin inşallah hepimizin sağlıkla doğsun bebişleri 19 haftalık canım. 18-23 arasında yapılıyormuş zaten ben başlarda gidenlerdenim ama sorun olmadı şükür

Bende bulamadım valla canım ya daha çok var inşallah buluruz kucağımıza alınca sarışınlık görürsem anında güneşi koyarım ama
Oglumda ismi hemen hazirdi ama buna biraz ugrastik, olmayacak herhalde derken tam umudu kestigimde surpriz oldu. Gunesi koymak istememde de bir mana var ama fiziki ozellik olarak karsilayamiyoruz Bence de sen yedekte mutlaka bi isim tut, baktin akca pakca bir sey oldu, gunes koyarsin. Cok guzel bence. Omurleri gunesli aydinlik olsun insallah

İyi akşamlar güzel hamiş arkadaşlar dün sırf hamile olduğum için kuyumu kazıp 3 yıldır çalıştığım pozisyondan başka bir yere verdiler müdür zaten üç dört aya ayrılacaksın dedi onu da öyle ikna etmişler doğum sonrası da hemen gelemezsin sanki dünya da çalışan tek hamile benim inanın moralim çok bozuldu

Bende bulamadım valla canım ya daha çok var inşallah buluruz kucağımıza alınca sarışınlık görürsem anında güneşi koyarım ama
Bir de Deniz seviyorum ama eşim siyasi isim diyor istemiyor. Ulkede siyasetin bulasmadigi hicbisey yok masallah Yeni nesil isimleri de hic sevemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…