2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evet canım bugün internette okudum pelvis kemiği ağrılarmış bunlar,bu günlerde yaygın Eltine cok geçmiş olsun,insallah birkac hafta daha dayanirnormalde de tansiyonu varmıydı yoksa gebelikte cikti?

Kızlar biri yazmıştı sanki böbrek ağrısı olan var mı diye benimde birkaç gündür ağrıyor ya suyu normal içiyorum da niye ağrıyor acaba doktora mi gitsek

Kızlar biri yazmıştı sanki böbrek ağrısı olan var mı diye benimde birkaç gündür ağrıyor ya suyu normal içiyorum da niye ağrıyor acaba doktora mi gitsek
Ben yazdım bugün başladı bıçak sapması gibi böbrek ağrım var yarın doktor randevum var o yüzden yarına kadar sabredip doktora soracağım yarın buraya da yazarım

Evet canım bugün internette okudum pelvis kemiği ağrılarmış bunlar,bu günlerde yaygın Eltine cok geçmiş olsun,insallah birkac hafta daha dayanirnormalde de tansiyonu varmıydı yoksa gebelikte cikti?
Normalde tansiyonu yoktu canim. tiroid sorunuda yoktu. once gebeligin basinda troidi cikti. 30. haftalarinda da tansiyon cikti. Hamilelik cidden degisik bir surec. vucutlarimizdan olmadik tepkiler geliyor

Merhaba kızlar

Dün akşam izmire iniş yaptım, bir süre buralardayım. Çok özlemişim ailemle vakit geçirdiğim için çok fazla bakamadım.

Burun kanaması ben de yaşıyorum, özellikle gece, kanamış kurumuş oluyor genelde. Ben burnumu temizlerken farkediyorum. Bir de burun kuruluğu var bende.

Çok uzun süre oturursam kasıklarımda ağrı başlıyor, pelvisim acıyor sanki, zonkluyor resmen. Sürekli yatıyorum ya da ayaktayım o yüzden. Kramplarım da oluyor hep, artık takmıyorum bile o kadar sık kramp giriyor ki Benim en büyük problemim siyatik oldu haftalardır. İki kalçamda da var problem, yürürken o kadar acıyor ki paytak paytak yürüyorum, penguen gibi. İki gece siyatik ağrısından yatamadım, rahat ettiğim bir pozisyon bulamayınca. Uykusuz kaldım çok.

Şu karnın bi gün büyük bi gün küçük olması bende de var. Bugün mesela karnım kocaman, baya bi şişkinliğim var, üstelik doğru düzgün yemedim bile. Dün bu kadar değildi. Bazı günler hiç karnım yok, kimse hamile olduğumu anlamaz. Eşim bile şok oluyor bir gün tam hamile gibi görünürken öbür gün dümdüz

Bunlar dışında ödemi ilk dün farkettim. Saat 6dan akşam 6ya kadar hem uçakta hem havaalanında çok fazla oturdum. Akşama ayaklarım ve ellerim şişmişti. Yüzüğümü çok zor çıkardım. İlk kez yaşadım bu ödem problemini, umarım geçicidir. Şu an hala ayaklarım garip hissediyor yere basınca. Sanki bir günde vücudum şişti komple. Aynaya bakasım gelmiyor

Benim bir süredir kaburgalarım acıyor. Özellikle sol tarafıma yatınca tam sol göğsümün altında ağrı oluyor. Derin nefes almaya çalışınca sanki göğüs kafesim ciğerlerimi sıkıştırıyor. Asla derin nefes alamıyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı?

Çarşamba günü Egepolde Bülent Turgut Ay ‘dan randevum var. Bir tanıdığın önerisiyle ondan randevu aldım. Tekrar kan ve idrar tahlillerimi yaptıracağım. Ultrason bu sefer uzun sürer de bebeğin hareket ettiğini görürüm umarım. Siz böyle benimki takla attı benimki havaya kalktı diye anlatınca iyice bilendim doktoruma biliyorsunuz benimki 10 sn ultrason yapıyor. Annemin de görmesini istiyorum o kadar iyi geldi ki annemi görmek. Hamilelikte insan gerçekten çok yalnız hissediyor, eşim ne kadar yanımda olmaya çalışsa da beni anlamıyor bazen. Kaç kere annemi istiyorum diye ağladım içten içe. Bu sabah uyanınca annemin yanına yattım gidip, 28 yaşındayım anne olacağım ama kendimi küçücük bi çocuk gibi hissediyorum annemin kollarında. En ufak şeye açıyorum çeşmeleri zaten bu aralar, şimdi bunu yazarken bile ağladım

Hepinizi öpüyorum kızlar kendinize iyi bakın

Kızlar merhaba,
Geçen gün sokakta yürürken ayağım kaydı ve kalçamın üstüne yere düştüm.18 haftalık hamileyim. Bir kanamam olmadı. Normalde bebeğimi hissetmiyordum. Şimdi de hissetmiyorum haliyle.. biraz kötü düştüm. Sizce doktora gitmeli miyim? Bebişe bir şey olmuş mudur ?

Bence bir git görün canım hem için rahat eder kanama olmaması güzel inş sağlıklıdır bebişin

Evet yalancı pozitif cıkan da cok var deger yuksek cıkarsa ancak suphelenmek gerekiyor onlarda. Ne demek
ben yalancı pozitif sonuçları kaldıramayacağımdan yaptırmadım ikili üçlü testleri, perşembe ayrıntılı var prof. a aldım o yüzden içim rahat olsun diye. teşekkürler cevap için.

Kızlar ben grip oldum ya tat alamama burun bogaz yanması burun akıntısı bas agrısı.... Ne kullanıyorsunuz sizler parol dısında bişi icemiyorum ıhlamur iciyorum Bde
Idrar yollarımda da enfeksiyon var 1 haftadır bebege zarar verir diye korkuyorum

Hepinize selamlar. Nasılsınız umarım herkes iyidir. Bende iyiyim. Detaylı ultrason a giren var mı? Ben 19+5 teyim ama daha girmedim. Ağrısı olan var mı? Birde benim gibi ı sürekli altına kaçıran namaz bile kılamıyorum. Bebişler nasıl
Detaylıya girene kadar cinsiyet konusunda emin değilim belki kızdor diyorum hayırlısı yine de

Detaylıya 2 hafta sonra gireceğim. 22. Haftamda çağırdı yani. Daha önce doğum yaptın mı sonrasında ikincinci hamileliklerde alta kaçırma olabiliyormuş. İlkse doktora bir görğn derim

Hiçbir şey kullanmıyorum eğer ateşim yoksa Portakal suyu sıkıp iç. Ihlamuruna limonn kat dinlenmekten başka çaresi yok çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun. Bu dediklerinizin aynısını 8. Haftamdı yanılmıyorsam yaşadım. Ben şifayı kayatuzlu suyla burun temizliğinde ve limonlu ballı ılık su içerek çözdüm. Hele o kayatuzlu suyla tmzileme direkt açıyor ve nefes açılınca daha kolay iyileşiliyor

Salı günü gireceğim 20+2 olacağım o gün

Kızlar ya d vitamini damlasını kullanan var mı bana coledan damla vermişti doktor birkaç kez kullanmıştım kâğıdını okuyunca hamilelikte kullanılmaz yazıyordu bende bidaha kullanmadım sizin bilginiz var mı bu konuda ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…