- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.461
güle güle kullanın güzelmişş bedeni nasıl seçtiniz ben istifralarıma rağmen 19 hafta da 5 kilo almışım son ayları tahmin edemiyorumben hastane için bunları aldım, eve geçtikten sonrası için de nasılsa yaz olacak, büyük beden saten güzel takımlar düşünüyorum
ayy bencede şort çok daha rahat olabilir de gelen giden kestiremiyor da insanKızlar ben gecelik insanı hiç değilim ya rahat edemem huzurlu hissedemem ben süslü şeylerde sevmemben şort ve üstü düğmeli bir takım birde alt uzun takım alıcam. Sonuçta depend vs kullandığımızda oda gelebilir bir miktar dikişe ona dayanabilirsem pijamanın lastiğine de dayanırım diye düşünüyorum.
teşekkür ederim. ben normalde l giyiyorum 2xl aldım büyük de gelse sorun değil küçük gelmesin dedim. kilo almasak bile karnımız son aylarda çok şişebilir. hastanede bi kadın gördüm karnından yürüyemiyodu o yüzden büyük olsun dedim. lohusayken de iyi olur göğsün üst iki yanı da açılıyo emzirme için mükemmelgüle güle kullanın güzelmişş bedeni nasıl seçtiniz ben istifralarıma rağmen 19 hafta da 5 kilo almışım son ayları tahmin edemiyorum
ayy bencede şort çok daha rahat olabilir de gelen giden kestiremiyor da insan
amin canım çok amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımAyyy maşallah ne de güzel gülümsüyorsağlıkla kucağa almayı nasip etsin insallah
Bende öyle başlayacağım koyu renk istiyorum malum kanama vs Rezil olmayalım.bugün izinliyim bi çıkıp iyice bakacağım.Bende cok bakiyorum ama bir türlü karar veremiyorumnormal bir pamuklu düğmeli pijama ve bir gecelik aldim şimdilik
Canım sormadım çünkü benim işim masa başı ve ben düzgün oturmayı bilmiyorum.muhtemelen tüm ağırlığım oraya biniyor ve bu ağrıtıyor.28inde gittiğimde soracağım sende sorup haber verirsen sevinirimBenimde ya ağrıdan uyuyamıyorum doktora sordun mu canım ben perşembe gitcem daha
Ah be yengeç olsalar keşke ama zorBende sendenim canimmultrasona göre 28 temmuz çıkıyor. Temmuz sonu doğar bizim bebisler
Bende Sezeryan düşünüyorum tabi sadece düşünüyorumGünaydııın ay o benimde kanayan yaram kaç gündür bakınıyorum sadece biraz araştırmalarıma göre sezaryan için gecelik tercih etseniz daha iyi diyorlar dikişler açısından (doktor ikizden dolayı %90 sezaryan dediği için) ama tecrübeli annişler konuya bir el atsa mükemmel olur
Çok açıklayıcı olmuş ,çok teşekkür ederim.Bende lacivert almak istiyorum ama herkes yas mı tutuyoruz ne lacivertli diyoMerhabalar , acikcasi ben birazcik suslucene seyleri seviyorum. Ama rahatim da onemli bi yandan o yuzden ogluma doguma giderken kirik beyaz altinda da ustunde de sadece kol kenarlarinda dantel olan bi model sectim. Ama uzerine o dantelin devami tamamen dantelden bi sabahlik giymistim. Bolelikle sabahlik kismindan dolayi gayet suslu dururken pijamasi da rahatti cikintisiz vs oldugu icin. Bu sekilde 2 takim 1 gecelik almistim. Gecelikte dizimden asagida pierre cardin in cok acik renk duz pamuklu bi geceligiydi. Simdi geliyorum dezavantajlarina avantajlarina
1. Kirik beyaz pijamalar icine giydiginiz camasiri belli ediyor. Kaldi ki dogum sonrasi kanama pedi takiyorsunuz vs. Ben uzerime sabahligini giymeden yataktan kalkamadim. Heryer meydanda sekilde inceler. Ama yumusaciklar
2. Gene kirik beyaz pijamalarim altima kanama ciktiktan sonra annemlerle eve yolladim yikansin diye ama cikmamis. Gun sonunda iki altimda cope gitti. Ustleriyle kaldim simdi. Simdi de ucuk pembe yada nil yesili bi takim alacagim onun altiyla kombinleyecegim. Ama beyaz veya krem almicam bu sebeplerle.
3. Pijamalarin lastiklari zaten cok yumusak oluyor. Sezeryan sonrasinda ben aaa hic acimiyor diyen kesimden degilim. Ayaga kalktigimda sok oldum. Bana gore acidi. Hastane ciktiktan sonra bebis kontrolleri icin sikca hastaneye gittik ve gidislerimde arabada sallanirken bile ben aci cektim acikcasi. Ama pijamalarin lastiklerinden vs bole bi aci yasamadim bu hassaslikta dahi.
4. Gecelik cok rahat. Tuvalete girmesi cikmasi bide kumasi digeleri gibi ince degildi. Pamuklu bir kumasti icimi gostermiyor olmasi da beni rahatlatti. Ama maalesef aradan 6 yil gecti sadece dogumda kullanmistim. Simdi bulamiyoruz. Gene alacagim..
Bizimle de paylaş bize de lohusa demesinlerBende daha durumumu kestiremediğim için almadım. Son aylara doğru alacağım ama aklımda belli nasıl birşey alacağım. Beni gören lohusa demez öyle birşey olacağından eminim
Aslında birtek kusma ve kakada falan batmıyor sırtları çoğunlukla en cok battığı konu emzirirken süt oluyo ve lekesi zor çıkıyor ki her emmede bir mutlaka üstü batıyor şöyle ilk günler süt yoğun ve fazla olacağı icin onların migdeside minnacık olduğu icin çabuk doyuyuyorlar ve emmek istemedikce sende gelen süt daha ağzından çekmeden sırtına akiyo hep bebegin ben en cok bebekde üst konusunda ve benim sutumden dolayı batan sut kokan sutyenlerim olmuştu. Yedi tane bencede yeter canim gelen gidende getirse bir iki parca inan cok fazla sırt olucak her yer zaten yazın bebeği olucak çabuk büyüyorlar İnan onun icin çok almayın ki giyemeden kaliyot sirf bir kerelik içinde giysin kalsın istemem önemli olan kışın kisliklari daha büyük aylarına gore alırsınız benim fikrimKızlar ben çocuğa yedi yakım yenidoğan aldım alt üst önlük şapkalı, çıt çıtlı bodyler alıcam şimdi de, yedi takım diyince herkes çok olmuş diyo ama bu cocuk kusar, kakasını yapar değil mi? Kaç tane almak lazım ?
Gelin pijaması deyince aklıma geldi çeyiz istememiştim kayınvalidem zorlayınca gittim suwenden gömlek pantalon pijama takımı aldım kadıncağız topuklu süslü terlikler beklerken oyshonun tüylü terliklerini almıştım hayatının şokunu yaşadıBende öyle başlayacağım koyu renk istiyorum malum kanama vs Rezil olmayalım.bugün izinliyim bi çıkıp iyice bakacağım.
Canım sormadım çünkü benim işim masa başı ve ben düzgün oturmayı bilmiyorum.muhtemelen tüm ağırlığım oraya biniyor ve bu ağrıtıyor.28inde gittiğimde soracağım sende sorup haber verirsen sevinirim
Ah be yengeç olsalar keşke ama zor
Bende Sezeryan düşünüyorum tabi sadece düşünüyorumo yüzden gecelik alayım dedim.ama yedek bi tane de alt üst Takım olsa fena olmaz.insan pijamanın başına lohusa yazınca çıkan fiyatlara da şok oluyor yani bi gelin pijaması bakarken şok olmuştum bu da 2.şokum
Geçende bir podcast dinledim bir araştırma yapmışlar postpartum için. Türkiyede kadınların %75 i bundan muzdaripmiş. Ve normal olarak görülüyor malum. %25 kadınlar üzerinde araştırma yapmışlar bu kadınların tek farkı eş desteğiymiş. Eş desteği ne kadar sağlam olursa öyle lohusalık veya postpartum olması gereken miktarda ve düzeyde oluyormuş. En önemli nokta bence bu. Bu olmazsa hepimiz gireriz çok net dibinden çıkamayız ama eş desteğini tam alırsak hiç sorun olmaz. Tabiki duygusallaşıcaz ama dozundaBizimle de paylaş bize de lohusa demesinleray her şey bi yana gerçekten yıkılmış perişan bi lohusa olmak istemiyorum hiç.nolur öyle olmayım Allahım
ay o topuklu tüylü terlikler bana çok itici geliyo ya evin içinde şıpıdık şıpıdıkGelin pijaması deyince aklıma geldi çeyiz istememiştim kayınvalidem zorlayınca gittim suwenden gömlek pantalon pijama takımı aldım kadıncağız topuklu süslü terlikler beklerken oyshonun tüylü terliklerini almıştım hayatının şokunu yaşadı
Yollarım yollarım bir bulayım daBizimle de paylaş bize de lohusa demesinleray her şey bi yana gerçekten yıkılmış perişan bi lohusa olmak istemiyorum hiç.nolur öyle olmayım Allahım
Evet bize sadece ultrasonda gördüklerini söylüyorlar bana her iki dr da ultrasondan gayet iyi görünüyor demişti kendi drum oteki dr da baktı gorse bir sıkıntı derdi tarama sonuçlarınida degerlendirdi bir ihtimal hep oluyo canim onuda öğrenip öğrenmemek sana kalmış riskli islem dediler bize erken doğumdan düşüğe kadar riskleri var demişti ki baska risklerde var enfeksiyon kapma delinen yerden falan falan bizede degerlerin iyi deyince vaz gectik amniyosentez den kani düşüne bilirsin bizim dr 10.000 tl ücreti demişti onu zaren yaptırma ihtimalim yokDoktor bana ultrasonda görünmeyebilir kromozom bozukluğu dedi örnek olarak ben down sendromlu birine benzeyip down li olmayabilir aynısı zıt örnek için de geçerli dedi
Benim ultrason bulguların bir şey yok ama Dr amniyosentez ya da fetal önerdi ikili risk değerinden
evet ben yaşıyorum mesela çok ayakta duyrduğumda yada çok yürüdüğümde yada çok oturduğumda her şekilde ağrıyor yaniKızlar ara ara bel ağrısı yaşayan var mı?
Ya bende siyah lacivert almak istiyorum ama onunda şöyle bir dezavantajı bar toz toprak belli eder çokÇok açıklayıcı olmuş ,çok teşekkür ederim.Bende lacivert almak istiyorum ama herkes yas mı tutuyoruz ne lacivertli diyoneyse ki bu mesajından sonra beyaz almayacağım kesinleşti
ya ceritoBizimle de paylaş bize de lohusa demesinleray her şey bi yana gerçekten yıkılmış perişan bi lohusa olmak istemiyorum hiç.nolur öyle olmayım Allahım
Katılıyorum zayıf bile olsa çabuk kilo alıyorlarCanım çok aşmışsın deme sebepleri çocuğun çabuk büyümesi. Yeğenim 3800 doğdu bir hafta bile yeni doğan giyemedi. Yeni doğan yerine 0-3 almak daha iyi o yuzden az büyük geliyor başta ama bir bakıyorsun doldurmuş bile içini
Lohusa gibi olmayacaktan kastım bunlar değildiya ceritoÇeyize dair herşey Bordo 9 Parça Saten Sabahlıklı Pijama Takımı 6077 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bak bu takım aşırı güzel, her parçası var büyük alınca kullanılır ama yorumlarda kalitesiz demişler Miss Dünya Lissa Mavi Çizgi Desenli Saten Sabahlıklı Kısa Kol Lohusa Ve Hamile Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Bende sendenim canimmultrasona göre 28 temmuz çıkıyor. Temmuz sonu doğar bizim bebisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?