2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Arkadaşın iki var erkek çok istiyor Rabbim hayırlısı versin inşallah
Ay inşallah Allah bana iki erkekten sonra kız nasip ettiği gibi ona da erkek nasip etsin , aminnn :)

Benim doktor ikili temiz çıkınca başka yapmadı. Bence bişey yaptırma.

Kuzuuum çok çok teşekkür ederim amin inşaallah :)
Evet bu, oğullarımdan daha değişik ve dobik dobik göbüşlü :)

Bu arada Rabbim bir daha yaşatmasın, çok sevindim eve çıkmanıza Yuvanızdan huzur, sağlık eksik olmasın
Sağol canım Allah razı olsun :)

Aldık kuzum aldık çok şükür. Hatta orta hasarlı binaların da yıkılma durumu var diye eşim pimapen, parke,musluk, demir şebeke , çelik kapı ne yaptırdıysak sökecem diyor

Yarın olsun hemen denicem çok tşk ederim evet canı isterse pıt pıt vuruyor
NEscafe Türk kahvesi çay hepsine oynuyor oynak

Benim doktorum mutlaka 2 doz dedi

Benim son dogumumdan 7 yıl geçmiş olacağı için iki doz dedi ebe.

Kızlar Ankara'da yaşayan varmi detaylı ultrasyon için randevu almak istiyorum pek bilmiyorum inşallah yardımcı olacak varni fiyat bilgisi nedir
Ankarayı bilmiyorum ama detaylı ultrason randevusu zor alınıyor. 22. Haftana göre ayarlayıp en az 15 gün önceden al canım. Fiyatlar yaklaşık 1500 civarı senin ikiz olduğu için çarpı iki

Kuzum benim detaylı 7 nisanda şuanda ultrasyona göre 19+3
Canım sen ikizlere hmileydin yanlıs hatırlamıyorsam, yanlıs bi pozitiflik bile olmuş olabilir. Kendini hiç yıpratma. Doktorlar sorumluluğı kendi üstlerinden atmak için amniyosentez istiyorlar. İkilin iyiydi, hiç üzülme, detaylıya az kaldı zaten kalbini ferah tut

İnsallah canım benim inşallah

Tamam canim benim teşekkür edeerim

İyi olmanaaa çok sevindimmm, düzenini yavaş yavaş kurmanada canım, allah birdaha yaşatmasın ayağınıza taş değmesin

Kızlar ben çocuğa yedi yakım yenidoğan aldım alt üst önlük şapkalı, çıt çıtlı bodyler alıcam şimdi de, yedi takım diyince herkes çok olmuş diyo ama bu cocuk kusar, kakasını yapar değil mi? Kaç tane almak lazım ?

Kuzum ben 26 yaşımdayım sen peki kaç yaşındasın
Benim 40 a yakın ileri yaş ondan risk yüksek çıkmış olabilir, bir de ben amniyosentez yaptırabilirsiniz yaptıracağım yerde hastalarımıza şuana kadar sorun olmadı dendi ondan biraz içim daha rahat gibi fetal içinde araştırıyorum Dr dan Bi labın bilgilerini aldım karar vermeye çalışıyorum

Çok olmaz bence de sık sık değişebiliyor

İnşallah hayirli sağlıklı haberler alirsiniz

Doktor bana ultrasonda görünmeyebilir kromozom bozukluğu dedi örnek olarak ben down sendromlu birine benzeyip down li olmayabilir aynısı zıt örnek için de geçerli dedi
Benim ultrason bulguların bir şey yok ama Dr amniyosentez ya da fetal önerdi ikili risk değerinden

Testlerimde sorun yokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…