- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.301
Amin inşallah kuzum Allah razı olsun inşallahKelebegimx canim icini kotu dusuncelerle doldurma. bende ikili temiz gelince uclu dortlu yaptirmadi dr. detayliyi bekle sen Allahin izniyle.guzel gelecek sonuclar bol dua
Doç. Dr. Ali İpek'e gidecem ben canım 1200tl tek gebelik senin ikiz onu tam hatırlamıyorum ama 2 katı değildi 1500 civarı olması lazımKızlar Ankara'da yaşayan varmi detaylı ultrasyon için randevu almak istiyorum pek bilmiyorum inşallah yardımcı olacak varni fiyat bilgisi nedir
Canım ikiz gebelikte farklimi oluyor nerde bu hastane kuzumDoç. Dr. Ali İpek'e gidecem ben canım 1200tl tek gebelik senin ikiz onu tam hatırlamıyorum ama 2 katı değildi 1500 civarı olması lazım
Yarın olsun hemen denicemNescafe içmiyorum canım, türk kahvesinde hissettim bugunolur olur bizimkide 17. Haftada bi kaç gün kenara cekildi hatta bizde korkmustuk ama şükür iyi canları isteyince pıt pıt harekete geçiyorlar bide bizimkisi gece 12 den sonrada başlıyor özellikle sırt üstü yatınca ama her gece değil sende kahve içince bi sırt üstü yat bakalım tepki vericek mi
Evet çoğul gebeliklerde fiyat farkı oluyor canım. Özel muayene hastanede değil googleda çıkıyor yeri ismi yazıncaCanım ikiz gebelikte farklimi oluyor nerde bu hastane kuzum
Teşekkür ederim kuzumEvet çoğul gebeliklerde fiyat farkı oluyor canım. Özel muayene hastanede değil googleda çıkıyor yeri ismi yazınca
Amin inşAllah hepimizSizin de bişey kalmamış hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım inşallahçok teşekkür ederim
İnşAllah işe yararYarın olsun hemen denicemçok tşk ederim evet canı isterse pıt pıt vuruyor
Bizim erkekİnşAllah işe yararsizinde kız mı kızların böyle oluyormuş genelde diyorlar
Yaa sağlıkla gelsin inşAllahBizim erkekama nazlı olacak gibi
birkaç lab. vardı onları biliyorum broşürden. siz hangi şehirdesiniz nerde yaptırdınız? gerçeği zaten ayrıntılıda her şey çıkar sanırın6 bine yaptirdim ben hastaneyi aradan cikarirsaniz daha uygun oluyor
Imkan varsa amniyosentez yerine fetal dna yaptirin. Sadece kan veriyorsunuz. Ben 2li yaptirmadim (ense burun olcumu yapildi fakat kan vermedim). Ankaraya gonderilen test (genoks firmasi) 3gunde sonuc geliyor. Isterseniz yurtdisina da gonderebilirsiniz ama sonuc daha uzun surede cikiyor. Kafaniz rahat eder, temiz cikar insallah, 2li temizmis. Detaylida organ taramasi yapiliyor, cok genetik hastaliklarla ilgili degil diye biliyorum. Benim doktorum fetal dna temiz ciktigi icin ayrintiliya gerek yok dedi ama yaptirmak istiyorum. Herhangi bir gelisim bozuklugu varsa dogum sonrasi tedavi amaciyla onlem alinabilir. Dogduktan sonra tespit edilmesi zor ve zaman alici olur. Saglicakla kalinKızlar merhaba 2li testim sorun yoktu 3 lu testine bakdiginda amniyosentez önerdi bana eğer yapılırsa düşük yaparsın dediler bana daha sonra detaylida net olur down senromu icinmi taramalar temiz çıksa bile down sendromu çıkıyormuş kafam çok karışık
Bence de ya, klasikler cok klasik, yeniler bildigin uydurmaKlasik çok duyulmuş isimleri sevmiyorum duyulmamışlar da çok uydurma isimler kızlara seçenek çok ama erkekte kısıtlı
Detayli ultrason fiyati nedir biliyor musunuz. Ben oglumda arastirip bir prof.a gitmistim folkarttaydi yeri. Ismi defterimde yaziyor da simdi hatirlayamadim, 10 yil oldu :)Ben prof Sermet Sağol a gidiyorum geçen sene bir kaybım olmuştu o kadar bilgili bir doktor ki hiçbir doktorun anlamadıgı problemi bir bakısta anlamıstı nitekim sonuclar geldiğinde öyle oldugunu da anlamıstık. O günden beridir hep kendisiyle devam ettim. Ege üniversitesi perinatoloji bölümü baskanı kendisi alsancakta muaynesi var her ultrasonu detaylı tane tane sakin konusur bilgilendirir tavsiye ederim sana :)
Doktorum soylemedi sanirim unuttu ama ben olacagim cnm. Ilkinde olmustum, 10 yil gecti ustunden yine 2 doz olacagim Nisan basinda saglik ocaginda.Kızlar kontrole yakın zamanda gidecek olanlar, tetonoz aşısını sorar mısınız mutlaka doktorlara mutlaka yaptırılmalı mı, yapılmalı diyenler mutlaka 2 doz mu diyecek acaba? Benim aile hekimi hemşirem doktoruna Danış demişti ben ayrıntılı ultrason için ayın sonuna gün bulabildim arada da gitmeyi düşünmüyorum sorup bize de bilgi verirseniz sevinirim
Alın benden de o kadar 6da alarmım 4te bi uyandım sonrası yokbenimde alarm 7.30 ama 5 ten beri uyanığım nolcak bu halimiz uyuduğumda da saçma sapan rüyalar görüyorum
Aminnnn hepimizin bebişleri sağlıcakla gelsinYaa sağlıkla gelsin inşAllahson aylara saklıyordur kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?