- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.081
Ben kullanmıyorum ama hamile bi arkadaşım hamileliğinin başından beri kullanıyor doktoru verdi onun da.Ama hangi d vit onu bilmiyorumKızlar ya d vitamini damlasını kullanan var mı bana coledan damla vermişti doktor birkaç kez kullanmıştım kâğıdını okuyunca hamilelikte kullanılmaz yazıyordu bende bidaha kullanmadım sizin bilginiz var mı bu konuda ya
19-23. Haftalar arası diye biliyorumDetaylı ultrasonun olması gereken doğru zamanı nedir biliyor musunuz?
Mesela 19+5te gitsem 20. Haftada gitmis oluyorum dimi? Ebu cehil gibiyim bu konularda ya19-23. Haftalar arası diye biliyorum
20-22. Haftalar arası diye söylemişti canım doktorum ben daha randevuyu alamadım 19. Haftanın içinde ara dediDetaylı ultrasonun olması gereken doğru zamanı nedir biliyor musunuz?
18-23 arası idealmiş bazıları 24 de diyor ama gelişim açısından 21 ve 22. haftaları öneriyormuş doktorlar. ben 20nin ortalarında gidicem kafam çorba olduDetaylı ultrasonun olması gereken doğru zamanı nedir biliyor musunuz?
Evet 20.haftanda olduğun için uygun bi zamanda gitmiş oluyorsun.Bende öyleydim ama artık alıştım Araştıra AraştıraMesela 19+5te gitsem 20. Haftada gitmis oluyorum dimi? Ebu cehil gibiyim bu konularda ya
Bende salıyı bekliyorum dört gözleBenide detaylı için perşembe doktorum yönlendircek çatlıyorum o gün için
Detaylidan önce kendi doktoruma randevu aldim o yönlendirir son yaptığı ultrasona göre ama eşimin isyerinde sıkıntılı izin almak o da bulunmak görmek istiyor şimdiden izin alacak ne zaman uygun olur diye hesap kurduna döndümEvet 20.haftanda olduğun için uygun bi zamanda gitmiş oluyorsun.Bende öyleydim ama artık alıştım Araştıra Araştıra
Cerito Ankaradaydın sende yanlış hatırlamıyorsam nereye hangi doktora gideceksin?Salı günü gireceğim 20+2 olacağım o gün
Merhaba canim senin cinsiyet kesinlestimiBenım çok baş ağrım oluyor büyük ihtimalle erkek dedi bende aynısını duydum canım cuma günü kesinleşecek
Hemde hiiiç insan yarım saati özler mi şaka gibi resmenBende salıyı bekliyorum dört gözlebebiş görme seansı sonra da 28inde kendi doktoruma gideceğim.Bu ay benim için verimli geçecek inşallah insan duramıyor di mi
Evet Ankaradayım.Beni doktorum Ankara üniv. Cebeci hastanesine yönlendirdi .Cerito Ankaradaydın sende yanlış hatırlamıyorsam nereye hangi doktora gideceksin?
Bende de idrar yolu enfeksiyonu vardı bir sürü ilaç verdi yarın kontrole gideceğim benim de alt kasığım çok ağrıyor yürürken özel bölgeme baskı yapıyor yürürken daha çok ağrıyor dediğiniz gibi düşecek gibi bir de hareketlerini çok hissedemiyorum geçen hafta her gün mutlaka hissediyordum iki üç gündür hissedemiyorum korkuyorum bakalım yarın doktor ne diyecekHepinize iyi akşamlar kızlar bişey sorucam idrar yolu enfeksiyonu olan varmı aranızda ben bu ay 4 gün arayla monurol kullandım doktorum yazmıştı idrarda kan var ve enfeksiyon var diye geçen ayda bi kutu monurol kullandım ama şöylr bi sıkıntı war yine idrar yaparken alt karında ağrı hissediyorum yada çok oturup kalkınca yine alt karında sanki bebek düşücekmiş gibi bişey hissediyorum sizce bu normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?