- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.381
Canım ben de takvime göre 20+4 te gireceğim ama genelde benimki 1 haftaya yakın önden gidiyor. Doktorum da bu zamanlara randevu almamı söylemişti. Kontrolde de değerlendiririz sonuçları demişti.Beklemek çok sıkıntı gerçekten. Napacağız böyle 9 ay gün gün say bilmiyorum
Ayyyy ne güzel bizim ki tembel oynatamıyorumAy inşallah Allah bana iki erkekten sonra kız nasip ettiği gibi ona da erkek nasip etsin , aminnn :)
Benim doktor ikili temiz çıkınca başka yapmadı. Bence bişey yaptırma.
Kuzuuum çok çok teşekkür ederim amin inşaallah :)
Evet bu, oğullarımdan daha değişik ve dobik dobik göbüşlü :)
Sağol canım Allah razı olsun :)
Aldık kuzum aldık çok şükür. Hatta orta hasarlı binaların da yıkılma durumu var diye eşim pimapen, parke,musluk, demir şebeke , çelik kapı ne yaptırdıysak sökecem diyor
NEscafe Türk kahvesi çay hepsine oynuyor oynak
Bende devlete gidiyorum cnm stajerler bakiyor ultrasonla ilk 2 stajer erkeğe benzetti sonraki stajer kız dedi ama üstün körü bakıyorlar kesinlikle detaylı değil devlette randevu aldim detayli ultrasona 22+5 haftalık olunca gireceğim insallah bu tam söyler ona göre bende alışverişe başlıcamMerhaba güzel anneler
Bugün görüş günümüzdü, 15+3 görünüyor, artık ekrana sığmıyor, ekran bana dönüktü her şeyini gördüm çok tatlıydı ama tüm ısrarlarıma rağmen yine cinsiyet söylemediler, benim cinsiyet detaylı usg ye kaldı. Devlet hastanesinde randevu bulmak inanılmaz zor ama tanıdığım bir doktorum özel klinikte anlaşması var, perinatolog detaylıyı orada yaptırmayı düşünüyorum. 18. haftadan itibaeren randevu bulmaya çalışacağım ama bu hizmeti veren hastane ve doktor sayısı maalesef kamuda çok çok azalmış. Bulamazsam da dediğim gibi özel kliniğe giderim. Bana bugün verdikleri kağıtta detaylı usg için 20-24. hf arası yazmışlar soranlar vardı. Kalın sağlıcakla
Bende erkek olursa Yiğit Ali düşünüyorum erkek gibi hissediyorum ama bu son stajer kıza benzetti bakalimKızlar erkeğe ben ilk oğluma Yiğit Efe ismini koydum. Çok güzel soylemesi de kolay tavsiye ederimYiğit lerin huyu da güzel oluyor öğrencilerimden biliyorum
Biz Recep ismini koyacağız cnm kız olsaydı kizimin ismine yakın isim olarak Efnan ismini düşünmüştükKızlar, bebişlere isim düşündünüz mü,? Erkek olsa hazırdı. Kıza da aklımıza Güneş geldi içimize ferahlık verdi gibi ama fikirlerinize de açığım hala kararsızız :)
Aynı kaderi paylaşıyoruz desene, ben yüzde 80 stajyere denk geliyorum ama bu sefer uzman da vardı. Baya aklımdakileri sordum muayenesi de güzeldi. Ancak eskiden detaylı usg yapan hastane bile artık bu hizmeti vermiyor, iki tane perinatalog varmış koskoca kadın doğum hastanesinde, yönlendirdikleri yerden de randevu almak çok zor, hayırlısı olsun, bekleriz artık sanırım cinsiyeti en son ben öğrenirim bu topikteBende devlete gidiyorum cnm stajerler bakiyor ultrasonla ilk 2 stajer erkeğe benzetti sonraki stajer kız dedi ama üstün körü bakıyorlar kesinlikle detaylı değil devlette randevu aldim detayli ultrasona 22+5 haftalık olunca gireceğim insallah bu tam söyler ona göre bende alışverişe başlıcam
Ya bu ara bende hissetmiyorum 2 gundur. Insan endise ediyorİki gündür bende hissetmiyorum vallao yüzden saati gelirse bi iyi olur artık yaşasın ya minik kuşun yüzünü çok merak ediyorum eşim de olsaydı keşke
Canım şuan erken. 20-21 arasında genelde baktırıyor herkes doktorları öyle önermiş.Detaylı ultrason kaç haftalıkken yapılıyor canlar. şuan Aydın'da yım büyük ihtimalle burda detaylıya giricem. Üni hastanesinde perinatalog var o bakar mı şuan 15+1im
Şu anda bakmaz canım en erken 18. Haftada demişti bana doktorumDetaylı ultrason kaç haftalıkken yapılıyor canlar. şuan Aydın'da yım büyük ihtimalle burda detaylıya giricem. Üni hastanesinde perinatalog var o bakar mı şuan 15+1im
Bende dün yordum herhalde ya devamlı dokundum hareketlendi baya ilk defa heves ettim babası gelince de hareketlendirdim dokunup bugün küstü mü naptı ya sakin uyuyorYa bu ara bende hissetmiyorum 2 gundur. Insan endise ediyor
Ceritoo senın doğum 5 i benim 1 i gözüküyorr ben tam 20+0 gözüküyorum uygulamadı sen nasıl 20+3 olluyorsunn neye göre hesapladın acaba ben mi yanlıs bi yerden bakıyorumYaa ne güzel.bu sefer renkli görme zamanıbana her gittiğimde renkli de gösteriyor yüzünü bile gördük tam oturmamıştı ama renkli çok başka oluyor .Detaylıda da siyah beyaz bakıyor diye biliyorum benimki de gösterir inşallah neye benziyor bi görsek iyice
endise etme2 gun ayni sekilde.hissetmedm sonraki 2 3 gun hafif tekmesini bile.hissettm o kdr oynadiki. gunu gunune tutmuyorYa bu ara bende hissetmiyorum 2 gundur. Insan endise ediyor
Ya yorumları okudumda sanırım bi dönem var bendede 19. Haftada cok az hareket etti allahım delirtti beni bişey mi oldu diye 20. Haftadayım simdi daha iyi artmaya basladı hareketlerYa bu ara bende hissetmiyorum 2 gundur. Insan endise ediyor
1 hafta kadar önce bir pıtırtı, kelebek kanadı gibi hissettim. Böyle hafif bişey sürtünüyor ama acıtmıyor gibi. En çok dün hissettim böyle sakız gibi, balon gibi birşey hafif sürtünüyor ama keyifli de. Değişik özel bir his tam anlatılamıyor. İçimi titretiyor mesela benim o sürtünmeleri. Seninde birkaç gğn geçsin o hissi başka birşeyde alamayınca anlayacaksın o olduğunuKızlar bebeğinin hareketini hissedenler tarif edebilir mi tam olarak nasıl bir his. Bazen uzanırken karnımda pıt pıt kalp atar gibi his oluyor ama sanki önceden de olan bir şeymiş gibi geliyor. Farklı değil gibi yani. Bebeğin hareketi nasıl oluyor neye benziyor tarif edebilecek var mı
17 18lerde basladi nabiz atisi seklinde. suan 20. haftaya girmek uzereyim. icimde bisi kayiyomus gibi hissediyorum bazen hafif minik tekme seklinde. ozellikle sirt ustu yattgmda aksam dinlenirken alt karnimda bisi kayiyomus gibi hissediyorum boyle icim bi tuhaf oluyor oynadikca garip hisKızlar bebeğinin hareketini hissedenler tarif edebilir mi tam olarak nasıl bir his. Bazen uzanırken karnımda pıt pıt kalp atar gibi his oluyor ama sanki önceden de olan bir şeymiş gibi geliyor. Farklı değil gibi yani. Bebeğin hareketi nasıl oluyor neye benziyor tarif edebilecek var mı
Canım çok aşmışsın deme sebepleri çocuğun çabuk büyümesi. Yeğenim 3800 doğdu bir hafta bile yeni doğan giyemedi. Yeni doğan yerine 0-3 almak daha iyi o yuzden az büyük geliyor başta ama bir bakıyorsun doldurmuş bile içiniKızlar ben çocuğa yedi yakım yenidoğan aldım alt üst önlük şapkalı, çıt çıtlı bodyler alıcam şimdi de, yedi takım diyince herkes çok olmuş diyo ama bu cocuk kusar, kakasını yapar değil mi? Kaç tane almak lazım ?
Aynen en son biz öğreniriz hangi şehirdesin cnmAynı kaderi paylaşıyoruz desene, ben yüzde 80 stajyere denk geliyorum ama bu sefer uzman da vardı. Baya aklımdakileri sordum muayenesi de güzeldi. Ancak eskiden detaylı usg yapan hastane bile artık bu hizmeti vermiyor, iki tane perinatalog varmış koskoca kadın doğum hastanesinde, yönlendirdikleri yerden de randevu almak çok zor, hayırlısı olsun, bekleriz artık sanırım cinsiyeti en son ben öğrenirim bu topikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?