- 1 Temmuz 2016
- 554
- 1.218
- 113
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.441
Yaa maşallahBen benimkini yazayım dedim 18+5 te gittik. Değerleri 19+1 le uyumlu çıktı teyzesi. 21 cm 280 Gr çıkmıştı
AminnAminnnn hepimizin bebişleri sağlıcakla gelsinsizin bebişin cinsiyeti belli oldu mu?
Bende cok bakiyorum ama bir türlü karar veremiyorumArkadaşlar ben bişey sormak istiyorum.lohusa pijaması aldınız mıben çok bakındım ama bulamadım.napıciiiiiiiiz
Evet özellikle çok ayakta kalınca yürüyünce yorulunca sanki tutulmuş gibi ağrı acı oluyorKızlar ara ara bel ağrısı yaşayan var mı?
Modeller çok böyle nasıl deyim yaşını almış büyüklerimiz için gibi.yani onlarla kendimi güzel hissetmem gibi geliyorBende cok bakiyorum ama bir türlü karar veremiyorumnormal bir pamuklu düğmeli pijama ve bir gecelik aldim şimdilik
Benim kuyruk sokumum çok kötü durumdaKızlar ara ara bel ağrısı yaşayan var mı?
Benimde ya ağrıdan uyuyamıyorum doktora sordun mu canım ben perşembe gitcem dahaBenim kuyruk sokumum çok kötü durumda
Benim iki gündür hiç geçmeden ağrıyor ya uyku bile uyutmadı ağrıEvet özellikle çok ayakta kalınca yürüyünce yorulunca sanki tutulmuş gibi ağrı acı oluyor
Kızlar benim sayfa yine unibaby mavisi olmuş
Canım şuan erken. 20-21 arasında genelde baktırıyor herkes doktorları öyle önermiş.
Evet daha erken biliyorumŞu anda bakmaz canım en erken 18. Haftada demişti bana doktorum
Bende sendenim canimmBen sordum şimdi.e uyuyor sürekli hareket edemez ki dedi
Benim doğumum doktorumun hesabına ve ultrasonlara göre temmuzun 25 i gibi olacak.Ben ilk hamile kalmama göre buraya girmiştim ama gelişimi ileride biraz.burayı bırakmak istemediğim için ağustos annelerinde devam ediyorum
Günaydııın ay o benimde kanayan yaram kaç gündür bakınıyorum sadece biraz araştırmalarıma göre sezaryan için gecelik tercih etseniz daha iyi diyorlar dikişler açısından (doktor ikizden dolayı %90 sezaryan dediği için) ama tecrübeli annişler konuya bir el atsa mükemmel olurArkadaşlar ben bişey sormak istiyorum.lohusa pijaması aldınız mıben çok bakındım ama bulamadım.napıciiiiiiiiz
Merhabalar , acikcasi ben birazcik suslucene seyleri seviyorum. Ama rahatim da onemli bi yandan o yuzden ogluma doguma giderken kirik beyaz altinda da ustunde de sadece kol kenarlarinda dantel olan bi model sectim. Ama uzerine o dantelin devami tamamen dantelden bi sabahlik giymistim. Bolelikle sabahlik kismindan dolayi gayet suslu dururken pijamasi da rahatti cikintisiz vs oldugu icin. Bu sekilde 2 takim 1 gecelik almistim. Gecelikte dizimden asagida pierre cardin in cok acik renk duz pamuklu bi geceligiydi. Simdi geliyorum dezavantajlarina avantajlarinaGünaydııın ay o benimde kanayan yaram kaç gündür bakınıyorum sadece biraz araştırmalarıma göre sezaryan için gecelik tercih etseniz daha iyi diyorlar dikişler açısından (doktor ikizden dolayı %90 sezaryan dediği için) ama tecrübeli annişler konuya bir el atsa mükemmel olur
Bi doktoruna danış canım istersenBenim iki gündür hiç geçmeden ağrıyor ya uyku bile uyutmadı ağrı
ben hastane için bunları aldım, eve geçtikten sonrası için de nasılsa yaz olacak, büyük beden saten güzel takımlar düşünüyorumGünaydııın ay o benimde kanayan yaram kaç gündür bakınıyorum sadece biraz araştırmalarıma göre sezaryan için gecelik tercih etseniz daha iyi diyorlar dikişler açısından (doktor ikizden dolayı %90 sezaryan dediği için) ama tecrübeli annişler konuya bir el atsa mükemmel olur
Bugün iyiyim şükür bir gün çok ağrım oldu Yarın randevum var canım detaylı soracağımBi doktoruna danış canım istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?