- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.281
Ben et ve tavuktan aşırı soğudum yiyesim gelmiyor hiç, tavuk 10 günde bir falan, et de kıyma şeklinde daha çok yiyorum arada. Hamur işi canım istiyor çokDoktor beni diyete baslatti diyetisyenimin verdigi sekilde besleniyosunuz masallah gercekten. Ben hicbirini yapamiyorum ozendim acikcasi
Daha çok gençsin canım, ense kalınlığı burun kemiği herşey normaldi. Neye dayanarak bu amniyosentez. Sakın yaptırma canım. Allahın izniyle biriey yoktur sanmıyorum. Bunkadar testlere de hiç gerek yok ikili üçlü bunlar para tuzağı. Detaylı ultrason önemli canımKuzum ben 26 yaşımdayım sen peki kaç yaşındasın
Erkek benceKızlar cinsiyet tahmin de bulanabilir misiniz @kalbim47 arkdaşın ultrason bebişinin ultrason fotoğrafı
Eki Görüntüle 3217330
6 bine yaptirdim ben hastaneyi aradan cikarirsaniz daha uygun oluyorcanım fetal dna özel kan alıyorlar 9 binden başlıyor 15 bine kadar falan çıkıyor. detaylıyı bekle onu yapan doktora sor ben boş yere o parayı vermek istemedim bekliyorum
Teşekkür ederim kuzumDaha çok gençsin canım, ense kalınlığı burun kemiği herşey normaldi. Neye dayanarak bu amniyosentez. Sakın yaptırma canım. Allahın izniyle biriey yoktur sanmıyorum. Bunkadar testlere de hiç gerek yok ikili üçlü bunlar para tuzağı. Detaylı ultrason önemli canım
Bu şekilde yapılıyor,bende yaptırdımKızlar dörtlü test yaptırdım sadece kan aldılar doktor da rutin muayenelerdeki gibi ultrasonla baktı. Daha önce ikili test vs yaptırmamıştım o yüzden bilmediğimden soruyorum dörtlü test bu şekilde mi yapılıyor ultrasonda bebeğe detaylı bakılması gerekmiyor mu?
Teşekkür ederim detaylı bilgi verilmeyince bi eksiklik var sanmıştım kafama takılmıştı.Bu şekilde yapılıyor,bende yaptırdımbahsettiğiniz şey detaylı ultrason, detaylı bakılıyor bebeğe .ikisi Farklı şeyler
Rica ederimTeşekkür ederim detaylı bilgi verilmeyince bi eksiklik var sanmıştım kafama takılmıştı.
Nescafe içmiyorum canım, türk kahvesinde hissettim bugunBizim ki çok tembel 2 hafta öne hafif hafif hissediyordum şimdi hiç sesi çıkmıyor hatta hafta sonu korktuk doktora gittik ama çok şükür iyi ama hareketli değil tembel bizim kisiz Türk kahvesi mi içtiniz nescafe mi bende deneyim belki hareketlenir
Yaa bizimde 30 mart detaylı ultrason, heyecanınızı şimdiden tahmin edebiliyorum hatta bende heyecanlandım sizinle birAhhh sabaha tetanoz,öğleden sonraya detaylı ultrasoooonşimdi been nasıl uyuruuuum bu heyecanlaaaaa
off ne guzel benim taa martin son haftasi detayliiAhhh sabaha tetanoz,öğleden sonraya detaylı ultrasoooonşimdi been nasıl uyuruuuum bu heyecanlaaaaa
Sizin de bişey kalmamış hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım inşallahYaa bizimde 30 mart detaylı ultrason, heyecanınızı şimdiden tahmin edebiliyorum hatta bende heyecanlandım sizinle bir
Amiiiinnoff ne guzel benim taa martin son haftasi detayliiama bu cuma kontrole gitcem doktora bide ucus raporu alcam guzel haberlerle gelll canim insallah
ben de asiri duygusallastm. balik burcuyum ustune hamilelik....gozyasim hep hazirKızlar 17+5im şu an duygusallık bu haftalarda mı geliyo? Bebeğime alışveriş yaptıkça ağlıyorum kuzumun hiçbişeyi yok bu dünyada, ya biz almasaydık napardı diye şu anda bile aktı yaşlargerçekten çok içleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?