- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.361
İki gündür bende hissetmiyorum vallabizde hiç renkli göremedikkdetaylı da sordum yüzü renkli organları siyah beyaz gösteriyorlarmış ay ne güzel günün gelmiş ben daha perşembe doktoruma gidicem o yönlendiricekteee günleri say say bitmez şimdi zaten hiç hissedemiyorum ödüm kopuyo
bi yandan hemen geçsin istiyorum kucağıma almak için onları sabırsızlanıyorum bir yandan da şu anki ilgi çok hoşuma gidiyo dün mesela tüm gün istifra ettim diye kocam elinde çiçekle geldi flört zamanı bir kere çiçek almayan adamKizlarr yaza saka maka bisi kalmadi beni arada heycan aliyorsizlerede az kalmis hissi oluyormuu ya
Ay bazen oluyor bazende diyorum zaman nasıl yavaş geçiyor biran önce geçseKizlarr yaza saka maka bisi kalmadi beni arada heycan aliyorsizlerede az kalmis hissi oluyormuu ya
Cerito detaylıdan sonra yaz olurmu? Merak ediyorum detaylı maceralarınıİki gündür bende hissetmiyorum vallao yüzden saati gelirse bi iyi olur artık yaşasın ya minik kuşun yüzünü çok merak ediyorum eşim de olsaydı keşke
Bence normal canım bende aldım etraftaki kimseyi dinlemedim temiz temiz giydiririm kimseyi ilgilendrmez hatta daha alasım da var kemdımı tutuyorumKızlar ben çocuğa yedi yakım yenidoğan aldım alt üst önlük şapkalı, çıt çıtlı bodyler alıcam şimdi de, yedi takım diyince herkes çok olmuş diyo ama bu cocuk kusar, kakasını yapar değil mi? Kaç tane almak lazım ?
Yazarım tabiiiCerito detaylıdan sonra yaz olurmu? Merak ediyorum detaylı maceralarınıbende biran önce girmek istiyorum ama nisanda benim. Hem biraz koekuyorım hem heyecanlanıyorum
İnşallah canım benim sağlıcakla kucağımıza alalımmYazarım tabiiiinsan ister istemez tedirgin hissediyor gerçekten en önemli tarama bu aslında.inşallah hep güzel sonuçlar alırız nisana da bişey kalmadı hayırlısıyla geçsin zaman inşallah
benim çok fazla var bazen uyutmuyor bilearkadaşlar mideniz yanıyor mu..yoksa sadece ben mi çekiyorum.İnanın burnumdan geliyor nerdeyse mide öz suyum ..
Rabbim sağlıkla çıkmayı, kurtulmayı nasip etsin inşallahKızlar yarın kızkardeşimin kanser ameliyatı var. Biraz büyük bi operasyon olcak, dualarınıza ihtiyacımız varbizim dualarımız kabul olur
İnşallah canımRabbim sağlıkla çıkmayı, kurtulmayı nasip etsin inşallah
Canım kızartma, acı, turşu, yağlı, baharatlı az pişmiş yiceklerden uzak dur benimde çok yanıyordu doktor Gavisconu verdi ama o bile fayda etmedi yediklerime dikkat ederek çözüm buldum. İçebilrsen doğal süt iç mideye çok faydası oluyorarkadaşlar mideniz yanıyor mu..yoksa sadece ben mi çekiyorum.İnanın burnumdan geliyor nerdeyse mide öz suyum ..
ben henuz yasamadim canim insallah yasamamda cok zormus dinlediklerim oyle diyor geneldem ay guzel haberlerle gelirsin insallah bekliyoruz seniarkadaşlar mideniz yanıyor mu..yoksa sadece ben mi çekiyorum.İnanın burnumdan geliyor nerdeyse mide öz suyum ..
Allah şifa versin kizkardesine insallah canim. Ameliyati guzel gecsin insallahKızlar yarın kızkardeşimin kanser ameliyatı var. Biraz büyük bi operasyon olcak, dualarınıza ihtiyacımız varbizim dualarımız kabul olur
ne guzell istebi yandan hemen geçsin istiyorum kucağıma almak için onları sabırsızlanıyorum bir yandan da şu anki ilgi çok hoşuma gidiyo dün mesela tüm gün istifra ettim diye kocam elinde çiçekle geldi flört zamanı bir kere çiçek almayan adam
İnşallah canımben henuz yasamadim canim insallah yasamamda cok zormus dinlediklerim oyle diyor geneldem ay guzel haberlerle gelirsin insallah bekliyoruz seni
Allah şifa versin kizkardesine insallah canim. Ameliyati guzel gecsin insallah
ay bizimkide kızlarına yaa beni seviyomusun diyorum sizi seviyorum diyo artık meta olarak görüyor beni bireysel değilne guzell istebenimkide simdiden pabucumu dama atti. kizimla aramiza kimse giremez diyor baba kiz aski basladi
Ah ah neyse katlanicaz artik ben tek hadi senin iki cimcime babayi kaptilaray bizimkide kızlarına yaa beni seviyomusun diyorum sizi seviyorum diyo artık meta olarak görüyor beni bireysel değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?