2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar merhaba,
Çoğu arkadaş bana göre daha önde olduğu için ön bilgi almak güzel olsada, heyecan daha da artıyor tecrübelerinizi okudukça. Grubu kapatanlardan olacağım sanırım, Eylül'e kalmazsak.
Umarım hepinizin detaylıları iyi geçer.

Her kontrol öncesi bir heyecan :)
Biz bugün şükür cinsiyetimizi öğrendik,
bir Kız geliyor hayırlısıyla.

Ya bu ara bende hissetmiyorum 2 gundur. Insan endise ediyor
Ben sordum şimdi.e uyuyor sürekli hareket edemez ki dedi
Ceritoo senın doğum 5 i benim 1 i gözüküyorr ben tam 20+0 gözüküyorum uygulamadı sen nasıl 20+3 olluyorsunn neye göre hesapladın acaba ben mi yanlıs bi yerden bakıyorum
Benim doğumum doktorumun hesabına ve ultrasonlara göre temmuzun 25 i gibi olacak.Ben ilk hamile kalmama göre buraya girmiştim ama gelişimi ileride biraz.burayı bırakmak istemediğim için ağustos annelerinde devam ediyorum

e hadiii detaylı bitti mi haberler getir bize

Nasıl geçti Cerito?

Ben de bir an önce hissederim inşallah çok merak ediyorum o hissi

Arkadaşlar detaylı maceram bitti .Allah’ıma çok şükür ,tüm organlarımız sağlam,parmaklarımız tam ,kalbimiz harika.üniv hastanesi olmasına rağmen 30-35 dk inceledi.Çok kibar bi kadındı.gelişimi haftasıyla tamamen uyumlu dedi.350 gram ,20 cm benim bebişim.Malesef ultrason görüntüm ya da 3D görüntüm yok.çünkü telefonla çekime izin vermedi.Gerçi Sağlıklı olduğunu duymak yetti.Hayırlı olsun annesi çok Sağlıklı bi bebek dedi.soru işareti oluşturacak hiçbişey yok dedi.En çok da ayaklarını sevdim ya ,o ayaklar hiç mi durmaz ,kıpır kıpır raporum da yarın çıkacakmış şimdi 28 martı bekleyeceğim kendi doktorum da görecek ,ama sorun yok çok şükür

Amanınnn neee o zaman hemen değiştireyim bir kaç tanesini

Cerim çok sevindim güzel haberlerine :) İyi olsun da görüntüsü eksik kalsın kendi doktorun verir inşallah :) Ben de haftaya Cumartesi gireceğim bakalım

Yaaa çok sevindiimmmm böyle haberler okumak içimi kıpır kıpır ediyor darısı bizlere inşallah

Ayy çok sevindim maşallah bebisine,kocaman olmuş yüzünü net gördün mü cok şükür ki hersey yolundasağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah ayyy benimde 3 günüm kaldı ,Allah'ım bizimde hersey yolunda olsun

Ayy çok sevindim maşallah darısı bize olsun inşallah canım

oyy maşallah kuzuyaa

Ayyyy sorma elleri yüzündeydi ,çok uğraştık ellerini çektirmek için..o yüzden pek net göremedim .Ama 28inde inşallah kendi doktorumda daha net görürüm diye düşünüyorum senin de azıcık kalmıııııışşş , inşallah öyledir canım hiç endişe etme güzel haberler alacağız hep

Ay yerim yaaa maşallah çok sevindim güzel haberler almanaa canım benım her sey cok güzel geçsin hepimiz için inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…