2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Beklemek çok sıkıntı gerçekten. Napacağız böyle 9 ay gün gün say bilmiyorum
Canım ben de takvime göre 20+4 te gireceğim ama genelde benimki 1 haftaya yakın önden gidiyor. Doktorum da bu zamanlara randevu almamı söylemişti. Kontrolde de değerlendiririz sonuçları demişti.

Ayyyy ne güzel bizim ki tembel oynatamıyorum

Bende devlete gidiyorum cnm stajerler bakiyor ultrasonla ilk 2 stajer erkeğe benzetti sonraki stajer kız dedi ama üstün körü bakıyorlar kesinlikle detaylı değil devlette randevu aldim detayli ultrasona 22+5 haftalık olunca gireceğim insallah bu tam söyler ona göre bende alışverişe başlıcam

Kızlar erkeğe ben ilk oğluma Yiğit Efe ismini koydum. Çok güzel soylemesi de kolay tavsiye ederim Yiğit lerin huyu da güzel oluyor öğrencilerimden biliyorum
Bende erkek olursa Yiğit Ali düşünüyorum erkek gibi hissediyorum ama bu son stajer kıza benzetti bakalim

Kızlar, bebişlere isim düşündünüz mü,? Erkek olsa hazırdı. Kıza da aklımıza Güneş geldi içimize ferahlık verdi gibi ama fikirlerinize de açığım hala kararsızız :)
Biz Recep ismini koyacağız cnm kız olsaydı kizimin ismine yakın isim olarak Efnan ismini düşünmüştük

Aynı kaderi paylaşıyoruz desene, ben yüzde 80 stajyere denk geliyorum ama bu sefer uzman da vardı. Baya aklımdakileri sordum muayenesi de güzeldi. Ancak eskiden detaylı usg yapan hastane bile artık bu hizmeti vermiyor, iki tane perinatalog varmış koskoca kadın doğum hastanesinde, yönlendirdikleri yerden de randevu almak çok zor, hayırlısı olsun, bekleriz artık sanırım cinsiyeti en son ben öğrenirim bu topikte

Detaylı ultrason kaç haftalıkken yapılıyor canlar. şuan Aydın'da yım büyük ihtimalle burda detaylıya giricem. Üni hastanesinde perinatalog var o bakar mı şuan 15+1im

İki gündür bende hissetmiyorum valla o yüzden saati gelirse bi iyi olur artık yaşasın ya minik kuşun yüzünü çok merak ediyorum eşim de olsaydı keşke
Ya bu ara bende hissetmiyorum 2 gundur. Insan endise ediyor

Detaylı ultrason kaç haftalıkken yapılıyor canlar. şuan Aydın'da yım büyük ihtimalle burda detaylıya giricem. Üni hastanesinde perinatalog var o bakar mı şuan 15+1im
Şu anda bakmaz canım en erken 18. Haftada demişti bana doktorum

Bende dün yordum herhalde ya devamlı dokundum hareketlendi baya ilk defa heves ettim babası gelince de hareketlendirdim dokunup bugün küstü mü naptı ya sakin uyuyor

Etme endişe derin uykudadır nolcak başka kötü kötü şeyler düşünme. Dinleniyor çocuk

Ceritoo senın doğum 5 i benim 1 i gözüküyorr ben tam 20+0 gözüküyorum uygulamadı sen nasıl 20+3 olluyorsunn neye göre hesapladın acaba ben mi yanlıs bi yerden bakıyorum

endise etme2 gun ayni sekilde.hissetmedm sonraki 2 3 gun hafif tekmesini bile.hissettm o kdr oynadiki. gunu gunune tutmuyor he bide gece uyandm ama baska kendiligimden uyandm oyle baktim oynuyor icerde yani ben derin uykudayken o oynuyor uyanmasam tesadufen hissetmicektimbelki seninde geceye denk gelmistir canim endise etme

1 hafta kadar önce bir pıtırtı, kelebek kanadı gibi hissettim. Böyle hafif bişey sürtünüyor ama acıtmıyor gibi. En çok dün hissettim böyle sakız gibi, balon gibi birşey hafif sürtünüyor ama keyifli de. Değişik özel bir his tam anlatılamıyor. İçimi titretiyor mesela benim o sürtünmeleri. Seninde birkaç gğn geçsin o hissi başka birşeyde alamayınca anlayacaksın o olduğunu

17 18lerde basladi nabiz atisi seklinde. suan 20. haftaya girmek uzereyim. icimde bisi kayiyomus gibi hissediyorum bazen hafif minik tekme seklinde. ozellikle sirt ustu yattgmda aksam dinlenirken alt karnimda bisi kayiyomus gibi hissediyorum boyle icim bi tuhaf oluyor oynadikca garip his

Canım çok aşmışsın deme sebepleri çocuğun çabuk büyümesi. Yeğenim 3800 doğdu bir hafta bile yeni doğan giyemedi. Yeni doğan yerine 0-3 almak daha iyi o yuzden az büyük geliyor başta ama bir bakıyorsun doldurmuş bile içini

Aynen en son biz öğreniriz hangi şehirdesin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…