2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kadına yapılan mobbingin bir türü de bu işte. Kadınlar gününde karanfil de dağıtmıştır o müdür instagramda paylaşım da yapmıştır

Kadına yapılan mobbingin bir türü de bu işte. Kadınlar gününde karanfil de dağıtmıştır o müdür instagramda paylaşım da yapmıştır
Kesin, kesin, ben de buna ifrit olmusumdur hep. Iş hayati, kamu da olsa ozel de olsa ataerkil bir yapi ve kesinlikle kadinlar bir sekilde mobbingin dik alasina maruz kaliyor. Sonra kadinlar gununde gelsin kokteyl gitsin karanfil. Ben katilmiyorum, fotolari webde gorunce de sövüyorum

Amin inşallah hepimizin sağlıkla doğsun bebişleri 19 haftalık canım. 18-23 arasında yapılıyormuş zaten ben başlarda gidenlerdenim ama sorun olmadı şükür
Olsun canım erken gec farketmez iyi olsunlar da Hem içinde rahatlamıştır bende heyecanlıyım ayrıntılı için bakalım inşallah hersey yolundadır

Herkese selam kızlar bugün kızçemi görmeye gittimm hastane aşırı kalabalıktı bidaha haftasonu gitmeye tövbe ettim sıpa yine yan duruyodu ama çok şükür her şeyini görebildik zaten fetal dna yapıldığı için 3lüyüde istemedi belki 3lünün içinde aft mi apt mi ne varmış onun için isteyebilirim demişti ona da gerek görmedi. Kulağı gözü falan öyle seçiliyo ki çok şükür bu günlere geldik, bir an önce hissetmek istiyorum isim düşünme konusunda benim koca pek rahat sinir ediyo buluruz falan diye sizde de var mı böyle acele etmeyen mi desem rahat mı desem Ben Bengi ismine çok ısındım Türkçe kökeni olsun istiyorum arapça farsçlara çok sıcak bakamıyorum valla ama çok beğenirsem de koyabilirim kararsızlıkta bir dünya markasıyım bu aralar
Ah bir de 22.haftada detaylı ultrason için 2 isim önerdi doktorum birine karar verdim 1200tl fiyat aldım Ankarada olanlar için seçenek olsun Ali İpek doktorun adı 1 ay sonra gidecem inşallah

Özellikle Türkçe isim istediğiniz için Elay’ı öneriyorum benimki erkek olunca direkt elendi

İki gündür 135 138 arası çıkıyor büyük küçük hep 9 baş ağrısı başlıyor tansiyon aleti de yeni aldım sanırım benım ağrılarımın sebebi bu çünkü normalde büyük olan 10-11 çıkıyor doktor da limonlu su içiyorum düşüyor ağrımda geçiyor tabi

Bir de Deniz seviyorum ama eşim siyasi isim diyor istemiyor. Ulkede siyasetin bulasmadigi hicbisey yok masallah Yeni nesil isimleri de hic sevemiyorum
Bak benim ablamlar filiz ve Yeliz annemde bana deniz ismini koyup uydurmuş babam sırf siyasetten dolayı gidip Fatma yazdırmış kimliğe ama ben deniz ismini kullanıyorum kimliği takmıyorum hiç Deniz le eliz uyumunu yapmayı düşünüyordum eskiden şuan da herkes eliz koyduğu için biraz soğudum. Kocamda eftalya ya da menesa ismini öneriyor ama ben ısınamadım zor bu isim seçme olayı ya

Ne güzel sürpriz olmuş Amin canım bütün minnak kuzuların ömürleri güneşli aydınlık olsun inşallah

Sıkıntı cıkmadı canım :)

İyi akşamlar canım üzme kendini boşver üzüldüğüne değmez maalesef kadına değer verilmeyen bir ülkede yaşıyoruz doğumdan sonra umarım bebişinin şansıyla çok daha iyi yerlere gelip kadının gücünü gösterirsin onlara pes etme gül geç acizliklerine

İlk gebeliğim de trizomi 18 ikili testte göründü nift testi verdik 10 gun sonra nift testi sonucu cıktı canım. Benim doktorum 16.haftalarda belki daha da erken görmüştü. Detaylı beklediğine göre haftan baya ilerlemiştir görünür canım

Özellikle Türkçe isim istediğiniz için Elay’ı öneriyorum benimki erkek olunca direkt elendi
Hemen bakıyorum anlamına falan teşekkür ederim canım valla ne yalan söyleyeyim önceliğim Türkçe köken olsun istiyorum tabu şeklinde diretmiyorum ama gönlümden geçen o şekilde

ben yalancı pozitif sonuçları kaldıramayacağımdan yaptırmadım ikili üçlü testleri, perşembe ayrıntılı var prof. a aldım o yüzden içim rahat olsun diye. teşekkürler cevap için.

Seni çok iyi anlıyorum Ocakta departmanda en düşük zam oranını ben aldım ve direktör ağzından kaçırdı zaten dönüp dönmiceğin belli değil ikizlerden diye o kadar zoruma gitmişti ki çok ağlamıştım en kötü dönemlerimde bi yandan istifra edip bir yandan toplantılara katılıyordum ve bunu bana diyende kadındı

İyi geceler kızlar burun kanamasınyaşayan var mı aranızda? Benim az önce baya bi burnum kanadı normalde hiç olmaz, hamilelikte oluyor diyorlar ama olunca da bi tuhaf geldi daha önceki hamileliğimde olmamıştı
Bir de sakız gibi bir akıntı gelmiş küloduma yapışmış afedersiniz sakız büyüklüğünde bi tuhaf bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…