- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.401
Ben sordum şimdi.e uyuyor sürekli hareket edemez ki dediYa bu ara bende hissetmiyorum 2 gundur. Insan endise ediyor
Benim doğumum doktorumun hesabına ve ultrasonlara göre temmuzun 25 i gibi olacak.Ben ilk hamile kalmama göre buraya girmiştim ama gelişimi ileride biraz.burayı bırakmak istemediğim için ağustos annelerinde devam ediyorumCeritoo senın doğum 5 i benim 1 i gözüküyorr ben tam 20+0 gözüküyorum uygulamadı sen nasıl 20+3 olluyorsunn neye göre hesapladın acaba ben mi yanlıs bi yerden bakıyorum
İstanbul Anadolu Yakası sen canımAynen en son biz öğreniriz hangi şehirdesin cnm
e hadiii detaylı bitti mi haberler getir bizeBen sordum şimdi.e uyuyor sürekli hareket edemez ki dedi
Benim doğumum doktorumun hesabına ve ultrasonlara göre temmuzun 25 i gibi olacak.Ben ilk hamile kalmama göre buraya girmiştim ama gelişimi ileride biraz.burayı bırakmak istemediğim için ağustos annelerinde devam ediyorum
Nasıl geçti Cerito?Ben sordum şimdi.e uyuyor sürekli hareket edemez ki dedi
Benim doğumum doktorumun hesabına ve ultrasonlara göre temmuzun 25 i gibi olacak.Ben ilk hamile kalmama göre buraya girmiştim ama gelişimi ileride biraz.burayı bırakmak istemediğim için ağustos annelerinde devam ediyorum
Ben de bir an önce hissederim inşallah çok merak ediyorum o hissi17 18lerde basladi nabiz atisi seklinde. suan 20. haftaya girmek uzereyim. icimde bisi kayiyomus gibi hissediyorum bazen hafif minik tekme seklinde. ozellikle sirt ustu yattgmda aksam dinlenirken alt karnimda bisi kayiyomus gibi hissediyorum boyle icim bi tuhaf oluyor oynadikca garip his
Canım çok aşmışsın deme sebepleri çocuğun çabuk büyümesi. Yeğenim 3800 doğdu bir hafta bile yeni doğan giyemedi. Yeni doğan yerine 0-3 almak daha iyi o yuzden az büyük geliyor başta ama bir bakıyorsun doldurmuş bile içini
Arkadaşlar detaylı maceram bitti .Allah’ıma çok şükür ,tüm organlarımız sağlam,parmaklarımız tam ,kalbimiz harika.üniv hastanesi olmasına rağmen 30-35 dk inceledi.Çok kibar bi kadındı.gelişimi haftasıyla tamamen uyumlu dedi.350 gram ,20 cm benim bebişim.Malesef ultrason görüntüm ya da 3D görüntüm yok.çünkü telefonla çekime izin vermedi.Gerçi Sağlıklı olduğunu duymak yetti.Hayırlı olsun annesi çok Sağlıklı bi bebek dedi.soru işareti oluşturacak hiçbişey yok dedi.En çok da ayaklarını sevdim ya ,o ayaklar hiç mi durmaz ,kıpır kıpırraporum da yarın çıkacakmış şimdi 28 martı bekleyeceğim kendi doktorum da görecek ,ama sorun yok çok şükür
Yaaa çok sevindiimmmmArkadaşlar detaylı maceram bitti .Allah’ıma çok şükür ,tüm organlarımız sağlam,parmaklarımız tam ,kalbimiz harika.üniv hastanesi olmasına rağmen 30-35 dk inceledi.Çok kibar bi kadındı.gelişimi haftasıyla tamamen uyumlu dedi.350 gram ,20 cm benim bebişim.Malesef ultrason görüntüm ya da 3D görüntüm yok.çünkü telefonla çekime izin vermedi.Gerçi Sağlıklı olduğunu duymak yetti.Hayırlı olsun annesi çok Sağlıklı bi bebek dedi.soru işareti oluşturacak hiçbişey yok dedi.En çok da ayaklarını sevdim ya ,o ayaklar hiç mi durmaz ,kıpır kıpırraporum da yarın çıkacakmış şimdi 28 martı bekleyeceğim kendi doktorum da görecek ,ama sorun yok çok şükür
Ayy çok sevindimArkadaşlar detaylı maceram bitti .Allah’ıma çok şükür ,tüm organlarımız sağlam,parmaklarımız tam ,kalbimiz harika.üniv hastanesi olmasına rağmen 30-35 dk inceledi.Çok kibar bi kadındı.gelişimi haftasıyla tamamen uyumlu dedi.350 gram ,20 cm benim bebişim.Malesef ultrason görüntüm ya da 3D görüntüm yok.çünkü telefonla çekime izin vermedi.Gerçi Sağlıklı olduğunu duymak yetti.Hayırlı olsun annesi çok Sağlıklı bi bebek dedi.soru işareti oluşturacak hiçbişey yok dedi.En çok da ayaklarını sevdim ya ,o ayaklar hiç mi durmaz ,kıpır kıpırraporum da yarın çıkacakmış şimdi 28 martı bekleyeceğim kendi doktorum da görecek ,ama sorun yok çok şükür
Ayy çok sevindimArkadaşlar detaylı maceram bitti .Allah’ıma çok şükür ,tüm organlarımız sağlam,parmaklarımız tam ,kalbimiz harika.üniv hastanesi olmasına rağmen 30-35 dk inceledi.Çok kibar bi kadındı.gelişimi haftasıyla tamamen uyumlu dedi.350 gram ,20 cm benim bebişim.Malesef ultrason görüntüm ya da 3D görüntüm yok.çünkü telefonla çekime izin vermedi.Gerçi Sağlıklı olduğunu duymak yetti.Hayırlı olsun annesi çok Sağlıklı bi bebek dedi.soru işareti oluşturacak hiçbişey yok dedi.En çok da ayaklarını sevdim ya ,o ayaklar hiç mi durmaz ,kıpır kıpırraporum da yarın çıkacakmış şimdi 28 martı bekleyeceğim kendi doktorum da görecek ,ama sorun yok çok şükür
oyy maşallah kuzuyaaArkadaşlar detaylı maceram bitti .Allah’ıma çok şükür ,tüm organlarımız sağlam,parmaklarımız tam ,kalbimiz harika.üniv hastanesi olmasına rağmen 30-35 dk inceledi.Çok kibar bi kadındı.gelişimi haftasıyla tamamen uyumlu dedi.350 gram ,20 cm benim bebişim.Malesef ultrason görüntüm ya da 3D görüntüm yok.çünkü telefonla çekime izin vermedi.Gerçi Sağlıklı olduğunu duymak yetti.Hayırlı olsun annesi çok Sağlıklı bi bebek dedi.soru işareti oluşturacak hiçbişey yok dedi.En çok da ayaklarını sevdim ya ,o ayaklar hiç mi durmaz ,kıpır kıpırraporum da yarın çıkacakmış şimdi 28 martı bekleyeceğim kendi doktorum da görecek ,ama sorun yok çok şükür
Ayyyy sormaAyy çok sevindimmaşallah bebisine,kocaman olmuş yüzünü net gördün mü cok şükür ki hersey yolunda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah ayyy benimde 3 günüm kaldı ,Allah'ım bizimde hersey yolunda olsun
İnşallah canım çok teşekkür ederim,güzel haberlerinizi bekliyorum hepinizinAyy çok sevindimmaşallah darısı bize olsun inşallah canım
Çok teşekkür ederim,darısı herkeseoyy maşallah kuzuyaa
Ay yerim yaaa maşallah çok sevindim güzel haberler almanaa canım benım her sey cok güzel geçsin hepimiz için inşallahhAyyyy sormaelleri yüzündeydi ,çok uğraştık ellerini çektirmek için..o yüzden pek net göremedim .Ama 28inde inşallah kendi doktorumda daha net görürüm diye düşünüyorum senin de azıcık kalmıııııışşş , inşallah öyledir canım hiç endişe etme güzel haberler alacağız hep
Canım kaç haftalıktı bu gram ve boyundayken?Kızlar detaylı ultrasondan çıktık şimdi her şey çok güzel haftasıyla uyumlu 255 gr 25 cm olmuş. Ne pozlar verdi teyzeleri minik burunlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?