- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.910
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.421
Ben Ankarayım cnm simdilik devlete gidiyorum doğumum özelde olacak insallahİstanbul Anadolu Yakası sen can
Ah tebrik ederim çok şükür, ne güzel haberler almışsınız, darısı başımıza inşallah! O kadar heveslendim ki anlatamamArkadaşlar detaylı maceram bitti .Allah’ıma çok şükür ,tüm organlarımız sağlam,parmaklarımız tam ,kalbimiz harika.üniv hastanesi olmasına rağmen 30-35 dk inceledi.Çok kibar bi kadındı.gelişimi haftasıyla tamamen uyumlu dedi.350 gram ,20 cm benim bebişim.Malesef ultrason görüntüm ya da 3D görüntüm yok.çünkü telefonla çekime izin vermedi.Gerçi Sağlıklı olduğunu duymak yetti.Hayırlı olsun annesi çok Sağlıklı bi bebek dedi.soru işareti oluşturacak hiçbişey yok dedi.En çok da ayaklarını sevdim ya ,o ayaklar hiç mi durmaz ,kıpır kıpırraporum da yarın çıkacakmış şimdi 28 martı bekleyeceğim kendi doktorum da görecek ,ama sorun yok çok şükür
Maşallah maşallahKızlar biz geldik bugün detaylı taramamız vardı maşallah herşeyimiz çok güzel çıktı çok sağlıklıyız bekleyen tüm annelerimizin darısı başına inş oğlum alaz’la kocaman öpüyoruz siziEki Görüntüle 3217936
Sağlıkla kavuşun canım inşallahBen Ankarayım cnm simdilik devlete gidiyorum doğumum özelde olacak insallah
Oyyy hokka burun maşallahhhKızlar biz geldik bugün detaylı taramamız vardı maşallah herşeyimiz çok güzel çıktı çok sağlıklıyız bekleyen tüm annelerimizin darısı başına inş oğlum alaz’la kocaman öpüyoruz siziEki Görüntüle 3217936
Oyyy hokka burun maşallahhh
Hepimiz hep güzeller haberlerle dönelim sağlıkla alalım kucaklarımıza allahım anne olmak isteyen herkesede nasip etsin inşMaşallah maşallahbugün ne kadar güzel haberler aldık hep böyle olsun inş
Ben benimkini yazayım dedim 18+5 te gittik. Değerleri 19+1 le uyumlu çıktı teyzesi. 21 cm 280 Gr çıkmıştıCanım kaç haftalıktı bu gram ve boyundayken?
Merhaba herkese. Benimde inşallah Allah nasip derse Ağustos ayında doğum olacak. Bende gruba dahil olmak istedim
Gözünüz aydın:) aynı ismi secmişiz Alaz eşim çok istiyor ben de detaylida emin olalım diye karar vermemiştim şimdiden adaşı varKızlar biz geldik bugün detaylı taramamız vardı maşallah herşeyimiz çok güzel çıktı çok sağlıklıyız bekleyen tüm annelerimizin darısı başına inş oğlum alaz’la kocaman öpüyoruz siziEki Görüntüle 3217936
Aaa bende yazayımm canımm yazmamıştm bayadırda burdaym1. Sayfadaki bilgileri yazarsanız bana özelden, sabah sizi tabloya da ekleyelim
19 haftalık canım. boyu 23-24 cm miş sonradan videoyu izleyince duydum artı eksi 2 demişCanım kaç haftalıktı bu gram ve boyundayken?
Ayyy maşallah gülüyor sankiKızlar biz geldik bugün detaylı taramamız vardı maşallah herşeyimiz çok güzel çıktı çok sağlıklıyız bekleyen tüm annelerimizin darısı başına inş oğlum alaz’la kocaman öpüyoruz siziEki Görüntüle 3217936
Hemen yazıyorum1. Sayfadaki bilgileri yazarsanız bana özelden, sabah sizi tabloya da ekleyelim
MaşallahArkadaşlar detaylı maceram bitti .Allah’ıma çok şükür ,tüm organlarımız sağlam,parmaklarımız tam ,kalbimiz harika.üniv hastanesi olmasına rağmen 30-35 dk inceledi.Çok kibar bi kadındı.gelişimi haftasıyla tamamen uyumlu dedi.350 gram ,20 cm benim bebişim.Malesef ultrason görüntüm ya da 3D görüntüm yok.çünkü telefonla çekime izin vermedi.Gerçi Sağlıklı olduğunu duymak yetti.Hayırlı olsun annesi çok Sağlıklı bi bebek dedi.soru işareti oluşturacak hiçbişey yok dedi.En çok da ayaklarını sevdim ya ,o ayaklar hiç mi durmaz ,kıpır kıpırraporum da yarın çıkacakmış şimdi 28 martı bekleyeceğim kendi doktorum da görecek ,ama sorun yok çok şükür
Ayyy maşallah ne de güzel gülümsüyorKızlar biz geldik bugün detaylı taramamız vardı maşallah herşeyimiz çok güzel çıktı çok sağlıklıyız bekleyen tüm annelerimizin darısı başına inş oğlum alaz’la kocaman öpüyoruz siziEki Görüntüle 3217936
Ay yerim yaaa maşallah çok sevindim güzel haberler almanaa canım benım her sey cok güzel geçsin hepimiz için inşallahh
Ah tebrik ederim çok şükür, ne güzel haberler almışsınız, darısı başımıza inşallah! O kadar heveslendim ki anlatamam
Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederimMaşallahyaa kese var mı kalp atışı ne alemde sorularımızdan, detaylı ultrasona kadar geldik ya benim de 10 gün sonra, inşallah sağ salim doğdukları günleri de görürüz
Maşallah boyu çok güzel çıkmış bebişleriniz iri mi oluyor genel olarakBen benimkini yazayım dedim 18+5 te gittik. Değerleri 19+1 le uyumlu çıktı teyzesi. 21 cm 280 Gr çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?