2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum.lohusa pijaması aldınız mı ben çok bakındım ama bulamadım.napıciiiiiiiiz
Bende cok bakiyorum ama bir türlü karar veremiyorumnormal bir pamuklu düğmeli pijama ve bir gecelik aldim şimdilik

Bende cok bakiyorum ama bir türlü karar veremiyorumnormal bir pamuklu düğmeli pijama ve bir gecelik aldim şimdilik
Modeller çok böyle nasıl deyim yaşını almış büyüklerimiz için gibi.yani onlarla kendimi güzel hissetmem gibi geliyor bilemedim napıciiiiiz

Canım şuan erken. 20-21 arasında genelde baktırıyor herkes doktorları öyle önermiş.

Şu anda bakmaz canım en erken 18. Haftada demişti bana doktorum
Evet daha erken biliyorum yarın Dr kontrolüm var inşallah cinsiyeti gösterir sağlıkla gelsin de. Rüyalarımda görüyorum hep 12 sene sonra olunca ayrı bir heyecan bu gece rüyamda hareketini tekmelerini hissettiğimi görüyorum.

Bende sendenim canimm ultrasona göre 28 temmuz çıkıyor. Temmuz sonu doğar bizim bebisler

Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum.lohusa pijaması aldınız mı ben çok bakındım ama bulamadım.napıciiiiiiiiz
Günaydııın ay o benimde kanayan yaram kaç gündür bakınıyorum sadece biraz araştırmalarıma göre sezaryan için gecelik tercih etseniz daha iyi diyorlar dikişler açısından (doktor ikizden dolayı %90 sezaryan dediği için) ama tecrübeli annişler konuya bir el atsa mükemmel olur

Merhabalar , acikcasi ben birazcik suslucene seyleri seviyorum. Ama rahatim da onemli bi yandan o yuzden ogluma doguma giderken kirik beyaz altinda da ustunde de sadece kol kenarlarinda dantel olan bi model sectim. Ama uzerine o dantelin devami tamamen dantelden bi sabahlik giymistim. Bolelikle sabahlik kismindan dolayi gayet suslu dururken pijamasi da rahatti cikintisiz vs oldugu icin. Bu sekilde 2 takim 1 gecelik almistim. Gecelikte dizimden asagida pierre cardin in cok acik renk duz pamuklu bi geceligiydi. Simdi geliyorum dezavantajlarina avantajlarina
1. Kirik beyaz pijamalar icine giydiginiz camasiri belli ediyor. Kaldi ki dogum sonrasi kanama pedi takiyorsunuz vs. Ben uzerime sabahligini giymeden yataktan kalkamadim. Heryer meydanda sekilde inceler. Ama yumusaciklar
2. Gene kirik beyaz pijamalarim altima kanama ciktiktan sonra annemlerle eve yolladim yikansin diye ama cikmamis. Gun sonunda iki altimda cope gitti. Ustleriyle kaldim simdi. Simdi de ucuk pembe yada nil yesili bi takim alacagim onun altiyla kombinleyecegim. Ama beyaz veya krem almicam bu sebeplerle.
3. Pijamalarin lastiklari zaten cok yumusak oluyor. Sezeryan sonrasinda ben aaa hic acimiyor diyen kesimden degilim. Ayaga kalktigimda sok oldum. Bana gore acidi. Hastane ciktiktan sonra bebis kontrolleri icin sikca hastaneye gittik ve gidislerimde arabada sallanirken bile ben aci cektim acikcasi. Ama pijamalarin lastiklerinden vs bole bi aci yasamadim bu hassaslikta dahi.
4. Gecelik cok rahat. Tuvalete girmesi cikmasi bide kumasi digeleri gibi ince degildi. Pamuklu bir kumasti icimi gostermiyor olmasi da beni rahatlatti. Ama maalesef aradan 6 yil gecti sadece dogumda kullanmistim. Simdi bulamiyoruz. Gene alacagim..

ben hastane için bunları aldım, eve geçtikten sonrası için de nasılsa yaz olacak, büyük beden saten güzel takımlar düşünüyorum

Eklentiler

• Screenshot_20221202-233934_LC Waikiki.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 95
  • Screenshot_20221202-232734_LC Waikiki.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar ben gecelik insanı hiç değilim ya rahat edemem huzurlu hissedemem ben süslü şeylerde sevmem ben şort ve üstü düğmeli bir takım birde alt uzun takım alıcam. Sonuçta depend vs kullandığımızda oda gelebilir bir miktar dikişe ona dayanabilirsem pijamanın lastiğine de dayanırım diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…