2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar söyle bi anne yanı var kullanan var mı daha önce veya alan ? Bebek odasına geçene kadar yanımda bunu kullanıp sonra köye mi götürsem orda kullanırım diye düşündüm kullanışlı mıdır acaba:)

Doktor beni diyete baslatti diyetisyenimin verdigi sekilde besleniyosunuz masallah gercekten. Ben hicbirini yapamiyorum ozendim acikcasi
Ben et ve tavuktan aşırı soğudum yiyesim gelmiyor hiç, tavuk 10 günde bir falan, et de kıyma şeklinde daha çok yiyorum arada. Hamur işi canım istiyor çok kahvaltılık şeyler bi de.. sebze yemekleri de seviyorum ama ceviz badem avokado aramız çok kötü süt desen s si yok hiç sevmem, bol peynir yiyorum ben çok seviyorum

Kuzum ben 26 yaşımdayım sen peki kaç yaşındasın
Daha çok gençsin canım, ense kalınlığı burun kemiği herşey normaldi. Neye dayanarak bu amniyosentez. Sakın yaptırma canım. Allahın izniyle biriey yoktur sanmıyorum. Bunkadar testlere de hiç gerek yok ikili üçlü bunlar para tuzağı. Detaylı ultrason önemli canım

canım fetal dna özel kan alıyorlar 9 binden başlıyor 15 bine kadar falan çıkıyor. detaylıyı bekle onu yapan doktora sor ben boş yere o parayı vermek istemedim bekliyorum
6 bine yaptirdim ben hastaneyi aradan cikarirsaniz daha uygun oluyor

Kızlar dörtlü test yaptırdım sadece kan aldılar doktor da rutin muayenelerdeki gibi ultrasonla baktı. Daha önce ikili test vs yaptırmamıştım o yüzden bilmediğimden soruyorum dörtlü test bu şekilde mi yapılıyor ultrasonda bebeğe detaylı bakılması gerekmiyor mu?

Teşekkür ederim kuzum

Kızlar Ankara'da yaşayan varmi detaylı ultrasyon için randevu almak istiyorum pek bilmiyorum inşallah yardımcı olacak varni fiyat bilgisi nedir

Bu şekilde yapılıyor,bende yaptırdım bahsettiğiniz şey detaylı ultrason, detaylı bakılıyor bebeğe .ikisi Farklı şeyler

Nescafe içmiyorum canım, türk kahvesinde hissettim bugun olur olur bizimkide 17. Haftada bi kaç gün kenara cekildi hatta bizde korkmustuk ama şükür iyi canları isteyince pıt pıt harekete geçiyorlar bide bizimkisi gece 12 den sonrada başlıyor özellikle sırt üstü yatınca ama her gece değil sende kahve içince bi sırt üstü yat bakalım tepki vericek mi

Yaa bizimde 30 mart detaylı ultrason, heyecanınızı şimdiden tahmin edebiliyorum hatta bende heyecanlandım sizinle bir
Sizin de bişey kalmamış hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım inşallah çok teşekkür ederim

off ne guzel benim taa martin son haftasi detaylii ama bu cuma kontrole gitcem doktora bide ucus raporu alcam guzel haberlerle gelll canim insallah
Amiiiinn senin de az kalmış hayırlısıyla geçsin zaman inşallah ,güzel sonuçlarımız olsun bebişleri güzelce görelim

Kızlar 17+5im şu an duygusallık bu haftalarda mı geliyo? Bebeğime alışveriş yaptıkça ağlıyorum kuzumun hiçbişeyi yok bu dünyada, ya biz almasaydık napardı diye şu anda bile aktı yaşlar gerçekten çok içleniyorum

ben de asiri duygusallastm. balik burcuyum ustune hamilelik....gozyasim hep hazir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…