- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.001
masallah guzel cikmis canim. ben 80 kusurlerdeyim aclikta. ama onceki gun cok abartmistm yemede. 1.5 ay sonradan haftaya bidaha kan tahlili yaptircam bakalim beyaz yememek en iyisiCanım ben dün normal kanda baktırdım şekerime 79 çıktı alt limit 70 yazıyor. Simit poğaça makarna pilav fln yiyiyorum ama az az bide çavdar ekmeği yiyorum sadece beyaz yemiyorum pek.
Yaa ne güzel vallahi ben bayılıyorum böyle zayıfladım ,kilo almadım diyenlereBen de düşüyor diye takamıyorumhamile kalmadan 10 kilo verdim bollaştı. Hamilelikte şişerim daralır dedim daha tık yok duşta çıkarıyorum düşüyor hep
Seninki de gayet güzel 100 ün Altı gayet iyi ama tabi gebelik şekeri başka bir şeymiş.masallah guzel cikmis canim. ben 80 kusurlerdeyim aclikta. ama onceki gun cok abartmistm yemede. 1.5 ay sonradan haftaya bidaha kan tahlili yaptircam bakalim beyaz yememek en iyisi
En son 6 ocakta baktırdım ozaman 94 çıkmıştı,ama pilav makarna patates gebelik hazırlık aşamasındayken dr biraktirdi,simdi arada birer kaşık yiyorum,ekmek de yıllardır tam buğday yiyorum,bakalim inşallah çıkmazKizlar seker degerlerinize baktiriyormusunuz hic? 1 ay sonra seker yukleme testimiz baslicak benimle ayni tarihlerde olan arkadaslarim yemenize icmenize dikkat ediyor musunuz ? beyaz ekmek birakamiyorum bide pilavGebelik sekeri olan arkadaslarin forum msjlarini okudumda inanin diyet listeleri zor baştan onlem almak daha mi mantikli hazir 1 ayimz varken?
Yaaa maşallah,artik bir oyuncak bebek kadar olmuşKızlar detaylı ultrasondan çıktık şimdi her şey çok güzel haftasıyla uyumlu 255 gr 25 cm olmuş. Ne pozlar verdi teyzeleri minik burunlu
Ayy benim doktorum cok ustume geliyo diyete basla dedi basladim ama yapamiyorum her gun fazla cikiyorum tartida ve bu durum beni cok uzuyoYok bişey demedi canım hatta ben kendim dedim ki biraz fazla kilo aldım galiba diye, üstünde durmadı
DenememeliyizAynısını yaptım bugun bi daha aslaahsujdjs
Bende basladi 3 gundur alyansimi takamiyorumKızlar ya eliniz ayağınız şişti mi sanki ödem başladı bende ne yapmam gerekiyor suyu da ihmal etmiyorum aslında ama anlamadım
Ben kullaniyorum sorun yokselam kızlar 17 martta kontrolüm var ama aşırı mide yanmam var rennie tablet kullansam sorun olur mu ki dayaılcak gibi değil
Bende 3gun takamadım parmaklarim cok şişti,simdi iki gündür normale döndüm yine takıyorumBende basladi 3 gundur alyansimi takamiyorum
Ödem falan var mı canım sen de? Şimdi aklıma geldi de bana onu sordu doktor, ödem var mı bakalım dedi, yok dedim ben de. Ama ben de üzülüyorum bu kadar hızlı almamaAyy benim doktorum cok ustume geliyo diyete basla dedi basladim ama yapamiyorum her gun fazla cikiyorum tartida ve bu durum beni cok uzuyo
Canım amin inşallahYaaa maşallah,artik bir oyuncak bebek kadar olmuşsaglikli büyüsün inşallah yüzünü net gördün mü ☺? Minik burunu kime benziyor bizde cok heyecanlıyız cuma gunude bizim ultrasonumuz,da bu sabah konustuk acaba kime benziyor
Bikac gundur az su iciyorum o yuzden odem var ama her gun tartida fazla cikiyorum yani sirf odem isi degil buÖdem falan var mı canım sen de? Şimdi aklıma geldi de bana onu sordu doktor, ödem var mı bakalım dedi, yok dedim ben de. Ama ben de üzülüyorum bu kadar hızlı almama
Maşallah sağlıkla gelsin inşAllahKızlar detaylı ultrasondan çıktık şimdi her şey çok güzel haftasıyla uyumlu 255 gr 25 cm olmuş. Ne pozlar verdi teyzeleri minik burunlu
Amin inşallah hepimizin sağlıkla doğsun bebişleriMaşallah sağlıkla gelsin inşAllahbizimde bugün kontrol vardı detaylı ultrasonda 3 hafta sonra 21 haftalıkken giricez nasipse, siz kaç haftalıksınız
Oglumda ismi hemen hazirdi ama buna biraz ugrastik, olmayacak herhalde derken tam umudu kestigimde surpriz oldu. Gunesi koymak istememde de bir mana var ama fiziki ozellik olarak karsilayamiyoruzBende bulamadım valla canım ya daha çok var inşallah buluruz kucağımıza alınca sarışınlık görürsem anında güneşi koyarım ama
Bir de Deniz seviyorum ama eşim siyasi isim diyor istemiyor. Ulkede siyasetin bulasmadigi hicbisey yok masallahBende bulamadım valla canım ya daha çok var inşallah buluruz kucağımıza alınca sarışınlık görürsem anında güneşi koyarım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?