2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
ben hastane için bunları aldım, eve geçtikten sonrası için de nasılsa yaz olacak, büyük beden saten güzel takımlar düşünüyorum
güle güle kullanın güzelmişş bedeni nasıl seçtiniz ben istifralarıma rağmen 19 hafta da 5 kilo almışım son ayları tahmin edemiyorum
ayy bencede şort çok daha rahat olabilir de gelen giden kestiremiyor da insan

teşekkür ederim. ben normalde l giyiyorum 2xl aldım büyük de gelse sorun değil küçük gelmesin dedim. kilo almasak bile karnımız son aylarda çok şişebilir. hastanede bi kadın gördüm karnından yürüyemiyodu o yüzden büyük olsun dedim. lohusayken de iyi olur göğsün üst iki yanı da açılıyo emzirme için mükemmel

Bende cok bakiyorum ama bir türlü karar veremiyorumnormal bir pamuklu düğmeli pijama ve bir gecelik aldim şimdilik
Bende öyle başlayacağım koyu renk istiyorum malum kanama vs Rezil olmayalım.bugün izinliyim bi çıkıp iyice bakacağım.
Benimde ya ağrıdan uyuyamıyorum doktora sordun mu canım ben perşembe gitcem daha
Canım sormadım çünkü benim işim masa başı ve ben düzgün oturmayı bilmiyorum.muhtemelen tüm ağırlığım oraya biniyor ve bu ağrıtıyor.28inde gittiğimde soracağım sende sorup haber verirsen sevinirim
Bende sendenim canimm ultrasona göre 28 temmuz çıkıyor. Temmuz sonu doğar bizim bebisler
Ah be yengeç olsalar keşke ama zor
Bende Sezeryan düşünüyorum tabi sadece düşünüyorum o yüzden gecelik alayım dedim.ama yedek bi tane de alt üst Takım olsa fena olmaz.insan pijamanın başına lohusa yazınca çıkan fiyatlara da şok oluyor yani bi gelin pijaması bakarken şok olmuştum bu da 2.şokum

Bende daha durumumu kestiremediğim için almadım. Son aylara doğru alacağım ama aklımda belli nasıl birşey alacağım. Beni gören lohusa demez öyle birşey olacağından eminim

Çok açıklayıcı olmuş ,çok teşekkür ederim.Bende lacivert almak istiyorum ama herkes yas mı tutuyoruz ne lacivertli diyo neyse ki bu mesajından sonra beyaz almayacağım kesinleşti

Bende daha durumumu kestiremediğim için almadım. Son aylara doğru alacağım ama aklımda belli nasıl birşey alacağım. Beni gören lohusa demez öyle birşey olacağından eminim
Bizimle de paylaş bize de lohusa demesinler ay her şey bi yana gerçekten yıkılmış perişan bi lohusa olmak istemiyorum hiç.nolur öyle olmayım Allahım

Aslında birtek kusma ve kakada falan batmıyor sırtları çoğunlukla en cok battığı konu emzirirken süt oluyo ve lekesi zor çıkıyor ki her emmede bir mutlaka üstü batıyor şöyle ilk günler süt yoğun ve fazla olacağı icin onların migdeside minnacık olduğu icin çabuk doyuyuyorlar ve emmek istemedikce sende gelen süt daha ağzından çekmeden sırtına akiyo hep bebegin ben en cok bebekde üst konusunda ve benim sutumden dolayı batan sut kokan sutyenlerim olmuştu. Yedi tane bencede yeter canim gelen gidende getirse bir iki parca inan cok fazla sırt olucak her yer zaten yazın bebeği olucak çabuk büyüyorlar İnan onun icin çok almayın ki giyemeden kaliyot sirf bir kerelik içinde giysin kalsın istemem önemli olan kışın kisliklari daha büyük aylarına gore alırsınız benim fikrim

Gelin pijaması deyince aklıma geldi çeyiz istememiştim kayınvalidem zorlayınca gittim suwenden gömlek pantalon pijama takımı aldım kadıncağız topuklu süslü terlikler beklerken oyshonun tüylü terliklerini almıştım hayatının şokunu yaşadı

Bizimle de paylaş bize de lohusa demesinler ay her şey bi yana gerçekten yıkılmış perişan bi lohusa olmak istemiyorum hiç.nolur öyle olmayım Allahım
Geçende bir podcast dinledim bir araştırma yapmışlar postpartum için. Türkiyede kadınların %75 i bundan muzdaripmiş. Ve normal olarak görülüyor malum. %25 kadınlar üzerinde araştırma yapmışlar bu kadınların tek farkı eş desteğiymiş. Eş desteği ne kadar sağlam olursa öyle lohusalık veya postpartum olması gereken miktarda ve düzeyde oluyormuş. En önemli nokta bence bu. Bu olmazsa hepimiz gireriz çok net dibinden çıkamayız ama eş desteğini tam alırsak hiç sorun olmaz. Tabiki duygusallaşıcaz ama dozunda

ay o topuklu tüylü terlikler bana çok itici geliyo ya evin içinde şıpıdık şıpıdık ben pentinin bride terliklerini almıştım saten, topuksuz ve önünde fiyonkları var hala çok severim giymeye kıyamıyorum

Son düzenleme:
Yollarım yollarım bir bulayım da ben şahsen ten tene temasa takığım. Misafirleri 1 saat içinde yollayıp kocam ben bebek kalıcam. Bebek kah benim tenimde kah babasının teninde uyucak ondan sonra pijama giyer miyim bilmem tabi bunlar doğal doğum senaryom. Sezeryan olursamda emzirir babasına veririm tutsun

Evet bize sadece ultrasonda gördüklerini söylüyorlar bana her iki dr da ultrasondan gayet iyi görünüyor demişti kendi drum oteki dr da baktı gorse bir sıkıntı derdi tarama sonuçlarınida degerlendirdi bir ihtimal hep oluyo canim onuda öğrenip öğrenmemek sana kalmış riskli islem dediler bize erken doğumdan düşüğe kadar riskleri var demişti ki baska risklerde var enfeksiyon kapma delinen yerden falan falan bizede degerlerin iyi deyince vaz gectik amniyosentez den kani düşüne bilirsin bizim dr 10.000 tl ücreti demişti onu zaren yaptırma ihtimalim yok

Çok açıklayıcı olmuş ,çok teşekkür ederim.Bende lacivert almak istiyorum ama herkes yas mı tutuyoruz ne lacivertli diyo neyse ki bu mesajından sonra beyaz almayacağım kesinleşti
Ya bende siyah lacivert almak istiyorum ama onunda şöyle bir dezavantajı bar toz toprak belli eder çok

ya cerito Çeyize dair herşey Bordo 9 Parça Saten Sabahlıklı Pijama Takımı 6077 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bak bu takım aşırı güzel, her parçası var büyük alınca kullanılır ama yorumlarda kalitesiz demişler Miss Dünya Lissa Mavi Çizgi Desenli Saten Sabahlıklı Kısa Kol Lohusa Ve Hamile Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Katılıyorum zayıf bile olsa çabuk kilo alıyorlar

Lohusa gibi olmayacaktan kastım bunlar değildi işki giysem çocuk anası olduğuma da inanmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…