- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.321
Ay inşallah Allah bana iki erkekten sonra kız nasip ettiği gibi ona da erkek nasip etsin , aminnn :)Arkadaşın iki var erkek çok istiyor Rabbim hayırlısı versin inşallah
Benim doktor ikili temiz çıkınca başka yapmadı. Bence bişey yaptırma.Kızlar merhaba 2li testim sorun yoktu 3 lu testine bakdiginda amniyosentez önerdi bana eğer yapılırsa düşük yaparsın dediler bana daha sonra detaylida net olur down senromu icinmi taramalar temiz çıksa bile down sendromu çıkıyormuş kafam çok karışık
Kuzuuum çok çok teşekkür ederim amin inşaallah :)Pozitifimiz oglen okudum ama yazamadim. Cok sevindim sizin adiniza, yeni evinizde saglikla huzurla mutlulukla oturun insallah.
Ultrason fotografini da gordum bizim kizlar cok benziyoo. Hatta bi keresinde yazmistim guneslenir gibi cikmis diye sonra bizimki ayni durumdaydi. Bu seferki fotolar da o kadar benzer ki, bizimkinin de basi sol tarafta ayni yatiyolar
Sağol canım Allah razı olsun :)Bu arada Rabbim bir daha yaşatmasın, çok sevindim eve çıkmanızaYuvanızdan huzur, sağlık eksik olmasın
Aldık kuzum aldık çok şükür. Hatta orta hasarlı binaların da yıkılma durumu var diye eşim pimapen, parke,musluk, demir şebeke , çelik kapı ne yaptırdıysak sökecem diyorCanım çok şükür iyisiniz bu kara günlerden de çıktınız bi şekilde bebiş size hem uğurlu geldi hem hayırlı
Bundan sonra daha da güzel olcak inşallah herşey canımevinizdeki eşyaları almayı iatiyordunuz onları alabildiniz mi kaldı mı canım merak ettim?
NEscafe Türk kahvesi çay hepsine oynuyor oynakYarın olsun hemen denicemçok tşk ederim evet canı isterse pıt pıt vuruyor
Benim doktorum mutlaka 2 doz dediKızlar kontrole yakın zamanda gidecek olanlar, tetonoz aşısını sorar mısınız mutlaka doktorlara mutlaka yaptırılmalı mı, yapılmalı diyenler mutlaka 2 doz mu diyecek acaba? Benim aile hekimi hemşirem doktoruna Danış demişti ben ayrıntılı ultrason için ayın sonuna gün bulabildim arada da gitmeyi düşünmüyorum sorup bize de bilgi verirseniz sevinirim
Kızlar kontrole yakın zamanda gidecek olanlar, tetonoz aşısını sorar mısınız mutlaka doktorlara mutlaka yaptırılmalı mı, yapılmalı diyenler mutlaka 2 doz mu diyecek acaba? Benim aile hekimi hemşirem doktoruna Danış demişti ben ayrıntılı ultrason için ayın sonuna gün bulabildim arada da gitmeyi düşünmüyorum sorup bize de bilgi verirseniz sevinirim
Ankarayı bilmiyorum ama detaylı ultrason randevusu zor alınıyor. 22. Haftana göre ayarlayıp en az 15 gün önceden al canım. Fiyatlar yaklaşık 1500 civarı senin ikiz olduğu için çarpı ikiKızlar Ankara'da yaşayan varmi detaylı ultrasyon için randevu almak istiyorum pek bilmiyorum inşallah yardımcı olacak varni fiyat bilgisi nedir
Off kızzz ne güzel anlattın sabah sabah iştahım açıldıben de doğma büyüme izmirliyimetli yemek severim ama sebzeleri zeytinyağlı seviyorum bi de limon sıkınca şimdi evimize geçtik istediğim gibi yapabiliyorum
Canım sen ikizlere hmileydin yanlıs hatırlamıyorsam, yanlıs bi pozitiflik bile olmuş olabilir. Kendini hiç yıpratma. Doktorlar sorumluluğı kendi üstlerinden atmak için amniyosentez istiyorlar. İkilin iyiydi, hiç üzülme, detaylıya az kaldı zaten kalbini ferah tutKuzum benim detaylı 7 nisanda şuanda ultrasyona göre 19+3
İnsallah canım benim inşallahCanım sen ikizlere hmileydin yanlıs hatırlamıyorsam, yanlıs bi pozitiflik bile olmuş olabilir. Kendini hiç yıpratma. Doktorlar sorumluluğı kendi üstlerinden atmak için amniyosentez istiyorlar. İkilin iyiydi, hiç üzülme, detaylıya az kaldı zaten kalbini ferah tut
Evet kuzum baya yüksekAnkarayı bilmiyorum ama detaylı ultrason randevusu zor alınıyor. 22. Haftana göre ayarlayıp en az 15 gün önceden al canım. Fiyatlar yaklaşık 1500 civarı senin ikiz olduğu için çarpı iki
Tamam canim benim teşekkür edeerimAy inşallah Allah bana iki erkekten sonra kız nasip ettiği gibi ona da erkek nasip etsin , aminnn :)
Benim doktor ikili temiz çıkınca başka yapmadı. Bence bişey yaptırma.
Kuzuuum çok çok teşekkür ederim amin inşaallah :)
Evet bu, oğullarımdan daha değişik ve dobik dobik göbüşlü :)
Sağol canım Allah razı olsun :)
Aldık kuzum aldık çok şükür. Hatta orta hasarlı binaların da yıkılma durumu var diye eşim pimapen, parke,musluk, demir şebeke , çelik kapı ne yaptırdıysak sökecem diyor
NEscafe Türk kahvesi çay hepsine oynuyor oynak
İyi olmanaaa çok sevindimmm, düzenini yavaş yavaş kurmanada canım, allah birdaha yaşatmasın ayağınıza taş değmesinAy inşallah Allah bana iki erkekten sonra kız nasip ettiği gibi ona da erkek nasip etsin , aminnn :)
Benim doktor ikili temiz çıkınca başka yapmadı. Bence bişey yaptırma.
Kuzuuum çok çok teşekkür ederim amin inşaallah :)
Evet bu, oğullarımdan daha değişik ve dobik dobik göbüşlü :)
Sağol canım Allah razı olsun :)
Aldık kuzum aldık çok şükür. Hatta orta hasarlı binaların da yıkılma durumu var diye eşim pimapen, parke,musluk, demir şebeke , çelik kapı ne yaptırdıysak sökecem diyor
NEscafe Türk kahvesi çay hepsine oynuyor oynak
Canım hangi ildeydin hatırlayamadım ben istanbulda avcılar hospital da yaptırıcam ikizlere en uygun orası verdi doktorumda önerdi 2.200 diğer yerler hep 3600 falan dediEvet kuzum baya yüksek
İyi olmanaaa çok sevindimmm, düzenini yavaş yavaş kurmanada canım, allah birdaha yaşatmasın ayağınıza taş değmesin
Kuzum ben ankaradayim ikizler için baya yüksekCanım hangi ildeydin hatırlayamadım ben istanbulda avcılar hospital da yaptırıcam ikizlere en uygun orası verdi doktorumda önerdi 2.200 diğer yerler hep 3600 falan dedi
Benim 40 a yakın ileri yaş ondan risk yüksek çıkmış olabilir, bir de ben amniyosentez yaptırabilirsiniz yaptıracağım yerde hastalarımıza şuana kadar sorun olmadı dendi ondan biraz içim daha rahat gibi fetal içinde araştırıyorum Dr dan Bi labın bilgilerini aldım karar vermeye çalışıyorumKuzum ben 26 yaşımdayım sen peki kaç yaşındasın
Çok olmaz bence de sık sık değişebiliyorKızlar ben çocuğa yedi yakım yenidoğan aldım alt üst önlük şapkalı, çıt çıtlı bodyler alıcam şimdi de, yedi takım diyince herkes çok olmuş diyo ama bu cocuk kusar, kakasını yapar değil mi? Kaç tane almak lazım ?
İnşallah hayirli sağlıklı haberler alirsinizBenim 40 a yakın ileri yaş ondan risk yüksek çıkmış olabilir, bir de ben amniyosentez yaptırabilirsiniz yaptıracağım yerde hastalarımıza şuana kadar sorun olmadı dendi ondan biraz içim daha rahat gibi fetal içinde araştırıyorum Dr dan Bi labın bilgilerini aldım karar vermeye çalışıyorum
İnşallah hepimizin bebeği sağlıklı sıhhatli dünyaya gelirİnşallah hayirli sağlıklı haberler alirsiniz
Testlerimde sorun yokmusDoktor bana ultrasonda görünmeyebilir kromozom bozukluğu dedi örnek olarak ben down sendromlu birine benzeyip down li olmayabilir aynısı zıt örnek için de geçerli dedi
Benim ultrason bulguların bir şey yok ama Dr amniyosentez ya da fetal önerdi ikili risk değerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?