- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.341
Güneş çok güzel harika bir isimmm benimde listemdeydi ama eşimi ikna edemedimİşte benim kayınvalidem Selanik göçmeni. Anne tarafım da hep sarışın. Kuzularım da sarı sarı hatta biri renkli gözlü benim gibi. Güneş geçti içimizden hepimizin :) Yakışır diye düşünüyorum :)
Şöyle oluyor allah korusun bir sorun problem cıkarsa sonlandırma işleminin kararı sana kalıyor sen istedigin takdirde riskli bir durum varsa hafta büyük bile olsa üni hastanelerinde heyet toplanıyor onay verirlerse sonlandırma yapılıyorTeşekkür ederim birşey sormak istiyorum tecrübesizim bilmiyorum Allah korusun birşey çıksa noluyor yani sonlandiriliyormu
Napsın adam onkadar emek para verdiniz içi yanıyordurAy inşallah Allah bana iki erkekten sonra kız nasip ettiği gibi ona da erkek nasip etsin , aminnn :)
Benim doktor ikili temiz çıkınca başka yapmadı. Bence bişey yaptırma.
Kuzuuum çok çok teşekkür ederim amin inşaallah :)
Evet bu, oğullarımdan daha değişik ve dobik dobik göbüşlü :)
Sağol canım Allah razı olsun :)
Aldık kuzum aldık çok şükür. Hatta orta hasarlı binaların da yıkılma durumu var diye eşim pimapen, parke,musluk, demir şebeke , çelik kapı ne yaptırdıysak sökecem diyor
NEscafe Türk kahvesi çay hepsine oynuyor oynak
Napsın adam onkadar emek para verdiniz içi yanıyorduralabildiğinizi alın canım, ama ben en çok bebeğinin eşyalarını alabilmene sevindim o yüzden merak edip sordum herşeyini aldım demiştin çünkü
Benımkıde yarın çok özledim fındığımı yaaaa bide ben daha hiç renkli görmedim benım ayrıntılıyıda kendi doktorum yapacak bu sefer isticem renkli göreyim :) aslında en basından her ultrason detaylıydı bizim perinatolog olması sans ama yinede böyle içim bazen darlanıyor allahımmm inşallah her sey yolundadır diyeAhhh sabaha tetanoz,öğleden sonraya detaylı ultrasoooonşimdi been nasıl uyuruuuum bu heyecanlaaaaa
Bende 5,30 da kalktım bi daha uyku yok4.30da uyandim yine burada kendi kendime yazisiyorum deli gibiAlarm zamani gelince uykum gelir kesin. Ya zor uykuya daliyorum ya dalip yarim saate cikiyorum ve 3 saat uyuyamiyorum ya da hemen uyuyabildiysem 4.30da uyaniyorum Kekimi de yedim belki uykum gelir, gelsin kilolar
Bugün 20+2 yim Bugün gireceğimKızlar günaydın18 martta normal kadın doğum randevum var muhtemelen detaylı için o zaman konuşacağız ama gitmek istediğim peritanolog çok yoğun olduğu için önden randevuyu aldım iyikide aramışım. 8 nisana gün bulabildim zar zor. Ancak 21+1 oluyorum 8 nisanda. Detaylı ultrason yaptıran veya yaptıracak arkadaşlar kaçıncı gününde planlıyor acaba?
Yenidoğan takımı olarak 7 tane bence de çok canım çünkü içindeki herşeyi zaten kullanışlı bulamayıp kullanamadığın olabilir, daha çok çıt çıtlı bodilete ihtiyacın olcak eldiven taktırmayabilir mesela. Ama alınmış alınmıştır sağlıkla giysin inşallahKızlar ben çocuğa yedi yakım yenidoğan aldım alt üst önlük şapkalı, çıt çıtlı bodyler alıcam şimdi de, yedi takım diyince herkes çok olmuş diyo ama bu cocuk kusar, kakasını yapar değil mi? Kaç tane almak lazım ?
Yaa ne güzel.bu sefer renkli görme zamanıBenımkıde yarın çok özledim fındığımı yaaaa bide ben daha hiç renkli görmedim benım ayrıntılıyıda kendi doktorum yapacak bu sefer isticem renkli göreyim :) aslında en basından her ultrason detaylıydı bizim perinatolog olması sans ama yinede böyle içim bazen darlanıyor allahımmm inşallah her sey yolundadır diye
bizde hiç renkli göremedikkYaa ne güzel.bu sefer renkli görme zamanıbana her gittiğimde renkli de gösteriyor yüzünü bile gördük tam oturmamıştı ama renkli çok başka oluyor .Detaylıda da siyah beyaz bakıyor diye biliyorum benimki de gösterir inşallah neye benziyor bi görsek iyice
Doktorunu belirlediysen al canım şimdiden belki sonrasında randevu bulmakta zorlanabilirsin. Doktorla konuşunca da ileri geri değiştirirsin.bizde hiç renkli göremedikkdetaylı da sordum yüzü renkli organları siyah beyaz gösteriyorlarmış ay ne güzel günün gelmiş ben daha perşembe doktoruma gidicem o yönlendiricekteee günleri say say bitmez şimdi zaten hiç hissedemiyorum ödüm kopuyo
Beklemek çok sıkıntı gerçekten. Napacağız böyle 9 ay gün gün say bilmiyorumbizde hiç renkli göremedikkdetaylı da sordum yüzü renkli organları siyah beyaz gösteriyorlarmış ay ne güzel günün gelmiş ben daha perşembe doktoruma gidicem o yönlendiricekteee günleri say say bitmez şimdi zaten hiç hissedemiyorum ödüm kopuyo
söyledim de sabırsızlanma dedi 8 aylık doğmuşum nereye sabırsızlanmaDoktorunu belirlediysen al canım şimdiden belki sonrasında randevu bulmakta zorlanabilirsin. Doktorla konuşunca da ileri geri değiştirirsin.
gerçektenn geçmiyorda zamanBeklemek çok sıkıntı gerçekten. Napacağız böyle 9 ay gün gün say bilmiyorum
Jsjsjs sen niye söylüyosun ki bak banasöyledim de sabırsızlanma dedi 8 aylık doğmuşum nereye sabırsızlanma
gerçektenn geçmiyorda zaman
22. haftanin icinde girecegim bende canim. bilerek gec girmek istedim bende. 23 e kdr zamani var merak etme.Kızlar günaydın18 martta normal kadın doğum randevum var muhtemelen detaylı için o zaman konuşacağız ama gitmek istediğim peritanolog çok yoğun olduğu için önden randevuyu aldım iyikide aramışım. 8 nisana gün bulabildim zar zor. Ancak 21+1 oluyorum 8 nisanda. Detaylı ultrason yaptıran veya yaptıracak arkadaşlar kaçıncı gününde planlıyor acaba?
Genox a yaptirdim konyadayim burda kan verdim kargoyla gonderdilerbirkaç lab. vardı onları biliyorum broşürden. siz hangi şehirdesiniz nerde yaptırdınız? gerçeği zaten ayrıntılıda her şey çıkar sanırın
Zorundan gösterdi ii sakladı kendini bu hf yha kadar erkek demezler artık galiba bomboş o bölgeBuda Bizim bebiş gösterdi kendini sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?