- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.041
Canım tahminimce normaldir rahmin büyümeye devam ediyor kasların da kasılıyor o sebep olabilirKızlar sizin kasık agrilariniz var mi ya? Benim iki gündür kasiklarimda batmalar oluyor,acaba normal mıdır
19.onun icin diyorum bu zamanlarda olur mu normal midir?Benim baya var ikiz diye diyorum ama kaç haftalıksın canim
Burun kanaması oluyormus canim gecenlerde okudum,gebelikte artan östrojen hormonu ve kan basıncı, burunda bulunan kılcal damarların hassaslaşmasına yol açar. Ama sakız gibi akintiyi hic bir fikrim yokİyi geceler kızlarburun kanamasınyaşayan var mı aranızda? Benim az önce baya bi burnum kanadı normalde hiç olmaz, hamilelikte oluyor diyorlar ama olunca da bi tuhaf geldi daha önceki hamileliğimde olmamıştı
Bir de sakız gibi bir akıntı gelmiş küloduma yapışmış afedersiniz sakız büyüklüğünde bi tuhaf bişey
Valla çok ilginç birşeydi yaBurun kanaması oluyormus canim gecenlerde okudum,gebelikte artan östrojen hormonu ve kan basıncı, burunda bulunan kılcal damarların hassaslaşmasına yol açar. Ama sakız gibi akintiyi hic bir fikrim yok
Normal kuzum rahim genisliyor artık saglıkla rabbim kucagina almayı nasip etsin inşallah19.onun icin diyorum bu zamanlarda olur mu normal midir?
Burun kanaması kızımın birkac defa burnuma hafif carpmasiyla bende de oldu aşırı derecede kanıyor kanayincada kanatları sıkıyorum iyice anca duruyor normal bir durum sanırım bir kere uyku esnasında burnuma deydi iyiki hemen uyandım bogazima kan dolmasını hic sevmiyorumİyi geceler kızlarburun kanamasınyaşayan var mı aranızda? Benim az önce baya bi burnum kanadı normalde hiç olmaz, hamilelikte oluyor diyorlar ama olunca da bi tuhaf geldi daha önceki hamileliğimde olmamıştı
Bir de sakız gibi bir akıntı gelmiş küloduma yapışmış afedersiniz sakız büyüklüğünde bi tuhaf bişey
Kızım 36 haftalıkken olmuştu normalde 38 dolmadan alırım diyordu drum ama nstler sıkıntılı olunca erken doğduKaç haftalık olunca sezeryan olacaksin cnm
Magnezyum içiyormuşKizlar benim ne kemigi denir bilemedim ama bole cenin pozisyonuna gelirsek popo kismindaki kemiklerimiz var ya onlar agriyor. Arti kuyruk sokumum agriyor. Ya gercekten surekli agri icindeyim. Zaten yorgunda hissediyorum.
Ben 16. Haftamda yasadım o agrıyı canım ara ara hafif batmalar oluyodu aşırı bi agrı değildi, büyüdükleri içinmiş normal yaniKızlar sizin kasık agrilariniz var mi ya? Benim iki gündür kasiklarimda batmalar oluyor,acaba normal mıdır
Kızlar 16-17 haftalık ultrasonda bebeğinin yüzü olan var mı? Varsa benimle paylaşır mısınız
Yememde içmemde bir değişiklik olmadı ama ben de bir ayda 4 kilo almışım hiç anlamadım önceki aylarda da böyle yemiitim ama tartıda almamıştım şimdi bu kadar hızlı değişime şok oldumEki Görüntüle 3216436
bu benim Uzaylim kfkfk tam 17+0
5 haftada 3 kilo almis gözüküyorum gözüm çok korktu nasil geccek bu hamilelik ki cok da yemiyorum ödem midir nasil anlaşılır djjf
Bir ara benim de çok kanıyordu hatta geçmişti şimdi yine oluyor arada ama gebelikte normalmişBurun kanaması oluyormus canim gecenlerde okudum,gebelikte artan östrojen hormonu ve kan basıncı, burunda bulunan kılcal damarların hassaslaşmasına yol açar. Ama sakız gibi akintiyi hic bir fikrim yok
Verdi doktor evde de vardi magnezyum , kalsiyum ,cinko 3 lu bi vitamin var onu atiyorum 2 3 gundur.Magnezyum içiyormuş
Geceleri çok oluyor bende yatamıyorum yha uykum kaçıyor batmalar dan dolayiKizlar benim ne kemigi denir bilemedim ama bole cenin pozisyonuna gelirsek popo kismindaki kemiklerimiz var ya onlar agriyor. Arti kuyruk sokumum agriyor. Ya gercekten surekli agri icindeyim. Zaten yorgunda hissediyorum.
Valla ben bunların hepsinin kilo olduğunu düşünmüyorum farklı bir durum hamilelik zaten gerçek kilo olsaydı doğumdan sonra hemen çoğu gitmezdi. Ben de aynı yiyorum ama hatta gebelik öncesi nasıl yiyorsam o. O zaman kilo almazken şimdi şimdi alıyorum. Bence vücud aldığımız besini direk depoluyor kan hacmi artışı gögüs lerin büyümesi oda kiloya etki bence baya dolgunlaşıyorlar eee bebek ve plasenta aynı boy ve gram dalar şuan suyu filan ben de iki haftada 1 kilo almış gözüküyorum ama saçma geliyor yaniYememde içmemde bir değişiklik olmadı ama ben de bir ayda 4 kilo almışım hiç anlamadım önceki aylarda da böyle yemiitim ama tartıda almamıştım şimdi bu kadar hızlı değişime şok oldum
Maaşallah minnoşaEki Görüntüle 3216436
bu benim Uzaylim kfkfk tam 17+0
5 haftada 3 kilo almis gözüküyorum gözüm çok korktu nasil geccek bu hamilelik ki cok da yemiyorum ödem midir nasil anlaşılır djjf
Benimde bu ara kasıklarda ağrı oluyorSağ kasık ve sağ böbreğim aşırı derecede ağrıyor ne yapmam lazım 16.haftadayım siz de de böyle ağrılar var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?