2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben kullanmıyorum ama hamile bi arkadaşım hamileliğinin başından beri kullanıyor doktoru verdi onun da.Ama hangi d vit onu bilmiyorum

Benim doktorum da verdi d vitamini ben de kullanıyorum. Bir önceki hamilelğimde de kullanmıştım. Demir ilacı başlayamadı mide bulantım geçmediği için sadece. Şu anda multivtmn ve d vitamini alıyorum sadece

Bende detaylı ultrason için gün sayıyorum. Randevu aldığım gün sata göre 19+5 ultrasona göre 20+5 bundan sonra ultrasonu baz aldığı için 20+5 diye sayacağım o günü ama aslen 19 yani bilemedim erken mi olur

Detaylı ultrasonun olması gereken doğru zamanı nedir biliyor musunuz?
18-23 arası idealmiş bazıları 24 de diyor ama gelişim açısından 21 ve 22. haftaları öneriyormuş doktorlar. ben 20nin ortalarında gidicem kafam çorba oldu

Mesela 19+5te gitsem 20. Haftada gitmis oluyorum dimi? Ebu cehil gibiyim bu konularda ya
Evet 20.haftanda olduğun için uygun bi zamanda gitmiş oluyorsun.Bende öyleydim ama artık alıştım Araştıra Araştıra

Benide detaylı için perşembe doktorum yönlendircek çatlıyorum o gün için
Bende salıyı bekliyorum dört gözle bebiş görme seansı sonra da 28inde kendi doktoruma gideceğim.Bu ay benim için verimli geçecek inşallah insan duramıyor di mi

Evet 20.haftanda olduğun için uygun bi zamanda gitmiş oluyorsun.Bende öyleydim ama artık alıştım Araştıra Araştıra
Detaylidan önce kendi doktoruma randevu aldim o yönlendirir son yaptığı ultrasona göre ama eşimin isyerinde sıkıntılı izin almak o da bulunmak görmek istiyor şimdiden izin alacak ne zaman uygun olur diye hesap kurduna döndüm teşekkür ederim

Hepinize iyi akşamlar kızlar bişey sorucam idrar yolu enfeksiyonu olan varmı aranızda ben bu ay 4 gün arayla monurol kullandım doktorum yazmıştı idrarda kan var ve enfeksiyon var diye geçen ayda bi kutu monurol kullandım ama şöylr bi sıkıntı war yine idrar yaparken alt karında ağrı hissediyorum yada çok oturup kalkınca yine alt karında sanki bebek düşücekmiş gibi bişey hissediyorum sizce bu normalmi

Cerito Ankaradaydın sende yanlış hatırlamıyorsam nereye hangi doktora gideceksin?
Evet Ankaradayım.Beni doktorum Ankara üniv. Cebeci hastanesine yönlendirdi .
Ordan randevu aldım .oraya gideceğim.Doktor bulmakla uğraşmadım açıkçası. Kendisi de oranın ana bilim dalı başkanı.tahlillere vs hep oraya gidiyorum

Bende de idrar yolu enfeksiyonu vardı bir sürü ilaç verdi yarın kontrole gideceğim benim de alt kasığım çok ağrıyor yürürken özel bölgeme baskı yapıyor yürürken daha çok ağrıyor dediğiniz gibi düşecek gibi bir de hareketlerini çok hissedemiyorum geçen hafta her gün mutlaka hissediyordum iki üç gündür hissedemiyorum korkuyorum bakalım yarın doktor ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…