2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ah tebrik ederim çok şükür, ne güzel haberler almışsınız, darısı başımıza inşallah! O kadar heveslendim ki anlatamam

Maşallah maşallah bugün ne kadar güzel haberler aldık hep böyle olsun inş

Gözünüz aydın:) aynı ismi secmişiz Alaz eşim çok istiyor ben de detaylida emin olalım diye karar vermemiştim şimdiden adaşı var

Maşallah yaa kese var mı kalp atışı ne alemde sorularımızdan, detaylı ultrasona kadar geldik ya benim de 10 gün sonra, inşallah sağ salim doğdukları günleri de görürüz

Ayyy maşallah ne de güzel gülümsüyor sağlıkla kucağa almayı nasip etsin insallah

C Cerito canim masallah cok sevindim iyi haberler aldik cok sükür darisi bizlerin basina insallah

Ay yerim yaaa maşallah çok sevindim güzel haberler almanaa canım benım her sey cok güzel geçsin hepimiz için inşallahh
Ah tebrik ederim çok şükür, ne güzel haberler almışsınız, darısı başımıza inşallah! O kadar heveslendim ki anlatamam

Maşallah yaa kese var mı kalp atışı ne alemde sorularımızdan, detaylı ultrasona kadar geldik ya benim de 10 gün sonra, inşallah sağ salim doğdukları günleri de görürüz
Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim güzel haberler aldığımız bi gün oldu .İnşallah herkesin güzel haberlerini aynı heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…