2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İki gündür bende hissetmiyorum valla o yüzden saati gelirse bi iyi olur artık yaşasın ya minik kuşun yüzünü çok merak ediyorum eşim de olsaydı keşke

Kizlarr yaza saka maka bisi kalmadi beni arada heycan aliyor sizlerede az kalmis hissi oluyormuu ya
bi yandan hemen geçsin istiyorum kucağıma almak için onları sabırsızlanıyorum bir yandan da şu anki ilgi çok hoşuma gidiyo dün mesela tüm gün istifra ettim diye kocam elinde çiçekle geldi flört zamanı bir kere çiçek almayan adam

Merhaba güzel anneler
Bugün görüş günümüzdü, 15+3 görünüyor, artık ekrana sığmıyor, ekran bana dönüktü her şeyini gördüm çok tatlıydı ama tüm ısrarlarıma rağmen yine cinsiyet söylemediler, benim cinsiyet detaylı usg ye kaldı. Devlet hastanesinde randevu bulmak inanılmaz zor ama tanıdığım bir doktorum özel klinikte anlaşması var, perinatolog detaylıyı orada yaptırmayı düşünüyorum. 18. haftadan itibaeren randevu bulmaya çalışacağım ama bu hizmeti veren hastane ve doktor sayısı maalesef kamuda çok çok azalmış. Bulamazsam da dediğim gibi özel kliniğe giderim. Bana bugün verdikleri kağıtta detaylı usg için 20-24. hf arası yazmışlar soranlar vardı. Kalın sağlıcakla

Kizlarr yaza saka maka bisi kalmadi beni arada heycan aliyor sizlerede az kalmis hissi oluyormuu ya
Ay bazen oluyor bazende diyorum zaman nasıl yavaş geçiyor biran önce geçse instagramda bebek videoları görünce çıldırıyorum dişlerim kaşınıyor rabbim nasip edip zamanında sağlıkla kucağıma alcağım günü iple çekiyorummm

İki gündür bende hissetmiyorum valla o yüzden saati gelirse bi iyi olur artık yaşasın ya minik kuşun yüzünü çok merak ediyorum eşim de olsaydı keşke
Cerito detaylıdan sonra yaz olurmu? Merak ediyorum detaylı maceralarını bende biran önce girmek istiyorum ama nisanda benim. Hem biraz koekuyorım hem heyecanlanıyorum

Bence normal canım bende aldım etraftaki kimseyi dinlemedim temiz temiz giydiririm kimseyi ilgilendrmez hatta daha alasım da var kemdımı tutuyorum

Cerito detaylıdan sonra yaz olurmu? Merak ediyorum detaylı maceralarını bende biran önce girmek istiyorum ama nisanda benim. Hem biraz koekuyorım hem heyecanlanıyorum
Yazarım tabiii insan ister istemez tedirgin hissediyor gerçekten en önemli tarama bu aslında.inşallah hep güzel sonuçlar alırız nisana da bişey kalmadı hayırlısıyla geçsin zaman inşallah

arkadaşlar mideniz yanıyor mu..yoksa sadece ben mi çekiyorum.İnanın burnumdan geliyor nerdeyse mide öz suyum ..

arkadaşlar mideniz yanıyor mu..yoksa sadece ben mi çekiyorum.İnanın burnumdan geliyor nerdeyse mide öz suyum ..
Canım kızartma, acı, turşu, yağlı, baharatlı az pişmiş yiceklerden uzak dur benimde çok yanıyordu doktor Gavisconu verdi ama o bile fayda etmedi yediklerime dikkat ederek çözüm buldum. İçebilrsen doğal süt iç mideye çok faydası oluyor

ben henuz yasamadim canim insallah yasamamda cok zormus dinlediklerim oyle diyor geneldem ay guzel haberlerle gelirsin insallah bekliyoruz seni
Kızlar yarın kızkardeşimin kanser ameliyatı var. Biraz büyük bi operasyon olcak, dualarınıza ihtiyacımız var bizim dualarımız kabul olur
Allah şifa versin kizkardesine insallah canim. Ameliyati guzel gecsin insallah

ne guzell iste benimkide simdiden pabucumu dama atti. kizimla aramiza kimse giremez diyor baba kiz aski basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…