2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Güneş çok güzel harika bir isimmm benimde listemdeydi ama eşimi ikna edemedim

Teşekkür ederim birşey sormak istiyorum tecrübesizim bilmiyorum Allah korusun birşey çıksa noluyor yani sonlandiriliyormu
Şöyle oluyor allah korusun bir sorun problem cıkarsa sonlandırma işleminin kararı sana kalıyor sen istedigin takdirde riskli bir durum varsa hafta büyük bile olsa üni hastanelerinde heyet toplanıyor onay verirlerse sonlandırma yapılıyor

Napsın adam onkadar emek para verdiniz içi yanıyordur alabildiğinizi alın canım, ama ben en çok bebeğinin eşyalarını alabilmene sevindim o yüzden merak edip sordum herşeyini aldım demiştin çünkü

Kızlar günaydın 18 martta normal kadın doğum randevum var muhtemelen detaylı için o zaman konuşacağız ama gitmek istediğim peritanolog çok yoğun olduğu için önden randevuyu aldım iyikide aramışım. 8 nisana gün bulabildim zar zor. Ancak 21+1 oluyorum 8 nisanda. Detaylı ultrason yaptıran veya yaptıracak arkadaşlar kaçıncı gününde planlıyor acaba?

Herşeyi var yavrumun Allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin. Artık takılmıyorum hiçbir şeye...
Napsın adam onkadar emek para verdiniz içi yanıyordur alabildiğinizi alın canım, ama ben en çok bebeğinin eşyalarını alabilmene sevindim o yüzden merak edip sordum herşeyini aldım demiştin çünkü

Ahhh sabaha tetanoz,öğleden sonraya detaylı ultrasoooon şimdi been nasıl uyuruuuum bu heyecanlaaaaa
Benımkıde yarın çok özledim fındığımı yaaaa bide ben daha hiç renkli görmedim benım ayrıntılıyıda kendi doktorum yapacak bu sefer isticem renkli göreyim :) aslında en basından her ultrason detaylıydı bizim perinatolog olması sans ama yinede böyle içim bazen darlanıyor allahımmm inşallah her sey yolundadır diye

Bende 5,30 da kalktım bi daha uyku yok

Bugün 20+2 yim Bugün gireceğim

Yenidoğan takımı olarak 7 tane bence de çok canım çünkü içindeki herşeyi zaten kullanışlı bulamayıp kullanamadığın olabilir, daha çok çıt çıtlı bodilete ihtiyacın olcak eldiven taktırmayabilir mesela. Ama alınmış alınmıştır sağlıkla giysin inşallah

Yaa ne güzel.bu sefer renkli görme zamanı bana her gittiğimde renkli de gösteriyor yüzünü bile gördük tam oturmamıştı ama renkli çok başka oluyor .Detaylıda da siyah beyaz bakıyor diye biliyorum benimki de gösterir inşallah neye benziyor bi görsek iyice

bizde hiç renkli göremedikk detaylı da sordum yüzü renkli organları siyah beyaz gösteriyorlarmış ay ne güzel günün gelmiş ben daha perşembe doktoruma gidicem o yönlendiricekteee günleri say say bitmez şimdi zaten hiç hissedemiyorum ödüm kopuyo

Doktorunu belirlediysen al canım şimdiden belki sonrasında randevu bulmakta zorlanabilirsin. Doktorla konuşunca da ileri geri değiştirirsin.

Beklemek çok sıkıntı gerçekten. Napacağız böyle 9 ay gün gün say bilmiyorum

söyledim de sabırsızlanma dedi 8 aylık doğmuşum nereye sabırsızlanma

gerçektenn geçmiyorda zaman
Jsjsjs sen niye söylüyosun ki bak bana kendi göbeğimi kendim kestim. sonra randevu bulamıcam strese giricem ne gerek var aldım bugün randevumu. Velevki geç derse 21+1 için öne çekerim nasıl olacaksa artık. Ama bence uygun ya inşallah öyledir

Yok ya geçmiyor. Geçen hafta biraz garip oldum kusmaktan uykusuzluktan. Doktora naz niyaz yaptım beni çağırsın diye ama yemedi paşa paşa bekliyorum işte bu cumartesiyi allahın izniyle

22. haftanin icinde girecegim bende canim. bilerek gec girmek istedim bende. 23 e kdr zamani var merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…