- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.061
Benim de var kuzum batmalar normal diye biliyorum19.onun icin diyorum bu zamanlarda olur mu normal midir?
Evet canım bugün internette okudum pelvis kemiği ağrılarmış bunlar,bu günlerde yaygınMeliss85 Canim 19+4 deyim. orta kasik bolumu benimde arada agriyor. wcde ozellikle idrar cok tutmussamda agri yapiyor yada bu ara cok öksurdm ondanda hafif agrim var.
@mertugce35 Canim burun kanama olayinin normal oldugunu okumustum ben gecen biyerde. o sakiz gibi akinti bende cok oluyormantar degilse vajina icin iyi bisi diye biliyorum. kokusuzsa.
Birde gebelikte tansiyon konusu konusulmus. Arkadaslar tansiyon isini yabana atmayalim. Eltim suan hastanede 34. haftasinda suan. gebelik tansiyonu cikti 1 aydir. son 1 haftadir gunde 2 tansiyon hapi icmesine ragmen dun 17ye cikti hastanede yatirildi. doktor 15 oldgnda alcam bebegi demisdusurmusler suan ama riskli. dua edin bebis az daha dursun icerde gelissin biraz daha. Tansiyonlarimiza simdiden dikkat edelim bence tuzu vs azaltalim. 1 seker 2 tansiyon isi cok sikintili Rabbim korusun bebisleri..
Biraz daha rahatladım canim ya, hem internette normal diye okudum,hem burda yanliz olmadığımı gördümBenim de var kuzum batmalar normal diye biliyorum
Ben yazdım bugün başladı bıçak sapması gibi böbrek ağrım var yarın doktor randevum var o yüzden yarına kadar sabredip doktora soracağım yarın buraya da yazarımKızlar biri yazmıştı sanki böbrek ağrısı olan var mı diye benimde birkaç gündür ağrıyor ya suyu normal içiyorum da niye ağrıyor acaba doktora mi gitsek
Normalde tansiyonu yoktu canim. tiroid sorunuda yoktu. once gebeligin basinda troidi cikti. 30. haftalarinda da tansiyon cikti. Hamilelik cidden degisik bir surec. vucutlarimizdan olmadik tepkiler geliyorEvet canım bugün internette okudum pelvis kemiği ağrılarmış bunlar,bu günlerde yaygınEltine cok geçmiş olsun,insallah birkac hafta daha dayanir normalde de tansiyonu varmıydı yoksa gebelikte cikti?
Tamam kuzum İnşallah önemli bir şey değildir benim hafif ağrı ama rahatsız eden bir ağrıBen yazdım bugün başladı bıçak sapması gibi böbrek ağrım var yarın doktor randevum var o yüzden yarına kadar sabredip doktora soracağım yarın buraya da yazarım
Bence bir git görün canım hem için rahat ederKızlar merhaba,
Geçen gün sokakta yürürken ayağım kaydı ve kalçamın üstüne yere düştüm.18 haftalık hamileyim. Bir kanamam olmadı. Normalde bebeğimi hissetmiyordum. Şimdi de hissetmiyorum haliyle.. biraz kötü düştüm. Sizce doktora gitmeli miyim? Bebişe bir şey olmuş mudur ?
ben yalancı pozitif sonuçları kaldıramayacağımdan yaptırmadım ikili üçlü testleri, perşembe ayrıntılı var prof. a aldım o yüzden içim rahat olsun diye. teşekkürler cevap için.
Teşekkür ederim, inşallahBence bir git görün canım hem için rahat ederkanama olmaması güzel inş sağlıklıdır bebişin
Detaylıya 2 hafta sonra gireceğim. 22. Haftamda çağırdı yani. Daha önce doğum yaptın mı sonrasında ikincinci hamileliklerde alta kaçırma olabiliyormuş. İlkse doktora bir görğn derimHepinize selamlar. Nasılsınız umarım herkes iyidir. Bende iyiyim. Detaylı ultrason a giren var mı? Ben 19+5 teyim ama daha girmedim. Ağrısı olan var mı? Birde benim gibi ı sürekli altına kaçıran namaz bile kılamıyorum. Bebişler nasıl
Detaylıya girene kadar cinsiyet konusunda emin değilim belki kızdor diyorum hayırlısı yine de
Hiçbir şey kullanmıyorum eğer ateşim yoksa Portakal suyu sıkıp iç. Ihlamuruna limonn kat dinlenmekten başka çaresi yok çok geçmiş olsun canımKızlar ben grip oldum ya tat alamama burun bogaz yanması burun akıntısı bas agrısı.... Ne kullanıyorsunuz sizler parol dısında bişi icemiyorum ıhlamur iciyorum Bde
Idrar yollarımda da enfeksiyon var 1 haftadır bebege zarar verir diye korkuyorum
Geçmiş olsun. Bu dediklerinizin aynısını 8. Haftamdı yanılmıyorsam yaşadım. Ben şifayı kayatuzlu suyla burun temizliğinde ve limonlu ballı ılık su içerek çözdüm. Hele o kayatuzlu suyla tmzileme direkt açıyor ve nefes açılınca daha kolay iyileşiliyorKızlar ben grip oldum ya tat alamama burun bogaz yanması burun akıntısı bas agrısı.... Ne kullanıyorsunuz sizler parol dısında bişi icemiyorum ıhlamur iciyorum Bde
Idrar yollarımda da enfeksiyon var 1 haftadır bebege zarar verir diye korkuyorum
Salı günü gireceğim 20+2 olacağım o günHepinize selamlar. Nasılsınız umarım herkes iyidir. Bende iyiyim. Detaylı ultrason a giren var mı? Ben 19+5 teyim ama daha girmedim. Ağrısı olan var mı? Birde benim gibi ı sürekli altına kaçıran namaz bile kılamıyorum. Bebişler nasıl
Detaylıya girene kadar cinsiyet konusunda emin değilim belki kızdor diyorum hayırlısı yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?