- 16 Ocak 2021
- 4.299
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.021
Kadına yapılan mobbingin bir türü de bu işte. Kadınlar gününde karanfil de dağıtmıştır o müdür instagramda paylaşım da yapmıştırİyi akşamlar güzel hamiş arkadaşlar dün sırf hamile olduğum için kuyumu kazıp 3 yıldır çalıştığım pozisyondan başka bir yere verdiler müdür zaten üç dört aya ayrılacaksın dedi onu da öyle ikna etmişler doğum sonrası da hemen gelemezsin sanki dünya da çalışan tek hamile benim inanın moralim çok bozuldu
Canım doktorum 14/9 üstü tehlike demişti diye hatırlıyorum. Evde cihaz varsa bence not et normalin üstüne çıkıyorsa doktoruna sorabilirsin bence çünkü tansiyon normali kişiden kişiye değişebiliyor.Kızlar gebelikte tansiyon sınırı kaç biliyor musunuz
Kesin, kesin, ben de buna ifrit olmusumdur hep. Iş hayati, kamu da olsa ozel de olsa ataerkil bir yapi ve kesinlikle kadinlar bir sekilde mobbingin dik alasina maruz kaliyor. Sonra kadinlar gununde gelsin kokteyl gitsin karanfil. Ben katilmiyorum, fotolari webde gorunce de sövüyorumKadına yapılan mobbingin bir türü de bu işte. Kadınlar gününde karanfil de dağıtmıştır o müdür instagramda paylaşım da yapmıştır
Olsun canım erken gec farketmez iyi olsunlar daAmin inşallah hepimizin sağlıkla doğsun bebişleri19 haftalık canım. 18-23 arasında yapılıyormuş zaten ben başlarda gidenlerdenim ama sorun olmadı şükür
Özellikle Türkçe isim istediğiniz için Elay’ı öneriyorum benimki erkek olunca direkt elendiHerkese selam kızlar bugün kızçemi görmeye gittimm hastane aşırı kalabalıktı bidaha haftasonu gitmeye tövbe ettimsıpa yine yan duruyodu ama çok şükür her şeyini görebildik zaten fetal dna yapıldığı için 3lüyüde istemedi belki 3lünün içinde aft mi apt mi ne varmış onun için isteyebilirim demişti ona da gerek görmedi. Kulağı gözü falan öyle seçiliyo ki çok şükür bu günlere geldik, bir an önce hissetmek istiyorum isim düşünme konusunda benim koca pek rahat sinir ediyo buluruz falan diye sizde de var mı böyle acele etmeyen mi desem rahat mı desem Ben Bengi ismine çok ısındım Türkçe kökeni olsun istiyorum arapça farsçlara çok sıcak bakamıyorum valla ama çok beğenirsem de koyabilirim kararsızlıkta bir dünya markasıyım bu aralar
Ah bir de 22.haftada detaylı ultrason için 2 isim önerdi doktorum birine karar verdim 1200tl fiyat aldım Ankarada olanlar için seçenek olsun Ali İpek doktorun adı 1 ay sonra gidecem inşallah
İki gündür 135 138 arası çıkıyor büyük küçük hep 9 baş ağrısı başlıyor tansiyon aleti de yeni aldım sanırım benım ağrılarımın sebebi bu çünkü normalde büyük olan 10-11 çıkıyor doktor da limonlu su içiyorum düşüyor ağrımda geçiyor tabiCanım doktorum 14/9 üstü tehlike demişti diye hatırlıyorum. Evde cihaz varsa bence not et normalin üstüne çıkıyorsa doktoruna sorabilirsin bence çünkü tansiyon normali kişiden kişiye değişebiliyor.
Bak benim ablamlar filiz ve Yeliz annemde bana deniz ismini koyup uydurmuş babam sırf siyasetten dolayı gidip Fatma yazdırmış kimliğeBir de Deniz seviyorum ama eşim siyasi isim diyor istemiyor. Ulkede siyasetin bulasmadigi hicbisey yok masallahYeni nesil isimleri de hic sevemiyorum
Ne güzel sürpriz olmuşOglumda ismi hemen hazirdi ama buna biraz ugrastik, olmayacak herhalde derken tam umudu kestigimde surpriz oldu. Gunesi koymak istememde de bir mana var ama fiziki ozellik olarak karsilayamiyoruzBence de sen yedekte mutlaka bi isim tut, baktin akca pakca bir sey oldu, gunes koyarsin. Cok guzel bence. Omurleri gunesli aydinlik olsun insallah ☀
Benim baya var ikiz diye diyorum ama kaç haftalıksın canimKızlar sizin kasık agrilariniz var mi ya? Benim iki gündür kasiklarimda batmalar oluyor,acaba normal mıdır
Sıkıntı cıkmadı canım :)Anladım canım benim doktorum diğer değerleri istmeedi bile o sonuçlar yanıltıcı ikili testte önemli onlar üçlü için gereksiz sıkıntı çıkarır dedi sende de öyle olmuştur bence. Afp risksizse tamamdır üçlü testte bu haftalarda önemli olan o
İyi akşamlar canım üzme kendini boşver üzüldüğüne değmez maalesef kadına değer verilmeyen bir ülkede yaşıyoruz doğumdan sonra umarım bebişinin şansıyla çok daha iyi yerlere gelip kadının gücünü gösterirsin onlara pes etme gül geç acizliklerineİyi akşamlar güzel hamiş arkadaşlar dün sırf hamile olduğum için kuyumu kazıp 3 yıldır çalıştığım pozisyondan başka bir yere verdiler müdür zaten üç dört aya ayrılacaksın dedi onu da öyle ikna etmişler doğum sonrası da hemen gelemezsin sanki dünya da çalışan tek hamile benim inanın moralim çok bozuldu
İlk gebeliğim de trizomi 18 ikili testte göründü nift testi verdik 10 gun sonra nift testi sonucu cıktı canım. Benim doktorum 16.haftalarda belki daha da erken görmüştü. Detaylı beklediğine göre haftan baya ilerlemiştir görünür canımcanım ilk gebeliğinde ayrıntılıda da çıktı mı trizomi ayrıntılıda bir farklılık gösteriyor mu daha doğrusu? ben ikili üçlü dörtlü yaptırmadım yalancı pozitif çıkıyo kafama takarım diye. ayrıntılıya giricem öbür hafta da içimde bi huzursuzluk oluyor acaba trizomi varsa anlaşılır mı diye
Malesef ki müdür yardımcısı da kadın ben Allah a havale ediyorumKadına yapılan mobbingin bir türü de bu işte. Kadınlar gününde karanfil de dağıtmıştır o müdür instagramda paylaşım da yapmıştır
Hemen bakıyorum anlamına falan teşekkür ederim canımÖzellikle Türkçe isim istediğiniz için Elay’ı öneriyorum benimki erkek olunca direkt elendi
ben yalancı pozitif sonuçları kaldıramayacağımdan yaptırmadım ikili üçlü testleri, perşembe ayrıntılı var prof. a aldım o yüzden içim rahat olsun diye. teşekkürler cevap için.İlk gebeliğim de trizomi 18 ikili testte göründü nift testi verdik 10 gun sonra nift testi sonucu cıktı canım. Benim doktorum 16.haftalarda belki daha da erken görmüştü. Detaylı beklediğine göre haftan baya ilerlemiştir görünür canım
Seni çok iyi anlıyorum Ocakta departmanda en düşük zam oranını ben aldım ve direktör ağzından kaçırdı zaten dönüp dönmiceğin belli değil ikizlerden diyeİyi akşamlar güzel hamiş arkadaşlar dün sırf hamile olduğum için kuyumu kazıp 3 yıldır çalıştığım pozisyondan başka bir yere verdiler müdür zaten üç dört aya ayrılacaksın dedi onu da öyle ikna etmişler doğum sonrası da hemen gelemezsin sanki dünya da çalışan tek hamile benim inanın moralim çok bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?